Dodaj do ulubionych

Jestem blondynką

IP: *.enterpol.pl 02.10.10, 15:50
Dzisiaj włożyłam prawą soczewkę do lewego oka a lewą do prawego i poszłam do sklepu.Było mi strasznie niewygodnie i dziwiłam się dlaczego w soczewkach widzę gorzej niż bez. Wróciłam do domu i wtedy coś mi zaświtało pod blond loczkami,że chyba się pomyliłam.Uwielbiam kawały o blondynkach i uwielbiam swoją "blondynkowatość"-niestety zdarza mi się rzadko i rzadko mogę pośmiać się z samej siebie.
Obserwuj wątek
    • panidemonka Re: Jestem blondynką 02.10.10, 21:54
      Morelka Złotowłosa czy inna Morelka?
      Nie lubię dowcipów o blondynkach chociaż zawsze byłam i jak dotąd jestem brunetką. Ale to na pewno z zazdrości ;)
      • Gość: Idalia/Morelka Re: Jestem blondynką IP: *.enterpol.pl 02.10.10, 23:08
        Tak,to ja,Panidemonko.Kiedyś występowałam pod nickiem Morelka Złotowłosa i pisałam głupawe wątki "a ja to chciałabym być solarką i tipsiarką".Ale zostałam tam zmieszana z błotem a wątek już jest dawno zarchiwizowany.Ja od zawsze jestem 100%blondynką i kawały o blondynkach uwielbiam naprawdę.A poza tym sama z siebie lubię robić blondynkę taką właśnie przysłowiową i w ten sposób np.wykorzystać jakiegoś mężczyznę.
    • zakletawmarmur Re: Jestem blondynką 02.10.10, 22:48
      > Dzisiaj włożyłam prawą soczewkę do lewego oka a lewą do prawego i poszłam do sk
      > lepu.

To Cię pocieszę. Jestem brunetką i nie potrafie sobie nawet tego dziadostwa zainstalować...
    • Gość: ;) Re: Jestem blondynką IP: *.cable.smsnet.pl 03.10.10, 15:33
      Brunetki, blondynki... ♪

;P

• 3.14-roman Blondyni też mogą być? 03.10.10, 23:51
      Jakoś niedawno jadłem sobie kanapki przed telewizorem. Lecą reklamy, w tym jakaś reklama społeczna i nagle lektor mówi do mnie: "Podziel się posiłkiem!".

No to wyciągnąłem talerz z kanapkami w stronę tej biednej dziewczynki z telewizora, a przez następną sekundę zastanawiałem się, czemu nikt się nie poczęstował :D

• Gość: puderniczka Re: Jestem blondynką IP: *.chello.pl 04.10.10, 00:07
      aaa to jest mój stały numer:)
      • Gość: Idalia/Morelka Re: Jestem blondynką IP: *.enterpol.pl 04.10.10, 10:11
        Puderniczko masz na myśli zamianę soczewek?A ja byłam święcie przekonana,że to tylko ja jestem taka głupia! No,odebrałaś mi słodycz zwycięstwa :-(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka