IP: *.chello.pl 26.07.04, 22:55
czy ktos z was znalazl moze nastepna gre z serii: truelove, Stone Circe itp?
bo pogralabym w cos nowego:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 27.07.04, 13:09
      www.emphaze.com/demos/milkogame/milkogame.htmlPozdrawiam
      • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 27.07.04, 13:12
        coś mi nie wyszło
        www.emphaze.com/demos/milkogame/milkogame.html
        • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 27.07.04, 23:24
          o, czesc gwiazdka!:)
          dzieki za link, zaraz lece pograc... a ty juz skonczylas te gre? musze
          wiedziec, czy moge ci zawrac glowe prosbami o podpowiedzi;))
          pzdr
          • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 28.07.04, 10:02
            Skończyłam ale pytaj śmiało może coś pamiętam...
            W razie czego podrzucę ci link z podpowiedziami.
            Powodzenia w wędrowaniu.
            • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 28.07.04, 12:17
              swietnie, bo mnie juz zastopowalo - za wodospadem, weszlam po drabinie i mam
              korytarz z drzwiami na koncu a po drodze trzy slupy ktore przewracaja mi sie
              pod nogi i nie wiem, jak przejsc...
              moze rzeczywiscie poprosze cie o podpowiedzi, nie bede ci zawracac glowy za
              kazdym razem, kiedy bede dreptac w miejscu:))
              pozdrowionka
              P.
              • Gość: ktos Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 12:26
                jak mam przekroczyc to urwisko wiem ze musze zarzucic ta liane z hakiem ale
                probuje i nic
    • Gość: gwiazdka UWAGA - podpowiedzi IP: 81.219.8.* 28.07.04, 12:30
      www.the-geek.com/forum/index.php?showtopic=327
      pozdrawiam wszystkich grających :))
      • Gość: Pauli dla ktosia IP: *.chello.pl 28.07.04, 12:37
        jak juz masz w lapce line z uwiazanym hakiem, to kliknij na palme po drugiej
        stronie urwiska - lina powinna sie sama zaczepic...
        gwiazdka, dzieki za podpowiedzi, wracam do gry:)
        milego dnia
        P.
    • pawvlon Re: gry 28.07.04, 13:09
      dasz mi podpowiedź? jestem przy wodospadzie. Co dalej?
      • Gość: ktos Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 13:24
        teraz mam problem z drabina gdzie ja ja mam wstawic z gory thx
        • Gość: ktos Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 16:23
          jak wejsc do chief's hut mecze sie z tym pol godziny przeszesl to kots?
          • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 28.07.04, 17:11
            Ja przeszłam ale nie pamiętam w tej chwili dokładnie jak tam wejść.Spróbuję...
            Na planszy z wodospadem wchodzisz na skałe potem idziesz za strzałką w dół i
            jesteś w wiosce po prawej stronie ekranu, tam jest chyba jakaś lina(nie
            pamiętam dokładnie) bierzesz ją, jednemu z tubylców dajesz butelkę milko i
            pojawia się strzałka do góry do tej chaty, wchodzisz.
            • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 28.07.04, 21:33
              lina jest potrzebna wczesniej, do spreparowania drabinu (ustawia sie ja tam,
              gdzie sie wczesniej wycielo troche zielka, na prawie samym czubku skaly); a
              chata jest druga od dolu (po prawej) i jak dasz wartownikowi (koles najbardziej
              z prawej) butelke Milko, to kolo niego pojawi sie niebieska strzalka - to jest
              wejscie do chaty
              ja wlasnie lece od poczatku, bo mi sie pod koniec okazalo, ze zgubilam jedna z
              tych wycietych plyt...
              pzdr
              P.
              • Gość: ja Re: gry IP: *.attu.pl / *.attu.pl 28.07.04, 22:42
                jak przejsc przez przepasc?
                liana juz przerzucona...
                co dalej? utknelam prawie na poczatku :(
                • Gość: ktos Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 22:55
                  musisz urzyc francuza na wozku z supermarketu a potem na tym co powstanie urzyc
                  noza i w koncu zaczepic to na lianie
    • Gość: p Re: gry IP: 212.87.240.* 28.07.04, 23:28
      czesc! nudzialam sie i postanowilam zagrac w ta gierke - fajna, ale utknelam, a
      mianowicie po przeskoczeniu tego jeziora z rekinem wrocilam i teraz nie moge
      znalezc kolka i liny zeby przeskoczyc to po raz drugi, jesli wiecie gdzie to
      jest to prosze bardzo o pomoc. pozdrawiam:*
      • Gość: p Re: gry IP: 212.87.240.* 28.07.04, 23:37
        ok nie wazne juz odkrylam jak to przejsc ;)))
        • Gość: ktos Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:07
          chce dac temu kolesiowi milko ale nie moge on jej nie bierz juz drugi raz gram
          i znowu jej nie bierze czy ktos sie z czyms takim spotkal dodam ze wykonywalam
          wsystko punkt po punkcie
          • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:40
            o co chodzi z tym sygnalem swietlnym ktory mam dac andy'emu jak go zrobic
            • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 12:47
              Musisz użyć te naboje świetlne na pistolecie (tym z jaskini) i dać Andy'emu.
              • Gość: ave Re: gry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:55
                pomóżcie przejść te trzy słupy, które się przewracają pod nogi pod wodospadem,
                Please
          • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 12:43
            A byłaś już w tej jaskini pilotów?
            • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 12:52
              wlasnie tam jestem i nie wiem gdzie jest old bullet ty moze wiesz?
              • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 12:56
                Old bullet jest trochę dalej przed jaskinią piratów w ścianie po prawej stronie.
                Wyciągasz go śrubokrętem.
                A najpierw musisz uwolnić tą dziewczynę.
                • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 12:59
                  Sorki nie przeczytałam,że już tam jesteś.
                  • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 13:36
                    jestem teraz przy tych kamienych bogach probuje wsadzic te plytki i nie moge a
                    na dodatke nie ma tego kolesia w bialej koszulce
                    • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 13:40
                      Jeżeli nie ma go momentu jak przeskoczyliście na drugi brzeg, to musisz tam
                      wrócić (na plażę) i podejść do palmy pod którą stoi ta dziewczyna i pogadać z
                      tą palmą. hi hi
                      Brzmi to może idiotycznie ale on się schował wsród liści na szczycie palmy i
                      wtedy dopiero wyjdzie.
                      • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:10
                        thx za rady teraz jestem przy tych posagach wpadlam do srodka i jakos wylazlam
                        co teraz robic?
                        • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 14:14
                          Pośrodku ruchomych piasków jest słup, a na nim klucz. Wejdź na drzewo ( chyba -
                          strzałka do góry po prawej)i przy pomocy włóczni go zdejmij.
                        • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:16
                          jak juz wyszlas, to teraz wracasz na te plansze, gdzie sa ruchome piaski - tam
                          musisz zdobyc klucz (jest na slupie na srodku tych piaskow - musisz wlezc na
                          drzewo)
                          gwiazdka, pomoz! ja utknelam za samolotem (zabralam sztuczne ognie), pogadalam
                          z tymi na drugim brzegu i wrocilam na plaze - zgodnie z opisem oni +slon
                          powinni do mnie dolaczyc, ale nie dolaczaja... placze sie w kolo po wszystkich
                          planszach, wracam do samolotu, do nich, ale oni ze mna nie chca gadac... no i
                          nie wiem, moze cos przeoczylam? masz jakis pomysl?
                          pozdrowionka
                          P.
                          • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 14:29
                            Wejdę do gry i zobaczę bo prawdę mówiąc nie bardzo wiem
                          • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:33
                            klucza nie ma bo nie zrobilam wszystkiego w tej pulapce wsadzilam miecz ale nie
                            wiedzialam co z mlotkiem zrobic przeszedla to ktos pomorzcie
                            • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:41
                              mlotkiem musisz najechac na taka ciemniejsza plame pod sufitem na prawej
                              scianie, potem pogadac - chlopaki podrzuca Mo i ona przestawi wajche; otworza
                              sie drzwi, przez ktore uciekacie
                              pzdr
                              P.
                            • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:47
                              tez juz jestem przy samolocie tylko co dalej mam robic?
                              • Gość: iza Re: gry IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 14:58
                                przeszlam :):):)
                                • Gość: mania Re: gry IP: 156.17.253.* 06.08.04, 13:53
                                  Gdzie sa te sztuczne ognie przy samolocie? Laze, laze i nic nie znalazlam.
                                  Zalaze sie zaraz na smierc ;) POMOCY!! :)
    • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 14:54
      Paula i co, dołączyli do ciebie z tym słoniem?
      • Gość: Pauli Re: gry IP: *.chello.pl 29.07.04, 14:57
        dolaczyli, ale caly spory kawal przechodzilam od poczatki i robilam dokaldnie
        to samo... musialo ich jakos "zawiesic":))
        ale wlasnie skonczylam calosc, kiczowate zakonczenie:)))
        masz jeszcze cos ciekawego na skladzie? bo nie bardzo wiem, gdzie szukac tych
        gierek... a ta wyglada na tego samego autora co truelove, prawda?
        pzdr
        P.
        • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 15:04
          Niestety nic nie mam w tym stylu...
          Ale obiecuję, że jak tylko znajdę to od razu wrzucam link.
          Może ktoś inny coś podrzuci fajnego, bo uwielbiam takie gry.
          Chociaż ma taką jedną tylko utknęłam i nie wiem co dalej może pomożecie?
          www.greenzone.de/inspektorwombat/
          • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 15:28
            Zaczęła któraś z was w to grać?
            bo ja dalej nie wiem co robić, pomocy...
            • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 17:24
              TEz nie mogę za daleko ruszyć:/
              • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 17:40
                A co do tej pory udało ci się zrobić?
                Ja zmiksowałam kwiatek, umyłam wazon po nim i kubek po kawie, zabrałam rzeczy z
                szuflad (oprócz diamentu), zabrałam wieżę, i dalej kręcę się między tymi dwoma
                stacjami.
                Wiem tylko że jak w pociągu podpalisz gazetę to można wyjśc przez okno, ale
                dalej nigdzie nie mogę iść bo drzwi są zamknięte a klucz z szuflady nie pasuje.
                Może ty wpadłaś na jakiś inny pomysł?
                • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 17:52
                  No niestety nie... nie wiedziałam o gazecie i pociągu:) Jak coś wymyśle to dam
                  znać.
                  • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 18:19
                    Musisz pogadac z Susie...ona da Ci wytrych.
                    • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 18:25
                      Ale ona się chyba zacięła, bo cały czas mówi to samo. Dostała ode mnie kwiatek
                      a nic mi nie chce dać w zamian. Coś jej dawałaś?
                      • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 18:32
                        Kiedy drugi raz z nia rozmawiałam on zaczął mówić o tych zamkniętych drzwiach.
                        Nic jej już nie dawałam... Teraz znowu się zacięłam...
                        • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 18:42
                          O cholercia... stłukł mi się kieliszek a ten klej jest pusty.
                          • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 29.07.04, 18:46
                            TAk, a wino otwiera się korkociągiem...i pustka dalej:)
                            • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 29.07.04, 19:06
                              Na stole jest czerwony przycisk trzeba go przykleić plastrem..., i na tym
                              koniec moich pomysłów.
                              • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 10:45
                                A w muzeum można podłączyć wieże i puścić muzykę...no ale co z tego?!
                                • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 30.07.04, 10:49
                                  W muzeum??? A jak się dostać do muzeum?
    • Gość: gwiazdka GOSIA ratuj IP: 81.219.8.* 30.07.04, 11:51
      Jak doszłaś do muzeum? Ja cały czas kręcę się w miejscu.
      • Gość: Gosia Re: GOSIA ratuj IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 15:48
        W tym mieście na "s", w którym mieszka Susi musisz iść prosto, koło samochodu.
        • Gość: ktos Re: GOSIA ratuj IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:09
          odkrylam :) ze w tym muzeum trzeba urzyc lupy na tej plamie na obrazie a potem
          wziacs probke pipeta
          • Gość: Gosia Re: GOSIA ratuj IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 18:49
            Tę próbkę przekłada się do czystej wazy, potem do naczynia z gabinetu
            detektywa. Następnie trzeba porozmawiać z Susi...tylko nie wiem jak muzyke
            sprowadzic:/
            • Gość: ktos Re: GOSIA ratuj IP: *.lub.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 19:42
              tylko jak umys te naczynia ja nie moge
              • Gość: Gosia Re: GOSIA ratuj IP: *.icpnet.pl 30.07.04, 19:53
                Nalać płyn na szmatkę, dodać wody z kranu i umyć.
            • iwka901 Re: GOSIA ratuj 31.07.04, 19:52
              w jego gabinecie , na szafie jest walizka , tam sa płyty, wkładasz je do
              magnetofonu u Susi.
    • Gość: acha Re: gry IP: *.zbymar.tarnow.pl / 80.51.164.* 31.07.04, 10:04
      jak spreparować drabinę???
      • Gość: tamarise Re: gry IP: *.pl / *.enterpol.pl 02.08.04, 16:28
        wsyapalam ten opiumowy proszek do wina i tyle moich pomyslow
        ta cala Susie kaze skombinowac czerwone swiatlo, ale jak?
        poza tym czy ktos wie co mozna zrobic w tym kanale z dwoma szczurami?
        • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 02.08.04, 17:24
          teraz tym winkiem poczęstuj szalonego malarza
          • Gość: tamarise Re: gry IP: *.pl / *.enterpol.pl 02.08.04, 17:57
            Gość portalu: gwiazdka napisał(a):

> teraz tym winkiem poczęstuj szalonego malarza

jak skoro za każdym razem ta scierka spada mi na głowe a malarz ucieka? guzik
            zakleilam plaster, ale w niczym to nie pomoglo, cos jeszcze trzeba zrobić?
            • Gość: gwiazdka Re: gry IP: 81.219.8.* 02.08.04, 18:15
              połóż ciastko z wiśniami na plaster wyjdź i jeszcze raz wejdź do tego
              pomieszczenia, porozmiawiaj z nim aż pojawi się w propozycja poczęstunku winem
              wtedy mu je daj
              • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 19:40
                Czerwone światło to to w pokoju Susi...
                • Gość: Gosia Re: gry IP: *.icpnet.pl 02.08.04, 19:44
                  Łee...koniec:)
    • Gość: nikiii Re: gry IP: *.euronet.net.pl 03.08.04, 19:17
      jestem przy gejzerze. panienka uwolniona ale co dalej? nic nie moge zrobic :((
      • Gość: nikiii Re: gry IP: *.euronet.net.pl 03.08.04, 23:49
        a juz wiem =)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka