135mariusz 03.05.04, 00:39 Jak już nie ma innych wątków to tutaj możecie wpisać co tylko chcecie, choćby było najgłupsze/najmądrzejsze na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: : ) Balcerowicz musi ODEJŚĆ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:51 Balcerowicz musi ODEJŚĆ! hehe, nic innego mi do głowy nie przychdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka Re: wątek awaryjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 17:55 Proszę bardzo, zadzwońcie do moich drzwi. www.maestro74.republika.pl/koniec/koniec.htm Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: wątek awaryjny 03.05.04, 18:38 conena napisała: > oż kurna to nie jest śmieszne! Nie odważyłam się nacisnąć. Powie mi ktoś, czym to grozi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: wątek awaryjny 03.05.04, 19:51 no więc ja wcisnęłam na ten guzik i pokazał się czarny ekran z napisem wyłączyłeś cały internet. dowcip polega na tym, że plansza zjada cały ekran i nie można jej zamknąć. nie widać paska z okienkami. chyba, że mnie ktoś oświeci jak to zrobić, chętnie się nauczę:) ciut nerwowa reakcja z mojej strony była spowodowana tym, że przez kilka minut siedziałam i patrzyłam w ekran jak rasowy cielaczek :D potem jakoś wyszłam z opresji, ale nie sprzedam sposobu, żeby się ze mnie nikt nie nabijał zbytnio:) nie było to zresetowanie kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wątek awaryjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 19:54 hehe moja reakcja byla podobna,tez nie zresetowalem kompa i tez nie powiem co zrobic :P Odpowiedz Link Zgłoś
135mariusz Re: wątek awaryjny 03.05.04, 20:35 Ale o co chodzi? u mnie się otworzyło jak normalna stronka i nic nie zjadło. Może stanęło w gardle Opery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: wątek awaryjny IP: *.chello.pl 03.05.04, 20:54 czyżby alt + F4? Nie mówcie, że popsułem komuś zabawę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wątek awaryjny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:24 ano popsules :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleńka wyjście awaryjne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 07:04 Wystarczy - Zakończ zadanie. Przepraszam za kłopoty, ale było napisane - Wątek awaryjny. ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: wątek awaryjny 04.05.04, 02:24 HALO!! HALO!! Sorry, ale wyłączyłem cały internet... nnie miejciemi tego za złe... :-( Odpowiedz Link Zgłoś