Dodaj do ulubionych

Interpelacja forumowa

05.12.10, 00:10
Nie wiem, czy jako świętojesionowy uchodźca mam prawo tutaj coś postulować, ale:

ostatnimi czasy na tym forum lądują różne wątki z forum Kobieta. Gdyby to jeszcze były wątki o charakterze humorystycznym, byłoby ok. Ale te wątki to często po prostu jakieś spamy lub wzajemne przekomarzanie się forowiczów z FK.

Przykłady:
forum.gazeta.pl/forum/w,384,119483036,,mozna_sie_smiac.html?v=2
forum.gazeta.pl/forum/w,384,119494521,,Blyskawicznie_mnie_stracila.html?v=2

Na zielone liście Świętego Jesiona, przecież od tego jest Ośla Ławka! Nie róbmy z tego forum śmietnika!
Obserwuj wątek
    • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 00:14
      Bardzo proszę hierarchów diecezji Humorowej o wypowiedzenie się. Nie wiem, czy jest to wzywanie imienia MMPM nadaremno, ale prosiłbym go o wytłumaczenie, dlaczego nagle FH zaczęło pełnić funkcję hasioka.

Jeżeli Miłościwy Mądry Pan Moderacji uzna ten wątek za śmiecący, przepraszam i proszę o pozostawienie go przez trzy dni, aby inni mogli się wypowiedzieć.

Z uszanowaniem,
      biskup autonomicznej diecezji Świętego Jesiona na Cmentarzu,
      3,14
      • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 05.12.10, 00:52
        Jako samozwańczy patriarcha i zwykły parafianin (patafianin?) na tem forem nie mam w zwyczaju komentować jakości pojawiających się tu wątków, o ile nie są ewidentnym spamem np. lansowane pod kilkoma nickami infantylne strony z humorem. Osobiście nie miałbym nic przeciwko lądowaniu wątków z FK, gdyby nie fakt, że istotnie jałową staje się dyskusja z kimś, kto był udzielał się w danym wątku na innym forum. Dlatego z błogosławieństwem przychylam się do wniosku kierowanego do wyższej instancji Jego Świątobliwości mmpm, by na przyszłość z rozwagą dawał zielone światło na tego rodzaju operacje. Dopada mnie jednak przemożna koniektura, że nie on jeden, o ile w ogóle on sam, jest za rzeczoną sprawę odpowiedzialny.

Z poważaniem,
        ku niebu swe oblicze kierujący autokefaliczny patriarcha FH (false demi-moderator) ;)
        • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 01:18
          Mnie też nie przeszkadzałyby wątki z FK na w miarę konkretne tematy (mogliby przerzucać wątki Potworskiego, na przykład, o gęsi gęgawej), ale czasem są to wątki w stylu - użytkownicy FK dogryzają jednemu z nich, używając znanych na FK grepsów. Ja czytam sobie od czasu do czasu FK, więc więc, na przykład kim jest kombinierek i czym sobie nagrabił u innych, ale dla innych cała taka dyskusja jest dosyć nieczytelna i trudno im w sensowny sposób się dołączyć do niej, zwłaszcza, że uczestnicy dyskusji nie wiedzą, gdzie trafił ich wątek, przez co nie mogą się dołączyć do rozmowy.
          • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 01:21
            No, ja M3P też nie podejrzewam o zaśmiecanie, ciekawym jestem jednak, dlaczego nagle FH zaczęło pełnić funkcję, którą niegdyś pełniła Ośla?

Zresztą, sama Ośla żyje i ma się dobrze.
            forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html
            • ten_azorek Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 11:39
              A ja mogę być hierarchą fhumorowym...?

Bo jeśli mogę: MASZ RACJĘ, Romanie.
              • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 05.12.10, 17:41
                ten_azorek napisała:

> A ja mogę być hierarchą fhumorowym...?

Ależ owszem czemu nie...

• 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 20:02
                Oczywiście :)
                • dzidzia_bojowa Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 20:20
                  Dołączam się do interpelacji. Apeluję do adminów, by dobrze czytali wątki, które chcą tu przenieść. Bo jeśli coś jest naprawdę fajne i zgodne z tematyką forum, to czemu nie. Ja też chcę się pośmiać. A te zacytowane przez Romana są raczej do bani.
                  No i, kurczę, dobrze byłoby w porę usuwać te reklamowe( np. ten), bo się rozrastają i zaśmiecają forum.
            • nessie-jp Re: Interpelacja forumowa 05.12.10, 14:51
              3.14-roman napisał:

> No, ja M3P też nie podejrzewam o zaśmiecanie, ciekawym jestem jednak, dlaczego
              > nagle FH zaczęło pełnić funkcję, którą niegdyś pełniła Ośla?

Bo na FK szaleje zdaje się troll-nawiedzeniec, który zakłada dziesiątki wątków, a jak mu skasują, to się drze, że to prześladowania, molestowania i w ogóle wania, a przecież wystarczyło mu przenieść. No i przenoszą gdzie popadnie. Na Urodzie też mi czasem ląduje jakieś, za przeproszeniem, gówienko z niebios.

Moderatorzy społeczni nie mogą przenosić wątków między forumami, więc Wielkiego Niewidzialnego MMPM bym się nie czepiała...
              • Gość: kalka Re: Interpelacja forumowa IP: *.range86-173.btcentralplus.com 05.12.10, 16:28
                no popatrz, tylko ci nessie, niesie.
                :)
    • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 09.12.10, 23:02
      Kliknijcie w te linki i zobaczcie na jakie forum je przeniesiono (nie ośla) https://emoty.blox.pl/resource/smiech.gif
      • Gość: mnop2 Re: Interpelacja forumowa IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.10, 23:07
        boś Ty pmmm ;P
        • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 09.12.10, 23:18
          Tajeee, wte i na odwyrtkie! Kiedy prawdziwy mod się objawi za kult niewłaściwej jednostki czciciele fałszywego proroka - czytaj mnie - pójdą na pierwszy ogień. Wtedy ja się po siedmiokroć wyprę ;)

Papy ;>
          • Gość: kalka Re: Interpelacja forumowa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 10.12.10, 01:24
            kiedy prawdziwy miod sie objawi niczegoj nie wypniesz jusz- detyno.

papaja:|
          • mnop2 Re: Interpelacja forumowa 10.12.10, 19:24
            dooobra, dam Ci spokój

aczkolwiek niechętnie ;)

ukłony i całuję rączki
            • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 10.12.10, 21:02
              Umiesz kokietować, tym "niechętnie" połechtałaś ego proroka, a to sztuka niełatwa:)))
              Ino rączek że nie całuj, wyświęcony na byskupa nie jestem. Ukłony.
              • Gość: mnop2 Re: Interpelacja forumowa IP: *.dynamic.chello.pl 12.12.10, 16:49
                Podbite Óczko Kochane! za dużo netó, za dóżo, przedawkowałeś ;)

aaa i rączki całuję <na złość mamie> :D
                • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 12.12.10, 17:50
                  Nieprawda wysoka komisjo, nie zadurzył się ;>
                  • mnop2 Re: Interpelacja forumowa 12.12.10, 20:36
                    ależ byłoby mi bardzo miło wysoki sądzie ;)
                    • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 12.12.10, 20:51
                      Sądowi również. Proszę zaprotokołować.

;)

• Gość: mnop2 Re: Interpelacja forumowa IP: *.dynamic.chello.pl 13.12.10, 11:20
                        ależ Ty masz wieeeelkie oczy
                        • Gość: kalka Re: Interpelacja forumowa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.12.10, 11:34
                          za to szeroooooki usmiech ma

• Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 12:46
                          Zęby też mam jak łopaty. Teraz będziemy się bawić w kapturka? Bardzo nierozważnie ;P
                          • Gość: kalka Re: Interpretacja forumowa IP: *.range86-135.btcentralplus.com 13.12.10, 13:13
                            zeby to masz jak szable, a pozniej w chuda z szerwooda szarzujesz.

ps
                            przestan dawac do zrozumienia bo nie tak trudno zauwazyc kiedy bywasz jak cie nie ma.

• Gość: danziger Re: Interpretacja forumowa IP: *.rev.rootvps.pl 13.12.10, 19:57
                              to niedopchnieta moherowa przyzwoitka logującą sie jako kalllka. zwykły troll :-D))
                              • Gość: ;) Re: Interpretacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 20:07
                                Spokój mnie tu, bo was posadzę w jednej ławce:))
                              • Gość: kalka Re: Interpretacja forumowa IP: *.range86-186.btcentralplus.com 13.12.10, 20:56
                                czekam na dopchniecie. adres j.w .

mohair:)

• Gość: danziger Re: Interpretacja forumowa IP: *.rev.rootvps.pl 14.12.10, 15:41
                                  taa, jasne, gay shemale 55+ mnie nie kręci ;P)))
                                  • Gość: kalka Re: Interpretacja forumowa IP: *.range86-173.btcentralplus.com 14.12.10, 15:59
                                    nie badz taki rosista plciowy bo taa to nigdy sie nie dowies z kim nie krecisz.
                                    • Gość: danziger Re: Interpretacja forumowa IP: *.rev.rootvps.pl 14.12.10, 16:23
                                      wisz ty co gdybyś pokazała się z innej strony to może, teraz to nawet fotka z pięknym usmiechem mnie do ciebie nie przekona. podtruwasz strasznie i to odrzuca

nie proponuj mężczyźnie seksu na odległość tylko w cztery oczy
                                      • Gość: kalka Re: Interpretacja forumowa IP: *.range86-173.btcentralplus.com 14.12.10, 17:09
                                        a wisz ty co. to co piszesz- pokazuje tylko ,zes "wsciekly"- na co- jednak nie wiadomo. bo z naszej rozmowy nijak logicznie nie mozna wyciagnac wniosku, ktory jednak usilujesz wkrecic.. ale za to wkrecasz innym i utrzymujesz we wlasciwym przekonaniu zmontowana na predce grupe; ktora myslac ze w "slusznej sprawie"- tak naprawde podpieprza innych byc ty mogl skumulowac "polaczenia internetowe"- na Twoja konsole.

ps
                                        a teraz a propos Twojej plciowosci.
                                        jestes kompletnie pozbawione dystansu do siebie. poza tym widac, zes sie uwzial na mnie bo w taki sposob pozycjonujesz siebie.
                                        nigdy nie proponowalam seksu wirtualnego, nigdy tez i nikomu na odleglosc. i dobrze wiedza to ci ktorzy mnie z sieci znaja.
                                        zatem,na temat twoich odczuc w stosunku do mnie, trudno logicznie cos powiedziec, bo mnie jak widac z powyzszego- nie znasz ale za to masz intratne uprzedzenia.
                                        to tyle i pap
                                        • Gość: kalka Re: Interpretacja forumowa IP: *.range86-173.btcentralplus.com 14.12.10, 17:21
                                          i kto w ogole powzial takie przekonanie, ze z Dancingas?
                                          ehh
                                          od zawsze wiadomo, ze i jesli juz to z Klononii
                                        • Gość: danziger post scriptum IP: *.rev.rootvps.pl 14.12.10, 17:33
                                          nie pytam co cie tak zabolało bo wiem, musisz dbać o reputację. trolliku słodki ja nigdy nie potępiam kobiet lubiacych przygodny seks. sam lubię więc czemu niby mam potępiać? nie musisz mi się tłumaczyć, nikogo to nie interesuje co i z kim robisz lub czego nie robisz.

aha jedna sprawa bo widać pomyliłaś kierunki. nikt na ciebie się nie uwział. to ty uwzięłaś się na parę osób wtrącajac się do ich prywatnych rozmów. czy ty wiesz jak się mówi na kogoś kto się wpier...dala we flirty? wiesz czy już zapomniałaś jak to było za młodu? ja lubie takie coś czytać ale tego nie komentuję bo to nie mecz

nie chce mi się kończyć i do ciebie pisać. na dowód że się nie uwziałem dam ci spokój i będę ignorował kompletnie - tak jak wszyscy na forum ignorują to co piszesz. może kiedyś się zmienisz. powodzenia.

żegnaj:)
                                          • Gość: kalka Re: post scriptum IP: *.range86-173.btcentralplus.com 15.12.10, 10:05
                                            ale co mnie mialo zabolec, skoro wiem, ze nie do mnie skierowane to wszystko. zafiksowales sie, kolego tylko i publicznie oczerniasz. widac podnoszenie wlasnej wartosci przez podstawianie innym nogi idzie ci szparko.
                                            ale poczekamy zobaczymy
                                            bywaj i tyle.

• mnop2 Re: Interpelacja forumowa 13.12.10, 17:54
                            Gość portalu: ;) napisał(a):

> Zęby też mam jak łopaty. Teraz będziemy się bawić w kapturka? Bardzo nierozważn
                            > ie ;P
                            tiaa. i po każdym poście będzie się wp.....alać materiał biurowy!!! Very, very romantic sztory.
                            • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 13.12.10, 19:32
                              Ja, zi haben recht, kiedy indziej nagrzeszymy... ;)
      • nessie-jp Re: Interpelacja forumowa 10.12.10, 20:16
        Ja wiem, na jakie :)
        • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 10.12.10, 21:03
          Bo klykłaś myszkom, jakkolwiek to brzmi.
          • nessie-jp Re: Interpelacja forumowa 10.12.10, 21:08
            Nie klykłam, nie klykłam, tylko ja poszłam z kapeluszem w zębach i ofiarą pod pachą po prośbie do The Powers That Be, żeby mi tu przestały na głowę śmieci zrzucać :P I Wyższa Siwa, tfu, Siła rzekła tako: damy ich na Wyżalnię, to jest akurat forum w sam raz dla niech! I wielki był płacz i zgrzytanie zębów wśród trollstwa, a rogi ich zmarniały, a lędźwia ich szczezły. O.
            • dzidzia_bojowa Re: Interpelacja forumowa 10.12.10, 21:21
              Zaprawdę nieszczęsny los trollostwo spotkał. Największe me współczucie wzbudzają owe szczeźnięte ledźwia:)
              • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 10.12.10, 21:36
                Beatyfikujmy Nessie:)))
                • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 12.12.10, 19:18
    • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 15.01.11, 04:17
      Chyba jednak na długo nie pomogło
      forum.gazeta.pl/forum/w,384,120795177,120795177,Tytul_Debila_XXI_wieku_dostal_Polak_Watch.html
      Teraz tutaj lądują wątki polityczne
      • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 15.01.11, 15:08
        Ten chyba też, bo wyrus jak spod ziemi, czemu dałem wyraz stosownym cytatem;) Btw spambot był nieprzejednany, ale spamera nie idzie tak łatwo przechytrzyć grzebaniem w kodzie. Zaordynują kiedyś to logowanie, ale życie uczy, że spamer jeszcze umie przepisywać captcha i zakładać konta na fejkowe adresy mejlowe:))

-
        P.S. Romek, pojęcia nie mam co Dzidzi robi ełrytka (wyszukiwarka nie uwzględni), ale podejrzewam, że to ten sam typ co kalka, o ile nie kolejne wcielenie. Dzidzia ma złote serce, bo inna już dawno wykorzystałaby swoje koneksje zawodowe do weryfikacji danych personalnych tej toksycznej... old hag! - just as said.
        • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 15.01.11, 16:02
          Co do spamu nie wiem czy to coś da, ale można kliknąć na spamiarski link a potem w firefoksie: pomoc -> zgłoś oszustwo internetowe i na stronie przepisać captcha. Może przy większej liczbie zgłoszeń gugiel będzie omijać ten badziew z daleka traktując jak stronę z phishingiem - chyba tylko to mogłoby ich nauczyć podstaw marketingu w sieci:)
          • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 15.01.11, 22:22
            Wątpię, czy to coś da :) Oni się nigdy nie nauczą.

Myślę, że LV (Lady Voldemort) da zaraz spokój Zdzisławie B, ale myślę, że możemy już przyjmować zakłady na to, kto będzie następną ofiarą. Zauważ, że wystarczy tylko wspomnieć imię nadaremno albo po prostu postawić się w wątku któremuś z licznych wcieleń i już wchodzi się w rolę Zuego Człowieka, który Prześladuje! Ty, Zmrużysławie, piszesz z nielogu, więc na bank jesteś podejrzany. Jak w powieści Joanny Chmielowskiej, wszyscy jesteśmy podejrzani.
            • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: 79.175.235.* 16.01.11, 13:32
              Bojsja Rydzyka, raz drugi Josefa K. ze mnie robisz:) Cierpienie potrzebne jest po to, by pojąć, że jest niepotrzebne. Że nigdy już nikogo innego łącznie ze sobą nie będziesz chciał krzywdzić. Zaprawdę niewiele poznałem godnych potępienia kobiet (a nie zwykłem potępiać za prowadzenie się;P) - za to większość wrażliwych i przeto dających się krzywdzić. Dzidzia z całą pewnością nie zasługuje na takie traktowanie, ale sądzę, że jest dużą dziewczynką i sobie poradzi bez Rolanda na białym rumaku...
              • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: 79.175.235.* 16.01.11, 13:44
                Pojęcia nie mam czemu mnie obnażyło i zacyfrowało, ale to mówiłem ja, Jarząbek Zmrużysław!
                • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 18.01.11, 00:54
                  Wiem, wiem :)
          • mnop2 Re: Interpelacja forumowa 16.01.11, 14:01
            Ya w ogóle nie wiem o czym Ty do Romka rozmawiasz, ale zróbcie coś z tym badziewiem, chlopaki ;)
    • 3.14-roman AaaaPeeeeellllllll 16.01.11, 23:11
      Bracia i Siostry w Jesionie i nie tylko, proszę o dopisanie się :)

forum.gazeta.pl/forum/w,654,121009200,121009200,Dlaczego_F_Humorum_jest_traktowane_jak_smietnik_.html
    • mnop2 Re: Interpelacja forumowa 17.01.11, 16:10
      oo, kilka postów zniknęło....
      • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 18.01.11, 00:54
        No właśnie :)
    • 3.14-roman Re: Interpelacja forumowa 18.01.11, 00:55
      Dziękuję za poparcie Nessie, Vifxen i Zmrużysławowi :)
      • Gość: ;) Re: Interpelacja forumowa IP: *.cable.smsnet.pl 18.01.11, 15:53
        Nie za ma co, w kupie siła, kupy nikt nie ruszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka