Dodaj do ulubionych

Najbardziej obciachowa gwiazda TV

IP: *.krosno.tkdami.net / *.krosno.tkdami.net 01.09.04, 21:56
Stawiam na Ninę Terentiew. Nie dość, że ma wadę wymowy, to ubiera się w
dżinsowe wdzianka (ta kurtka to się chyba katana nazywa?) i jako szefowa
Dwójki w ramach ukulturalniania narodu (bo podobno Jedynka to kultura masowa,
a Dwójka ma być dla koneserów) puszcza jakieś biesiady. Straszne.Fuj.
Obserwuj wątek
    • deltalima Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 01.09.04, 22:01
      syn dziennikarki dowbor (ta od kiełbasy)
      • matka123 Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 21:28
        jest ich bardzo wiele na każdym programie przynajmniej jedna a najbardziej nie
        lubię Mołek ani to ładne ani mądre i nie ma nic do powiedzenia asyn Dowbor to
        już w ogóle wielki palant.
    • Gość: piecyk gazowy SOŁTYSIK RULEZZZ 4EVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bt. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:04
    • Gość: lukas Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:12
      Kazimiera Szczuka
      • Gość: vetches Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.04, 22:19
        Tak!Dokładnie.Kazimiera Szczuka to telewizyjna suka...
        • pyot Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 01.09.04, 22:40
          Chyba także na Sołtysika,przypomina mi on natrętnie D.Hofmana z "Nocnego
          kowboja"...
          • pyot Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 01.09.04, 22:47
            ...i jeszcze ten co prowadzi pokaz Polskiej Publicznej Szkoły Inteligencji,jak
            mu tam...,hehe,zapomniałem...,aaa Strasburger?
            Familiada...
            Czizes...
            • swmikus Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 01.09.04, 23:05
              numero uno! bezsprzecznie największa (oklasky), najjaśniejsza (oklasky),
              najdoskonalsza gwiazda TV ... to pan Andrzej Sołtysik !!!!!!!!!

uwielbiam to jego HYHYHYHYHY
              ych :/
    • mcattery Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 01.09.04, 23:43
      Nina Terentiew
      Andrzej Soltysik
      Kuba Wojewódzki
      Tomasz Kamel
      Wlodzimierz Szaranowicz
      Przemyslaw Babiarz
      Manuela Michalak
      Koles od Jaka to Melodia - nie pamietam nazwiska ( janowski ???)

prym wiedzie telewizja publiczna w ilosci kreynow i obciachowcow. Pewnie za
      jakas godzinke podrzuce kolejne 10 nazwisk :)
      • Gość: dmac72 Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 15:36
        Z tej doborowej ekipy wybiorę może Szaranowicza i przypomnę jego nieśmiertelne
        teksty, którymi powala mnie przy każdej okazji. Na początek - nie
        ma "walecznych zawodników" w jego słowniku, są tylko "fajterzy" (celowo piszę
        fonetycznie, bo wymowa Włodzimierza z angielszczyzną ma niewiele wspólnego).
        Nie ma też trenerów, tylko "kołcze". Ale absolutnym morderstwem i szczytem
        obciachu był tekst z olimpiady (cytuję z pamięci): "mam tu przed sobą jego
        sameri". [Tym razem wyjaśnię, że najprawdopodobniej chodzi o "summary".]
        Załamka... Czy nikt życzliwy nie może mu powiedzieć, że robi z siebie pajaca?
      • Gość: elle Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.pronet.lublin.pl 04.09.04, 16:20
        NO NIE!!!!!!! Jak możesz twierdzić że Robert Janowski jest obciachowy?? On jest
        najsłodszy!!;) i już
        • Gość: baba Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.acn.waw.pl 04.09.04, 16:24

Zgadzam sie- facet zna sie na muzyce, jest bezpretensjonalny, bezposredni.
          Wlasciwie to dla mnie ideal prezentera !
    • deep_deep_red A gdzie Ibisz!! 01.09.04, 23:53
      to jest dopiero palant- bez dwóch zdań.
    • mydickisbig Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 02.09.04, 21:37
      swego czasu najobciachowską gwaizda tv byl niejaki leschek mueller dopoki nie
      wylecial z posady ;) no i oczywiscie jolka pienkowska przezywajaca orgazm na
      widok baronow esel.de
    • zwora Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 04.09.04, 12:42
      No nie ma chyba konkurencji "Agata Młynarska". Produkt syfilizu.
      • Gość: alpepe Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:28
        Boże, Mario z Dizeciątkiem i wszycy Święci, otóż to! Młynarska jest najgorsza z
        nich wszystkich. Okej, Dowbor and son, Fajkowska i Pieńkowska są straszni, ale
        Młynarska!
      • Gość: ala Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:26
        popieram
        • 2paco Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 00:20
          kiedy nie włączę TVP2 - Młynarska:D jak Ibisz w polsacie:D
          • Gość: yarek Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 16:39
            Tak to prawda Młynarska, beztalencie które wciskją wszędzie począwszy od
            piosenki aktorskiej na Mrągowie kończąc. Wszędzie z wyrazem głebokiego
            wewnętrzego głebokiego zadowolenia. Zaś na zewnątrz epatuje ignoracją. Baba o
            elowencji i spsobie zachiwania przedszkolanki i tak traktująca widzów. Mizdrzy
            sie się i kokietuje widzów jak w przedszkolu Traagedia i obciach na maksa.
    • Gość: mańka Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.09.04, 14:00
      Nie wiem, obciachowa może też, ale bezsprzecznie najnudniejsza: Magda Mołek :|
    • e_katt moje typ(k)i: 04.09.04, 15:09
      Piotruś Gembarowski (mimo że jakoś znormalniał, a i w tiwi z rzadka - o ile w
      ogóle.. - się pokazuje, to jednak na zawsze zapamiętam go jako facecika z
      wysoką fryzurą i opinających bioderka spodniach ;-D)

Maciuś Dowbor (ochhh.. te jego chłopięce kosmyki, niedbale spadające na twarz)

Agacia Młynarska (chociaż może bardziej drażni mnie jej ekstrawertyczno-
      nonszalanckie zachowanie.. haha, może ktoś pamięta, jak kiedyś witała z
      telewidzami Nowy Rok, a na podorędziu miała butelkę szampana, którym tak
      nieustannie się raczyła, że około północy nieźle była rozhuśtana i uhahana..)

tyle na razie
      • zuzka1 Re: moje typ(k)i: 04.09.04, 16:26
        Ja stawiam na:Dowbor i jego mamusia
        Terentiew i jej uczennice Młynarska i Torbicka
        strrrrrrrasznie brzydka i nudna Mołek
        Sołtysik
        Marysia Popielarska co zapowiada pogodę w TVN.Mam wrażenie że
        panienka się zaraz rozpłacze na widok kamery.
        • Gość: Runcajs kompleksy brzyduli IP: *.portalia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 00:47
          jeśli Mołek jest brzydka to ja jestem ks. jankowski hahaha, dziewczyno to sie
          nazywa zazdrosc !!
          • karolcia38 Re: kompleksy brzyduli 05.11.04, 09:56
            Czytam te wszystkie wypowiedzi i stwierdzam TO SAMO króluje tutaj straszna
            zazdrość.
            • Gość: Michał M. To nie zazdrość, to FH IP: 80.51.227.* 06.11.04, 10:28
              To jest Forum Humorum, miejsce gdzie wszystko obraca się w żart. Tak ja
              odbieram to miejsce, jego filozofię po 2 miesiącach zaglądania tutaj.

Jeśli ktoś by tu śmiał się ze mnie, naśladował moje śmieszne zachowania, to nie
              obrażałbym się tylko dobrze bawił. Ktoś kiedyś powiedział o mnie: "Michał rzuca
              codziennie monetą. Orzeł oznacza NIE CZESZĘ SIĘ DZISIAJ, reszka - JUTRO TEŻ SIĘ
              NIE CZESZĘ". I nie obraziłem się ;-) Było to tak trafne, że jeszcze mnie bawi.

To samo dotyczy prezenterów obciachowych. Dobrze się bawimy, to nie zazdrość ;-)

Na koniec moje typy:
              1. Krzysztof Ibisz.
              2. nie przyznano nagrody.
              3. nie przyznano nagrody.
              4. nie przyznano nagrody.
              5. nie przyznano nagrody.
              6. nie przyznano nagrody.
              7. nie przyznano nagrody.
              8. nie przyznano nagrody.
              9. nie przyznano nagrody.
              10. Kurzajewski & Bartosz Heller.
      • invicta1 Re: moje typ(k)i: 05.11.04, 12:09
        mnóstwo ludzi to pamięta i wisiała na Hołku taka ululana
        • invicta1 Re: moje typ(k)i: 05.11.04, 12:10
          to o Agacie M i Sylwestrze w 2 oczywiscie
    • Gość: matt Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.04, 16:23
      Kurzajewski z muppettową Pauliną - jak ktoś z zagranicy widział tych tzw
      sprawozdawców sportowych - to chyba zdrętwiał... i jeśli jeszcze dosiadłby się
      do nich przypadkiem "straszliwy" Darżynkiewicz - byłoby jasne czemu w Polsce
      kiepsko z chęciami uprawiania sportu...
      • Gość: ala Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:25
        a co mają wspólnego sprawozdawcy sportowi z chęciami do sportu?!
        Sprawozdawcy są niedouczeni, owszem, z tym się zgadzam.
        A chęci do sportu nasza młodzież nie ma bo są wiecznie zaganiani rodzice
        robiący karierę i udający, że nie widzą co ich dzieci robią w wolnym od nauki
        czasie, byleby tylko nie przeszkadzali. Po drugie u nas nie ma sponsorów, i nie
        ma dobrych trenerów. Takie jest moje zdanie.
        • matatek Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 06.09.04, 11:02
          może nieco powierzchowne... moim zdaniem to np B.Tomaszewski komentując sport
          pokazał mi jaki jest piękny, na co mam zwracać uwagę, o co w nim chodzi - a z
          pewnością wielkie znaczenie miał jego szacunek do odbierającego, chęć
          wyjaśniania a nie obecnie dominujące popisy pseudoerudycji z przekonaniem o
          nieomylności i doskonałości własnej prezentowane przez w/w trójcę.
          Porównywalnie ciepło odbieram Szaranowicza, który dużo wie i potrafi to
          przekazać w lekko żartobliwym tonie co dla mnie akurat jest zaletą.
          -a chęci do sportu młodzież nie ma bo jeszcze nie widzi że to może dać większe
          korzyści od sklepu z marchewką po rodzicach czy przekrętu opisywanego w mediach;
          -a chyba prawidłowością jest że najwięksi sportowcy są z "najtrudniejszych
          społecznie" rodzin;
          -a są sponsorzy, tylko w wymiarze naszego rynku i światowych osiągnięć;
          -a są trenerzy także znakomici, ale... opłacani na naszą miarę i takoż
          rozliczani(!) jak jeden z drugim dostałby wolną rękę i wynagrodzenie extra
          gwarantowane za efekty (i z karami np za doping), to też będzie trawę gryzł z
          wychowankiem włącznie:) żeby chleb i nie tylko z tego był; zresztą wielu
          polskich trenerów za granicą "potrafi..."
    • mamamarka Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.09.04, 22:11
      Ten goguś co teraz bar prowadzi czy prowadził pedałek jeden wymizgany fuj fuj
      fuj fujfufjfufjfufjnmfufjfufjfjufuffffuujjjj
    • Gość: balt Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.acn.pl 05.09.04, 22:27
      Nina- po prostu zenada do potegi entej
      Dowbor, Gembarowicz,Soltysik- co te fagasy tam robia?jak ich widze mam ochote
      telewizor zagryzc.
      Mlynarska- na szczescie juz nie ogladam TV:)
      w ogole jak na to stado matolow i baranow mozna powiedziec gwiazdy?
    • Gość: Zenon Mąka Robert Bufon Makłowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 22:34
      Najbardziej obrzydliwa, megalomańsko-cesarska, nie udaczna, i nie
      śmieszna "zwiezda" w polskiej telewizji!. Krakófek w najgorszym wydaniu, 100 x
      gorszy od warszafki. I do tego nie umie gotować!!! Wstyd.
      • mydickisbig Re: Robert Bufon Makłowicz 06.09.04, 00:54
        odpieprz sie od Maklowicza
        • Gość: Zenon Mąka Yo dick is sick! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 10:14
          Apropos pieprzenia: To nie to forum dużychu.u! Chyba że tak kochasz Makłuna, że
          aż...
      • Gość: xxcz Re: Robert Bufon Makłowicz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.11.04, 15:33
        Robercik nie umie gotować i jest obrzydliwy?
        Zamieniłeś się wisz z kim na głowy!
    • Gość: steku Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.04, 10:22
      Andrzej Sołtysik - chyba większego sztucznego obciachowca nie ma
      • Gość: laDY to sołtysik ma .............. IP: *.net.pulawy.pl 06.09.04, 10:57
        tą czarnulkę albo inną kakaową piękność???Mam wrażenie że on nie może sie
        uśmiechać bo mu szwy po operacji plastycznej puszczą.
        A który z TV ma narzeczoną Marychę PRAŻUCH???
        • Gość: Oozie ProKOP n/t IP: *.handelsbanken.se 06.09.04, 14:41
    • Gość: seplennik Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 12:02
      Kraśko- niech ktoś go zastrzeli w Warszawie. Moj telewizor sie resetuje jak go
      pokazują.
      • blinski Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 06.09.04, 12:26
        a nikt nie ma dosyć kamela? dobra, sołtysik jest do dupy, młynarska też.. ale
        kamel nie dość że do dupy, to jeszcze nie mają w jedynce nikogo innego na drugą
        zmianę - wychodzi na to że kamel prowadzi wszystko co się da (oprócz
        publicystyki).
    • Gość: zmieniają mi ip? Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.piotrkow.net.pl 06.09.04, 17:28
      pIOTR BAŁTROCZYK!!!!!!!!!!!!!!!!

jego pseudośmieszne dowcipy jak to pierdolnęła rura :(
      • Gość: Haneczka Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 22.11.04, 16:13
        Kuba Wojewódzki jest w tej kategorii bezkonkurencyjny
    • Gość: ceramz Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 15:16
      NO LUDZIE ! Niema wiekszego objachu niz A. M Ł Y N A R S K A - zaczne płacic
      abomament dopiero jak ja wywalą !
    • Gość: jaija Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.04, 00:16
      Prawda jest taka, że w TV pracują niemal same (zwłaszcza w ostatnim
      dziesięcioleciu) bezbarwne, sztuczne i tandetne osoby. Moje typy to:
      Agata Młynarska (pamiętam jej humor na Sylwestra, pewnie kac-morderca ją
      nazajutrz dopadł:D)
      Maciej Dowbor - kiedy ostatnio przeczytałam jego pseudofelieton w jakimś
      szmatławcu o modzie i urodzie (bo TV już nie oglądam, m.in. ze względu na
      poziom prezentowany przez, nomen omen, prezenterów), zdziwiłam się, że tacy
      debile są dopuszczani do pracy w mediach, ale przecież rodzina to jest siła,
      heeeeeejjjj!!!
      Magda Mołek - w życiu nie widziałam równie układnej, grzecznej i bezbarwnej
      osoby, co ona, typ prymuski i co jej każą, to zrobi (może wreszcie wejdzie
      komus na wizji w tyłek, w dosłownym tego znaczeniu? Mam taką skrytą nadzieję)
      Andrzej Sołtysik - nuda i wqrza mnie, po prostu:)
      Artur Orzech - rozerwałabym gołymi rękami, taki wqrzający
      A palmę pierwszeństwa bezapelacyjnie dzierży, choć może nie jako prezenterka,
      Nina Terentiew, którą za odmóżdżanie społeczeństwa i propagowanie kiczu powinno
      się zamknąć w więzieniu. Te wszystkie biesiady w najlepszym czasie
      antenowym...a wartościowe filmy w najgorszym, ofkoz.
      Natomiast Fajkowska, moim zdaniem, jako jedna z nielicznych ma klasę...Jest
      może nieco zdystansowana, ale, w odróżnieniu od Młynarskiej, nie mizdrzy się
      do rozmówców i widzów. Odpowiada mi to. Torbicka również jest dobra, ale z
      Terentiewą trochę za bardzo trzyma, co już nie jest ok:(

• Gość: barnaba Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.portalia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 00:51
        -kraśko
        -ibisz
        -irek bielenik <- ten to dopiero stały klient Łapu Capu
        -popielarska pogoda
        -ta w okularach na polszmacie (swego czasu informacje)
        -torbicka i fajkowska !
        • oka4 Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 01:17
          Chyba zapomnieliscie jak sie blazni Piter Szwedas w takich perelkach jak "We
          dwoje" i "Ciao Darwin".
          I kolejny burak Jarek Ostaszkiewicz z "Oko za oko".

Bueee...
      • Gość: jaija Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.11.04, 23:58
        Jezu, jak mogła zapomnieć o "ulubieńcach", czyli Kamelu i Ibiszu!!!!
        Idę się za to wychłostać. Lisa też nie cierpię.
    • joneczka Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 09:30
      Kuba Wojewódzki
      Agata Młynarska(wygrywa w tym rankingu)
      Andrzej Sołtysik
      i niestety Krzysztof Ibisz, nie chciałam go podawać ale obiektywnie muszę.Czy
      on naprawdę nie widzi jak beznadziejny, żenujący jest program "Bar"? Raz
      próbowałam oglądać, Ibisz zniżył się tam do poziomu uczestników i stracił w
      moich oczach całą sympatię...
      • Gość: pawvlonix Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.chello.pl 06.11.04, 12:56
        KUBY WOJEWÓDZKIEGO to ja nie pozwole se czepiać!!!!!!!!!!!!

A obciachowi są:
        1Młynarska Agata
        2Sołtysik Andrzej
        3S(zcz)uka Kazimiera
    • Gość: as Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:32
      krzysiu ibisz:
      -jak to skomentujesz aniu..eee magdo?
      w squelu baru, po 2 m-cach nie zapamietal imion?
      toz to jego praca

i soltysik
      rece opadaja
      • Gość: bobek Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.04, 15:26
        młynarska :<, ibisz itd. czy na prawdę nikogo nie razi brylantynowy palant
        prezydenter LISSSSSSSSS\???? Sodowa niezadługo łeb mu rozerwie !
        • xxx131 Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 15:32
          mateusz borek
          • eclat Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 15:41
            1.MŁYNARSKA
            2.MŁYNARSKA
            3.MŁYNARSKA
            4.MOŁEK
            5.DRZYZGA
          • gixera Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 05.11.04, 16:44
            xxx131 napisał:

> mateusz borek
            To sie chyba nazywa zazdrosc:-DDDDD
            A Maklowicza bardzo lubie, natomiast nie trawie Kazi,chociaz tego nie ogladam i
            zdecydowanie Szwedesa, bleeeeeeeeeee.
            • gixera Doda Elektroda n/t 05.11.04, 16:47

• roxana_br Sołtysik el primero! 06.11.04, 00:05
      Ibisz. Gdyby nie wylądował w tym całym beznadziejnym i niskim Barze, to jeszcze
      bym go zniosła.
      Ale NAJ przyznaję Sołtysikowi - nie do pobicia w tym wyścigu.

A do Szczuki nic nie mam. Płacą jej za pyskowanie, to pyskuje.
      • xxx131 Re: Sołtysik el primero! 06.11.04, 13:07
        z szczuka to prawda. dla kobiet jest chyba milsza. nic dziwnego jest feministka.
    • Gość: powerpuffgirl Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.04, 00:18
      -wszyscy z jedynki, dwójki i trójki
      -Anna Kalczyńska, Danuta Kondratowicz i Patrycja Redo z tvn24
      -mega picuś Jakub Porada z tvn24

ale:
      Majka Popielarska z tvn jest cudna!! uwielbiam jej program "Maja w ogrodzie" na
      tvn meteo. Zawsze wygląda na niewyspaną tak jak ja =))))
      • pauli7 Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 06.11.04, 12:41
        mlynarska, zdecydowanie:)))

poza nia nikt mi az tak bardzo nie przeszkadza (chociaz kiepskich prezenterow
        jest sporo, juz ich wymieniliscie), bo rzadko polska tv ogladam... ale jak sie
        na agatke natkne, to mam ochote rzucic ciezkim przedmiotem w telewizor...
        powstrzymuje mnie mysl, ze odbiornik nie jest niczemu winny:)))

Pauli
    • mayessa Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV 06.11.04, 16:01
      To pisanie miałoby sens jeśli byłoby nazwisko+uzasadnienie
    • Gość: pam Re: Najbardziej obciachowa gwiazda TV IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 06.11.04, 16:20
      kammel;) ktory czaruje widzow telexpresu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka