Dodaj do ulubionych

streszczenie

25.10.10, 21:33
ide w piatek na maraton (5,6 i 7 czesc) pily - nie pytajcie dlaczego ;)
czy jest ktos kto moze strescic poprzednie czesci i oszczedzic mi powtorki z rozrywki?
Obserwuj wątek
    • czwarty.wymiar Re: streszczenie 26.10.10, 09:04
      1,2,3,4 - Pyr-pyr-pyr... Aaaaa! Wrrrrrrr! Aaaaagh! Pyr-pyr-wrrrrrr, aaaaaa!
      • blotto Re: streszczenie 26.10.10, 15:07
        nic z tego nie wynika...
    • maitresse.d.un.francais Re: streszczenie 26.10.10, 19:03
      Dlaczego?
      • blotto Re: streszczenie 27.10.10, 10:32
        onomatopeja do mnie nie przemawia
        • maitresse.d.un.francais Re: streszczenie 27.10.10, 15:44
          Miałam raczej na myśli, dlaczego idziesz na "Piłę".
          • blotto Re: streszczenie 29.10.10, 14:07
            zbieg sprzyjajacych okolicznosci ;)
    • pepsic Re: streszczenie cz. I 27.10.10, 14:47
      Pewien pan o dyskusyjnej urodzie traktuje wszystko, co popadnie piłą spalinową. Motywy działania nie są do końca znane. Uciekające ofiary, zwłaszcza jedna z dziewczyn bardzo głośno krzyczy, jest to bardzo irytujące.
      • piegucha Re: streszczenie cz. I 27.10.10, 18:19
        Jaka pila spalinowa??? Nie chrzan:P Ogolnie wszyscy bohaterowie pod koniec filmów są niezywi i czesto w wielu kawałkach. Nie zawsze jest to pila, ale zawsze cierpia i krzycza no i jak to w takich filmach bywa do chwili smierci mysla, ze z tego calo wyjda:P
        Widzialam chyba 3 pierwsze pily, bo nie bylo nic lepszego w tv i nie jestem w stanie rozróznic ktora byla ktora, wiec nie powinno byc problemow w zrozumieniu kolejnych czesci bez ogladania poprzednich:)
        • Gość: pepsic Re: streszczenie cz. I - 1974 rok IP: *.net.stream.pl 27.10.10, 18:53
          W tytule było, że mechaniczna, ale mi tam wszystko jedno, jaki napęd miała:))
    • Gość: Pierre Re: streszczenie IP: 213.251.189.* 27.10.10, 19:25
      Trudno to nazwać rozrywką... No ale różne są upodobania.
      • arcadios1987 Re: streszczenie 28.10.10, 13:07
        W skrócie: "Proponuję ci grę" - "Plisnoł, plisnoł" - "Masz zrobić to, to i to, inaczej tamto rozerwie/zmiażdży/urwie ci to albo to" - "Ohnoł! Ohnoł! (kobieta) Ju fakin frik! (facet)" - "Czas start" - "Noł, noł! Faaak (dźwięk grzebania we własnych wnętrznościach, odcinania własnej nogi itp" - piknięcie zegara wskazującego upływ czasu - "Nooooooooołłłl!" - Szczegółowy pokaz anatomii - Przejście do nowej sceny. I tak praktycznie przez wszystkie części :)
        • blotto Re: streszczenie 29.10.10, 14:06
          ale gosno krzycza? bo ew chcialbym sie zdrzemnac ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka