Dodaj do ulubionych

gra truelove

IP: 81.15.189.* 22.02.04, 17:26
czy ktos ma ochote zagrac? :) no ja mam problem moze razem bedzie latwiej?
www.truelove.gr
wiem ze w sklepie ze zwierzetami nalezy wziac spray z polki...tylko nie wiem
jak:( a potem gadam z takim kolesiem po przejsciu na druga strone ulicy i on
mowi ze ma jakis pistolet..tylko jak go od niego wziac..bo cos mi sie zdaje
ze bedzie potrzebny...

Patka
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 22:20
      A jak oszukać tą sprzątaczkę? (jestem jeszcze w domu i nie potrafię sie
      wydostać). Fajna gierka i dzięki za rady, jak się wydostanę z domu to powiem Ci
      jak wziąć spray z pólki :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 22:25
        Oki jestem już przy portierze:D:D:D:D nie trzeba tłumaczyć:D:D:D:D
        • Gość: natka Re: gra truelove IP: *.topole.waw.pl 22.02.04, 22:51
          wszystko superfajnie, ale ja sie nie moge z chałupy wydostać.pomóżcie!
          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 23:13
            Pistolecik od gościa wymieniasz na wiaderko z zabawkami.

Natka wktórym miejscu jesteś??
            • Gość: natka Re: gra truelove IP: *.topole.waw.pl 22.02.04, 23:17
              niom dopiero wyszłam z mieszkania. mam sznurek i rękawiczki i nie mogę zejść ze
              schodów:((((
              • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 23:24
                Na drzwiach od windy musisz użyć łomu który jest w szafce pod zlewem w kuchni.
                Potem w windzie musisz zjechać po linach (po użyciu rękawiczek na linie) potem
                masz skrzynkę z bezpiecznikami musisz naprawić bezpiecznik( za pomocą folii
                aluminiowej
                • Gość: natka Re: gra truelove IP: *.topole.waw.pl 22.02.04, 23:28
                  jessu dzięki, już myślałam, że zwariuję:)
                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.02.04, 23:33
                    Hahahaha ja nad tym dobre 30 minut siedziałąm :D:D:D:d

A co zrobić w sklepie ze zwierzętami???
                    • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 00:06
                      nakarm papuge czekolada Lacta i przy uzyciu dluta przetnij sznurek zeby ja
                      uwolnic...pokaz sprzedawcy lezaca na akwarium czekolade - jak sie odwroci
                      zabierz z lady gwizdek....wiem ze nalezy wziaz z polki srpay...ale ja tu nie
                      widze zadnego...potem w dalszej czesci jest sklep (ale to jak pojedziesz
                      metrem) z farbami ale faceta daje mi tylko plaster...ehhh utknelam w
                      muzeum...potrzebuje tego spraya!!! :(

P.
                      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 00:12
                        Wszystko extra(mam gwizdek i nawet pieska urwałam sprzed sklepu ze zwierzętami)
                        a metro mi ucieka :( Jak je zatrzymać?? :(( A sprayu też nie mam :( a skąd
                        wiesz, że jest potrzebny??
                        • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 00:29
                          oo a ja pieska nie urwalam...a bylas w biurze podrozy i w barze?
                          a bo wyczytalam w podpowiedziach:) tylko z nich wynika ze to w sklepie ze
                          zwierzetami ale tam za nic w swiece nie moge tego znalesc...

P.
                          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 00:31
                            Pieska urwałąm ale na nic mi sie póki co nie przydał :) W biurze podróży byłam
                            (dostałam parasol jak urwałam hydrant). W barze byłam, właczyłam gościowi muzę
                            i wzięłam sobie jakieś liście?? :/ Powiedz mi prooooszę jak jechać metrem bo mi
                            pociag ciągle zwiewa :((
                            • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 00:44
                              heheh jestem geniusiem :P Trzeba nacisnąć tą lactę i szybko zwinąć spray (jest
                              zaraz koło fioletowej rybki w akwarium) :-)) Powodzenia :)

P.S. Zaglądaj tu częściej, bo chyba tylko my gramy :P hyhy.
                            • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 00:45
                              no to skoro masz parasolke to jak wejdziesz do metra to ja wyjmij
                              z "plecaczka" - zaczepisz sie o metro...jak bedziesz miala taki widok -
                              parasolke trzymasz tylko jedna reka..to klinkij na rece i sie zlapiesz obiema.
                              nio:) a tak wogole jezeli znasz ang to na stronie glownej w FAQ sa
                              podpowiedzi:) ja juz znalazlam spray:) jestem w porcie teraz...przed toba
                              muzeum:)
                              powodzenia:)

Patka.
                            • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 00:46
                              no i piesek bedzie potrzebny...bede musiala sie wrocic:(

P.
                              • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 00:49
                                Ok jestem w museum :)) A pieska mam :D hyhy. i Spray też :D Pozdrawiam :)
                                • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 00:57
                                  a ja zawalilam.....ehhh nie zabralam temu gosciowi w muzeum minidisc'u i teraz
                                  nie ma go juz tam znaczy tego goscia..i nie wiem jak go odzyskac...bede musiala
                                  od nowa/???? buuuu
                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:06
                                    Od ochroniarza trzeba odebrać minidisc?? Bez sensu chyba :/ A jak wrzucić ten
                                    pistolet na te flagi bo mi się odbija ciągle :/ Nie wiem co z tym sreyem zrobić
                                    jeszcze do tego...o co tu chodzi??
                                    • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:12
                                      nio musisz go odebrac...hmm nio jej mi sie jakos udalo szczerze powiedziawszy
                                      nie wiem jak hieh trzba probowac w rozne miejsca chyba:)

P.
                                      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:17
                                        Coś ze sprayem robiłaś?? W podpowiedzi coś o tym pisze a ja nie wiem co robić :-
                                        (
                                        • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:22
                                          odebralas minidisc??? bo mi znow uciekl qrna robilam cala gre od poczatku!!!!
                                          brrrrr....
                                          musisz nasmarowac sprayem linke.
                                          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:28
                                            Nie odebrałam minidiscu :(( A którą linkę trzeba posmarować i w którym momencie
                                            i gdzie? :-) Bo ja sie dalej męczę :( A moze nie potrzebny ten minidisc i można
                                            go kupić w sklepie u teej pani albo cuś?/ Nie wiem jak Ci pomóc :(
                                            • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:30
                                              ten facet w pewnym momencie mowi ze jak chce to zebym sobie wziela
                                              spowrotem...no i kurka nie wiem jak...a potem to on odhcodzi...no ale trfilas
                                              tym pistoletem? trzeba do skutku...jak masz spray to on "sam" bez naszej wiedzy
                                              posmaruje linke:)
                                        • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:27
                                          musisz uformowac podobna figurke jak ta pod szklanym szescianem...chcesz caly
                                          opis jak to zrobic?

P.
                                          zabralas facetowi minidisc? bo ja nie umiem:(
                                          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:41
                                            Tak - chcę ;-))
                                          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:42
                                            W podpowiedziach nic nie pisze, ze trzeba zabrac temu gościowi ten minidisc :(
                                            Nie zabrałam tego :(
                                            • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:45
                                              znasz angielski? bo nie wiem czy tlumaczyc czy wkleic wersje angielska.
                                              • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:51
                                                Wróć do sklepu z diskami i pogadaj z kobietą, potem wróć do muzeum i weź
                                                discmena :) Ja już mam :)
                                              • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:52
                                                A angielski znam - dzięki :) Jeżeli to co jest w faq na stronie to kumam :) ale
                                                nie zawsze i stąd moje pytania :)
                                            • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:48
                                              Ok uformowałam = idę szukać gościa, moze gdzieś polazł łazęga :P hihih. Dzięki
                                              za wszystko :-)
                                              • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:53
                                                no wrocilam do sklepu pogadalam z babka i co...wrocilam do muzeum i gdzie ten
                                                minidisc???

a gosc jak poszedl to juz go nie znajdziesz:)

P.
                                                • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 01:54
                                                  Kurde a czy Ty postawiłaś ten sześcian na miejsce??(tą szybę nad figurką) Bo
                                                  trzeba go odstawiać wpierw :) I potem iść do sklepu, gadać z babką i wrócić do
                                                  muzeum :)
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 01:57
                                                    o jeej ...hmm a jak go podniesc?? bo ja zawiazalam sznurek ale nie moge
                                                    podniesc...cos z tym wozkiem>> pomoz teraz ty:))

P,
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:04
                                                    Jak już podniosłaś ten sześcian i uformowałąś tą figurkę i ją podmieniłaś to
                                                    musisz kliknąć na ten wózek (powinna się pojawić rączka, która wskazuje na
                                                    zabranie czegoś) i wtedy ten sześcian się opuszcza :)

P.S. Jestem w porcie, powiesiłam pieska i skąd kurde wziąść tą latarkę?? :D
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:06
                                                    ja uformowalam figurke ale nie podnioslam tego szkla....jej...teraz mi jest
                                                    pewnie potrzebny ten spray co by popsikac linke zeby sie nie zesliznela...no i
                                                    co teraz?? od nowa??? help! jak podnioslas to szklo??

a latarka jest w sklepie z farbami tam skad wzielas spray i gips.

P.
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:13
                                                    Taaa potrzeby Ci spray z miasta, ze sklepu ze zwierzętami. Musisz posmarować tą
                                                    linkę i użyć na sobie pistoletu z linką (połączyć go). Wejdź do holu w muzeum i
                                                    wrzuć posmarowaną sprayem linkę na te flagi nad szkłem (tylko, żebyś widziałą
                                                    flagi z góry). Podejdź do szkła z figurką i zawiąż supełek na szkle linką którą
                                                    zrzuciłaś :) Kliknij sprayem na to szkło i linkę. (Zmieni się kolor sznurka na
                                                    biały). Wtedy idź do wózka i kliknij na nim, podniesie się szkło. Zamień
                                                    figurki i znowu kliknij na wózek aby te szkło odstawić :) hehe - proste
                                                    coooo?? :-P Żartuję - siedziałam nad tym kupę czasu :) Pozdróóffffka :)
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:19
                                                    spray jest ze sklepu ze zwierzetami??? to nie jest ten spray ze sklepu z
                                                    farbami?? jej a gdzie on stoi w tym sklepie ze zwierzetami>>>???

• Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:25
                                                    No muszę Cię zszokować ale przecież sama wcześniej pisałaś o sklepie ze
                                                    zwierzakami i o wzięciu stamtąd sprayu :) A ja Ci napisałam wyżej jak go wziąść
                                                    stamtąd :) Trzeba kliknąć na lactę na klatce z rybami i od razu wziąść spray
                                                    który jest zaraz koło fioletowej rybki :) To o ten spray cały czas chodzi :)

Jestem w porcie i mam latarke i odstraszyłam policjanta, co tu trzeba zrobić??
                                                    I Skąd wziąść papirus o którym mowa w faq-u??
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:29
                                                    no tylko ze ja mowilam o tym sprayu ale nie moglam go znalesc...a potem
                                                    znalazlam ten spray w sklepie z farbami i myslalm ze to o ten chodzi...a
                                                    papirus jest w muzeum w takim jakby wazonie...no wlasnie nie wiem co
                                                    dalej...chyba to jest koniec pierwszego etapu tylko ze ci tego papirusu brakuje

P.
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:32
                                                    A w faq pisze, że trzeba pogadać z kapitanem..gdzie on jest??!! ;-(( Wracasz
                                                    się po spray?? :D
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:37
                                                    nio juz sie wrocilam:) i go mam:) a kapitan byl w tym barze/
                                                    P.
                                                    heheh ale mamy zabawe hihi
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:42
                                                    Taaa zabawa extra tylko, ze ja nie mam papirusu :( Mam nadzieję, ze już ze
                                                    szkłem sobie poradziłaś :) GDZI TEN PAPIRUUUUSSS :((
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:48
                                                    Ok mam wszystko i jadę do Egiptu, a Wgipt zwiedzę sobie jutro, dzisiaj już nie
                                                    mam siły :) Dzieki wielkie za wszystko :) Mam nadzieję, ze nie idziesz jutro do
                                                    pracy czy szkoły bo współczuję ze wstawaniem, ja mam wolne ;) Pozdrawiam Cię
                                                    serdecznie. Dobranoc :)
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:37
                                                    A mozesz bardziej konkretnie gdzie ten wazon jest w tym muzeum?? :/
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:46
                                                    w tym pomieszczeniu gdzie jest szkatulka takie cos stoi na rogu po prawej
                                                    stronie takie ciemne niby wazon czy cos...no ja mam wszystko jestm w porcie i
                                                    hmm nic...hieh nic sie nei dzieje no..
                                                    p.
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 02:53
                                                    Jeżeli chcesz być w Egipcie dzisiaj to mam nadzieję, że masz otwartą stronę
                                                    główna tej gry bo tam trzeba poprostu kliknąć na drugi epizod i już :)
                                                    Pozdrawiam i jeszcze raz dobrej nocy :) Pa.
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 02:55
                                                    hehehehhe no a ja myslalam ze moze ten statek odplynie:)))))
                                                    milej nocki papappaap
                                                    :)

P.
                                                  • Gość: marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 13:08
                                                    hej hej wstałaś już?? :-) Bo ja jestem w egipcie i nie wiem co zrobić z
                                                    parasolkami :( męczę sie i męczę i lipa :( Jak nie śpisz, to pomóż :)
                                                  • Gość: gracz Re: gra truelove IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 23.02.04, 13:40
                                                    nie bardzo wiem, co zrobic z tym znakiem stopu, kombinuje na tym pierwszym
                                                    skrzyzowaniu, ale nie mam pomyslu, co tam za manewr odstawic...wiecie?
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 13:52
                                                    Przy wyjściu z domu jak będziesz widzieć miasto z góry to musisz na sobie użyć
                                                    znaku STOP. Powodzenia :)
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 15:27
                                                    Ratuuuunku :-(( Jestem w egipcie w jakiejś głupiej piramidzie :( Jest ciemno a
                                                    ja muszę ułożyć jakąś głupią układankę, kto pomoże?? :-((
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 16:57
                                                    oj widze ze duzo dalej jestes...a wlasnie.z tych parasolek trzeba zrobic tratwe
                                                    czy cos takiego...tylko mam i bambusy i line i parasolki ale jak klade jedno na
                                                    drugie to nie dziala:(

P.
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 17:19
                                                    heheh ale ja durna:) no nie tratwa tylko trampolina hehehe juz zrobilam:)
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 17:31
                                                    jaka ukladanka??? jestes w srodku piramidy??? ja jestem kolo sfinksa....i nie
                                                    wiem co jest grane heheh wiem ze trzeba z piramidy wziac jakies kamienie..tylko
                                                    jak sie do tej piramidy dostac...???

P.
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 17:37
                                                    Masz linka do lepszych podpowiedzi :) Ja już jestem w Grecji :)

www.the-geek.com/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=63
                                                    Jak bedziesz mieć problem to wal :)

P.S. Dzień dobry - nareszcie wstałaś :P
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 17:47
                                                    powiedzcie mi jak mam wyjsc z domu??
                                                    jestem juz przed wyjsciem z busynku, klucz zlamany i co dalej??
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 17:52
                                                    Z jakiego budynku i jaki klucz masz złamany ??
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 17:56
                                                    jestem na poczatku gry, zjechalam na dol winda, bylam w piwnicy itd, chce wyjsc z budynku na zewnatrz i nie moge. Kiedy podchodze do drzwi pojawia sie oko z napisem: "....the key has broken in the keyhole..."
                                                    no i nie wiem co dalej :(
                                                    pozdrawiam
                                                    Em.
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 18:03
                                                    Masz złe klucze. Trzeba zabrac klucze portierowi (rozlej kawę na schodach koło
                                                    niego). Kawę weźmiesz z kuchni z expresu - nalej jej do kubbka i vłala :P
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 18:16
                                                    Przeeszłam całe :-)) Warto się było pomęczyć. Gra jest fajnoiutka, tylko spędza
                                                    się nad nią conajmniej 16 godzin :-) Powodzenia, będę zaglądać jak Wam idzie :)
                                                    Pozdrawiam.

P.S. Kartka papieru się przyda jak będziecie widzieć jakieś dziwne rysunki,
                                                    lepiej je sobie przerysowywać :)

Marta
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 18:19
                                                    www.the-geek.com/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=62
                                                    A tu jest link do podpowiedzi do epizodu pierwszego :)
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 19:03
                                                    ehhh juz czuje ze zawalilam....mam nie wzielam chyba strzaly...znaczy mam luk
                                                    czy cos tam ale nie mam strzaly...i nie moge sie cofnac do tego screena...a
                                                    poza tym dalam profesorowi telefon przybiegl pilot zrobilam co mialam zrbic na
                                                    lotnisku i jak wrocilam zeby odebrac mu ten telefon to nie umiem mu go zabrac:(

Help!

P.
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 19:29
                                                    A jak wejsc do baru?
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 23.02.04, 19:40
                                                    w swoim pokoju musisz pilotem zmienic kanal w TV wiec jezeli tego nie zrobilas
                                                    to musisz sie wrocic...
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 19:52
                                                    dzieki, bo juz sie wkurzalam ze cos ominelam :)
                                                  • Gość: Fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.04, 20:40
                                                    Spokojnie nic sie nie martw tam poprostu jest to źle napisane. Strzały są w
                                                    komplecie:D:D:D A z profesorem pogadaj i odda Ci telefonik
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 21:24
                                                    no a do muzeum jak sie wchodzi?
                                                  • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 23.02.04, 21:36
                                                    kurcze nie ma tego straznika w muzeum
                                                  • Gość: xp Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 22:08
                                                    a w tej grze się ruchają, bo nie wiem czy warto?
                                                  • Gość: mm Re: gra truelove IP: *.lodz.supermedia.pl 25.02.04, 19:50
                                                    Strażnika moze nie byc bo w mieszkaniu nie obejrzałaś zdjęcia w gazecie w
                                                    akwarium. Przynajmniej u mnie tak było.
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 24.02.04, 00:10
                                                    Ihaaaaaaaaaaaaa przeszlam wszystko!!!!!!!!!! oczywiscie z pomoca:) Marta
                                                    dziekuje za wszystko...musze powiedziec ze na koncu sie wzruszylam:))))

ihaa ihaaa

Patka
                                                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.04, 18:31
                                                    heh nie ma za co i pamiętaj, że na początku to Ty pomagałąś :-) Miło było,
                                                    szkoda tylko, ze to był sen....:-)) Pozdrawiam

Marta

P.S. Masz jeszcze jakieś fajne?? To daj namiary bo sie wciagnęłam :)
                                                  • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 26.02.04, 01:22
                                                    no wlasnie qrna nie mam...ale to dobrze bo musze sie zajac pisaniem pracy mgr
                                                    ehehhe :) ale jak cos mi wpadnie to dam znac:)

P.
                                                  • Gość: PKOBP Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 18:37
                                                    A wlasnie ze nie!!!!!
                                                    Bo ja płynęlam statkiem :)
                                                    Musialam omijac mielizny i takie tam :)
                                                    Trzeba isc na koniec do baru pogadac z kapitanem a potem do portu.
                                                    I sie plynie stateczkiem :)!!!!!
                • gatomon Re: gra truelove 08.03.04, 21:24
                  Czy mógłby mnie ktoś oświecić, skąd wziąć rękawiczki? Bo jakoś nie umiem
                  znaleźć...
    • Gość: adriana Re: gra truelove IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.02.04, 20:11
      wciagneliscie mnie:))...ja na razie nie moge rekawiczek zalozyc, ani zjechac na
      dol, ale mam nadzieje ze cos wymysle.
      pozdrawiam
    • ejno Re: gra truelove 25.02.04, 18:57
      A ja tam wogole wejsc nie moge buuuuuuuuuuuuu:(
      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.02.04, 20:10
        Tam, to znaczy gdzie?? :-)
    • Gość: jooska Re: gra truelove IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 27.02.04, 08:29
      Czy moze mi ktos wyjasnic czemu bar jest zamkniety? Dzieki:)
      • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 28.02.04, 11:14
        Ja Ci wyjasnie - musisz wrocic do domu i wlaczyc pilotem tv.
        A moze ktos mi wyjasni jak wejsc do muzeum? bo zamkniete jest i zadnego straznika tam nie ma, tylko balon sobie przelatuje.
        Pozdro
        Em.
        • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 29.02.04, 16:30
          Nie pamiętam dokładnie ale chyba trzeba załatwić coś z żabą przy jeziorze.
          Jeżeli to nie poskutkuje to znaczy, że czegoś nie zrobiłaś w mieście (zanim
          metrem pojechałaś). Ja nie miałam muzeum zamkniętego więc nie miałam takiego
          problemu niestety. Przykro mi. Ale próbuj coś z żabą albo coś w mieście -
          musiałaś czegoś nie zrobić.
    • Gość: la Re: gra truelove ratunku IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.02.04, 19:08
      jak otworzyc hydrant zeby dostac parasolke?
      • Gość: kiaitia Re: gra truelove ratunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 21:12
        Mnie sie nie chce wyświetlić ta gra! Mam tylko jasno-zielone tło! Jak mam
        zrobic,zeby mi sie ta gra wlaczyla?
      • Gość: Marta Re: gra truelove ratunku IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 29.02.04, 16:28
        Musisz mieć klucz francuski (tak się to chyba nazywa) z piwnicy wzięty. Pogadać
        z babka w sklepie i wyjść i tym kluczem rozwalić hydrant.
        • Gość: jeszcze raz hydran Re: gra truelove ratunku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.03.04, 19:25
          mam ten cholerny klucz ale jak nim najezdzam na hydrant to nic sie nie rozwala,
          obok sa jeszcze klapki, ale nic sie nie dzieje , najezdzam tym kluczem na nia i
          na hydrant i nic:(
          • Gość: Marta Re: gra truelove ratunku IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 07.03.04, 11:31
            Najpierw musisz pogadać z babką w biurze podróży. Ona Ci powie że nie da Ci
            parasolki bo nie pada na dworze i jest Ci niepotrzebna (musisz kliknąć na
            parasol, wtedy ona ci to powie). I jak Ci to powie to wtedy dopiero wyjdź na
            zewnątrż i użyj klucza na hydrancie :) Pozdrawiam

Marta
            • Gość: la Re: gra truelove ratunku IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.03.04, 14:32
              Wielkie dzieki, lece teraz do sklepiku z animalsami:))))), pozdrawiam
    • ejno Re: gra truelove 29.02.04, 19:24
      Bardzo smieszne ale ja niestety mam strone z jakimis rysunkami i nic dalej sie
      nie rusza i opis do gry ale gdzie kliknac zeby w to zagrac cholera jedna wie i
      moze ktos stad bo ja tego ni choroby nie widze i mnie zaraz szlag trafiiiii!!!!
      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 29.02.04, 21:34
        Trzeba nacisnąć najzwyczejniej w świecie PLAY. A potem epizod pierwszy i już.
        Tzn obrazeczek z numerem pierwszym epizodu. Sprawdx tez czy masz
        zainstalowanego flash-a i javę bo to tego typu gra.
    • cherry.blossom.girl Re: gra truelove 02.03.04, 15:54
      jestem przed muzeum i tam w ogole nie bylo zadnego ochroniarza i jest napisane,
      ze muzeum jest na razie zamkniete... co robic, bo oszaleje;) pierscionek mam,
      latarke, spray tez. gdzie ten cholerny straznik????
      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 02.03.04, 17:48
        Nosz cholera - nie cholery, nie wiem :( Strażnik bankowo jest w środku :-/ Ale
        co u licha zrobic żeby otworzyć muzeum - nie wiem :( Ja miałam otwarte :/
        Pewnie czegoś nie zrobiliście w mieście - próbujcie albo przejjrzyjcie
        podpowiedzi (dla tych którzy znają angielski). Podpowiedzi są w FAQ na głównej
        stronie gry. Dla bardziej leniwych linki do podpowiedzi są kilka postów wyżej.
        Ale nie polecam - gra jest wtedy zbyt oczywista :-/ Lepiej poprostu sprawdzać
        czy wszystko się dobrze zrobiło - wtedy jest sens korzystania z podpowiedzi :)
        Pozdrawiam.

Marta
        • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 02.03.04, 18:54
          Kurcze, ja juz sprawdzalam z podpowiedziami - I NIC!
          wszystko niby jest ok, a muzeum zamkniete :(

Pozdrawiam

Aha, a moze ktos gra w drugi epizod (w Egipcie)?
          • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 02.03.04, 20:46
            Jakm cudem chcesz grać w drugi epizod nie kończąc pierwszego?? Przeciez nie
            masz wszystkich potrzebnych rzeczy :-/
            • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 02.03.04, 21:18
              Jeżeli chodzi o muzeum to jest tak....odpaliłam grę na nowo, bo nie dawało mi
              to spokoju. Nie zrobiłam nic poza wszystkimi potrzebnymi rzeczami w domu i
              wyjściu z niego oraz pójściu do Pani z biura podróży ponieważ do pojechania
              metrem potrzebny mi był parasol. Więc na początek pytanie...macie parasol z
              biura podróży??
              • Gość: Emilianna Re: gra truelove IP: 80.51.244.* 04.03.04, 17:31
                mam parasol i wszystko co powinnam miec wedlug instrukcji.
                Em.
                • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 04.03.04, 18:40
                  Juz Wam powiem co TYLKO zrobilam i dostalam sie do muzem....
                  W domu pozbieralam wszystko (klucze od domu, lacta, numer telefonu na lakcie,
                  kubek na kawę, kawę, łom, latarkę, rękawice po których zjechałam windą, wzięłam
                  paczkę od portiera, klucze, nóż, z piwnicy zabawki, znak stopu, piłka z
                  korytarza wyjścia z domu, walkmen, dyskietka, gazeta, portfel, lina, patelnia,
                  pilot którym nacisnęłam kanał w telewizorze w domu, gazetę włożyłam do rybki w
                  akwarium i ją przeczytałam w tym akwarium - z tymi wszystkimi rzeczami weszłam
                  do muzeum). Użyłam znaku STOP żeby przejść przez jezdnie, poszłam do biurap
                  odróży, pogadałam kilka razy z babką, wzięłam parasol (jak już zepsułam hydrant)
                  i to wszystko - pojechałam do muzeum :-/ Pogadałam z żabą i nawet nie mam liści
                  które mam jej dać (z baru) ale weszłam do muzeum mimo wszystko. To tyle...
                  • Gość: la Re: gra truelove IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.04, 19:55
                    no i masz ci los a ja ani paczki ani klucza...czy zawsze sie trzeba wracac po
                    cos ,, bo ja mam wrazenie ze wczesniej tej paczki nie moglam wziasc ...albo
                    polowy rzeczy nie zauwazylam po drodze...ale dziekuje za podpowiedz:)))
                    • Gość: Marta Re: DO "LA" IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 08.03.04, 16:15
                      Paczka jest u portiera :-) I klucze do piwnicy też (z której musisz wziąść
                      kilka rzeczy). Aby wziąść paczkę trzeba rozlać kawę na schodach koło portiera.
                      Pozdrowienia.

Marta
                • Gość: Fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.03.04, 21:50
                  A użyłaś w domu gazety na akwarium z rybką?? bo jak to zrobisz to pojawia sie
                  powiększenie gazety. Może to mieć coś wspólnego z tym muzeum.
                  • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 04.03.04, 23:16
                    Rafałku włożenie gazet ma coś wspólnego ale z kapitanem statku :D Ale miło że
                    dołączyłeś do dyskusji :P Buziaki :)
    • cherry.blossom.girl Re: gra truelove 04.03.04, 23:44
      jeszcze jedno: opiszcie mi proszę, co zrobić zeby znaleźc ten papirus w muzeum.
      W podpoiedziach jest napisane, ze on jest w wazie na prawo. gdzie do cholery
      jest ta waza!?!?! juz dwa razy musialam zaczynac gre od nowa, bo szukalam tej
      wazy i szukalam, potem poajwial sie straznik i po ptokach, jak to sie mowi;)))
      Plizzz, napszcie mi dokladnie jak wziac ten papirus... grr
      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 05.03.04, 15:58
        papirus jest w wazie na samym jej czubeczku (trzeba powolutku ją sprawdzić) -
        faktycznie po prawej stronie, tuż przy wejściu do holu, przy tym wózku etc... :-
        ) Mam nadzieję, że znajdziesz :) I że reszta weszła już w końcu do muzem :)
        Pozdrawiam.

Marta
        • Gość: frrancuzka Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 12:13
          a jak do cholery odciac ten sznurek uwalniajac papauge? nie mam dluta o ktorym
          mowicie skad je wziac .
          Dzieki
          Pzdr
          Frran
          • Gość: fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 16:35
            dłutko czy nożyk jak kto woli jest w piwnicy domu.
            • Gość: frrancuzka Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 16:59
              a kiedy gwizdnac na papuge? nie moge wyjechac statkiem bo nie przywolalam
              cholernej papugi
              • Gość: Fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 17:27
                Papugę przywołujesz dopiero w 2 etapie. A statkiem nie popłyniesz:P Musisz
                wejść na stronę główną i kliknąć w drugi etap :)))
                Pozdrawiam
                • Gość: patkag Re: gra truelove IP: 81.15.189.* 11.03.04, 23:56
                  no wlasnie ze nie!!!! jak sie zrobi wszystko co trzeba w pierwszym etapie to
                  sie wejdzie na statek i sie poplynie - o to chodzi zeby przejsc w ten sposob a
                  nie ze strony glownej....
              • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 09.03.04, 20:48
                Nie przechodź do drugiego epizodu zanim nie uwolnisz papugi. To znaczy jeśli
                jej nie uwolniłaś ze sklepu (nie użyłaś drutu na tym patyku na którym siedzi)
                to nie ma sensu iść do 2 etapu. Najpierw uwolnij papugę, potem idź do 2 etapu.
                Pozdrawiam

Marta
                • hania.mala co w paczce? 09.03.04, 21:09
                  jak sie otwiera to pudełeczko? Jak juz sie otworzylo paczkę to jest takie
                  pudełeczko, co z nim? A dłutka nie widzę, przez jakiś czas usiłowałam uwolnić
                  papugę... gwizdkiem...
                  hania.mala
    • Gość: ktos Re: gra truelove IP: *.lub.pl 09.03.04, 21:44
      jak zdobyc ten gwizdek gdy na nie najezdzam nie pojawia sie lapa czy to chodzi
      o te gwizdki ktore sa przy sprzedawcy przy zoologixcznym
      • Gość: Fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.04, 23:22
        Odwracasz uwagę sprzedawcy biorąc czekoladkę. Jak sie odwróci i będzie
        krzyczał, że to jego, to musisz mu podkraść gwizdek :D
        • Gość: frrancuzka Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 09:11
          gwizdki to nie jest to kolorowe, gwizdek to taka blaszana rurka szara musisz to
          wziac a nie zielony i czerwony. ( ja tez sie strasznie meczylam bo myslalam ze
          trzeba wziac to blaszane)
          co do portu - jestem przy pudelkach lacty i jest napisane: nie ma tu nikogo. To
          jest juz koniec ?
          • Gość: Marta Re: DO FRANCUZKI IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 10.03.04, 16:38
            Jeżeli wzięłaś WSZYSTKO z pierwszego etapu to owszem - w pierwszym etapie to
            wszystko. Teraz przejdź sobie do 2 etapu ze strony głównej. Jak nie będziesz
            czegoś miała to w każdej chwili możesz się wrócić do etapu pierwszego ze strony
            głównej (gra zapisuje się automatycznie więc nie stracisz ani pierwszego ani
            drugiego epizodu). Pozdrawiam

Marta
            • Gość: patkag Re: DO FRANCUZKI IP: 81.15.189.* 11.03.04, 23:59
              nie nie nie!!! caly myk polega na tym zeby poplynac tym statkiem!!! a co trzeba
              zrobic? w pokoju lezy mini disc z jakas muza...nalezy go dac kapitanowi w
              barze - on chce koniecznie przed wyplynieciem w rejs czegos tam posluchac (nie
              pamietam teraz o co dkoladnie mu chodzi) i wtedy jak sie mu da ten mini disc to
              on zatanczy i bedzie mogl wyruszyc w rejs!!!

