aleh123321
08.09.12, 12:35
Witam.
13 lipca (w piątek), zamawiałam swoje wymarzone meble Vetro (kamienny brzeg), u bardzo miłej Pani w Domarze we Wrocławiu. Widząc wcześniejsze opinie na forach (nienajlepsze, wręcz w większości złe) i mając taką datę zamówienia....nic tylko ,,gęsia skórka". Rzeczywistość mnie zaskoczyła. Pani Ania (projektantka) spisała się na piatkę, no może piątkę z plusem. Termin wykonania zgodnie z ,,książką"- wzorowo, a już Panowie montażyści - przeszli granice moich oczekiwań. Muszę tu wymienić ich imiona : Pan Stanisław-złota rączka i Pan Adam-Szczyt profesjonalizmu opleciony humorem. Kuchnia moich marzeń była montowana ze starannością, obu Panów. Dziś polecam wszystkim odwiedzającym fora internetowe...FIRMA Meblobuk - to solidna firma. Kuchnia jest godna polecenia nie tylko na dziś lecz mozna się ją pochwalić i,, jutro". Choć nie należy do kuchni tanich lecz jej dodatki ,,z wyższej półki" sprawiają, że służyć powinna na długo. Wszystkim którzy pomogli mi w tym, że mam tą kuchnię w swoim domu -BARDZO DZIĘKUJĘ. FIRMIE MEBLOBUK -GRATULUJĘ.