Gość: VapraQ Trybut Moskalikowy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 17:44 Witam, Gratuluję pomysłu i ku pokrzepiniu serc.... A kto Moskaliki pisze Duszom innych ku osłodzie temu świeczkę wnet zapalę W Paulinów zacnym grodzie Teraz bardziej Ad Personam........... A gdy wąskie Nobli grono shalai, frred i lev ozdobiom tedy bić pokłony mono i teista pocznie Bogom Wreszcie czas przyszedł z krytykami mej tFórczości, którzy już na pewno powstali :)... Kto Mi powie, że rym lichy klecę niczym stary baca temu powyrywam kichy pod kaplicą u Pankraca Ponieważ zbliżamy się do końca, czas na podziękowania ..... Dzięki Bogu za czerwone światło na rogu Puławskiej dzięki n(N)iemu dokończone strofy, miast Komisji Halskiej No i na bis :)...powrót do korzeni.... Kto powiedział, że Polanie w chamach władzy ideały (widzą - w domyśle) temu noga się powinie w czarodziejską noc Kupały A tak, przy okazji, mówiłem że jesteście moimi Idolami ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Trybut Moskalikowy 24.02.04, 18:25 Czuję się zachwycony i zaszczycony. Pzdrrrr! Jak mi panna powie czasem, Że przed ołtarz mam iść pilnie, To dostaje grubym pasem Prosto w części ciała tylnie. (wcale nie o pas musi chodzić...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VapraQ Ciągnąc ;-) wątek małżeński.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 18:52 A gdy Ksiądz na konfernecji tęgie wam morały prawi wielkiej trzeba tolerancji by tak słuchać.... Dyrdymały! Narzeczeni na pewno wiedzą, o jakich konferencjach mowa....a w zasadzie pismo :) Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus I jeszcze wtręt małżeński z waria(n)tem 24.02.04, 18:20 A kto śluby dziś chce składać w białej sukni i w przepychu ciężki portfel ma posiadać tak sam mówi Św. Krzychu!!! i wariant... A kto śluby dziś chce składać w białej sukni i stylowo ciężki portfel ma posiadać i to całkiem już musowo ...a to wariant Śląski z zaskoczenia... A kto śluby dziś chce składać w białej sukni i stylowo ciężki portfel ma posiadać. Czuj się Brachu dojno krowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Rymowanka regionalna 24.02.04, 19:02 Kto mi powie, że Górale piękne domy nam budują - ku Cysterów wiecznej Chwale - tępym nożem go pokłują koniec tego dobrego, bo nigdy tej magisterki nie nasmaruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu forumny Re: Rymowanka regionalna IP: *.net-serwis.pl 08.02.05, 20:43 A kto powie, że Jolanda prezydentem Polski będzie temu dupsko batem złoję, że przez tydzień nie usiędzie Odpowiedz Link Zgłoś
trond piszemy moskaliki 08.02.05, 21:00 kto w ostatki nie popląsa i na chwilkę choć przysiędzie tego w ucho śledź pokąsa na zagonku gdzieś na grzędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose A propos malzenstw IP: 66.133.95.* 24.02.04, 19:33 jeszcze raz, bo chyba za oierwszym razem nie doszlo: Kto tu sie gejowskim slubom przeciwstawia zbyt donosnie, tego rabne rura gruba i mu wielki guz wyrosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Doszło ... czyli Erotyk 24.02.04, 19:44 doszło Don, doszło, wyżej jako odpowiedź na aktyna apropos: A gdy: Dochodź! - zakrzyknęła on ze stresu nerw postradał tedy go ratując wzięła w usta, by podtrzymać zapał! Odpowiedz Link Zgłoś
tjoanna ... 19.10.04, 22:12 Kto uważa, że dziewczyny najpiękniejsze są w Brytanii, ten dostanie wiadrem szczyny tuż przy schodkach na plebanii. Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Poezja Edukacyjna 24.02.04, 19:58 Krokodyla daj mi Luby! On, nie daje. Stroi miny. Ty chcesz chyba mojej zguby...?! Taki los bez Dopaminy* *Dopamina, neuroprzekaźnik syntezowany i uwalniany przez neurony ośrodkowego układu nerwowego. W układzie pozapiramidowym jest odpowiedzialna za napęd ruchowy, koordynację oraz napięcie mięśni. Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Premier Inter Pares - łan mor tajm 24.02.04, 20:10 Jedni mówią: Jaś Rokita! (inni:) To wszak diabeł jest wcielony tedy, gdy mnie nikt nie pyta robię słynnej Frytki... klony Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Życie Vita Life Vida Leben Vie & & #35 1078;& & #35 1080;& 24.02.04, 20:51 Gdy Huntington o zderzeniu prawi cywilizacyjnym ja się oddam w mym marzeniu dzikim snom prokreacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
wolo Re: Piszemy moskaliki!! 24.02.04, 20:57 Jeśli ktoś zasugeruje, że jest mafia w Wołominie, gęstą flegmą go opluję albo z głowy zrobię dynię. Gdyby zaś, co nie daj Boże, dalej tkwił w swym przekonaniu, zęby swoje zbierać może rozproszone po mieszkaniu. Gdy i to nie poskutkuje, będzie paplał o tej mafii Miejsce sobie niech szykuje Na cmentarzu przy parafii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Na wszelki wypadek IP: 66.133.95.* 24.02.04, 21:58 Gdy ktos powie, ze DonJose cos za bardzo sie powtarza, tego zarzne tepym nozem i zaniose go grabarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Na wszelki wypadek IP: 66.133.95.* 24.02.04, 21:59 mialo byc "do grabarza" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: singard Kulinaria i nie tylko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 22:00 Kulinaria... Ty co hamburgera stawiasz Ponad kotlet nasz schabowy Kryj się lepiej w tęgim bunkrze Bo mam granat już gotowy Jeśli w Makdonaldzie chciałbyś Spędzić sekund życia parę Wiedz mój bratku, że w niedzielę W ryj ci wsadzę mą gitarę. i nie tylko... Mówisz człeku że Unreal lepszy jest od Kuejka trójki? Chyba chłopie śmiesz żartować!? Nie? To szykuj się do bójki! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm no cóż pozwolę sobie spróbować 25.02.04, 00:00 wielka poezja to to nie jest Kto mi powie: jakaś Gdynia pewnie jest dzielnicą Gdańska! Temu na łeb spadnie dynia, świeża? święta? świętojańska? Leszek Miller do dymisji! szefem partii już nie stanie, niechaj nowej szuka misji, ale lepiej w Watykanie. Jagieliński ten zakała zebrał posłów całą kupę, z tego, że jest i Pękała, tłumacz dziś się przed biskupem! Kto tu marzy, by wybory odbywały się w niedzielę, niech się na kolanach modli, w Tesco albo i w kościele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Kuinarnie i patriotycznie IP: 66.133.95.* 25.02.04, 00:45 Wszystkim, ktorzy hamburgery wywyzszaja nad krupnioki, nakopie w cztery litery, bo to niepatriotyczne cwoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Czy to jest moskalik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 02:35 Drodzy internauci z tego forum - specjalisci od moskalikow. Prosze o konsultacje. Po zwycieskim meczu naszych siatkarek nad USA w Japoni gdzie fantastycznie zagrala Kamila Fratczak napisalem taki wierszyk. A kto powie ze Kamila nie jest mistrzem gry w siatkowke, ten niech zimny prysznic wezmie i popuka sie w makowke. Czy jest to moskalik czy nie? Pozdrawiam serdecznie, abc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Czy to jest moskalik? IP: 66.133.95.* 25.02.04, 04:05 Chyba tak. Mysmy tutaj dokonali swoistego rozszerzenia zakresu tematyki moskalikow zachowuja podstawy ich rytmiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Czy to jest moskalik? IP: *.kbpauk.ru 25.02.04, 08:30 Szefowi obnizajacemu place wetkne do tylka race, Przekrece niedbale I pod kosciolem odpale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Czy to jest moskalik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 10:32 Duze dzieki Don Jose! W takim razie cos ode mnie na temat naszej dyskusji: A kto powie ze moj wierszyk to nie piekny jest moskalik, zaraz z niego skore zedre i nawleke go na palik. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus Polemika 25.02.04, 18:40 Witam, a ja bym polemizował. po pierwsze nie zachowane są rymy abab, po drugie z daleką od tematyki narodowo-kościelnej. niemniej jednak ladne :) Może to Moskalik Drugiej Generacji? ';) Pzdr V. Odpowiedz Link Zgłoś
cinnoir Re: Piszemy moskaliki!! 25.02.04, 13:46 A ja mam moskalika o blondynkach:-))) Kto mi powie, że blondynki znacznie głupsze od baranów tego zaraz skopię w szynki przed kościołem franciszkanów Pozdrawiam! CinnOir (blondynka co się zowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.tbg.net.pl 25.02.04, 13:57 Kto mi powie w internecie Że moskalik nie poezja Temu z mózgu zrobi przecier Ksiadz co czyta "do Efezjan:. I choć nie jestem z Tarnobrzega, chwilowo czuje się lokalnym patriotą: Kto mi powie,że Tarnobrzeg Leży gdzieś na końcu świata Tego na żer rzucę kobrze W tym klasztorze co mam brata. Odpowiedz Link Zgłoś
shalai Łaaaał jaki mój wątek popularny!!! :D 25.02.04, 15:15 A kto powie: Katarzyny Głupie, brzydkie i przy kości- pozna on wnet smak padliny. Hosanna na wyskokości! Odpowiedz Link Zgłoś
vapraqus A to dopiero początek ;) 25.02.04, 18:36 Najpierw strofy.... A kto mówi, że Niewiasty w smaku niczym są ambrozja temu w oczy wrażę piasty na procesji - gdzie Nikozja. A z cyklu spotkania z ciekawym człowiekiem: www.cyf-kr.edu.pl/rowery/moskalik.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 18:21 Wczytalem sie w instrukcje szefa i skontatowalem ze moje poprzednie 2 wierszyki wszystkich warunkow nie spelnialy. Proponuje wiec: A kto kiepsko sie przysluzyl Moskalikow slusznej sprawie, (Swoje) jajka bedzie smazyl w Watykanu glownej nawie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bylem w Szkocji.. Re: Piszemy moskaliki!! IP: 66.133.95.* 25.02.04, 19:50 Tego, kto mowi, ze Szkoci nie czestuja dobra whisky, zaraz mocno sie wygrzmoci, pod czujnym okiem klaryski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose A propos IP: 66.133.95.* 25.02.04, 20:08 Ten, kto mowi, ze Francuzi nie czestuja Pinot Noir, najpierw dostanie po buzi, potem wsadze go w pisuar. Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Re: A propos 25.02.04, 23:05 Jeśli mówisz, że w Irlandii Warzą bardzo cienkie piwo To od wtorku będziesz chodził Z wielką wokół oka śliwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc bardzo wazna korekta! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 16:15 Zorientowalem sie, ze popelnilem straszne, choc nie zamierzone "fausse pas". Zamiast "szefowa" napisalem "szef". Oto moje szczere wyrazy ubolewania: Jesli twierdzisz, ze szefowa jest mezczyzna (dwujajecznym), straszna kara za te slowa spadnie na Cie w Zyciu Wiecznym! Szefowo przebacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 22:05 Slawie urode pewnej Zochy: Jesli twierdzisz, ze Bardotka bardziej sexi jest niz Zocha, to wysmieje Cie dewotka z Parafii Swietego Rocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Wspomnienia z Cardiff IP: *.proxy.aol.com 25.02.04, 22:31 Tego, kto przeczy, ze w Walii rozny z owiec jest pozytek, wnet utopie w wielkiej balii kolo klasztoru Wizytek. Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Re: Wspomnienia z Cardiff 25.02.04, 23:29 Kto mi powie że Anglicy Chętnie chodzą do koledżu Tego w łeb obuchem zdzielę W kamiennym kręgu - Stounhedżu. Kto mi powie że Norwedzy Wiedzą jak sadzić maliny Tego to na pasy podrę Pod kościołem cnej Pauliny Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Re: Piszemy moskaliki!! 25.02.04, 22:54 Jeśli twierdzisz, że żabojad Człekiem wielce bohaterskim To w klasztorze kapucynów W brzuch ci wbiję nóż pasterski Gdy mi powiesz, że Angola Kuchnią chcesz się delektować To z impetem tak cię kopnę, Że wnet zaczniesz wymiotować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banita Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.tbg.net.pl 25.02.04, 23:24 Witam ponownie. Ten kto powie,że w stolicy Nie ma żadnych dobrych barów Zgnije w lochu lub piwnicy Pod klasztorem u Pijarów. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior Na literacką nutę... 25.02.04, 23:49 Kto mi powie o Iliadzie: "W niej to odnajuduję głębię!" W dniu świętego Teofila Z chęcią zdepczę go po gębie. Kto mi powie, że Tadeusz Pan jest zlepkiem dyrymałów Tego przez młynek przepuszczę Przed konklawe kardynałów. Odpowiedz Link Zgłoś
elde23 Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.04, 06:23 Kto powiada nam że w Sejmie siedzą bardzo mądrzy ludzie temu jaja się odejmie i porzuci przy psiej budzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 07:44 Ku poprawie reputacji artystow: A kto twierdzi ze artysta - czlek tepawy, niedomyty, niech odtanczy nago twista przy relikwiach Swietej Zyty. Ku poprawie reputacji rodakow Szwejka: A kto powie: bracia Czesi skapiradla sa bez miary, ten na pasku sie powiesi nad oltarzem Swietej Klary. Na pohybel entuzjastom rozpedzenia Polskiej Akademii Nauk, gdzie pracuje na chleb (i moskaliki): Jesli jestes wrogiem PAN-u, co potworna jest herezja, zmiataj bracie do Libanu bo poszczuje Cie Eklezja. Odpowiedz Link Zgłoś
levi453 Militarnie 26.02.04, 08:17 Kto mi powie, że lesbijki Nie chcą stawać przed ołtarzem Temu w zadek wetknę kijki I na nartach jeździć każę I znowu militarnie: Kto mi powie, że strój moro Wychodzi z mody po mału Tego potnę niczym Zorro Wraz z kapelanem oddziału A kto twierdzi, że strój khaki Można nosić tylko w lecie Temu życzę ciągłej sraki W przyklasztornej toalecie Kto mi powie: "Komandosi głupsi są niż Maria Curie" Tego szybko się poprosi O publiczne harakiri Kto zaś powie, że saperzy Przegapili min aż tonę Tego (choć mi nie zależy) Wywlekę na lewą stronę Kto mi powie, że w mundurze Miejscowe panny odstraszam Temu każę stać przy murze I ostrzelam go z kałasza Kto mi powie, że Al-Kaida Zorganizowana jest i mądra Temu utnę (co za frajda !) Prącie oraz oba jądra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Skandynawowie. IP: *.stenaline.com 26.02.04, 10:02 Norweg, co pysk ma oszroniony komu się wydaje gościem jednym ciosem powalony będzie tuż po wielkim poście. Kto Duńczyków wielkim fanem chociaż to psubraty marne temu zęby się policzy wraz z kolektą na drzwi farne. Ten kto Finem zachwycony zwłaszcza zaś jego trzeźwością będzie przez geja zgwałcony a to księży specjalnością. Kto o Szwedach łacno rzeknie że to lud pogodny wielce temu w dupie granat pęknie tam gdzie sławią złote cielce Islandczyka adorator owej kreatury wrednej skończy jak chce terminator przy plebanii wiejskiej jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Miller. IP: *.stenaline.com 26.02.04, 10:29 Kto Millera jeszcze ceni wbrew uczuciom ludzi wielu temu ryj obiję w sieni przy katedrze na Wawelu. Że z Millerem, kto powiedział, konie można kraść spokojnie temu w dupie drugi przedział wytnie mszałem kleryk hojnie. Kto Millera kocha czule choć to nie mężczyzna wcale temu sprowokuję bóle jąder, przy konfesjonale. Kto zaś Leszka bronić zechce pod pozorem lojalności tego trochę się połechce łamiąc krucyfiksem kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kafar Re: Miller. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 18:10 Kto by twierdzil, że Millera szambo wkrótce nie pochlonie. Temu w odbyt lucyfera wpuszczą w nawie, przy ambonie. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.04, 10:45 Zainspirowany militarnie przez levi453 : Kto zaprzeczy, że kaprale Mili są i spolegliwi, Temu z glana w dziób przywalę Pod katedrą, aż się zdziwi. Kto twierdzi: oficerowie Nie kochają swych żołnierzy, Flaszką dostanie po głowie Pod Janem, aż się wyszczerzy. Temu, kto przeczy, że z trepem Łatwo można się dogadać, Pod Zofią zrobię oszczepem Dziurkę w tym, na czym zwykł siadać. Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.04, 11:06 Palnick – oczywiście nie bierz tego do siebie! ;-))) Kto twierdzi, że w Skandynawii Nie ma miłych, zgodnych ludzi, Gdy na mszy zaśnie, zaprawi W dziób go się, aż się obudzi. Temu kto przeczy, że Leszek Mężem jest opatrznościowym, Wsadzę w tchawicę orzeszek Dzisiaj pod Garnizonowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 26.02.04, 11:29 murza.chatus – oczywiście nie bierz tego do siebie! ;-))) Kto Wikingów w pieczę bierze wbrew logice i godności temu w dupę cztery jeże wsadzę z garścią świętych kości. Kto zaś Leszka adoruje i nie widzi sromot jego temu się mordę okuje pałką świętego Idziego Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.04, 12:34 oczywiście nie wziąłem ;-))) Kto nie zgodzi się, że Leszek Winien rządzić w Skandynawii, Tego znany aktor Peszek Pastorałem czci pozbawi. Tego, kto powie: Norwegom Leszka sprzedać nie należy, Damy watykańskim szpiegom I niech go trzymają w wieży. Kto zaś twierdzi: Islandczyki Nie powinni Leszka dostać, Temu sam wikary wnyki Założy i będzie chłostać. Tego kto gada: dla Finów On za dobrym jest premierem, Pod kaplicą stado skinów Niech skopie i nazwie zerem. A kto głosić chce, że Szwedzi Na Leszka nie zasługują, Niech na czterech jeżach siedzi Na mszy – niech go ślicznie kłują. Temu zaś, kto powie: Danii Leszek M. się nie należy, Podłożymy w farze sami Jeszcze większą porcję jeży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 26.02.04, 14:10 Kto Millerem kupczyć pragnie niczym eksportowym hitem temu urwać łeb wypadnie otulając wpierw habitem. Kto narodu skarb niemały Leszka M. opylić pragnie temu wyciąć trza migdały resztę ukryć w kruchcie na dnie. Jeśli Leszka Wizygotom ktoś podrzucić chciałby chytrze tego na śniadanie kotom za plebanią we wsi Bystrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Troche o literaturze IP: 66.133.95.* 26.02.04, 17:13 Wszystkich, ktorzy zamiast Prousta wola czytac "Tredowata" udusze czerwona chusta pod swidnicka kolegiata Tych, ktorzy lekture Prousta przerywaja swym ziewaniem, bede walil reka w usta przy katedrze w Orleanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Monty Python IP: 66.133.95.* 26.02.04, 17:22 W tych, co od Monty Pythona strach oraz goraczka sie wedrze John Cleese zbrodni dokona przy westminsterskiej katedrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DonJose Re: Monty Python IP: 66.133.95.* 26.02.04, 17:41 Nie wyszlo. Sprobujmy cos takiego: Tych, co z Monty Pythonem prownywac chca opere John Cleese rabnie wielkim klonem przy katedrze w Canterbury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowy Re: Monty Python IP: 66.133.95.* 26.02.04, 17:52 Tym, co twierdza, ze w Grodzisku przegraja z Zyrondystami, jescze dzis spiore po pysku przy kapliczce pod Kielcami Odpowiedz Link Zgłoś
murza.chatus Re: Piszemy moskaliki!! 26.02.04, 19:05 Słusznie, Palnick, wstyd mi i już się nawracam ;-) Kto chce sprzedać z Leszkiem razem Także panią Jakubowską, Tego poddusimy gazem Ziemnym dziś pod Matką Boską. A gdy ktoś opylić pragnie Cały rząd nasz lewicowy, Tego za klasztorem w bagnie Zanurzymy do połowy. A tego, co razem z Leszkiem Sprzedał całe SLD by, Walniem – co nie będzie grzeszkiem – W zęby, bolały go żeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.stenaline.com 26.02.04, 20:14 Leszek co kończy właśnie a styl jego strasznie słaby gwałcony będzie aż zaśnie i zdradzi, że kawał zeń baby. Miller mniemaną opoką rządu był przez kwartały a będzie ociekał posoką powieszon u fary powały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Ach te Warszawianki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 19:33 Jesli watpisz, ze niewiasty najpiekniejsze sa w Warszawie, morde Ci przyprawie w plastry w bazyliki bocznej nawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palnick Re: Ach te kobiety! IP: *.stenaline.com 27.02.04, 11:44 Kto by twierdził ryzykownie: dupy dają panny w Głownie. Będzie cierpiał niewymownie tuż pod cerkwią w mieście Kownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! (takze abstrakcyjne!) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:36 Aby troche ozywic forum, proponuje moskalik nieco abstrakcyjny: A kto twierdzi ze kosmici maja u nas znaczne ulgi, tego zgwalca emeryci w Swietej Lipce, na liturgii. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
k_gasior der Wagen 26.02.04, 22:30 Kto mi powie, że mercedes Się na drodze nie zacina Tego z nagła zdzieli sedes Pod amboną u Marcina Kto zaś powie, że Fiateczkiem Da się jeździć gdzieś po górach W czerep zbierze mym młoteczkiem W Ostrej Bramy chłodnych murach. Kto mi powie, że Audicą Złapiesz gumę w świata krańcu Zadam cios mu w łeb donicą U sercanek na różańcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bionda Re: der Wagen IP: *.icpnet.pl 27.02.04, 09:51 moskalik autorstwa mojego narzeczonego*: Temu, kto mą Alfę zbruka Wredną mową lub pisaniem, Temu wleję kwas do ucha pod kościołem Zmartwychwstanek. * zapalonego Alfisty :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Piszemy moskaliki!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 07:25 Pokazalem zonie to co napisalem. Surowo mnie skarcila: ze nie szanuje miejsc swietych i ze kary w 3. wersie - za surowe. Oto moja obrona: Jesli twierdzisz, ze Moskalik musi sie podobac wielu, to nawloke Cie na palik na polanie, przy Karmelu. (A duzej poprawy to ja nie obiecuje.) Odpowiedz Link Zgłoś