Gość: poczytaj_mi_mamo Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:17 a mnie sie wyrył w pamięci cherlawy blondynek który śpiewał : "Mówią na mnie kochaś zawsze sam na sam Chociaż tak naprawdę inne imię mam robię to co lubię i nie będę kryć tam gdzie nie ma kobiet nie ma po co żyć" a Papa Dance ostatnio słyszałam "jesteś moją Mona Lisą", świetne, dawno sie tak nie śmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 26.08.04, 22:30 heheh.. 'mona lisą byłaś mi, myślałem tylko o to-obiee..' kawałek 'nasz disneyland', hit bodajże lata '87 - pamiętam z teleranka teledysk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj_mi_mamo Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:47 Na gałęzi usiadł se ptak Chyba gałąź się pod nim nie złamie Potem ptak, by usiadł na wznak Ty byś pewnie chciała na sianie Lub zagroda spłoneła cała I chałupa też razem z dachówką Tyś się jedną Justysiu została Holenderskiej rasy jałówką REF: La la li - la la la A wieczór taki upojny La la li - la la la Najważniejsze że Jestem przystojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discopolo_fan Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:09 a słyszeliście nowy kawałek Papy Dance? "Smak osiemdziesiątych lat". Ten kawałek nie ma prawa zaistnieć wśród słuchaczy dzisiejszych ponieważ za bardzo przypomina muze lat 80'tych, która teraz jest wyśmiewana. Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 27.08.04, 16:19 chciałeś raczej powiedzieć modna:) powszechnie wyśmiewana była w '90. ale racja, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 27.08.04, 20:40 kiedys slyszalam utwor z czaderskim refrenem "I love you kedziorku" :)) niestety nie pamietam calego tekstu :( :P Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 03.09.04, 13:47 Gość portalu: poczytaj_mi_mamo napisał(a): > Na gałęzi usiadł se ptak > Chyba gałąź się pod nim nie złamie > Potem ptak, by usiadł na wznak > Ty byś pewnie chciała na sianie > Lub zagroda spłoneła cała > I chałupa też razem z dachówką > Tyś się jedną Justysiu została > Holenderskiej rasy jałówką > > REF: La la li - la la la > A wieczór taki upojny > La la li - la la la > Najważniejsze że > Jestem przystojny > > Milano "Justysia". To chyba najgłupszy tekst wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mydełko Fa!!!! Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.08.04, 23:01 Gdy się pojawiasz na szklanym ekranie Wizję zalewa czerwień twych ust Jeste¶ najlepsza zdecydowanie I ze wszystkich dziewczyn największy masz biust Wci±ż po kanałach szukam twego ciała szept twój namiętny w mych uszach brzmi Patrzę się w ekran i ci±gle mi mało mej cycoliny z kanału TV siebada siebada siabada mydełko fa siabada ty i ja ty i ja mydełko fa Piękna dziewczyno z kanału TV Przyjeżdżaj do mnie na kilka dni Je¶li się zgadzasz na to spotkanie Pomachaj ręka mi na ekranie siabada... Lubię ogl±dać jedn± reklamę Domek z dredbudu a w domku my Chce taki domek i duż± wannę A w niej poprostu ja i ty Mógłbym cię mydlić mydełkiem fa było by fajnie siabadabada Dmuchał bym tobie z mydła balony Byłbym szczę¶liwy i zadowolony siabada... Chciałbym cię mydlić mydełkiem fa Było by fajnie siabadabada Je¶li się zgodzisz na to spotkanie Pomachaj ręk± mi na ekranie Piękna dziewczyno z kanału TV Przyjeżdżaj do mnie na kilka dni Mam względem ciebie poważne plany Chce ciebie poznać bo jestem nagrzany Mógłbym cię mydlić mydełkiem fa Było by fajnie siabadabada Je¶li się zgadzasz na to spotkanie Pomachaj ręk± mi na ekranie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poczytaj_mi_mamo Re: mydełko Fa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:08 a propos Mydełka Fa, to kiedy ta piosenka biła rekordy popularności, ja miałam kilka lat, i nijak nie mogłam zrozumieć dlaczego ona ukrywa się po jakichś kanałach "Wciąż po kanałach szukam twego ciała" Odpowiedz Link Zgłoś
koszalek_opalek CAŁE DISCO POLO TO JEDEN WIELKI OBCIACH 27.08.04, 23:07 I tej wersji będę się trzymał:) PUNK`S NOT DEAD:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: CAŁE DISCO POLO TO JEDEN WIELKI OBCIACH IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 28.08.04, 00:01 A to pamietacie: "Jeszcze raz przytul mnie juz juz juz wstaje dzien jeszcze raz kochaj mnie juz juz juz(...)" Spiewal to taki smieszny, nazelowany gostek :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: CAŁE DISCO POLO TO JEDEN WIELKI OBCIACH IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 28.08.04, 00:05 PS: Swietny watek :D, tak sobie czytam i smieje sie sama do siebie :OD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: discopolo_fan Re: CAŁE DISCO POLO TO JEDEN WIELKI OBCIACH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 00:35 Gość portalu: Kate napisał(a): > PS: Swietny watek :D, tak sobie czytam i smieje sie sama do siebie :OD > Dziex :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: CAŁE DISCO POLO TO JEDEN WIELKI OBCIACH IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 29.08.04, 00:41 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zmieniają mi ip? Chałtura made in polish (c)ham IP: *.piotrkow.net.pl 29.08.04, 00:58 Największym obciachem wydają mi się "produkty" peerelowskiego szołbyznesu polegające na tym, że do melodii światowego przeboju dopisywano denny polski text i potem jakiś/aś usilnie lansowany/a "piosenkarz/arka" od siedmiu boleści wyśpiewywał/a ten badziew. Używam czasu przeszłego, bo jednak więcej tego było w PRL ("Taka taka" - oryginał Joe Dassina - Francja lata 70., chałtura jakichś "framerów" z polskim "tekstem" (rzygowiny a nie tekst) - puścili to kiedyś w piosenkach na życzenie na Jedynce i miałem ochotę wyrzucić radio oknem;)). Mimo wszystko teraz coś takiego zdarza się o wiele rzadziej... Po prostu polish (c)ham i chałtura a la remiza strażacka w Pierdykniewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGI Tereska IP: 62.233.164.* 30.08.04, 23:09 Tereska jest plaska jakdeska nikt nie ma ochoty pozbawiś ją cnoty Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 A ja kiedys chodzilem na nauke gry na gitarze do 31.08.04, 13:04 MDK i tam nas uczyli: "Santa Maria tyś piękna jak wiosna wołam do ciebie ty ze mną zostań..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: A ja kiedys chodzilem na nauke gry na gitarze IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 31.08.04, 13:52 A to pamięta ktoś: Białe łabędzie niechaj płyną i płyną Tu został po nich tylko żal Białe łabędzie wiosną znowu przypłyną A ty dziewczyno czekaj tam, czekaj tam "wódka seks to nasza wizytówka jest kto nie luubi wódki i seksu nie zagląda do kodeksu ooooo ja nie kocham dziewczyn ładnych ani brzydkich ani ładnych brzydka chciałaby ładnego ładna miała niejednego" "Pszczółka maja sobie lata ooooo zbiera nektar z tego kwiata oooo" Odpowiedz Link Zgłoś
angel.28 Re: A ja kiedys chodzilem na nauke gry na gitarze 31.08.04, 15:52 buchacha a moje faworyty to: (weselna) a u sasiada tam kapela gra dzis moja mila sluby ma... jakies francuskie disco ale text wyjatkowo skomplikowany: turututurutu turututurututu ... kojarzycie? lecialo niedawno non stop na komercyjnych stacjach i nie koniecznie disco polo ale silace sie na wielka poezje: zycie choc piekne tak krotkie jest zrozumial ten kto otarl sie o smierc ... klimaty typu: matka tuli w ramionach dziecko swe, wyfruwa z gniazda mlody ptak, itd lza sie w oku kreci, toz to TALENT jakich malo! a btw kto to wlasciwie spiewa? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: A ja kiedys chodzilem na nauke gry na gitarze 31.08.04, 20:04 angel.28 napisała: buchacha a moje faworyty to: > (weselna) a u sasiada tam kapela > gra dzis moja mila sluby ma... a u sąsiada tam po tańcu śpią i inny już ślubuje sobie z nią. na opolskim rynku jaskółki fruwają uuuupss zapomniałm,leciało niedawno,czy nie w opolu?????? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: A ja kiedys chodzilem na nauke gry na gitarze 09.09.04, 12:46 beata985 napisała: > angel.28 napisała: > buchacha a moje faworyty to: > > (weselna) a u sasiada tam kapela > > gra dzis moja mila sluby ma... > a u sąsiada tam > po tańcu śpią > i inny już > ślubuje sobie z nią. > > > na opolskim rynku > jaskółki fruwają > > > uuuupss zapomniałm,leciało niedawno,czy nie w opolu?????? To kawałek Janusza Laskowskiego "ojca chrzestnego" disco polo Odpowiedz Link Zgłoś
crazyhorse80 Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 31.08.04, 16:28 Chciałam tylko zauważyć,że Disco-Polo w całości jest cholernym kiczem,więc trudno wskazać obciachowy kawałek,skoro wszystkie takie są. Prawdziwa i dobra muzyka to BLUES...mądre teksty,świetny rytm!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Boys - Napalona Anka 03.09.04, 13:54 Dobra, sami tego chcieliście, to macie. Teraz nakarmię was najgłupszymi tekstami z mojej kolekcji (a jestem prawdziwym znawcą gatunku): Boys - Napalona Anka (na melodię "Una Paloma Blanca") Kiedy byłem małym chłopcem Powiadali do mnie tak Będziesz kochał mnóstwo kobiet Lecz do Anki nie idź sam Gdy dorastać zaczynałem Poznawałem ostro świat Masę dziewcząt obracałem Z jedną było coś nie tak Refren: To napalona Anka Postrach miasteczek i wsi To napalona Anka Robi to już nie od dziś A każdy z nas ucieka w las Kiedy będę starym dziadkiem Wtedy wspomnę tamte dni Kiedy byłem tym gagatkiem Który z Anką robił dym Teraz jestem piękny, młody No i tutaj dla was gram Byście tylko nie spotkali Tej dziewczyny którą znam To napalona Anka... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Mister Dex - Abstynenci 03.09.04, 13:58 My jesteśmy abstynenci Nas alkohol nie zachęci Na prywatkach w karnawale Zatapiamy w szklance coli nasze smutki, nasze żale Niech party trwa Pijmy do dna butelki coli Bo nikt nie chce znać Co to jest kac i bóle głowy My jesteśmy abstynenci... A gdyby tak Inny mieć smak jak czary-mary Choć raz zamknąć tak Monopol-sam i piwne bary My jesteśmy abstynenci... Strasznie głupie, prawda? Ktoś musiał być mocno skacowany, żeby coś takiego napisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Inny cytat z Mister Dexa 03.09.04, 14:04 Zechcesz, rozpalę w domu ognisko Byś uwierzyła, że zrobię wszystko Więc nie bądź ciągle naburmuszona Czy tak wyglądać ma moja żona? Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Alias - "Izka" 09.09.04, 14:58 Chłopaki ją wołają, do okien zaglądają I z drzewa tuż przy oknie jak śliwki wciąż spadają Mężowie uciekają, gęsiego zań chadzają I zamiast przy robocie, wpatrzeni tkwią przy płocie Och Izka - od ciebie życie tryska Och Izka - pokaż swe udziska Och Izka - dajże dla mnie pyska No popatrz, jak oczyma błyskam Sołtysa odstawiają, sposobów nań nie znają A baby się wściekają, że mężów już nie mają I proboszcz przy kościele nie robi już za wiele Gdy raz popatrzył na nią, pomyślał że to anioł Och Izka... Raz rolnik o zachodzie bronował przy zagrodzie Zobaczył ją za blisko i zorał swe klepisko Och Izka... Na łące Izka stała i w słońcu nogi grzała Tam krowy się pasały, a byki wydzierały: Och Izka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy "Czarne oczy"! BUUUUUUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! /bt. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 09.09.04, 15:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleee! Najgorszse szajstwo, to ten kawałek Mandaryny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 15:56 Ale to jest obrzydliwe...bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 a czy ktoś pamięta??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 17:00 dalszą część refrenu pewnej pieśni której notabene też całej nie pamiętam ale głównie chodzi mi o refren" - odejdź, to moja odpowiedź, byś mogła zapomnieć..... no właśnie, co jest dalej???? kto wie niech mi podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Boys "Superman" 13.09.04, 01:02 Ty chciałaś, żebym się nagle zmienił I zrobił z siebie jakąś rzecz Ja nie myślałem, tylko słuchałem Ach co za koszmar, marny skecz Ja jestem Superman - wiem co tu się dzieje Superman - jeśli ktoś się śmieje Superman - zaraz zmienię się w coś Superman! Raz obok kina, gdy szliśmy razem Przyczepił frajer jakiś się Zdjąłem koszulkę, "S" pokazałem I wykrzyczałem, kto ja jest! Superman... Z mojej koszulki nic nie zostało Na kwaśne jabłko stłukli mnie Dziewczyna stała, tak jak przystało I tylko głośno śmiała się Superman... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Boys "Superman" IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.09.04, 08:26 A kto kojarzy "Luśka Luśka ... i dalej coś nie zabardzo mogę sobie przypomnieć - ty miałaś ogniwo z łańcuszka czy coś o obrączce???? Kto pomoże wsomnieć dawne dzieje na zabawie przytupywanej w domu kultury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dżimy Hędryks Poznajecie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:41 "Dalej niunia, podjaraj mnie" Wrota od Stodoły "Ostro odziana baba" Z Izy Chłop "Gdzie tu dają satysfakcję?" Zakręcone Brukowce etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpaga Re: Poznajecie ? IP: 213.209.160.* 21.09.04, 15:28 chcialbym cie mydlic mydelkiem fa byloby fajnie szabadabada... mistrzostwo swiata. natomiast jesli chodzi o nazwe to bayer full Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Poznajecie ? 21.09.04, 15:52 tylko 'mydełko fa' traci zupełnie na uroku, gdy się wie że to od początku do końca było dla jaj, poza tym 14 lat temu nie istniało jeszcze disco-polo.. niektórzy mówią że ta piosenka (i jej sukces) była przełomem i otworzyła wrota dla diskopolowców.. eh, i pomyśleć że gdyby tej piosenki nie nagrano może disco-polo w ogóle by nie powstało:) ja bym nie miał nic przeciwko:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 22.09.04, 18:02 "jesteś szalona, mówię ci" majteczki w kropeczki,bara bara bara riki ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-siek Przypominam że Mydełko Fa spiewał nie kto inny jak IP: *.okreg / 213.134.152.* 11.10.04, 11:45 Olgierd Halski czyli Marek Konrad we własnej osobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka_211 Juz wiem IP: *.laser.pl / 212.191.200.* 11.10.04, 13:32 odejdz to moja odpowiedz bys mogla zapomniec wymazac z pamieci moje imie rany dwa ostatnie wersy meczyly mnie dwa miesiace, az w koncu ktos mi przypomnial, niestety wykonawcy nadal nie pamietam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcaleniepink Przede wszystkim Bajm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 14:28 Pierwszy obciach dla mnie to piosenka Bajmu, gdzie Beacia wyje jak wykastrowany kot: Kocham Cie... uciekają mysli złe... o majn got!! Ostatnio słyszałam w radio piosenkę gdzie co jakiś czas wokalistka powtarza :Charlie, charlie bla bla bal Nie wiem kto to, ale straszzzzne... A z zagranicznych to: mandy w wykonaniu jakiejś grupki juz nie boysów. Pamiętam kiedyś tę piosenkę śpiewało Ich Troje w jakimś dramatycznym wydaniu (siostra miała kasetę), też była okropna. Pewnie coś sobie jeszcze przypomnę, prawdziwego dysco pola nie znam ni w jotę, ale obciachy są w kazdym typie muzyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcaleniepink Re: Przede wszystkim Bajm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 14:29 O właśnie teraz leci jeszcze jeden kicz dla mnie: Kasia Kowalska w nowej wciąż puszczanej piosence ...wszyscy tak pragniemy szczęścia... w tekście. Ponoć na całej płycie tylko ta jest taka denna, boję się sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatha Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 17:35 bo johny johny johny polowal na kangury... <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAga Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 19:27 "Jajko od koguta...." czy jakoś tak. bądź co bądź niezgodne z prawami natury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Fanatic - "Spadaj mała" 04.11.04, 17:57 Wsiadłem do pociągu do Zakopanego Spotkałem tam dziewczynę, córkę leśniczego Włosy marchewkowe, nos cały w piegach Nogi jak ogórki, wyrobione w biegach... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Torino - "Sprzedawca coca-coli" 04.11.04, 17:59 Hitler, Lenin, dziadzio Stalin mało coli popijali No i morał z tego taki, że schrupały ich robaki Zaś Małgosia no i Jasiu, nauczeni tym przykładem W domu, w szkole, na balandze piją colę, lecz z umiarem Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Torino - "Sprzedawca coca-coli" 04.11.04, 20:45 Zgubilas mi sie moja mala Malgorzato, piekna figlarko najpiekniejsza jaka znam, chyba urode skradlas najwaspanialszym kwiatom, uhuhuhuhuhhu... Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Akcent 06.11.04, 00:34 gixera napisała: > Zgubilas mi sie moja mala Malgorzato, piekna figlarko najpiekniejsza jaka znam, > > chyba urode skradlas najwaspanialszym kwiatom, Akcent "Mała figlarka" z 1994 Klasyka gatunku! Mój ulubiony kawałek DP! Odpowiedz Link Zgłoś
roxana_br Całe disco-polo jest obciachowe 06.11.04, 02:03 Chciałam zauważyć, co teraz nie będzie odkrywcze, ale prawdziwe, że w obecnym czasie całe disco-polo jest obciachowe. :P Odpowiedz Link Zgłoś
mleczkodoczyszczenia A DLACZEGO? 07.11.04, 19:38 Może ktoś mnie w końcu uświadomi. Dlaczego DP jest obciachowe a piosenki np. Bajmu, Myslowitz, Paktofoniki czy jakich tam jeszcze wymyślicie nie. Są jakieś standarty, czy po prostu trzeba mieć wrodzony gust i smak żeby to wiedzieć? Dla mnie ta cała argumentacja: tego słuchać a to jest wiocha, to jest na poziomie 13-latków. I wy k...wa chcecie być tolerancyjni? Pewnie, tolerancyjni dla pedałów, bo to jest teraz modne w W-wie, a dla kogoś kto słucha DP to już w żadnym razie! Co za obłuda i głupota. Śmiechu to wszystko warte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.sejm.gov.pl Re: A DLACZEGO? IP: *.piotrkow.net.pl 17.11.04, 00:20 DOKŁADNIE TAK!!! Nieporównywalnie większym obciachem niż disco polo (w końcu w dużej mierze amatorszczyzna) są (byli?) np. Ich Troje. Wiejscy chłopcy od disco polo mogli budzić odrobinę sympatii, trudno o tę sympatię w przypadku obwieszonego kolczykami, przefarbowanego na czerwono i latającego prywatnym samolotem idioty Wiśniewskiego. Nie chcę wymyślać teorii spiskowych, ale czy zauważyliście pewną prawidłowość: swego czasu b. ciepło o Ich TRoje wypowiedział się ówczesny "kanclerz" Miller - od razu w PR 1 codziennie można było słyszeć wycie Wiśniewskiego. Odkąd Żelazny Leszek "upadł" - PR 1 praktycznie przestał puszczać Ich TRoje. Oczywiście Bajm to też obciach, podobnie dzisiejsze żałosne produkowanie się Krzysztofa Krawczyka (facet chyba nie widzi, jaki jest żałosny), Blue Cafe, Leszcze, Pudelsi, Stachursky i wiele innych pseudogwiazd szałbyznesu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sebekbiker Re: Najbardziej obciachowe kawałki DiscoPolo 06.11.04, 15:07 Gościu ty się chyba na muzyce nie znasz - Stachurski i disco polo - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzura to Obciach Re: Najbardziej obciachowe kawałki Disco Polo IP: *.piotrkow.net.pl 16.11.04, 20:48 bodajże REDOX : Były kiedys takie czasy ściezki wiodły poprzez lasy a w tych lasach żyli zbóje co se hartowali zbroje laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj a na skraju lasu tego żyła córka leśniczego co nie znała cnoty granic nie dawała zbójom za nic laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj gdy się herszt o tym dowiedział zrobił se na głowie przedział i do zbójów tak powiada że zabawić się wypada laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj już pukają do drzwi chatki, nie pomoże tu krzyk matki zbój się zbója nie krępuje - wyciągają długie miecze laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj jeden mierzył za wysoko zamiast w ucho trafił w oko drugi zaś mierzył za nisko i miecz swój wsadził w mrowisko laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj a ty ojcze gdy masz córki to im dobrze pilnuj dziurki bo zbój taki gdy się wściecse porozrywa dziurki mieczem laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj laj Odpowiedz Link Zgłoś