Gość: princessofbabylon Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 21:07 Odnoszę wrażenie, że ktoś się ze mnie śmieje ;) I ciesz się swoim wyraźnym obrazem!!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Telewizor mi się nie popsuł 08.01.11, 21:12 > Odnoszę wrażenie, że ktoś się ze mnie śmieje ;) Ta nia ja! ja bam Cia chatnia sprazantawała maja plazma, jakba maja smarkata nia aglandała aniamala planata i diaskavara czanala :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.11, 21:15 > Ta nia ja! Menja zowut Tania... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Telewizor mi się nie popsuł 08.01.11, 21:18 Ta sia acz jazakaw abcach ba nia cha-cha zrazamiać nia maga! <Karcza, niach ta ktaś wałanncza, ba ja jaż za smiacha nia maga! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.11, 21:20 Mniapciu, tracasz kantakta za światam, baware af that... Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Telewizor mi się nie popsuł 08.01.11, 21:26 sa nas maliany! wajdziama za padziamia i admianiama abliacza ziamia, taj ziamia! Dabra, jaż przastaja, chaciaż nia abiacaja :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.11, 21:19 Gość portalu: princessofbabylon napisał(a): > I ciesz się swoim wyraźnym obrazem!!!! ;P Ach, znowu te szkła kontaktowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princessofbabylon Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 21:22 Ło co Ci się znowu rozchodzi?? ;P W domu siedzę w okularach. Teraz to nawet żadne szkła mi nie pomogą, bo pasek wąziutki jak dupa węża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Telewizor mi się nie popsuł IP: *.cable.smsnet.pl 08.01.11, 21:24 O niiiic, wiesz jak lubię paczeć na te węgliki..... sija ;) Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Telewizor mi się nie popsuł 08.01.11, 23:56 idi wy w pipu, za swaimi szutkami :P Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Telewizor mi się nie popsuł 09.01.11, 19:16 A mój działa jak powinien, tylko lekko śnieży. Czy to coś złego, czy po prostu maszyna dostosowuje się do warunków atmosferycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: Telewizor mi się nie popsuł 09.01.11, 19:56 Czyli wiesz jaka jest pogoda, bez wyglądania przez łindołs. Pożyteczna rzeeeeecz, Romció ;) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Telewizor mi się nie popsuł 09.01.11, 20:49 A jak się zaczną wiosenne burze, to gadzina będzie mi błyskać i robić: "Bum"? Jesionie! Odpowiedz Link Zgłoś