P,
    • Gość: pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 10.03.04, 14:38
      ja jestem w fazie mocno poczatkowej:) pomozcie, nie umiem naprawic bezpiecznika
      (fola aluminiowa nie daje zadnego efektu) i nie wiem co dalej:( a tak sie
      fajnie zapowiada, heeeelp;)
      pzdr
      • Gość: saiss Re: gra truelove IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 10.03.04, 16:10
        Ja tez utknelam...siedze w ciemnej windzie i nic..mam folijke, sznurek itp...
        Pomocy :!
        Pozdrawiam!
        • Gość: frrancuzka Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:12
          Musisz zapalic zapalniczke
      • Gość: frrancuzka Re: gra truelove IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 16:11
        Musisz tak jakby w plecaku nalozyc folie na bezpiecznki i wtedy on sie owinie
        wtedy wkladasz naprawiony bezpiecznki w miejsce wyjetego i gotowe
        powodzenia
        • Gość: saiss Re: gra truelove IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 10.03.04, 16:12
          aaa a jakie bezpieczniki?
          • hania.mala Re: gra truelove 10.03.04, 16:41
            W windzie po zapaleniu latarki widać drzwiczki - pojawia się łapka. Po
            kilnięciu widać szafeczke, którą trzeba otowrzyć przy użyciu kluczy. Po
            otwarciu szafeczki widać bezpieczniki i przełączik, Najpierw trzeba wszystko
            wyłączyć (tym przełącznikiem) i wyjąć zepsuty bezpiecznik (drugi na górze po
            lewej), w plecaku owinąć go folią (pojawi się po kliknięciu 2 razy papierka z
            lacty) i zawinięty bezpiecznik wtykamy do szafeczki na swe miejsce.
            hania.mala
            • Gość: Pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 10.03.04, 19:03
              Wielkie dzieki za rady, bez nich polowy rzeczy bym nie miala;) Nawet calkiem
              dobrze mi idzie, ale nie moge wejsc do muzeum - jest zamkniete. Jak sie tam
              dostac?
              pozdrowionka
              • Gość: Pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 11.03.04, 00:47
                Odpowiadam sama sobie, bo moze komus sie przyda:) muzeum mialam zamkniete, bo w
                domu nie obejrzalam zdjecia za pomoca akwarium:).
                Teraz usiluje uruchomic Egipt, ale ciagle mi jakis blad wyrzuca...:(

dzieki za link do fajnej zabawki, hihi, pzdr
                • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 11.03.04, 09:09
                  Mi też sie włanczał błąd i musiałam grać "przyjaciele" a nie "sobą" rozumiesz??
                  Trzeba zaznaczyć przy wyborze charakteru (przy wejściu do kolejnego etapu) że
                  chcesz grać jako przyjaciel albo gość - już kurde nie pamiętam. Pozdrawiam

Marta
                  • Gość: saiss Re: gra truelove IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 11.03.04, 15:02
                    grrrr...utknelam znowu....
                    Mam: pilke, kubek z kawa, gwizdek, klucze, drewniana szkatulke, portfel,
                    sznurek, czekolade i papierek od lacty.
                    Nie wiem, co dalej robic....co z ta papuga, o ktorej wszyscy tu pisali? ;(
                    Pozdrawiam!
                    • Gość: pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 11.03.04, 15:47
                      no to teraz wychodzisz z domu i idziesz do sklepu ze zwierzakami - znajdzie sie
                      papuga:)
                      ja utknelam w Peru - wykopalam dziure i koniec... guma nie "dziala" -musialam o
                      czyms zapomniec, ale o czym??
                      pozdrowionka dla grajacych:)
                      • Gość: Marta Re: gra truelove IP: *.leszczyny.net / *.leszczyny.net 11.03.04, 16:11
                        Jaką dziurę wykopałaś?? W którym KONKRETNIE momencie jesteś, hmm??
                      • saiss Re: gra truelove 11.03.04, 17:08
                        Problem brzmi " co zrobic z papuga?
                        Drzwi w piwnicy sa zamkniete i ni huhu nie hcca sie otworzyc z klucza . Papug
                        zjadl czekolade, to fakt ale moja agentka nie chce zagwizdac na gwizdku a papug
                        jest wciaz przywiazany.Chaotyznie tlumacze, ale...pomoocy :)
                        Pozdrawiam!
                        • Gość: Pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 11.03.04, 17:21
                          jestem w peru, za mostem, pod piramida, na "polu"; do dyspozyzji mam
                          tylko "rubber" a patrze na "Hole I dug before". no ale poza patrzeniem nic nie
                          udaje mi sie zrobic:( nawet podpowiedzi nie pomogly, buuu - pomocie o wy,
                          ktorzy ukonczyliscie!:)
                        • hania.mala Re: gra truelove 11.03.04, 17:41
                          Dłuto trzeba mieć, tam gdzie był portier, na stoliku obok lacty i tym dłutkiem
                          uwolnić papugę.
                          jania.mala
                          • Gość: Fifi Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.03.04, 21:16
                            1. klucze do piwnicy trzeba podprowadzić portierowi. Jak rozlejesz kawę na
                            schodach to on pójdzie posprzątać.
                            2. Klijentka/Klijent będzie gwizdać na paputka dopiero w drugim epizodzie.
                            3 W peru na trawniku (z lewej strony piramidy) czymś w stylu kilofa robi się
                            bruzdę w ziemi i do tej bruzdy wlewa się .... no właśnei nie pamiętam już co
                            <ups> ale przy moście chyba na drzewie to wisi. I tak powstaje bandżi :D:D:D

Mam nadzieję, że na coś to się przyda:)
                            • Gość: Pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 11.03.04, 23:38
                              ehh, tym kilofem juz dziure zrobilam ale to co wisi na drzewie nijak
                              nie "dziala" na ta dziure:)
                              • Gość: fifi Re: gra truelove IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 11:34
                                Outside the Pyramid

Don't waste time admiring the pyramid just yet. Go to the open field where
                                you "can see clearly from here."
                                Use the pick on the field to dig a rut.

<<<<<!!!!!Then use the rubber on the rut. Ta-da! Instant bungee cord! !!!>>>>
                                Take the bungee cord and go back to the bridge.

Tak to jest. Trzeba użyć rubber`a na dziurze.
    • Gość: PKOB Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 16:21
      Glupie pytanie. Ale czy to metro kiedys sie zatrzyma????????????
      Trzymam sie obiema rekami i jade i jade i nigdzie nie moge dojechac...
      Co mam zrobic??????????????
      • Gość: Pauli Re: gra truelove IP: 83.144.77.* 12.03.04, 16:26
        hej
        tez najpierw czekalam az dojedzie, ale nie dojedzie:) bez Twojej pomocy:); jak
        juz trzymasz sie dwiema lapkami parasolki, to teraz sprobuj jakby wdrapac sie
        na dach - powinna ci pokazac sie strzalka po twojej prawej stronie, nad samym
        dachem wagonu - pomachaj kursorem to sie znajdzie
        powodzenia
        PS. Dzieki za rady co czynic pod piramida:) udalo mi sie wczoraj skonczyc
        calosc - macie inne takie gry??
        • Gość: PKOBP Re: gra truelove IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.04, 16:46
          Dzieki wielkie !!!
          Dojechalam!!!!

www.albartus.com/motas/ inna gierka, tez popularna, wlasnie szukam
          wiecej, bo mnie strasznie wciagnelo :).
          • Gość: Kruczyca Jak napelnic kubek kawa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 21:53
            • Gość: Pauli Re: Jak napelnic kubek kawa???? IP: 83.144.77.* 14.03.04, 21:59
              Musisz nalac kawy (w plecaczku) z dzbanka z kawa. Jak nie masz dzbanka, to
              niestety zostal w kuchni i musisz po niego wrocic... Stoi na ekspresie do kawy
              milej zabawy

PS. Macie juz jakies inne gry?
              • Gość: Kruczyca Re: Jak napelnic kubek kawa???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.04, 21:07
                Jeszcze takie jedno pytanko. Nie moge za cholere nakarmic tej papugi. Jak to
                zrobic?
                • Gość: Pauli Re: Jak napelnic kubek kawa???? IP: 83.144.77.* 15.03.04, 21:43
                  Chyba najpierw musisz ja uwolnic(ale nie jestem pewna) czyli odciac sznurek
                  przywiazany do jej nozki. A zeby ja nakarmic wez najpierw ziarno z jednego z
                  kilku workow stojacych pod prawa sciana (chyba da sie wziac tylko z jednego).
                  pzdr
                  Pauli
    • Gość: saiss Re: gra truelove IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 16.03.04, 16:23
      Znowu stanelam w miejscu...
      Jestem w muzeum..podnioslam ten szklany szescian, ale jak wyjac spod niego
      figurke? Z czego ja zgobic i gdzie toto zdobyc? I czy ochroniarz ( jak zwial)
      to juz jest tragedia? :|
      Pomocy...bo ja zaraz zwariuje... :)
      Pozdrawiam!
      • saiss Re: gra truelove 20.06.04, 13:57
        Znowu zaczelam grac.... Moze ktos podpowie, co zrobic z ta cholerrrrrna figurka
        ( jak ja podmienic?)
        Pozdro!
    • Gość: Kruczyca skad wziasc pistolet? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:29
      potrzebny mi ten pistolet to uzycia go razem z lina w muzeum, ale skad go
      wziasc??
      • Gość: saiss Re: skad wziasc pistolet? IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 19.03.04, 20:52
        Dzieciak po drugiej stronie ulicy da Ci pistolet, jezeli Ty dasz mu wiaderko z
        zabawkami z piwnicy.
        Sloniocy, co z ta figurka?
        Pozdrawiam!
        • herezja Help! 20.03.04, 23:49
          jest tu ktos??? jak wm sie udalo zabrac spray??? klikam na niego ale nie
          pojawia mi sie zadna raczka i nie moge go zabrac!!!
          • herezja Re: Help! 20.03.04, 23:52
            he he odpowiadam sama sobie nie wiem jak to zrobilam ale sie udalo :))))))
            • saavage Re: Help! 14.04.04, 17:30
              Ty tez w to grasz???
    • Gość: nati Re: gra truelove IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 12.04.04, 22:55
      może mi ktoś pomóc??? prisze poraz setny i próbowałam na wszytskie sposoby!!!!!
      jestem na początku w windzie stoje, niemoge tej folii nigdzie umieścic (w
      windzie jest strasznie ciemno) Ludzie zlitujcie sie.. Zaraz chyba cholerykiem
      zostane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka