dive2 22.03.04, 23:23 Czy ktoś z Was wie skąd można ściągnąć słynne filmiki z porucznikiem Borewiczem( sciągaj sofixy i poka poka itd) . Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Dzieki i pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: l Re: Borewicz!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 23:57 hmm...ja mam na dysku:)w sumie jakbys wskoczyl(a) na BearShare i ustawil(a) sie na wieczor to bym Ci udostepnil!jakby co to pisz!jutro wieczor mi pasuje!hehe Odpowiedz Link Zgłoś
strongwaz Re: Borewicz!!!!! 23.03.04, 09:49 Gość portalu: l napisał(a): > hmm...ja mam na dysku:)w sumie jakbys wskoczyl(a) na BearShare i ustawil(a) sie > > na wieczor to bym Ci udostepnil!jakby co to pisz!jutro wieczor mi pasuje!hehe Mógłbyś mi dziś udostępnic???wszystko jedno gdzie,dzis w nocy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanczopansa Re: Borewicz!!!!! IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 23.03.04, 14:30 www.humor.dysk.one.pl/ jak ktos sobie chce sciagnac to na tej stronie jest borewicz... ...mialas stringi czy gacie po tacie... ...fajny tornister kochanie... Odpowiedz Link Zgłoś
pendragon_pl Re: Borewicz!!!!! 23.03.04, 18:29 ...sie skacze....sie pływa, ciałko też mam zajebiste. Jak się nazywasz książe? Borewicz. a imię? porucznik :) Odpowiedz Link Zgłoś
alice_law Re: Borewicz!!!!! 31.03.04, 15:53 buuuu jak klikam na ten link ktory podales/as to wyskakuje ze nie ma tej str buuuu a borewicz to juz legenda wsrod moich znajomych, ktos mial eb wymyslajac to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: Borewicz!!!!! IP: *.visp.energis.pl 03.05.04, 11:52 Musisz mieć zainstalowanego eMule'a. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberg Ja ściągnąłem prawdopodobnie z PetraMana ... IP: *.hipernet.ras.pl 03.05.04, 00:02 Mam to chyba z serwisu PetraMan www.petraman.g3.pl ! Ci sami kolesie od Borewicza zrobili także przeróbkę serialu Klan ! Jest superrr ! Podobnie jak Borewicz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Władysław Pulp... IP: 213.180.232.* 19.05.04, 17:46 Taa jest jeszcze Pulp Fiction ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
majonez_kielecki Re: Pulp... 20.05.04, 18:24 Gość portalu: Władysław napisał(a): > Taa jest jeszcze Pulp Fiction ;)) Przerobili też Pulp Fiction? Jaka nazwa pliku? Do zassania skądś? Odpowiedz Link Zgłoś
las_manequinas Re: Borewicz!!!!! 20.05.04, 19:20 borewicz rządzi. widziałam jeszcze uszatka, klan i na ratunek. serio jest pulp fiction?? Odpowiedz Link Zgłoś