bukszpani 27.06.10, 10:59 riach estetycznych? brzydkie/ładne itp? hmmm to może wydać się dziwne ale ciekawa jestem jakie macie do tego podejście. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
w.iwo Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 27.06.10, 11:55 hmmm najbardziej podobają mi się czyste ;) i zakryte ale na spacerze nie mam okazji do podziwiania i wyrabiania sobie zdania, na szczęście... masakra byłaby, słowo daję, mijać golasów i stać wśród nich po mięso na grilla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.acn.waw.pl 27.06.10, 12:00 Oczywiście. Są cipki ładne i cipki brzydkie - zarośnięte, z wystającymi wargami, rozklapichy. Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 28.06.10, 01:05 Typologia cipek wg mojego wujka Jurka: KLAPICHA - z ponadprzeciętnymi wargami mniejszymi DZYNDZOLICHA - z dzyndzlami, tj. można powiedzieć wypustkami na wargach większych SMROJDKA - zlokalizowana za blisko odbytu KOZIARA - za ciasna CYNODES - ??? nie pamiętam, ale to ulubiony rodzaj wujka Łatwo zauważyć, że jest to nazewnictwo, a nie podział, gdyż dany egzemplarz może należeć do kilku kategorii naraz albo do żadnej. Ale słucha się nieźle:) Odpowiedz Link Zgłoś
frred storno 28.06.10, 01:07 > DZYNDZOLICHA - z dzyndzlami, tj. można powiedzieć wypustkami na wargach większy > ch Oczywiście miało być "mniejszych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.cable.smsnet.pl 28.06.10, 13:55 Wujek gawędziarz, ino cały dzień freda marszczył, ot i cała tajemnica! Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 28.06.10, 23:42 A ty czasem bródki nie nosisz? Bo taki mój dalszy wujek raz po pijaku kozę wyruchał. Więc możemy być w pewnym sensie rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.cable.smsnet.pl 29.06.10, 05:19 Jak mam dłuższą to jest zakręcona, ale to pewnie po wujku Jondrku z Goralenvolku co owiecki wypasał. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelinna Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 29.06.10, 22:19 W kwestii typologii cipek Amerykańscy Naukowcy (TM) stworzyli odpowiedni diagram. A tutaj próba dopasowania rzeczywistości do tegoż. Na wszelki wypadek ostrzega się przed otwieraniem powyższych w pracy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.cable.smsnet.pl 30.06.10, 07:48 Różnistość form jednak mnie zdziwiła:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebok Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.chello.pl 07.07.10, 01:09 Cipki jak cipki, ale reszta strony jest gruba. Płakałem na przemian ze śmiechu i zniesmaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek A jasne IP: *.cust.tele2.de 28.06.10, 15:27 Najładniejsza cipka jaką widziałem należała do pewnej drobnej szatynki. Była niemal idealnie symetryczna, zbudowana tak że trochę było widać, ale nie za wiele... piękna. Odpowiedz Link Zgłoś
model.testowy Re: A jasne 02.07.10, 22:15 W moim przypadku też tak było, tzn. najpiękniejszą miała filigranowa kobieta. Z tym, że była to brunetka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukszpani Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 28.06.10, 19:16 PANIE! Czy Wy w tej kwestii nie macie nic do powiedzenia o męskim wyposażeniu? Chyba jednak ta kwestia interesuje mnie bardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 28.06.10, 19:50 Przyslij zdjecia to Ci powiem. ;-D Ja moge napisac co twierdza panowie o meskiej "sprawie": "mezczyzna to jest obrzydliwy pod tym wzgledem." Uslyszalam to kilka razy od roznych osob, ale nie wiem, czy mowili o tym, co widza u innych panow czy wlaczaja w to tez swoje wyposazenie, ale moge zapytac jak sie bede z nimi widziec. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? IP: 62.149.141.* 28.06.10, 19:54 nie, wlasne nie. po prostu facetow obejmuje stereotyp nieoceniania urody innych facetow, bo to oznaczaloby gejostwo co nie jest prawda. wszak wy panie z upodobaniem oceniacie wyglad innych kobiet, was ten stereotyp nie dotyczy, takze w sensie erotycznym i to lesbijek z was nie czyni........ czyli tak, faceci meskich genitaliow nie podziwiaja, chyba ze sa gejami. kropa Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 28.06.10, 20:21 Nie chodzi o stereotyp nieoceniania urody innych facetow, bo oni wlasnie ocenili, tyle ze negatywnie. Bylo to powiedziane autentycznie z niesmakiem, zeby nie powiedziec z obrzydzeniem. Fakt, ze kobieta moze podziwiac urode in. kobiety, ale nie ma to zadnego zwiazku z orientacja seksualna. Po prostu patrzymy na piekna kobiete na tej samej zasadzie co na dzielo sztuki. Patrzymy, bo jest to przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 28.06.10, 23:50 Czy Wy w tej kwestii nie macie nic do powiedzenia o męskim wyposażeniu? Fiutek to instrument użytkowy, sam w sobie brzydki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? IP: *.cable.smsnet.pl 29.06.10, 05:20 Żaden chłop nie zaprzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 29.06.10, 14:52 Gość portalu: ;) napisał(a): > Żaden chłop nie zaprzeczy:) Bo jak powie "Mam ładnego" zamiast "Mam dużego" to już wychodzi na geja? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 29.06.10, 14:58 Starozytni Grecy by chyba zaprzeczyli, a zapewne nie wszyscy byli gejami (tylko w Sparcie wszyscy). W takim razie nie jest to chyba uwarunkowane genetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Wlaśnie, to kulturowa rzecz IP: *.cust.tele2.de 29.06.10, 15:03 Zresztą, w sytuacji intymnej kobiecie może się męski organ podobać, i w tej sytuacji kobiety się z tym nie kryją - ale tylko w tej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz 29.06.10, 15:52 Gość portalu: Marek napisał(a): > Zresztą, w sytuacji intymnej kobiecie może się męski organ podobać, i w tej syt > uacji kobiety się z tym nie kryją - ale tylko w tej sytuacji. To ty uważasz, że ja się kryję i wstydam? Fiutek brzydki jest. Dupka ładna bywa i być powinna! Takoż klata i ramiona, aczkolwiek nie typowo siłowniane, takie są prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz 29.06.10, 16:19 Mysle, ze u wlasnego faceta jest ladny, a przynajmniej nie jest wstretny, ale panowie na ogol go nie eksponuja w stanie niewzbudzonym. ;-D Chociaz jakby tak mial ciagle na wierzchu to by moglo mi sie ciagle chciec. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz IP: *.cust.tele2.de 29.06.10, 16:24 maitresse.d.un.francais napisała: > To ty uważasz, że ja się kryję i wstydam? Nie, podejrzewam że po prostu nie widziałaś jeszcze naprawdę ładnego męskiego organu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz IP: *.chello.pl 30.06.10, 22:42 maitresse.d.un.francais napisała: > Fiutek brzydki jest. Dupka ładna bywa i być powinna! Takoż klata i ramiona, > aczkolwiek nie typowo siłowniane, takie są prostackie. Podobają mi się te, których właścicielki akceptują własne ciało i okazując je robią to z dumą :-). ha ha ha ha ha, prostackie ramiona, ale się uśmiałem........... Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz 01.07.10, 11:44 > Fiutek brzydki jest. Nie sadzisz, ze w tym stwierdzeniu jest sprzecznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz 29.06.10, 15:54 > Zresztą, w sytuacji intymnej kobiecie może się męski organ podobać, [...] > ale tylko w tej sytuacji. To dlaczego kobiety lubia ogladac zdjecia golych mezczyzn i lubia meski striptis? Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz 29.06.10, 16:32 mumia_ramzesa napisała: > To dlaczego kobiety lubia ogladac zdjecia golych mezczyzn i lubia meski striptis? Przecież nie dla organu! W striptizie ważny jest nie nagi produkt finalny, tylko sposób budowania napięcia, gracja ruchów, finezja odkrywania tego co zasłonięte. A zdjęcia? Wolę oglądać meżczyzn niekompletnie ubranych. Z gołym torsem, mignięciem dupki, kroplą potu na brzuchu, czy pięknie zarysowanymi mięśniami łydki. Po co tu organ wtryniać? and now for something completely different... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralalala Re: Wlaśnie, to kulturowa rzecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.10, 00:28 Nie znam kobiet, które z upodobaniem oglądają męskie genitalia, które IMHO bardzo brzydkie są. Bardziej interesują nas nagie torsy i przystojne twarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? IP: *.cable.smsnet.pl 29.06.10, 15:08 Wszyscy nie, ale jak zauważyłaś, świat antyku miał inne podejście do kanonów piękna ludzkiego ciała, gdzie męskie stało wyżej niż kobiece. Nie mnie to oceniać, że ptaszki wszyscy rzeźbili :) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 29.06.10, 16:09 hAle przeciez my nalezymy do kregu kulturowego, ktory ma zrodla w starozytnej Grecji i Rzymie. Kiedy i dlaczego to sie zmienilo? Ptaszki rzezbili wszyscy, ale nigdy nie byly to ptaszki obrzezane. Grecy uwazali widok takiego czlonka za nieprzyzwoity, bo kojarzacy sie z aktem plciowym. Obrzezani mezczyzni nie mogli tez brac udzialu w igrzyskach. Poczatkowo Zydzi w nich uczestniczyli, bo zabieg nie byl drastyczny, potem stalo sie to niemozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 29.06.10, 15:09 Hmm, jak by to tu...? Organ męski estetyką nie powala, ale też nie do tego wyrósł ;P Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 29.06.10, 15:16 I absolutnie nie uważam, ze organ żeński cudem uroku jest. Zarówno męskie, jak i żeńskie zdarzało mi się widywać ładniejsze i brzydsze. Ale nie to ładne, co ładne, tylko co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludka Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.07.10, 02:30 a ja bardzo lubie ogladac i dotykac meskie organy :D ciagle mnie zadziwia wasza anatomia, super, mocno przyjemne zajecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 03.07.10, 12:19 > ...ciagle mnie zadziwia wasza anatomia A fizjologia jaka ciekawa! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dlaczego omawiana jest tylko damska sprawa? 07.07.10, 10:37 > PANIE! Czy Wy w tej kwestii nie macie nic do powiedzenia o męskim wyposażeniu? IMHO penisy są ładne, ale wyłącznie w stanie gotowości bojowej. W stanie spoczynku mnie... śmieszą :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grenzoid Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.chello.pl 29.06.10, 15:19 "Kampinoska" - ładne określenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 29.06.10, 21:22 genitalia roślin na przykład, są bardzo ładne! Do tego często pięknie pachną. Ludzie stawiają je w wazonach i delektują się sensorycznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aaricia_szalona Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 29.06.10, 21:36 Tak, tak. Niektórzy nawet się delektują sensorycznie genitaliami ludzkimi. Są takie przypadki ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 29.06.10, 22:07 a stawiają je w wazonie? Odpowiedz Link Zgłoś
bukszpani Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 30.06.10, 00:10 Ja myślę, że my "cywilizowani" mamy po prostu spaczone podejście do tego typu spraw. Weźmy dla przykładu takie dzikie plemiona gdzie naturalnym jest, że wszyscy hasają na golasa: oni zakrywają tylko te części swojego ciała, które są chore, uszkodzone albo coś z nimi nie tak... Cejrowski opisywał sytuację księdza, który starał się ich przekonać do swojego boga. Nie udawało mu się to do momentu kiedy się obnażył i wszyscy przekonali się, że jego sutanna zakrywająca go od stóp do głów nie służy ukryciu jakiejś choroby skóry. Oczywiście nie chodzi mi o to, że powinniśmy nagle stać się naturystami ;) Piękno dla mnie ma dużo wspólnego z symetrią, odpowiednimi proporcjami. Wydaje mi się, że często nie potrafimy spojrzeć na te elementy naszego ciała tak świeżo i czysto, bez uprzedzeń, stereotypów na ten temat, pomijając już obsesję na punkcie owłosienia heheh :) ps. uwielbiam podziwiać morfologię roślin, owadów i innych stworzeń tego typu, nawet tych ogólnie uznawanych za wstrętne, no może z wyjątkiem dżdżownic... hmmmmmmmmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malena Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: *.merinet.pl 30.06.10, 04:19 ja mam tzw "motylka" i nie uważam, żeby to wyglądało obrzydliwie, poza tym nikt jeszcze nie uciekł z krzykiem na mój widok =) "brzydkie" narządy mają swoje plusy, można się fajnie bawić językiem, nie to co w przypadku "bułeczek" gdzie "nic tam nie ma" :P cóż... obie anatomie mają swoich zwolenników i przeciwników... o gustach się nie dyskutuje... jednak to przykre jak niektórzy tak niefajnie się wypowiadają na ten temat... wyobraźcie sobie, że mógłby to być wątek np. o kształcie nosa... to to samo, tyle, że nos ciężko ukryć =) Odpowiedz Link Zgłoś
mumia_ramzesa Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 30.06.10, 11:03 Nietypowe to dla Ciebie brzydkie? Faktycznie badania wykazaly, ze jesli chodzi o ludzkie cialo to najbardziej nam sie podoba wszystko co srednie (o dziwo dotyczy to tez kobiecych piersi), ale nietypowosc nie jest nieladna, jest interesujaca. Starozytni Grecy uwazali, ze cale cialo jest piekne. Ludzie maja rozne podejscie do tych rzeczy, sa podobno kobiety, ktore sie brzydza dotknac penisa. Odpowiedz Link Zgłoś
bukszpani Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 30.06.10, 15:09 Skojarzył mi się w tym momencie taki film... zrobiony na podstawie książki zresztą, którego główny bohater ma obsesję (o charakterze erotycznym) na punkcie wypadków samochodowych i doznawanych w ich rezultacie obrażeń ciała. Tyczy się to też oczywiście obrażeń narządów płciowych, które w wyniku deformacji uzyskują inne, nowe właściwości... Odpowiedz Link Zgłoś
sootball Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 30.06.10, 16:51 "Crash"? ~:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukszpani Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 30.06.10, 17:15 Trafiony zatopiony :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdenerwowanyprezespis Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego 03.07.10, 19:43 TAK, po tysiąckroć TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta pisze Re: czy myśleliście kiedyś o genitaliach w katego IP: 201.229.248.* 04.07.10, 00:43 wole meskie ptaszki. niektore sa naprawde pienkne, z zaznaczona glowka, z uwypuklonymi zylami, po prostu fantastyczna sprawa. pipki natomiast uwazam za szpetne i staram sie na nie nie patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś