Gość: piecyk gazowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.04, 09:19 fasolki.underground.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarobury Re: Fasolki Power! ;-) 14.05.04, 16:53 Dzięki! Uratowałeś dziś cały mój zespół w pracy:). Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Fasolki Power! ;-) 14.05.04, 19:53 o Mistrzu najmilszy!!! zginelabym bez ciebie, bo jako glupia dziołcha wywalilam kasety (2) z Fasolkami, bo sie ich wstydzilam (taki glupi wiek), a teraz plulam sobie w brode, ach! pzdr o najmilszy Kama Odpowiedz Link Zgłoś
aswywiadu007 Re: Fasolki Power! ;-) 14.05.04, 21:56 a u mnie uchowala sie plyta winylowa mala (ta na 45 obrotow) z piosenkami TIK TAKA:))) (np wiecie...szczotka pasta, kubek ciepla woda, tak sie zaczyna wielka przygoda...) i duzy winyl Piccolo Collo Del Antoniano!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miping Re: Fasolki Power! ;-) IP: 80.72.37.* 15.05.04, 15:30 Jest jakaś mutacja Fasolek...t.j.: Fasolinki Czy ktoś ma linka do tego klonika?Mogą też być zabawni! Polecam ksiazki o przydodach, poróżach Baltazra Gąbki- totalny ubaw! Pozdro!Miping ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Fasolki Power! ;-) 15.05.04, 16:13 aswywiadu007 napisał: > i duzy winyl Piccolo Collo Del Antoniano!!! > jejku!!! ja też mam!!! Nawet 2 sztuki ;) Myślałam że jestem jedyna :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
trishika Re: Fasolki Power! ;-) 15.05.04, 20:28 A ja mam winyl zespolu TECZA. Nie wiem czy ktos jeszcze pamieta ten zespol, bo nie byl taki popularny. I tam spiewala Marysia Sadowska i jedna piosenka miala tytul "My wariatki, ladne kwiatki". :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: Fasolki Power! ;-) 15.05.04, 22:11 pamietam,pamietam!!!! jezu, heh cp za zcasy i odnalazlam swoja kasete przegrana z plyty winylowej ze smerfami, kurde ale nie tam adne smerfne hit czy cos, ale takie inne Odpowiedz Link Zgłoś