Dodaj do ulubionych

panowie - Wasza opinia na temat kobiet

IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 23:30
co lubicie w kobietach, a co się Wam w nich nie podoba
czasem kobietom wydaje się, że jakaś ich cecha, ubranie, kolor włosów, makijaż, sposób bycia (itp. itd.)są ok, działają na facetów, a w rzeczywistości jest inaczej: działa to na nich jak płachta na byka, mierzi, nie podoba się...
i z drugiej strony: co lubicie w kobietach, co się Wam w nich podoba, co chcielibyście zatrzymać w ich wyglądzie, sposobie bycia (bo zanika ;-))
Obserwuj wątek
    • 184l Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 01.12.10, 23:51
      mezczyzni bardzo lubia kobiety z rolkami na glowie- to takie kobiece!
      • Gość: paweł_gaweł Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.10, 23:56
        kobietom wydaje się, że ładnie wyglądają w glanach
        nie, nie wyglądają ładnie - to jak patrzenie na chłopa
        • przemyslaw-co-lubi-dobra-kawe Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 02.12.10, 00:12
          To zależy - stylizacje bywają przeróżne. Glany w połączeniu z czerwono-czarną, kraciastą sukienką wyglądają fantastycznie.
          • drzejms-buond Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 02.12.10, 10:30
            TIPSY! brrrrrrrrrrr,,,,
            :-[

inne rzeczy nie nadają się na forum humorum, proponuję zadać pytanie na forum
            Męcizna albo Psychologia
        • maitresse.d.un.francais Nic nam się nie wydaje 02.12.10, 20:49

> kobietom wydaje się, że ładnie wyglądają w glanach

po prostu niektóre z nas mają głęboko tzw. kobiecy wygląd

po prostu są inne rodzaje estetyki niż fiutostawiający
          • thorgal_aegirsson Re: Nic nam się nie wydaje 02.12.10, 22:42
            maitresse.d.un.francais napisała:

> po prostu niektóre z nas mają głęboko tzw. kobiecy wygląd
            >
            > po prostu są inne rodzaje estetyki niż fiutostawiający

Witaj Mistrzyni uproszczeń i kompleksologii stosowanej. Od kiedy jesteś rzecznikiem kobiet? :]
            • maitresse.d.un.francais Re: Nic nam się nie wydaje 03.12.10, 16:54

> Witaj Mistrzyni uproszczeń i kompleksologii stosowanej.

Bo każda kobieta co się nie pindrzy, to kompleksy ma, tak mówił wujek staszek mistrz ciętej riposty?

Od kiedy jesteś rzeczni
              > kiem kobiet? :]

Niech no zajrzę do umowy. :-P
    • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 10:57
      Tylko co to da? Jeśli podam jakieś przykłady na tak i na nie to będą to moje spostrzeżenia i prywatne preferencje, a nie wykładnia dla reszty samców. To mit, że każdemu starczają biedra, cyc, buzia i słodka minka z odrobina oleju w głowie - to przyciąga, ale nie starcza. Idzie o całość, wymarzysz sobie ideał z detalami to sobie marz i płacz, bo go nie ma i nigdy nie będzie, a nawet jak znajdzie się jaka o niego ocierająca to nie będzie dla ciebie dostępna. Jak nie będziesz miał żadnych wymagań to znaczy buhaj, byleby tylko materiał genetyczny swój siać, siać, siać... To wszystko działa w obie strony. Tipsy z pewnością nie będą tym, co mnie zauroczy, ale też nie odrzuci. C'mon, higiena i trochę uroku, pewności siebie nikomu nie zawadzą. W kobietach zanika naturalność, ale to chyba nic oryginalnego. Pretensjonalne i nazbyt przymilne z pewnością szacunku nie zaznają, tyle to moich uogólnień, bo mi się nie chce.
    • Gość: mnop2 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 18:28
      podobają mi się mleczne cery, puszyste tyłki i biusty falujące
      • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 18:47
        A komu nie? Mnop2 BBW? ;P
        • mnop2 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 02.12.10, 18:55
          BBKing ;P

jeszcze andżelina

a co sobie będę żałować!
          • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 02.12.10, 19:14
            I jeszcze Zyta G.
            • mnop2 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 02.12.10, 19:22
              ;D
    • maitresse.d.un.francais Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 02.12.10, 21:09
      G
      > ibyście zatrzymać w ich wyglądzie, sposobie bycia (bo zanika ;-))

buzia-w-ciup-i-rączki-w-małdrzyk
      • kamelka76 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 03.12.10, 22:08
        A to, kurczę, ciekawe, bo jakiego faceta bym nie spytała, zawsze mówi coś o sporym tyłku, długich włosach, sporym biuście, naturalności itd. A to, co widzę na ulicach (pomijam, że razi moje poczucie estetyki, bo to nie mnie one się mają podobać) przeczy wszelakim teoriom.
        Czy te wszystkie panny z tipsami, grzywką zza ucha, nienaturalnym kolorytem cery oraz obuwia :), tudzież rozmiarem XXXS w biodrach i XXXL w biuście podobają się komukolwiek?
        I ciekawostką jest, że w Urzędzie Stanu Cywilnego oraz innych przybytkach do zakładania kajdanek takich panienek niewiele, a jak już, to z brzuchem.
        Wniosek - faceci lubią normalne kobiety! :)
        • Gość: kika kamelka IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 22:22
          co to jest grzywka zza ucha?
          • Gość: jacek Re: kamelka IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.10, 23:41
            mnie śmieszy ostatnio atak klonów na ulicach
            na jesieni wysyp panienek w kurtkach ze skai z 3 ściągaczami, teraz wysyp butów za kolano (muszkieterki się chyba nazywają), normalnie co druga taka sama
            wszystkie siebie kopiują
            a już chodzące w kaloszach (najlepiej hunter, co by wszystkie widzieli jaka ja bogata :-D), kiedy nie pada,śmieszą mnie ogromnie
            nie ma u mnie szans dziewczyna bez własnego stylu
            • Gość: ;) Re: kamelka IP: *.cable.smsnet.pl 05.12.10, 00:57
              Mnie śmieszą multiplikowane posty z tym samym IP, ale każdego co innego śmieszy ;P
        • Gość: rep Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.ghnet.pl 05.12.10, 10:14
          A mnie denerwuje, że kobiety są tak tępe, przykład kamelki i jej posta. Oczywistością jest że większość facetów lubi długie włosy, duży tyłek i biust, a patrzenie na to z kim się oni żenią (swoją drogą nie wiem kto normalny się szlaja nieopodal urzędu stanu cywilnego) to zupełnie inna bajka. Z kobietą, która mężczyznę pociąga, się sypia a nie żeni.
          • kamelka76 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 05.12.10, 17:51
            Nigdzie nie napisałam, że jestem normalna. Lubię sterczeć koło Urzędu Stanu Cywilnego, żeby wypatrywać takich imbecylów, jak rep.
            A odnośnie IP, wiele osób juz było o to posądzanych na forach gazetowych i okazało się, że korzystają z tego samego operatora, więc proszę mnie tu nie :)

Generalnie jak na Forum Humorum.... Gratuluję poczucia humoru :)
            • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 05.12.10, 20:44
              Uderz w stół... ;) A czy ja żem pisał, że kamelka76 nadaje z chello? :P
              • kamelka76 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 06.12.10, 08:53
                Przepraszam, Zmrużku :* :)
                Już mnie tak raz znerwili, zresztą nie tylko mnie. Co ja się natłumaczyłam, że nie jestem jakimś Figaro, to moje. Oj, wiele przykrych słów padło wtedy. A ja wredna jestem, i czepialska, I taka baba jaga po prostu. Starość mnie dopada, ot co :) I to się odbija na odbiorze :)
                • Gość: ;) O/t IP: *.cable.smsnet.pl 06.12.10, 11:19
                  Łojtam, nie przepraszaj, bo nie chowię urazy. Trochę zaskoczyła mnie ta fraternizacja i znajomość nicku, ale jest mi bardzo miło... Dobitny dowód na to, że jesteś u siebie:)

Pozdrawiam ciepło ^_^
          • maitresse.d.un.francais Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 05.12.10, 18:23
            Gość portalu: rep napisał(a):

> A mnie denerwuje, że kobiety są tak tępe, przykład kamelki i jej posta. Oczywis
            > tością jest że większość facetów lubi długie włosy, duży tyłek i biust, a patrz
            > enie na to z kim się oni żenią (swoją drogą nie wiem kto normalny się szlaja ni
            > eopodal urzędu stanu cywilnego)

Można mieszkać w pobliżu. Albo pracować. USC nie występują na pustyni.
            • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 11.12.10, 00:23
              To chyba dobrze, że USC nie występują na pustyni. Bo i tam by człowiek nie był bezpieczny ;)

A poważniej, to podstawowym argumentem przeciwko małżeństwu i rodzicielstwu wydaje mi się możliwość poczęcia kogoś tak miłego i kulturalnego jak niejaki rep.
    • Gość: loverboj Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.rev.netart.pl 11.12.10, 00:16
      wszystko, wszystko sie podoba. kobieta akceptowana i kochana pieknieje, wiedza o tym panie i nieliczni panowie
      • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 11.12.10, 02:30
        > wszystko, wszystko sie podoba. kobieta akceptowana i kochana pieknieje, wiedza
        > o tym panie i nieliczni panowie

To prawda. Ale to pół prawdy.

Zważyć nam otóż koniunktury wypada:

1) Zakłócenia w komunikacji

To, że chłopcy wolą kiełbaski i piwko, a dziewczyny ciasto i winko, w związku z czym podjęcie kogoś tym, co się samemu lubi, nie musi oznaczać trafienia - to jest oczywiste i przypominam tego temata wyłącznie dla porządku, tudzież dla zrobienia przyjemności Zmrużkowi, który mi zarzucił, że wpisuję się głównie w nocy (czyżby w dzień nie umiał czytać?;P).

Kończąc wątek zaczepek personalnych, ja milczę, jego rogi widząc na waszeci, i wracam do adrema.

Nawet niezrozumienie tej prostej rzeczy też bywa przyczyną niezrozumienia się i nieodbierania sygnałów. Założę się, że przyczyną mojego niedobrania się z pewną panią w czasach, gdy jeszcze smoki latały, było to, że ona prowadzała mnie na dyskoteki (mnie!!!! intelektualistę i rockowca od zawsze!!!) i zachowywała się w moim odczuciu jak idiotka. A w jej odczuciu chyba było nieakceptowalne to, że byłem zaszokowany i wq faktem, że dziewoja lat 23 ... nieważne. Wszystkim, którzy pomyśleli, że mam na myśli dziewictwo, gratuluję BRAKU przenikliwości, bo on świadczy, że z Was jeszcze porządni ludzie, nie to, co ze mnie:P Chociaż rzeczywiście ma to coś wspólnego z erotyką, ale chodzi o płaszczyznę psychiczną.

2) Uprzedzenia i kompleksy

Tytuł, jaki jest, każdy widzi, więc co tu wyjaśniać. A jednak jest co. W kultowym dla co niektórych filmie "Ladies" (moim zdaniem jest płytki jak woda w klozecie) postać grana przez Różdżkę jest jamais contente (Metresko, proszę o ew. korektę orto), co by jej facet nie robił. Dziewczyny, zrozumcie, że czasem jesteście jak ten ksiądz w czasie powodzi, który trzy razy odmawiał ekipom ratunkowym, wierząc, że jego uratuje Bóg. Oczywiście w rezultacie się utopił i na tamtym świecie usłyszał "Coś ty kretynie narobił? Trzy ekipy po ciebie wysyłałem!".

3) Chaos informacyjny

Jako pierwszy zboczeniec pięknego i mądrego miasta Sosnowca (jest piękne, bo pełne zieleni i nieregularności krajobrazowych, a dlaczego mądre, to temat na inny wątek) miałem nie zawsze przyjemność studiować na tyle długo, by zrobić sobie jednak jaki taki porządek w głowie. A co najbardziej zboczone, miałem wątpliwą przyjemność zaliczyć prawo.

I dopiero, jak sobie zrobiłem porządek w głowie, zobaczyłem, jaki bajzel w ww. organie mogą mieć co niektórzy ludzie. W tym w szczególności co niektóre kobiety.

Przykłady idiotyzmów damskich:
        - babka z rodzaju tych z pkt 2 wie, że mi się podoba, i wypiwszy sobie za dużo, robi wściekłą awanturę, graniczącą z oskarżeniem o gwałt - po prostu fakt podobania się traktowała jako zagrożenie (wiek w chwili zdarzenia lat 25, znaliśmy się wcześniej kilka lat i podobała mi się od zawsze, po prostu od kilku dni o tym wiedziała);
        - baba ma męża, z nim 2 zajebistych dzieci, które uwielbiają się ze swoim przyrodnim rodzeństwem z pierwszego małżeństwa taty; była żona ww. taty jest w dobrych stosunkach i z nim, i z jego dziećmi z drugiego małżeństwa; natomiast obecna unika tych jego starszych dzieci jak może; wyjaśnienie? druga żona uważa za szczyt despektu dla siebie to, że jej mąż miał przed nią inne kobiety, podczas, gdy ona była dziewicą.

I dla równowagi jeden tekst męski, który zarazem świadczy o idiotyzmie 1 pana i marnie o rozumie 3 dalszych, ich liczmy po 1/3, więc w sumie będzie 2:2. Jest to autentyczny protokół MO:

W tym miejscu pokrzywdzony Władysław W. zażądał zaprotokołowania, iż został, cytuję, "zabity", a nie, jak zaprotokołowałem "pobity", przez swojego syna Kazimierza W. Jednakże zarówno w ocenie mojej, jak i komendanta tut.posterunku, z którym się konsultowałem, o zbrodni zabójstwa nie może być mowy, gdyż Władysław W. był nadal był żywy i siedział na krześle

Na te wszystkie ludzkie idiotyzmy i schizy codzienne nałóżcie sobie jeszcze:
        - to, co robią media z naszymi mózgami,
        - wpływ gimnazjum (dobra, wielu nie zdołało zepsuć, ale wielu tak),
        - to, co z nami robi nasze superego, którego oczekiwania względem nas traktujemy przecież jako normę - i nie zastanawiamy się, że dla kogoś innego to może nie być norma,
        - jakieś rany, który każdy w sobie ma,
        i już wiemy, dlaczego czapla i żuraw "chodzą wciąż tą samą drogą, ale pobrać się nie mogą".

A teraz wracając do głównego tematu wątku - co cenię u kobiety:

1) z cech fizycznych:
        - delikatną i pachnącą skórę, milutką w dotyku (najważniejsze są policzki, piersi i uda)
        - zapach (perfumy + lekka nuta morska z okolic intymnych, niechybnie oznaczająca ochotę na barabara)
        - łagodny głos
        2) z psychicznych:
        - dobre serce
        - intelekt XXXXL
        - skłonność do rozmów o wszystkim, co miłe i ciekawe, zwłaszcza tuż "po"
        - pasję, którą jestem w stanie z nią dzielić, np. upodobanie do jakiejś dziedziny sztuki czy nauki, wzajemność względem moich pasji mile widziana

A, i jedno kryterium negatywne... dobra, nieskreślające, ale utrudniające

NIENAWIDZĘ TANDENTNEJ PSEUDOMUZYKI np. techno. Niektórzy ludzie, nawet na poziomie, puszczają w domu coś, przy czym się czuję, jakby z telewizora/głośników lały się kilogramy g*

Musiałbym być bardzo przekonany co do danej osoby, żeby coś takiego nie zrobiło na mnie mocno niefajnego wrażenia.

-
        • Gość: loverboj Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.rev.netart.pl 11.12.10, 21:37
          uprościłem, ale gładka skóra i miły głosik to jest to co zawsze działa

najbardziej seksowny jest mózg to oczywiste tego się można od kobiet nauczyć :-)
          • dzidzia_bojowa Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 11.12.10, 22:15
            Taaaaa, seksowny mózg. Akurat!
            Jeden przykład.

Pewien osobnik płci męskiej jakiś czas temu wyznał mi, że zawsze był w mojej obecności bardzo onieśmielony, ponieważ podczas naszej pierwszej rozmowy zauważył, ze trzymam pod pachą "Politykę". Poza tym śmiało wygłaszałam swoje poglądy oraz nieobce były mi tematy sportowe. Im lepiej mnie poznawał tym bardziej utwierdzał się w przekonaniu, że "za wysokie progi". Tak mi powiedział. Czyli, że powinnam jedynie być miękka, pachnieć, mrugać urzęsionymi oczkami, udawać czytaczkę "Tiny" czy innego badziewia? Wówczas bez wahania przystąpiłby do flirtu, podrywu czy takie tam.

Moje bystre oko widziało, że największe szanse u facetów mają lalunie z kurzym móżdżkiem, więc nie wciskajcie mi kitu, że najbardziej seksowny jest mózg. Nie daj Boże ujawnić, że ma się rozum. Intelekt opakowany niezłym ciałem- to już w ogóle zapomnij o sensownej randce.

Rozgoryczenie przeze mnie przemawia...
            • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 11.12.10, 22:37
              dzidzia_bojowa napisała:

> Rozgoryczenie przeze mnie przemawia...

Nawet bym powiedział, że widać, słychać i czuć.

Szukaj w miejscach, gdzie nie trafisz na ciuli, drani ani cioty*.

Księgarnia (intelektualiści), Castorama (majsterkowicze z reguły są na poziomie i z jajami), fora GW...

Nie jest tak źle i nie jest tego tak mało

Powodzenia:)

(*nie mylić z gejami - mój były szef miał żonę i 5 dzieci, a był wredną fałszywą ciotą, modlącą się przed figurą i w dodatku kompetentną jak dyr. Burak; ciota to dla mnie ktoś, na kim nie można polegać i nie ma to nic wspólnego z orientacją)
            • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 11.12.10, 22:47
              Jak każdy rzetelny adwokat diabła, dostarczę Ci, Dzidziu, argumentu za Twoją tezą, z którą pomimo to nadal się nie zgadzam:

Jest rok 1991, moja Mama jest bardzo atrakcyjną 40-tką, jesteśmy całą rodzinką w Kołobrzegu. Wieczorem Mama wybiera się na samotny spacer brzegiem morza, nie zastanowiwszy się, że niektórym samotna, spacerująca wieczorem kobieta może się skojarzyć z kimś, kim nie jest, a kogo oni szukają.

W pewnym momencie podchodzi do niej facet.

Na sobie ciuchy za jakieś, na dzisiejsze pieniądze, 10 tysięcy, przystojny, ogolony, bardzo dobrze pachnący...

I zagaja:

YYYYYY.... PUDYMY SIE PRZEJŚĆ?

Atak śmiechu mojej Mamuśki był podobno słyszalny w Szwecji.
            • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 11.12.10, 22:48
              Trochę zranione poczuło się me serduszko, że wszystko je takie proste i sprowadzone do, za przeproszeniem, mięsa i wydzielin hormonalnych. Pozwolę sobie na zwulgaryzowanie oceny postawy tego pana - otóż ów dżentelmen szukał tylko ekwiwalentu dziury w płocie, któremu jest w stanie zaimponować czymkolwiek tym, co mu się zdaje, że ma - a w posiadaniu czego z kobietą nie chciałby rywalizować:)) Taka pani nie powie mu nigdy: Misiu, ale ty jesteś mądry.

Bo nie jest.
              • Gość: ;) P.S. IP: *.cable.smsnet.pl 11.12.10, 23:25
                Jeśli niesprawiedliwie obszedłem się z oceną jegomościa, a tego też nie wykluczam, i w dodatku jest on Twoim serdecznym kolegą, to przepraszam - uogólniłem postawy męskiego punktu widzenia zdradzając tym samym głęboko tkwiące w nas lęki przed odrzuceniem i ośmieszeniem w rzucaniu się z motyką na słońce. Wszak lepiej zainteresować się kimś, komu już wpadliśmy w oko i specjalnie niczym wyszukanym imponować nie musimy. Czasami bywam seksistą, najczęściej przy ocenie postaw osobników mojej płci, wtedy wyłazi ze mnie wredny feminista. Dobrej nocy!
                • aaricia_szalona Re: P.S. 12.12.10, 14:20
                  Dzidzia, powinnam podpisać się pod Twym rozgoryczeniem wszystkimi ręcamy , ale...

...kosa zawsze na jakiś kamień trafi, a matyskowi w końcu podwinie się łapa;). Uroczyście oświadczam, że są na świecie mężczyźni, których intelekt kobiecy kręci i podnieca. A intelekt odpowiednio opakowany i połączony z mglistą znajomością piłki nożnej czyni kobietę takową obiektem kultu i niezdrowego;P uwielbienia.

>YYYYYY.... PUDYMY SIE PRZEJŚĆ?

Ponoć;) autentyk z dyskoteki:
                  "Godej mi Sindi. Sory, że tańcuja w mantlu" :)
                  • dzidzia_bojowa Re: P.S. 12.12.10, 15:01
                    No ja nie twierdzę, że nie trafiła kosa na kamień ani, że do Matyska nie przyszła w końcu właściwa Kryśka:)))). Ja tylko opisuje powszechne zachowania i trendy zaobserwowane przeze mnie.
                    Aaricio, zazdraszczam:) Chyba właściwie wnioskuję:)

Zmrużku, nie rób sobie wyrzutów niepotrzebnie. Twoje wnioski, opisy i konkluzje są trafne. I nic więcej na ten tematy nie napiszę.

Co nie zmienia faktu, że póki co moje rozgoryczenie nie mija. Chyba jutro wybiorę się do Castoramy)Dzisiaj byłam w Empiku, natknęłam się na dziki tłum małolatów okupujących półki z grami i stanowiska z słuchawkami. Intelektualiści się poukrywali.
                    • Gość: ;) Re: P.S. IP: *.cable.smsnet.pl 12.12.10, 16:07
                      > "Godej mi Sindi. Sory, że tańcuja w mantlu" :)

Jeśli pod tym mantlem kryją się czorne fishnet stockings to je git:)))
                      Lepsze to, niż w odpowiedzi na propozycję zatańczenia usłyszeć: "dobra, wpierw tylko jebnę szczocha".

Oczywiście że tacy są, i na każdego przyńdzie kryska zrozumieć co opakowanie, co zawartość, ja nie wiem Dzidziu czy to kwestia ukrywania się czy nieśmiałości. To, że niektórych panów kręci inteligencja nie znaczy, że sami są jej szczęśliwymi posiadaczami, może mają jej za mało, by nią brylować i na tyle dużo, żeby wiedzieć, ile jest warta? Nie wierzę w chodzące ideały, bo jeśly jakowyś kajś żije, to mo syćko to, czego jo ni mom...

Całe życie się trza uczyć jako ten Jasiu praktykant u majstra na nałuce!
                      • Gość: mnop2 Re: P.S. IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 16:28
                        Pozwólcie, że wtrance swoje 3 grosze rozgoryczenia. Od innej strony, kobiecej, tzn. co się dziewczynom podoba jak już one spodobają się facetowi. Ostatnie moje doswiadczenia są takie: facet bardzo mi się podobał, pod każdym względem, fizycznym, intelektualnym (kosmos dalej niż ja, co mnie kręci niezmiernie, ja nie jestem intelektualistką, jestem raczej bystra, ot co), także zawodowym, bo bardzo lubię, kiedy facet zna się na czymś, o czym ja nie mam zielonego pojęcia. Nasz flirt trwał jakiś czas. Napięcie sięgało zenitu :) Mozna by nim oswietlić cały Wrocław. W końcu.. Doszło do sytuacji, w ktorej mogliśmy się dotknąć... w tańcu... serce waliło mi jak oszalałe :) A on... K.mać! cała jego pewność siebie zniknęła. Podał mi zimną, spoconą rękę, dojrzaly facet zachowywał się jak dzieciak :( nie był w stanie wydusić słowa, zesztywniał, poczucie humoru szlag trafił, męskość poszła się walić, pewność siebie. I wiecie co, nawet jeśli facet nie jest superprzystojny, to pewnością siebie i poczuciem humoru może z kobietą zrobić wiele. A mój facet adoruje mnie teraz z daleeeeka, nie bylam w stanie ukryć rozczarowania.... Tyle mojego swiadectwa. Dziękuję za uwagę.
                        • Gość: ;) Re: P.S. IP: *.cable.smsnet.pl 12.12.10, 17:46
                          Może kordły nie miał? ;P
                          • aaricia_szalona Re: P.S. 13.12.10, 17:46
                            >ale dlaczego tańcował(a) w mantlu???

Ta Sindi. Nie wiem dlaczego, ale też uważała, że to niewłaściwe,. Przecież przeprosiła:P
                            • Gość: ;) Re: P.S. IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 19:35
                              "Bardzo porządna dziewczyna" ;D

<double 17:46>
                        • Gość: jakaja Re: P.S. IP: *.centertel.pl 14.12.10, 13:44
                          Wiesz każdemy czasem puszczają nerwy i może facet się zestresował.
                          A może to się jeszcze rzokręci...
                  • maitresse.d.un.francais Re: P.S. 12.12.10, 16:44

> Ponoć;) autentyk z dyskoteki:
                    >
                    ale dlaczego tańcował(a) w mantlu???
                    • Gość: mnop2 Re: P.S. IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 16:50

:D :D
              • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 06.01.11, 01:14
                No to zwulgaryzowanie, jakby ci powiedzieć, stanowi mnożenie bytów ponad potrzebę. Człowiek bardzo prosty może jednakowoż być wrażliwy i np. szukać przygodnego seksu dla odreagowania, np. głównie dlatego, że miesiąc temu żona zostawiła go dla swojego szefa, bo bogaty.
                • Gość: ;) Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.cable.smsnet.pl 06.01.11, 12:08
                  frred napisał:

> No to zwulgaryzowanie, jakby ci powiedzieć, stanowi mnożenie bytów ponad potrze
                  > bę. Człowiek bardzo prosty może jednakowoż być wrażliwy i np. szukać przygodneg
                  > o seksu dla odreagowania, np. głównie dlatego, że miesiąc temu żona zostawiła g
                  > o dla swojego szefa, bo bogaty.

Niepotrzebna brzytwa ockhamowska do uzasadnienia potrzeb seksualnych;), one są i bez szukania przyczyn natury emocjonalnej. Także bez a często wbrew uwarunkowaniom moralnym i normom społecznym. Te nie mają wpływu na ich istnienie i nasilenie, co najwyżej są niezgodne z normą powszechną lub subiektywną, i o ile w pierwszym przypadku mogą być odmienną orientacją albo parafilią, w drugim są tylko osobistym widzimisię. I właśnie moje postrzeganie osobiste było w tamtym poście uwypuklone.

To oczywiste, że mężczyznom łatwiej oddzielać sferę miłości od seksu, ale nie każdy tak postępuje. A przynajmniej nie cały czas. Poczucie winy i etyka w związku z doznawaniem przyjemności są mi odległe, dlatego nie potępiam zdrad u innych, bo wierność to coś, czego każdy kochający wymaga od samego siebie a nie od drugiej strony. Wtedy mamy do czynienia z miłością prawdziwą, nieoczekującą. Wolną od lęku i chęci wypełniania pustki, które tuczą ego nie mniej niż chore ambicje w innych dziedzinach życia, kiedy człowiek inwestując poczucie własnej wartości w sukcesach i porażkach wmawia sobie, że tak ma być, bo inni tak robią. Nie zawłaszczaj i nie daj się zawłaszczyć, w seksie też jest akt dawania i szansa na podwójną przyjemność:) Jeden szuka mięsa, drugi czegoś więcej. Tak było zawsze, ja z tym u innych nie walczę. U siebie też, bo wiem kiedy ulegam słabościom.
                  • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 07.01.11, 03:22
                    Ależ oczywiście, że to jest możliwe! Rzecz tylko w tym, że nie zobaczywszy osobnika na oczy, nie mamy prawa sądzić, że nasze tezy o nim są prawdziwe. Wyjaśnienie, które przedstawiasz, jest jedno z bardziej prawdopodobnych. Na równi z kilkunastu innymi.
            • apersona Re: najbardziej seksowny jest mózg 12.12.10, 17:24
              dzidzia_bojowa napisała:

> Moje bystre oko widziało, że największe szanse u facetów mają lalunie z kurzym
              > móżdżkiem, więc nie wciskajcie mi kitu, że najbardziej seksowny jest mózg.

Co za okropna pomyłka. To u mężczyzny najbardziej seksowny jest mózg.
              Przekonanie to jest bardzo rozpowszechnione wśród szachistów.
            • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 06.01.11, 01:17
              Sama sobie odpowiedziałaś "JEDEN OSOBNIK"
            • frred Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 06.01.11, 01:20
              Sama sobie odpowiedziałaś "JEDEN OSOBNIK"

Ale poważniej, to skoro on miał takie kompleksy, to może to właśnie wyraz pokory z racji swojego braku edukacji ogólnej, a nie braku zainteresowania mądrymi kobietami? Może on Ciebie nie skreślił, tylko odwrotnie - bał się, że to Ty go wyśmiejesz? Jak być może niejedna?
    • Gość: jakaja Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.centertel.pl 14.12.10, 13:54
      A wg mnie dzidzia_bojowa ma sporo racji z tym seksownym mózgiem u kobiety.
      Ja raczej spotykałam takich co doceniają jeśli kobieta ma coś w głowie i można przeprowadzić z nią miłą rozmowę. Z tego też rodził się fajny flircik.
      Ale znam też takich, którzy mówią wręcz wprost, że zawsze polecą tylko na dziewczynę pustą jak bęben Rolling Stonesów bo łatwiej ją zbajerować i zaliczyć.
      A patrząc na dziewczyny na ulicy czy w klubach w zdecydowanej większosći widzę plastic attacki i pink powery. O czym to świadczy Panowie? Czy że jest popyt jest i podaż?
      • Gość: zyzak Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet IP: *.1and1.pl 14.12.10, 15:35
        > O czym to świadczy Panowie? Czy że jest popyt jest i podaż?

nawet burackie dresy żon tam nie szukają. a jeśli już to sami są ciemni więc pasują do siebie

czy tępy facet z kasą, który nie umie rozmawiać jest ciekawy? chyba tylko jak postawi parę piw i prezentów, jeśli go wybierzesz to bedziesz żałować tak samo jak wybierzesz kochliwego romantyka bez kasy
        • bokertov1947 Re: panowie - Wasza opinia na temat kobiet 07.01.11, 06:40
          Widze – szanowna publicznosci – ze dyskusja przybrala na wadze. W tej formie mozna by ja prowadzic na jakims forum koscielno-invitriowym, ale nie na Forum Humorum. Za malo – na moj gust – w niej (dyskusji – nie kobiecie) appealu!
          Pozdrawiam wszystkich razem i kazdego z osobna z porannego Tel-Avivu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka