promenadowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.03.14, 22:28 Iszcza kanapiszcza mnie rozpiszdża... grrrr bankiszcze sryszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Kanapiszcze... IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 11:16 Wszystko za kredyciszcze które może się kiedyś zmienić w problemiszcze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyjerzyk Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 06.03.14, 12:57 Wodecki... nic nie przebije Wodeckiego w reklamie jakiegoś komórkowca. Boże jak można się tak zbłaźnić. Jak? Za jakie pieniądze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.14, 10:58 A mnie wkurza reklama Nervomix'u dla tych co się stresują pracą i poniedziałkiem. To już perfidny szczyt chamstwa, żeby w niedzielę o 10 rano przypominać ludziom o pracy w poniedziałek i tylko ich tym dodatkowo stresować! Szkoda, że nie przypominają jeszcze ludziom o ich kredytach, chorobach i nowotworach. Przecież to też jest stresujące i może Nervomix by na to pomógł? :( To jedna z najbardziej wrednych reklam jakie ostatnio widziałem! Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 11.03.14, 19:31 - Moje urodziny są Ludwik za miesiąc..... nie cierpię tego serialu i tych reklam. Jeszcze na budynku, w którym pracuję wisi gigantyczna reklama Orange z tej kampanii.... - Żuk podróżnik żywo wierzy.... nie cierpię sposobu,w jaki to dziecko wymawia "ż" - wiem, że to kampania społeczna, a dziecko jest niepełnosprawne, wiem.... zlinczujcie mnie. - Idiota nie potrafiący ugotować makaronu, oj Piotrusiu, oj Eluniu - Reklamy Żabki - grafika jak sprzed 10 lat, wielosztuki, wtf? - Blondynka Play w każdej odsłonie - gardłowa sprawa a mama nie może kibicować - list z kruka przedstawiony jako błogosławieństwo i początek nowego życia Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 11.03.14, 22:47 Przepraszam, będzie trochę nieapetycznie: Dzisiaj na warszawskiej telewizji lokalnej reklama jakiejś firmy produkującej wędliny itp. Jest wśród nich: Pasztet Swojski z GóRna (podkreślam, bo to ważne by to bardzo wyraźnie wymawiać :D) a także Pasztetowa z Górna, Kiełbasianka (?) z Górna i inne jeszcze wyroby z Górna. Coś mi się zdaje że niezbyt szczęśliwie sobie tę markę wymyślili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 17:34 Wróciła... Juz miałem nadzieje Ze wreszcie zniknela durna I wkurzajaca matka natura, a tu jest jakis nowy rzyg... Czy ma male czy cos takiego z lektorka ktora ma wieczny orgazm Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 13.03.14, 12:47 Gość portalu: Paweł napisał(a): "Wróciła... Juz miałem nadzieje Ze wreszcie zniknela durna I wkurzajaca matka natura, a tu jest jakis nowy rzyg... Czy ma male czy cos takiego z lektorka ktora ma wieczny orgazm" Nic nie pobije orgazmu lektorki z reklamy jakiegoś mopa. Kiedy dziś usłyszałam, jak w ekstazie woła: "On się obraca!", zdziwiłam się, że tak wcześnie zachwalają wibrator. Nie znoszę dzieciaków z reklamy Kubusia, które myją pod kranem opakowanie z musem owocowym, bo "mycie owoców to mus". Drażnią mnie też dziadkowie, którzy polecają sobie Proliver na wątrobę. Na talerze nakładają sobie tyle ociekających tłuszczem szaszłyków i kawałków czekoladowego tortu, że i Proliver im nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irena Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 20:03 He, he. Tez zwróciłam uwagę na reklamę mopa. Twórcom tej reklamy pewnie wydaje sie ze to bardzo sexi i zajebiste a dla widzów - żenada i obciach. I tak jest z większością reklam. Podrzędne aktorstwo spełniające sie w reklamach mopow jogurtów i pastylek na gazy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia224 Jak kończą bohaterowie talent show IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.14, 17:06 Mamy jak w soczewce w ostatniej reklamie Link4. Krauwurst jeszcze niedawno pupilek Kayah, aspirujący do roli drugiego Niemena z kretyńskim wyrazem twarzy wyśpiewuje jakieś idiotyzmy, które trudno zrozumieć i robi z innymi podobnymi do siebie ofiarami polskich programów rozrywkowych jakiś kretyński układ taneczny. Nie wkurza mnie ta reklama, ale smuci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Jak kończą bohaterowie talent show IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.14, 14:10 O, na Krautwursta nie zwróciłam uwagi ale tak się właśnie zastanawiałam skąd ja znam te 2 puszyste i jedną trochę mniej kobiety, na pewno w jakimś talent show były ale za cholerę nie pamiętam ani jak się nazywały ani co śpiewały. Sama reklama, tak jak wszystkie śpiewane, doprowadza mnie do furii, zwłaszcza blondyna "nie za kasę bejbe!" Farmio - kurkom paszy z Gmo babcia nie da ale trzymać je w malutkiej klatce całe życie to babcia może? I jeszcze ściemniają na swojej stronie internetowej że jajka z chowu klatkowego są najzdrowsze, najlepiej przebadane bo kto tam wie co ta kura na powietrzu jadła i że taka kurka w klatce to własnie jest ta szczęśliwa kura bo ma i stałą paszę (bez GMO!) i światełko ma (co z tego że sztuczne) i świeże powietrze (ciekawe jak, klimatyzację im założyli?) i nawet mają specjalne klateczki "uwzględniające dobrostan zwierząt, wyposażone w gniazdo, grzędę i ściółkę". Skoro kurkom w klatce jest tak wspaniale, to ciekawe dlaczego informacja o chowie klatkowym jest napisana taki malutkimi literkami? Bankowość mobilna - jedna kobieta zapomniała zapłacić o wycieczce dla syna a druga zapomina co się mówi gdy mężczyzna się oświadcza. I z minami absolutnych idiotek jedna się cieszy że tak szybko zapłaciła a druga z jeszcze głupszą miną się zgadza wyjść za narzeczonego. No i na koniec kolejny hit sieci Nju czyli gąbka która robi sobie tatuaż na powiekach i się martwi czy się jej nie zmyje jak się spoci. Po prostu ręce opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Jak kończą bohaterowie talent show 20.03.14, 10:28 Kurna te wszystkie lampiszcza, kapiscza i wczasowiszca z jekigoś kredytu bankowego. Brrrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Jak kończą bohaterowie talent show 21.03.14, 12:02 jaginger napisała: "Kurna te wszystkie lampiszcza, kapiscza i wczasowiszca z jekigoś kredytu bankowego. Brrrr...." Mnie dodatkowo wkurza pogarda, jaką bohaterowie reklamy okazują jedynej rzeczy, której nie kupili na kredyt, bo "to zwykły fotel jest, po mamie", czy jakoś tak. Nie tyle mnie złości, ile niepokoi babcia z reklamy Milki, ta, co zajada się jakimiś czekoladowymi ciastkami. Mówi wnuczce, że jak się zje takie, to kwiaty zaczynają pachnieć, ptaki śpiewać, a cały świat zamienia się w czekoladę. Ja rozumiem, że ciastka z haszyszem czy innymi specyfikami są w modzie, ale starsi ludzie powinni uważać z takimi eksperymentami. A tu wnuczka razem z babcią wcina te halucynogenne ciastka i jeszcze innym polecają. Odpowiedz Link Zgłoś
konwalka Re: Jak kończą bohaterowie talent show 21.03.14, 21:13 Kurna te wszystkie lampiszcza, kapiscza i wczasowiszca z jekigoś kredytu bankowego. Brrrr...." Mnie dodatkowo wkurza pogarda, jaką bohaterowie reklamy okazują jedynej rzeczy, której nie kupili na kredyt, bo "to zwykły fotel jest, po mamie", czy jakoś tak. ale lekka pogardę w głosie ma jeno pani domu pozwala to przypuszczać, że "od mamusi" (wymówione raczej z czułością") oznacza tyle, co od teściowej i to wiele tłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
michal05 Re: Jak kończą bohaterowie talent show 22.03.14, 16:12 To jest chyba najbardziej wku.....ąca obecnie emitowana reklama. Częściowo osiągnięto cel bo zwraca na siebie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
michal05 Re: Jak kończą bohaterowie talent show 22.03.14, 16:16 michal05 napisał: > To jest chyba najbardziej wku.....ąca obecnie emitowana reklama. > Częściowo osiągnięto cel bo zwraca na siebie uwagę. Mowa oczywiście o reklamie Link 4. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 23.03.14, 23:02 Mam nowego faworyta -tym razem ze względu na efekty dźwiękowe: reklama jakiegoś specyfiku na suche, pękające usta i dłonie. Do mdłości doprowadza mnie dźwięk imitujący pękanie tych ust, aaaa, bleh:( Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 24.03.14, 08:39 Zaczynam mieć dość reklamy mebli Agata. Ile razy w jednym bloku reklamowym można puszczać tą samą reklamę?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.03.14, 10:28 pneumolan i pneumo coś tam na oczyszczanie zatok masakraaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 25.03.14, 03:02 reklama Toffi - każdy ma jakąś pasje oprócz Matki. Jej pasją ma być usługiwanie rodzinie. mus lub inne z owoców zamiast fast foodów - przecież w czymś takim od cholery cukru banki i zarobki na oszczędzaniu - niejednokrotnie cale odsetki zjada podatek i żadna oszczędność odgryzanie się Neostrady Plusowi - nieśmieszne to i na siłę Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyjerzyk Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 27.03.14, 15:00 Co jest w tymi Szakirami tańczącymi w brzuchu Szakiry? WTF? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.14, 17:44 A to nie jest fragment jakiegoś jej teledysku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.03.14, 20:33 To jest reklama Activii :D więc jak rozumiem, te małe Shakirki w jej brzuchu to jej bakterie jelitowe, które pod wpływem Activii stają sie aktywne i zaczynaja tańczyc :) Ja akurat tę reklame lubię :D za to nienawidzę bachora od syropu Dexapiko, który deklamuje wierszyk: dzień bez kaszlu, noc przespana, dexapico dała mama... Wkurza mnie sam wierszyk i ten bachor grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 01.04.14, 15:19 Gość portalu: ja napisał(a): "za to nienawidzę bachora od syropu Dexapiko, który deklamuje wierszyk: dzień bez kaszlu, noc przespana, dexapico dała mama..." W polskich reklamach kaszel jest jak festyn. Jak tylko ktoś zakaszle, od razu się zaczyna: deklamują wiersze (Dexapico), grają w kalambury ("kaszel? owocowe smaki? Flegamina!"), śpiewają na cześć syropu "Sto lat" ("Stodal niech żyje, żyje nam"). Aż dziw, że jakaś dziewczynka marudzi "ja kaszlę, a miało być tak super". Gdybym wiedzę o kaszlu czerpała tylko z reklam, byłabym przekonana, że kaszel to okazja do superzabawy. Wkurzają mnie zboża z reklamy jakiegoś jogurtu, które grzebią kobiecie w torebce i wywalają z niej gorące kubki, bo "trzeba o nią zadbać". Żyto i pszenica powinny znać swoje miejsce, a ten ich jogurcik pewnie równie chemiczny jak gorący kubek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.03.14, 00:23 E to teraz Gesslerowa już nie gotuje i nie rzuca talerzami a sprząta u ludzi, jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 01.04.14, 15:42 Katarzyna Dowbor i Red Blocker. Reklama jak reklama, sama w sobie mnie nie irytuje, ale w każdej przerwie reklamowej na każdym kanele słyszę ten Red blocker. Za duzo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kork Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: 195.205.221.* 03.04.14, 15:36 Radio Zet Karoooooooooooooool! Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 03.04.14, 18:27 Ostatnio dostaję białej gorączki gdy słyszę te idiotyczne infantylne spieszczenia w reklamach: miło cje widzjec, dzjeń, przyjemnosc, wrrrrrrrr. Zawsze mnie to denerwowało ale ostatnio to jakaś plaga, nosz qrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 04.04.14, 21:33 A ja myślałam że to wada wymowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TurboEwa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: 213.25.190.* 05.04.14, 12:33 Fundusze Europejskie i Adrian, który łączy pasję z pracą, czyli pan opowiadający o tym jak "lubi pracować z dzieciakami", dlatego stworzył im koło symulacji lotniczych, bo to "ładnie ubrana matematyka i fizyka" (jakoś tak). Nic do gościa nie mam, ale całość kojarzy mi się z pewnym celebrytą z Piotrkowa ;] Odpowiedz Link Zgłoś
speedy13 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.04.14, 19:22 Reklama jakiegoś marketu spożywczego, Żabki, czy Biedronki, z tymi owadami. Pszczoła - reporterka woła: "Panie Śmietniku, Panie Śmietniku!" (wiem że zapewne jest tam "świetliku", ale ja słyszę co innego). Odpowiedz Link Zgłoś
jaginger Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 06.04.14, 10:02 Też słyszę śmietnik. Pan śmietnik leci w każdym bloku reklamowym na discovery . Robaczy koszmarek. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 06.04.14, 12:41 Oglądam Eurosport i co ja paczę? Do niedawna dla mnie jedyny kanał ze znośnymi reklamami anglojęzycznymi: a to jakiejś linii lotniczej, a to szczytnej akcji charytatywnej, a to sprzętu sportowego. Dzisiaj, po dwutygodniowej przerwie w oglądaniu zostałam zaatakowana polską badziewiastą reklamą środka na hemoroidy oraz wydziera się do mnie chór reklamujący ubezpieczenia. O, a teraz Lewiatan! Ja pierniczę, ja się nie zgadzam na polskie reklamy w Eurosporcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 02.05.14, 11:38 1. reklama z dzieciakami mówiącymi za co lubią swoje płatki śniadaniowe i przekręcającymi wyrazy. jest po prostu obrzydliwa, nie mogę na nią patrzec. 2. reklama magnezu dla panów - specyfik nazywa się Manmag, ale ja wciąż słysze "MELMAC". Skojarzenia z Alfem nieuchronne. Odpowiedz Link Zgłoś
pannalodzia6 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 11.06.14, 11:22 Też słyszę Śmietnik :) I nie lubię reklam farmaceutycznych, bo są po prostu słabe, a najbardziej "Tadziu, ale twoja wątroba" i nie lubię Liroy Merlin Bądź bohaterem w swoim domu, a najbardziej - tych, gdzie kobieta jest kurą domową i zachwyca się znikającymi plamami na ubraniach, lub nadzwyczaj skutecznym płynem do mycia naczyń - jako kobieta czuję się nimi urażona, bo stawiają mnie, czy raczej kobiety w roli kucht i praczek, szczęśliwych, że mogą te prace wykonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 07.04.14, 18:20 Pani, która każe mi się ubezpieczyć i zrobić rakowi wspak. Nic nie poradzę, dla mnie wygląda dokładnie jak śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 08.04.14, 15:01 kaga9 napisała: "Pani, która każe mi się ubezpieczyć i zrobić rakowi wspak. Nic nie poradzę, dla mnie wygląda dokładnie jak śmierć." Wrażenie pogłębia fakt, że nakręcili tę reklamę w nieprzyjaznych okolicznościach przyrody. Ten wiatr, który prawie urywa pani głowę, w połączeniu z jej kościstą twarzą i złowrogim głosem... Nie cierpię reklam Zalando. Najpierw były wrzaski, teraz debilne miny. Nigdy niczego stamtąd nie zamówię. Odpowiedz Link Zgłoś
laura988 LINK 4 09.04.14, 23:05 i ta idiotyczna, kretyńska pioseneczka oraz miotający się idioci w jakimś szalonym tańcu, no normalnie szlag mnie trafia, jak to widzę, mam ochotę wyrzucić telewizor za okno Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Adamczyk na wszystko. Fuj! 13.04.14, 18:17 I jeszcze ten szef wszystkich szefów, który wygląda jak przebrany w czyściejsze ciuchy menel i ma taki paskudny głos w dodatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: LINK 4 IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 18:06 Przeżyłabym tą reklamę gdyby nie blondyna. Nie wiem skąd oni ją wzięli ale po prostu coś mnie trafia jak ona zaczyna śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia225 Re: LINK 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 19:25 Wydziera się jakby nie mogła złapać oddechu. Jakby miała zapchany nos a na dodatek chorowała na astmę. Z The Voice Of Poland ją wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pw Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: 93.159.188.* 01.05.14, 15:33 - Irytujący gnojek, któremu mama powiedziała, że jego płatki mają MINERAŁA... - panie oraz panowie, którzy z nieśmiałym uśmiechem opowiadają o fantastycznym środku przeciwko hemoroidom - piorąco-namaczająco-pocierające kretynki z Vanisha GRRRR Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 14.04.14, 17:04 - nowa reklama biedronki, w której statystyczni polacy opowiadają o tym, z czym kojarzą im się święta - reklama vanisha, w której kobiety doradzają sobie najlepsze vanishe na plamy - upiorne, wypchane i animowane truchła z vivus.pl - dziadek, który gra na gitarze, po czym w następnej scenie umiera na zawał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.14, 18:01 A propos Vanisha - on jest znacznie lepszy niż myślałam :D W jednej z reklam mama się martwi że córeczka zabrudziła wyjściową sukieneczkę. Sukienka jest jasno różowa z czarnym kołnierzykiem (co jest istotne). Ale spokojnie, mamy Vanish! Wrzucamy sukienkę do pralki, wsypujemy Vanish i wyjmujemy...czerwoną sukienkę z kołnierzykiem w kropki :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lifter Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.ps.com.pl 18.04.14, 08:11 Pewnie zawiera Perwoll. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyk Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.14, 20:30 Okropna reklama vanisha, ze "statystycznymi" Polkami. Jak słyszę "chwilkę trzeba zamieszać" to wkurza mnie to babsko i ten sposób mówienia. Pomijając fakt ze to wcale nie działa... Wróciła tez reklama espumisan której nie znoszę Odpowiedz Link Zgłoś
brytwis Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 14.04.14, 20:40 Wszystkie reklamy w necie są znienawidzone :D Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 16.04.14, 22:14 Wojciech Pijanowski w reklamie portalu ogłoszeniowego. Żenująca scenka. Aż się dziwię, że nie wykorzystali słynnego hasła "Magda, pocałuj pana", byłoby jeszcze bardziej obciachowo. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 17.04.14, 13:52 kaga9 napisała: "Wojciech Pijanowski w reklamie portalu ogłoszeniowego. Żenująca scenka. Aż się dziwię, że nie wykorzystali słynnego hasła "Magda, pocałuj pana", byłoby jeszcze bardziej obciachowo." Najlepsze jest to, że twórcy stają na rzęsach, żebyśmy zapamiętali, jak się teraz nazywa Tablica, a ja po kilkunastu emisjach tej żałosnej reklamy - choć nowa nazwa składa się raptem z trzech liter - ciągle pamiętam tylko, że kiedyś to była Tablica. Nie znoszę reklam świątecznych, na których albo rozchichotane rodzinki pławią się w błogostanie i piszczą, że "żurek koniecznie w chlebie", albo rozanieleni konsumenci opowiadają, bez których artykułów z Biedronki Wielkanoc będzie do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 17.04.14, 23:16 > Najlepsze jest to, że twórcy stają na rzęsach, żebyśmy zapamiętali, jak się ter > az nazywa Tablica, a ja po kilkunastu emisjach tej żałosnej reklamy - choć nowa > nazwa składa się raptem z trzech liter - ciągle pamiętam tylko, że kiedyś to b > yła Tablica. Otóż to. Na pewno istnieją ważne ekonomiczne przyczyny, dla których ta nazwa została zmieniona, jednak wymiana łatwej do zapamiętania, swojskiej "tablicy" na niekojarzący się z niczym skrót wydaje mi się marketingowym strzałem w stopę... A z innej beczki: ostatnio przy śniadaniu zostałam telewizyjnie zaatakowana preparatem na brodawki czy kurzajki. No mniam!:/ Oo, a teraz widzę reklamę środka na grzybicę. Od razu mi lepiej:D Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 18.04.14, 19:14 OLX O-głoszenia L-okalne X-? Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Idiotka u manikurzystki 22.04.14, 11:35 Siedzi idiotka (nie blondynka, żeby nie było) i robi paznokcie. Obok druga je (znaczy,delektuje się) czipsami. Odchodzi. Ta z pomalowanymi świeżo paznokciami dopada czipsów (czego nie pokazują); potem widać jej paznokcie ubabranie w papryce. Brrr... koszmar. Poza wszystkim - jak już ta kompulsywna złodziejka MUSIAŁA ukraść (i zeżreć) te chipsy to nie mogła po prostu wsypać ich do gęby z torebki? Już nigdy nie kupię chipsów, bo w w każdych będę czuła lakier do paznokci. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
marslo55 Re: Idiotka u manikurzystki 22.04.14, 13:31 kanna napisała: "Poza wszystkim - jak już ta kompulsywna złodziejka MUSIAŁA ukraść (i zeżreć) te chipsy to nie mogła po prostu wsypać ich do gęby z torebki?" Najprościej byłoby spytać tę drugą, czy może się poczęstować, ale nie. Chyba od chipsów rośnie poziom schamienia, bo w innej reklamie baba dla paczki chipsów od kochanka wyglądającego na bandziora wywala z domu męża. Sunbites niby nie chipsy, ale reklama tak samo głupia: jakaś słodko świergocąca panna wyśpiewuje, że nie można cały dzień jeść z kartonu, bo człowiek zmieni się w karton, chyba że zje Sunbites. Patrzę i nie rozumiem: żarcie z kartonu niedobre, a z torebki już spoko? Odpowiedz Link Zgłoś
mela.bruxa Re: Idiotka u manikurzystki 25.04.14, 15:46 A do tego akurat sunbites same wyglądają jak wycięte z kartonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasa Ryże bliźniaczki IP: *.netland.3s.pl 22.04.14, 22:54 Upiorne, przemądrzałe bliźniaczki w reklamie jakiegoś internetu. Dzieci w reklamie dla dorosłych to prawie zawsze pomyłka, chyba że są wyjątkowo słodkie i mimowolnie wzbudzają czuły uśmiech. Tu ta okoliczność nie zachodzi. Przeciwnie. Te dwie ryże paskudy działają wybitnie odpychająco. Koszmar nie reklama. Odpowiedz Link Zgłoś
railly Re: Ryże bliźniaczki 24.04.14, 10:41 Poza tym wyścig między Orange i Plusem na reklamy o Basi która zmieniła internet stają się już żenujące. Dwie ryże w Plusie aktualnie chowają zabawki do pudła, czekam jak tym razem odpowiedzą Serce i Rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Ryże bliźniaczki IP: *.dynamic.chello.pl 27.04.14, 22:58 Ale mnie te dwie małe wkurzają (nie dość, że brzydkie to jeszcze strasznie irytują). "Mamy nowe lepsze zabawki", grr... Kolejna reklama z rodzinką.pl, nudy... Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Ryże bliźniaczki 28.04.14, 22:39 Zdecydowanie Szef wszystkich szefów i Magda Gessler - 'Tu potrzebny jest Ludwik!' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.14, 14:23 Po kolei : 1. Czy ci panowie ĄĘ z reklamy Sprite mówią coś konkretnego czy to miał być tylko taki udający elegancki bełkot? 2. Pepsi i jad skorpiona - nawet mój ojciec zaczął się pytać o co chodzi z tym jadem skorpiona i co w tym pozytywnego bo jego to bardziej zniechęca do spróbowania niż zachęca. A ja nie mam zielonego pojęcia co odpowiedzieć. Ktoś wie o co chodzi w tej reklamie? 3. Plus, Baśka i bliźniaczki - na początku ta wojna Plus z Orange była zabawna, teraz to już jest żenujące. A Baśka na Zumbie (?) to już w ogóle porażka. 4. Bachory z reklamy płatków kukurydzianych - nie dość że dialog jest bez sensu (płatki mają dobre ukształcenie? To znaczy co? 0_o) to jeszcze te bachory mają potwornie denerwujący sposób mówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia225 Najbardziej absurdalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.14, 22:31 Piękne, młode Brazylijki nie mogące się doczekać na nawalonych piwskiem kiboli z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Najbardziej absurdalna 03.05.14, 18:41 Haha, dokładnie tak samo odbieram tą reklamę. Z pewnością panie nie mogą się już doczekać naszych studenciaków i tatuśków z brzuchem śliniących się na ich widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.42.14.1.alfanet24.pl 03.05.14, 15:04 reklama Old Spice'a - biały stoi z czarnym, biały dostaje fangę od drugiego czarnego, pada na ziemię, pierwszy czarny zaczyna poruszać mięśniami na klatce, które na koniec wydają obrzydliwy plaskający dźwięk <rzyg> Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 03.05.14, 18:39 Wybierz swój numer. Nie - na - wi- dze. Do tego okazało się, że to nie jednorazowa masakra, a cała seria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mee Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.05.14, 22:55 zupa romana teraz nowa wersja reklamy !!!!!! wnerw aleo dziadek szef wszystkich szefów który jeszcze nie pozwala klaskać -jeszcze większy wnerw odgłos jak panna gryzie loda magnum jezzuuuuuuuuuuu okropność odgłos jak gościowi stają włosy na rękach bo jedzie nową bryką maaasaaakraaa link4 chyba jak robią jakieś taneczne szoł o ubezpieczeniach - no debilstwo do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
mariamm87 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.05.14, 10:47 > Wybierz swój numer. Nie - na - wi- dze. > Do tego okazało się, że to nie jednorazowa masakra, a cała seria. Dramat, jak bardzo lubiłam górskiego tam stracił wiele w moich oczach... Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 04.05.14, 11:33 Chyba na starość dorobiłam się awersji do bliźniaków: pomijając drewniane, patrzące w nieodgadniony punkt rude z Plusa, wkurzają mnie chłoptasie BrodzikoWilczakow. Odpowiedz Link Zgłoś
corka_ry_baka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.05.14, 15:57 Facet z reklamy jogurtu wpadający w bezbrzeżny zachwyt, bo chrupki są oddzielone od jogurtu i to jest "majstersztyk", no luuudzieee Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 05.05.14, 23:04 Brodzikowilczki z koszmarnymi bachorami. Odpowiedz Link Zgłoś
eulalia_przecietna Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 06.05.14, 19:04 Ostatnio obrodziło tragicznymi reklamami: - Paździerzowa reklama oranżady z jakimś przygłupem miotającym się z gitarą na tle komputerowo stworzonych bohomazów-żylaków. - "Babciu, upadły mi ciasteczka" jako preludium do rozmowy o zasiłkach pogrzebowych. - Babol, któremu jogurt odbiera wygląd i smak potraw. - Zupa romana, w której teraz można znaleźć opakowania po kondomach. Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 07.05.14, 12:49 A mnie sie podoba reklama Link4 z energetyczną piosenką. Nie mogę za to patzreć na baby z reklamy Vanisha - no serio kobiety tak się przejmują plamami? Ja wrzucam zaplamione ubrania do pralki i tyle, nie zachwycam się nad każdym detergentem. Nie wiem, może moje plamy sa jakieś nietypowe. Zarozumiały i wkurzający szef wszystkich szefów z Aleo jest koszmarny. Brodzikowilczaki (świetna nazwa!) też, dzieciaki strasznie podobne do ojca. Bachory od ukształconych płatków - już pisałam, koszmar nad koszmary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruben Re: Znienawidzona reklama/bohater 2014 IP: *.42.4.221.alfanet24.pl 07.05.14, 23:44 gemowa napisała: > Brodzikowilczaki (świetna nazwa!) też, dzieciaki strasznie podobne do ojca. znasz ich ojca? Odpowiedz Link Zgłoś