eurytka 23.10.10, 22:20 Kocham Was Wszystkich, na poważnie mówię. Kocham również, to co mam i robię co chcę:) Jestem bardzo szczęśliwa, że wreszcie w tym kraju będzie jak w raju:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maitresse.d.un.francais Re: język miłości 24.10.10, 00:57 Jestem bardzo szczęśliwa, że wreszcie w tym kraju będzie jak w raju:) Przeobrazimy się we Francuzów? Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: język miłości 24.10.10, 04:14 Oj nie trzeba przeobrażać się w Francuzów. My Polacy nie gęsi, swoje Ja mamy. Bylibyśmy tacy socjalu rządni? Młodemi będąc walcząc o emeryturę, która nastąpi powiedzmy za 40 lat? Tylko kto kto by u nas takich zatrudnił:) wyborcza.pl/duzy_kadr/1,97904,8536040,Protesty_we_Francji.html Ichni piłkarze tez jacyś dzicy i pierwotni się zrobili. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: język miłości 24.10.10, 04:19 Póki co u nas wyliczankę zanucę : Kosi kosi łapci, oddaj dowód babci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go-sc Re: jêzyk mi³o¶ci IP: 74.3.160.* 24.10.10, 12:23 Co pilas, albo bralas? To ja poprosze dwa razy to samo. Moze nawet cie na chwile pokocham? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: język miłosci 25.10.10, 11:34 on sie droczy , nie lży... on jest go-ściem małej wiary... jak śpiewał Jan Paweł Młodszy www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo love is in the air! Give PISS a chance, też śpiewali ale to juz inna historia miłosna Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: język miłosci 25.10.10, 14:37 Dżejms-buondzie, niech ci więc będzie: Ja cie kocham, a ty się droczysz?:) p.s. Ten wątek założyłam jako antidotum na język nienawiści, który jest pono wszędzie w mediach a nawet i u tych, którzy ponoć miłością pałają: wyborcza.pl/1,75968,8555361,Oto_mowa_nienawisci.html?utm_source=Nlt&utm_medium=Nlt&utm_campaign=5794797 Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: język miłosci 25.10.10, 16:32 No nie wiem czy w tym raju az tak dobrze, skoro wiemy ze kiedys tam anioly sie buntowaly ttylko nie wiemy co bylo powodem tego buntu, tak ze i tam sie tez "cuda" dzieja, na cholere mi taki raj gdzie sie buntuja? Nie lepiej na ziemi? Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: język miłosci 26.10.10, 09:32 Chodzi mi o raj na ziemi ponieważ w ten pozaziemski, to ja nie bardzo wierzę. miałabym tam przebywać z tymi wszystkimi, którzy tu, powiedzmy na ziemi mnie skrzywdzili? Lub ja ich skrzywdziłam? Brak mi wyobraźni jak by to miało wyglądać. Tu wiadomo, kto jest kto, kogo unikać z kim mi dobrze a z kim źle. Deklaracja łódzka? No zastanawia. Tylko czy potrafię nauczyć się języka miłości i gdzie on dostępny jest? Jakoś mi trudno przychodzi zastępowanie słów nienawiści słowami miłości :O Trzeba pokochać, to słowa same przyjdą, ach! Szkoda, że Naród taki podzielon jest:( Dlaczego? gdzie przyczyna, gnębi mnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: IP: 209.97.223.* 26.10.10, 14:38 Temacik jak ulal na Forum Humorum. Baki zrywac! Czekamy na dalsze przemyslenia natury egzystencjalnej oraz glebokie refleksje spoleczno-polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: jezyk miłości 26.10.10, 15:11 No cóż, diabeł wszelaki nigdy językiem miłości się nie odezwie. Apage satanas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: jezyk miłości IP: *.cable.smsnet.pl 26.10.10, 20:34 Od wypędzania mar nieczystych są wyższe instancje, proszę mnie w tym nie wyręczać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: jezyk miłości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.10, 20:35 www.youtube.com/watch?v=jdq1cYG9zvU Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: jezyk miłości 26.10.10, 22:26 Cymbały sobie są, choć brzmiące, wiadomo, że miłości nie znajdą. Nie wiedzą co to jest? Wiedzą, wiedzą, lubieniem nazywają, słowo miłość, wstydliwe jest. Język miłości w życiu codziennym? Ktoś wymyślił ugryzienie się w język miłości? a języka miłości jak nie było tak i nie ma:) www.rp.pl/artykul/243943,548449-Ugryzc-sie--w-jezyk-milosci-.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajakokto jeżyk miłości IP: 62.1.204.* 26.10.10, 23:35 Ale ty kwasisz kobieto ! W paluchy się ugryź, albo kup se loda i popij gorącym smalcem. Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: jeżyk miłości 27.10.10, 08:09 Trysnął szambem i to z gRubej RuRRy, bardzo prymitywnie, bez żadnej subtelności i jeszcze uważa się za dowcipnego. ps. Loguj się proszę, bym wygasić cie mogła, boś nie w mym stylu jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorulla Re: język miłości IP: 46.112.136.* 28.10.10, 01:29 co brałaś, bo też bym chciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POdwyżki POdatków Re: język miłości IP: *.privacyfoundation.de 28.10.10, 11:22 www.youtube.com/watch?v=Zs_kxEAfzEY Odpowiedz Link Zgłoś
eurytka Re: język miłości 28.10.10, 12:09 Tego filmiku nie znałam, dziękuję za niego. Wolność całkowita doprowadza ludzi do takich stwierdzeń, na szczęście nie doszło do czynów, bo już tkwiłby w wiezieniu ten rubaszny "polityk?" Poczynaniami tego "Nerona" nie jestem zachwycona:( Nie ma wolności bez odpowiedzialności! Nawet za słowa trzeba odpowiedzialność brać. Internet niestety demoralizuje , język Internetu, to nie jest język miłości. p.s. Teraz to rzeczywiście pokwasiłam trochę:( Jest coś takiego jak cynizm i znano to zjawisko już z 5 wieków p.n.e Był taki jeden śmieszny gość, w beczce sobie siedział i gadał co chciał, Diogenesem czy Antystenesem się zwał:) Odpowiedz Link Zgłoś