Gość: ann Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.chello.pl 11.08.05, 08:01 verenko, przeczytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
sherrawedd Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 20.08.05, 22:28 Zawsze gdy wchodzę do pewnego papierniczego po jakąś drobnostkę- ołówek czy korektor- to przede mną przynajmniej 5 osób kupuje mnóstwo rzeczy na fakturę - przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidzia Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.range81-151.btcentralplus.com 21.08.05, 01:53 podejrzana jest ograniczona liczba osób na świecie. niby tak nas dużo, ale dlaczego spotykam tych samych ludzi w krakowie, warszawie i będąc w anglii?!? i to nie jedną, lecz już conajmniej trzy. moja koleżanka ma tak samo, spotykała conajmniej dwie osoby w różnych miejscach w polsce. może dla każdego z nas zaprogramowana jest określona ilość osób - zarówno znajomych jak przechodniów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leworwel Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:46 Ide o zaklad , ze kolejny raz zapomnieli przeprogramowac tego pliku : "Nowy rząd stworzą SLD, UP i PSL. W sobotę zgodziły się na to rady tych ugrupowań. Sojuszu i Unii Pracy niemal jednogłośnie, PSL po blisko 9-godzinnym sporze. Przeciwnicy przypominali wyniki wyborów i złe doświadczenia sprzed czterech lat. " www.ceo.org.pl/dokument.php?dzial=1886&id=31023 Odpowiedz Link Zgłoś
roberciu Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 22.08.05, 16:14 jest jeden taki, którego się boję: co spojrzę na zegar elektroniczny to jest 14:14, albo 22:22 itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mociak Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.gryfino.net 24.08.05, 04:27 Źle to odbieracie! Matrix powoli zdycha! Przecież maszyny zostały wyeliminowane, Zion wygrał (mam tam wejścia).. niestety, Neo jest ciężko ranny : ( Ale to jest tak, że nie ma kontroli nad matrixem, wszelkie błędy były w porę napirawiane, zanim rozprzestrzeniły się na kolejne 'bateryjki'... a właśnie to, że nie ciągną już od Nas prądu (tylko tyle, co trzeba na utrzymanie lokalnych serverów) jest główną przyczyną problemów, przecież co z tym nadmiarem się dzieje? Tak więc już niedługo Microsoft wykupi Matrixa, bo sam się nie wysteruje... no to będzie rzeź... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa87 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 12:13 ja zauważyłam, że na jakąkolwiek impreze albo wydarzenie bym nie szła to zawsze widze te same 2 osoby...chłopaka z pewnego gimnazjum i dziewczyne z mojego wieku z mojego liceum. obydwoje są na tej samej dyskotece co ja, obydwoje jadą ze mną tym samym autobusem nad pobliskie jeziorko. chłopaka widze zawsze rano gdy jade do szkoły, dziewczyne widze codziennie w szkole. obydwoje są na każdej imprezie tam gdzie ja!!! ale zawsze osobno, bo się nie znają osobiście. jakiś koncert w mieście? oni tam są! dyskoteka? też! widuję ich z daleka wieczorami gdy chodzą po mieście...wydaje mi się, że są specjalnymi programami, które mają za zadanie bawić się i przebywac w towarzystwie...ale programista chyba się pomylił i zaznacza ich obecność za często! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ado79 Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 13:17 w sumie jak by sie nad tym glębiej zastanowic faktycznie cos w tym jest codziennie w tym samym miejscu mijam kobiete na rowerze a przeecie z z domu do tego miejsca mam 20km wiec nie moge tej drogi pokonywac w identycznym czasie mimo tego codziennie ona tam jest pewnie da sie to jakos wytlumaczyc tylko po co sie męczyć lepiej przyjąć że to Matrix i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japonczyk Nie jestem juz sam..... IP: 213.17.180.* 24.08.05, 14:31 Nareszcie zauwazyl ktos to samo co ja widuje na codzien ludzi tych samycgh, tak samo idacych ta sama droga i do tego, jak by bylo malo zachwuja sie tak sam.Ostatnio jednak cos sie dzieje w matriksie widzialem jak co 15 minut na przystanek podjezdzal autobus z ta samo liczba.....188.....potem znowu 188 ale byly inne 523.....117 nie wiezylem ale tak jest.....gdy wlaczam rano expres to nawet on zachowuje sie tak samo.....ale dzieki bogu nie jestem sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:10 haha no rzeczywiscie...teraz już wiem ze to nie tylko mi sie zdaje...matrix szwankuje albo poprostu sie starzeje :D moze czas zmienic program??:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:25 jestescie do kitu.Zmiencie tematy!!Bo robi sie nie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
adaxos Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 24.08.05, 17:32 Ten temat pomógł mi dostrzec wiele bugów!!! Najbardziej (przynajmniej dzisiaj) mnie denerwujący błąd polega na co chwilowym wymazywaniu pamięci (można to też nazwać inaczej) mojej babci. Wczoraj wieczorem babcia zapytała się mnie, czy chcę może gruszki. Nie lubię gruszek, co jej oznajmiłem. Dziś rano to samo pytanie, ale również odpowiedziałem że nie lubię. Po tym zadała to pytanie jeszcze 10 razy, z czego 9 razy odpowiedziałem jej, wydzierając się. Teraz mam wyrzuty sumienia, w końcu to nie jej wina tylko Systemu... Administratorze prosimy, przeinstaluj system! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peti Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:35 kurde. jak zawsze wracam z kumplami na chatę to zawsze się szlaban zamyka. Choćby nie wiem o której godzinie to i tak będzie się zamykał.ghrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurrr Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.crowley.pl 24.08.05, 19:01 Moje dwa przykłady: po pierwsze, zawsze jak autem dojeżdzam do świateł i jest czerwone, redukuje do dwójki i jade powoli żeby nie musieć sie zatrzymywać i dojechać akurat w momencie zmiany na zielone. I zawsze zielone zapala się akurat w momencie jak już jestem tak blisko i musze się zatrzymać i wcisnąć sprzęgło! Po drugie: mieszkam w bloku z windą, i zawsze jak wchodzę do klatki z kimś, to windy nie ma na parterze. A jeśli wchodzę sam, to zawsze albo już jest na parterze, albo właśnie jedzie w stronę parteru, pusta! Ani ja na dole nie naciskam przycisku, w środku nikogo nie ma, więc dlaczego niby winda jedzie w dół? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia z bravo Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 21:14 ja mam tak ze zawsze jak jestem w supermarkecie to akurat sie psuje kasa do ktorej stoje w kolejce, albo tasma sie konczy, albo ktos kasy nie ma, albo cena nie ta co na polce i tak w nieskonczonosc, dodam ze moj chlopak ma to samo (od kiedy jestesmy razem kasy sie psuja i juz) Bardzo prosze tworcow Matrixa o naprawe bo jak teraz pracuje pezy supermarkecie i w czasie pracy wyskakuje po butelke wody to to czekanie na uruchomienie kasy zaczyna mnie denerwowac, a gdy nie jestem w paracy to tak bardzo mi nie przeszkadza bo sie juz przyzwyczailam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazelot PRZECIEŻ WY TEŻ JESTEŚCIE GENEROWANI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 22:10 przecież wy też jesteście nieprawdziwymi istoptami stworzonymi przez mojego matrixa żebym się nie nudził, być może stąd te błędy, w końcu kto by się troszczył o uczucia bota, najwyżej was skasują :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Famas Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.torun.mm.pl 24.08.05, 23:12 Tak. Moi rodzice zawsze wyglądają tak samo, gdy wracają z pracy. Urodziny mam zawsze tego samego dnia każdego roku. Reklamy w telewizji wciąż lecą te same. Dziwne, naprawdę dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.int.pl 24.08.05, 23:27 wyobrazcie sobie coś takiego: jade w autobusie (ok 45min) i wpewnym momecie widze ze 2 teoretycznie obce kobiety (wsiadały w innych miejscach, mimo wolnych siedzonek siadły daleko, nie rozmawialy) w pewnym momecie odwracają do siebie głowy i jedna pyta "czu to teraz?" a druga odpowiada "nie nie jeszcze nie " po czym dzwoni jej stelefon wstaje i wysdiada. mija moze 10 min i widze ze kobieta na fotelu przedemną co chwila się zegna "w imie ojca i ...." moze ni bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze porzy następnym raze robiło tak joz kilka osob, potem jesxzcze kilka i w pewny momecie cały autobus się zaczol modlić potem nagle urwali. wyglądało to conajmniej dziwacznie ze obcy ludzie bez porozyniemnia ze sobą, ie patrząc na siebie zaczynają się modlić z kazdym następnym ojcze nasz byłem coraz blizszy shizofrenii (jeśli widzieliście film zgromadzeenie to wyglądali bardzo podobnie :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adrian Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:49 assasello, co porobiles ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.crowley.pl 26.08.05, 00:14 co tam Azazello, to wygląda na robotę Abbadonie! Brr.... Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 A kto znalazł swoją kopię? 26.08.05, 12:02 Bo ja znalazłem dwie: jedna pracuje w Stanach w firmie robiącej tła do zdjęć filmowych; druga w Wiedniu pozowała do reklam księgarni 'Amadeus'. Oni dwaj i ja to na pewno ten sam facet!! Twarz, wlosy, budowa ciała, nawet mina!! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 11.11.05, 22:02 Zawsze ale, to zawsze jak czekam na telefon, maila czy na gg na sygnał od Jednego Takiego Na Którym Cholernie Mi Zależy to On się nie odzywa. A jak się już poddam i zacznę robić coś innego, wyłączam komputer, telefon, zmywam makijaż bo i tak nie przyjdzie itp. to On się odzywa. Albo wtedy, kiedy mój obecny partner akurat jest w domu i nie mogę nawet rozmawiać. grrr Naprawdę, proszę o przeprogramowwanie tego wkurzającego systemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 50 groszy Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 20:52 Dla czego wrzystkie pracownice McDonalda mają grube nogi albo pryszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.elblag.dialog.net.pl 19.11.05, 23:07 Bywają dni, kiedy wychodząc spotykam pewne osoby, a kiedy wracam, te same osoby wracają, czyli wychodzimy i wracamy w tym samym czasie. Nader często mi się to zdarza, więc prosze o zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj 24.11.05, 21:00 Gdy stoję na przystanku wracajać z hipermarketu (zawsze tego samego), to zawsze, ale to zawsze na skrzyzowaniu obok przystanku stoi multipla. Czasem zdarza się kilka, multipla jest najcześciej czerwona. Bywam tam o roznych porach dnia, i zawsze multipla stoi na tym skrzyżowaniu. W innych częsciah miasta nie widuję jej tak często, a już na pewno nie zawsze w tym samym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruta Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.chello.pl 24.11.05, 21:44 Seryjne awarie drobnego (póki co, tfu,tfu) sprzętu elektrycznego : w tym tygodniu w domu suszarka do włosów, żelazko a w pracy czajnik i lampka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wild Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 22:13 Tez mam problem z gasnącymi latarniami - jak idę wzdłuż ulicy to kolejno gasną, dziś było jeszcze gorzej: włączały się alarmy w samochodach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp-popsuty Re: POPSUTY MATRIX: czy też zauważacie jakieś obj IP: *.szpital.lan / 213.25.203.* 29.11.05, 10:01 U mnie w pracy przed chwilą komp wskazywał godzinę 10.00. Zacząłem więc jak co dnia zajadć się śniadaniem. W tej chwili jest na zegarze w kompiem 9.58. Czyli powinienem zacząć jeść za 2 minuty. Spsuło się na max... Odpowiedz Link Zgłoś
blackfalcon Siku 14.04.13, 15:22 Wielokrotnie chodząc sama po moim dawnym osiedlu natrafiałam na okropnie wyglądającą, zapuszczoną ruinę jakiegoś budynku, za każdym razem. Jak chciałam ją komuś pokazać, za cholerę jej nigdzie nie było. Drugie - niezależnie o której godzinie idę spać, zawsze tuż przed pójściem spać chce mi się siku. Zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś