dzidzia_bojowa 24.08.14, 20:15 Pytam się: gdzie są ci wszyscy forumowicze, dzięki którym to forum było prawdziwie humorum, pytam się?! Albo czemu nie ma następców tych prawdziwych kpiarzy, kawalarzy z inteligencją jak brzytwa? Pytam się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: puszysta kulka Re: No dobra! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 24.08.14, 21:03 Część chyba wyemigrowała na Cmentarz, nie...? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: No dobra! 24.08.14, 22:23 Owszem, ale to nie znaczy, że tu ma być taka pustynia humoru. Forum Humorum a same smętne teksty tu czytam. Ktoś powie: sama pisz lepsze. OK, tylko, że tu trzeba kolektywu, panie, pracy zespołowej, panie żeby żyło się śmieszniej a nie jakieś takie pierdu pierdu. Się zdenerwowałam się... Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: No dobra! 27.08.14, 08:10 Bo kiedyś to byli Ludzie, Pani, były Wątki. Wzdech. Parę razy próbowałam wywoływać Zaginionych. Imiennie. Duch i pituch. Ni ma. (Tu: partyzanckie mruczando) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: No dobra! IP: *.dynamic.chello.pl 27.08.14, 20:59 Gdzie oni są?! Gdzie wszyscy ci forumowicze icze icze icze... Zabrakło ich! I ze śmiechu już nie kwiczę iczę iczę iczę... Odpowiedz Link Zgłoś
ten_azorek Re: No dobra! 28.08.14, 10:31 Nie wiem czy dzięki mnie to było prawdziwe forum, ale stara humorowica jestem...Wróciłam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No dobra! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 28.08.14, 11:17 Dzięki Azorkowi i Mężowi Azorka również! Odpowiedz Link Zgłoś
be_ell Re: No dobra! 28.08.14, 14:58 Witaj Azorku! A na smętarz nie zajrzysz? Wirus pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: No dobra! 29.08.14, 15:49 No tak, wyszło szydło z worka, nie jestem prawdziwym kpiarzem, kawalarzem z inteligencją jak brzytwa, taki mój los, gdzie przycupne, to mnie gonią, już znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No dobra! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 29.08.14, 16:15 Znikaj. Od razu widać, że nie masz dystansu :P Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Re: No dobra! 29.08.14, 16:44 Mam dystans, mam, a zwłaszcza do Ciebie. PeeS. A jak Tys to zobaczyła, ten brak dystansu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puszysta kulka Re: No dobra! IP: *.dynamic.t-mont.net.pl 29.08.14, 16:59 "a zwłaszcza do Ciebie" ? A gdzie to my jużeśmy się spotkaliśmy, że aż zasłużyłam na zwłaszczę? :) Pees. Brak dystansu wyczuwam na nosa Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: No dobra! 29.08.14, 16:50 Czandro, Kaszubie kochany! Wiesz, że nie Ciebie miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: No dobra! 30.08.14, 15:59 Leciałam uściślać/uściskać, ale Dzidzia była szypsza - wiadomo: ma jedną nuszkę bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
mnop2 Re: No dobra! 10.09.14, 21:34 moje biedactwa kochane! wszysko się kiedyś komczy i forum też się skomczyło. wzdech (za Trusiom) Odpowiedz Link Zgłoś
hek_sa Re: No dobra! 10.09.14, 23:52 Fcale że bo nie.Sie nie skonczyło tylko zrobiło se wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś