Gość: Evaaa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.sgh.waw.pl 22.03.15, 17:56 Infekcje intymne. I te tańczące meloniki z Aliora Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa A Kasprzyk? 23.03.15, 20:08 Strach otworzyć lodówkę, w reklamie UPC wygląda jak burdelmama...... Jakoś mnie tak bardzo zniesmacza,te getry i ten cyc pod brodą Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: A Kasprzyk? 24.03.15, 10:51 dzieciar z reklamy majo majo, głos jak żaba tymbark i mamuśka na sankach - ,, jeszcze trochę - proszę ! " reklama ibuprom - jest ibumprom nie ma bólu, nie ma ibupromu - jest ból .. ja pier.... reklama szynki w marynacie krakus , kuźwa ten kucharz mnie doprowadza do szału tą gębą Odpowiedz Link Zgłoś
olewka100procent Re: A Kasprzyk? 24.03.15, 10:53 a zapomniałam o tej pannie co do hurhady chciała lecieć i tymi łapskami robi ten idiotyczny gest, no idiotka jakaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hurgada Re: A Kasprzyk? IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.15, 21:49 Dokładnie, to jest najbardziej wkurzająca reklama ostatnio, ten jej głupi gest rękami jest idiotyczny Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: A Kasprzyk? 01.04.15, 13:03 Pani od Hurgady w innej reklamie poleca środek odchudzający, a ja zawsze mam wrażenie że potrzebuje raczej specyfiku na zatkane zatoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irwin Re: A Kasprzyk? IP: 195.47.201.* 15.05.15, 14:25 A ja w pierwszej chwili pomyślałem że laska cierpi na pląsawice i trochę smutno mi się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: 194.106.193.* 24.03.15, 17:23 Widzieliście nową reklamę Pepco? Dziewczynka ok., blondynka, ale ci chłopcy to dramat! Dopiero przy trzecim oglądaniu tej reklamy zobaczyła, że to chłopcy. Jak można mieć takie fryzury, przepraszam, ale jak debile wyglądają. Odpowiedz Link Zgłoś
mysliciel662 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 27.03.15, 19:33 Zdecydowanie Media Expert. Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 03.04.15, 09:49 old spice na kregielni! zawsze gdy to widze mam wrazenie ze rezyser cos bral i nie byla to witamina c. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 04.04.15, 17:14 O, zostałam uprzedzona - właśnie miałam pisać o tej reklamie. Ktokolwiek wymyślił tekst "To sprawił ten spray. Jeden psik i mój syn jest ciachem że hej" powinien dostać zakaz pisania tekstów do reklamy. I nadal dobija mnie "Cekolowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.zso5.gda.pl 17.04.15, 17:10 O dzięki, w końcu się dowiedziałam że tam jest "ciachem że hej". Ja niezmiennie słyszę, że jest dziadem i się zastanawiam o co chodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: 109.241.104.* 04.04.15, 10:04 Naprawdę jeszcze nikt nie opisał przerażającej reklamy Biedry wersja wielkanocna? Strasznie sztuczni ludzie gadający co lubią jeść w święta. Są 2 wersje w obu mega wqrw... baby jedna infantylna zrobi kaczkę czy cholera wie co bo mąż uwielbia a ona.uwielbia męża a druga ma jakiś szczekoscisk i trudno.zrozumieć co mówi ale chyba, że nie ma nic lepszego niż Wielkanoc. Nosz qr.... szału dostaję jak to widzę przeslodzone, sztuczne i dorośli robiący z siebie infantylnych kretynow. PRowcy Biedry DLACZEGO pytam dlaczego zrezygnowaliscie ze swietnych reklam gdzie gadaly produkty Biedronki na rzecz takiego gooovna? WHYYYY? Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 04.04.15, 13:23 Wreszcie ktoś wspomniał o tych koszmarach! Baba ze szczękościskiem jest absolutnym numerem jeden wq...! Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 15.04.15, 22:37 Może ktoś wytłumaczyć na czym polega dowcip w reklamie Opla z Kloppem? Mój ojciec sobie od kilku dni łamie głowę o co chodzi w tej reklamie i nie przyjmuje mojej teorii że stewardesa jest zdziwiona że Klopp z nią rozmawia. Inna rzecz że mnie też dość mocno nurtuje pytanie o co chodzi w tej reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 15.04.15, 23:04 Ona znajduje kluczyki od opla, którego najwyraźniej uważa za auto dla warstwy średniej, bo po sekundzie wahania zwraca się z kluczykami (i pytaniem) w stronę klasy ekonomicznej w samolocie. Tymczasem z business class wychodzi Klopp, światowej klasy trener, zapewne dobrze sytuowany. "Nie spodziewała się", że ktoś taki jeździ "tylko" oplem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.15, 00:13 To ten facet od Opla jest kimś znanym?? Ok, to wiele wyjaśnia :P Widząc tę reklamę zawsze się zastanawiałem czemu robią taki big deal z tego, że koleś z klasy business (a nie ekonomicznej) jeździ Oplem - w końcu to nie aż taka różnica, ot trochę droższy bilet, ale to nie LA vs Detroit ;) Ale skoro ten facet to jakiś celebryta to już rozumiem. To czasem bywa problemem bezpośredniego przenoszenia reklam z innych krajów - brak jasności lokalnych realiów czy, jak tu, lokalnych 'gwiazd'. O ile większość polskich widzów skojarzy hollywoodzkie gwiazdy, o tyle jakiś tam znany Niemiec dla wielu z nas nie będzie nikim rozpoznawalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 18.04.15, 21:41 Gość portalu: sarge napisał(a): ten > facet to jakiś celebryta(...) , lokalnych 'gwiazd' jakiś tam znany Niemiec Nic, tylko się obrazić;) Celebryta to dla mnie ktoś znany z tego, że jest znany (prędzej holyłódzka "gwiazda" niż trener piłkarski jednak). Klopp nie jest lokalną gwiazdą. No, ale nie każdy musi znać każdego, prawdaż;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 19.04.15, 14:30 Ja też dopiero teraz dowiedziałam się, że w tej reklamie gra osoba znana. Ale relację klasa biznes-ekonomiczna-Opel wyczułam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 19.04.15, 15:06 Gdyby nie to że mam w domu dwóch kibiców piłkarskich (ojciec i siostra) to też bym nie miała pojęcia kto to jest Klopp. Ja jestem z gatunku ludzi którzy w trakcie meczu zadają pytanie "Którzy to nasi?" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarge Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.chello.pl 28.04.15, 14:59 > Klopp nie jest lokalną gwiazdą. A kim jest? To ktoś związany z piłką nożną, tak? To wiele wyjaśnia, bo ja kompletnie się tym sportem nie interesuję :) A tak swoją drogą - rozumiem, że to jakiś trener czy inna osobistość (bez ironii) świata piłkarskiego Niemiec, tak? Ale czy to na pewno dobry 'wzór gwiazdy' dla polskiego widza? Chodzi mi o to czy naprawdę jest aż tak rozpoznawalny. Ja o piłce nie wiem nic, ale Lewandowskiego, Bońka czy Tomaszewskiego rozpoznam, a czy - powiedzmy - przeciętny 'niedzielny' fan polskiej piłki rozpozna tego Mr Kloppa i zachwyci się nim na tyle, aby też chcieć nabyć Opla? :) Odpowiedz Link Zgłoś
premeda Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 02.05.15, 13:30 Ależ oczywiście że dobry wzór gwiazdy biorąc pod uwagę, że Niemcy motoryzacją stoją i do wyboru ma tuzin luksusowych marek, a se wybiera Opla. Tak jak gość od Nomy reklamujący Kię, też dobry wybór biorąc pod uwagę praktyczność i brak zadęcia Skandynawów :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 03.05.15, 12:53 Gość portalu: sarge napisał(a): > A tak swoją drogą - rozumiem, że to jakiś trener czy inna osobistość (bez ironi > i) świata piłkarskiego Niemiec, tak? Ale czy to na pewno dobry 'wzór gwiazdy' d > la polskiego widza? Ale to nie jest polska reklama, przecież widać dubbing. przeciętny 'niedzielny' fan polskiej piłki rozpozna tego Mr K > loppa i zachwyci się nim na tyle, aby też chcieć nabyć Opla? :) Czy fan polskiej piłki nabyłby opla, gdyby reklamowała go dowolna legenda polskiego piłkarstwa zamiast Kloppa? Czy miałoby to znaczenie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
biedroneczka47 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 18.04.15, 12:19 1.Reklama jakiejś zupy grochowej. Najpierw baba z całą gromadą dzieci kroi wszystko do zupy, przy czym mała dziewczynka obiera marchew w sposób urągający jakimkolwiek zasadom bezpieczeństwa, a jak już mają pełno warzyw, kiełbasę i takie tam różne to ona sypie zupę z torebki. Po co? 2. Infekcje intymne - koniecznie przy rodzinnym obiedzie 3. Coś na kaszel i widok płuc z zielonymi glutami w środku. 4. Syndrom przeziebionej głowy i inne reklamy z tym kolesiem z plasteliny. Jego nos zawiązany na supeł kojarzy mi sie ze zgoła inną częścią ciała. 5. Niedbały montaż w reklamach z lekarzami. Taka pocięta wypowiedź. Co to za dziwna moda? A ostatnio pojawił się doktor z irytującą wadą wymowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.telpol.net.pl 20.11.15, 16:10 o tak.. doktor z wadą wymowy... jaki tępak wstawia do reklamy kolesia co nie umie wymówić R?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 22.04.15, 08:33 Z cyklu reklamy obrzydliwe, np. wypluty zakrwawiony ząb do umywalki, reklama jakichś kropli do oczu, gdzie z głośnym szelestem rozklejają się powieki. Nooo masssakra. Oko jest przekrwione i zaropiałe, aż mnie boli. Rano tą reklamę co pół minuty, bo producent jest sponsorem pogody czy czegoś tam. Bleh. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 22.04.15, 09:38 Nie mogę oglądać reklamy ciasteczek co dają energię na cały dzień :/ Belvita. Ten wymoczony facet jest obrzydliwy. Czy on drapie się po doopie w piżamie? W basenie wygląda jak plemnik. Reklama ciasteczek a ja mam odruch wymiotny- czyli chyba nieudana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aduerin Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 22.04.15, 23:00 tych co to widzial zabawnego psa i je-szcze-w tej- rekla-mie gra? wsadzic mu te ciastka w doope i zasunac takiego kopa zeby wyladowal na orbicie okoloziemskiej Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 25.04.15, 22:00 Z reklamy dżemu ekstra gładkiego : "Nie chcę pestek, nie chcę skórek które drapią mnie jak wiórek" Zaraz, od kiedy to wiórki drapią? Rozumiem że pestki drapią, to się zdarza ale wiórek? 0_o Producentowi reklamy chyba zabrakło rymu do "skórek". Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 00:16 A przeciez mogli uzyc murek, wiewiorek, nurek albo kurek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toto Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.15, 20:34 Wiórek, czyli mały skrawek, pasemko, metalu lub drewna. Takie trociny z metalu :) Na moje drapie toto jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 25.05.15, 20:55 Nestle Schoeller na melodię "Tom"s Diner" Suzanne Vegi. Miałam dobre wspomnienia w związku z tą piosenką... miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.warszawa.vectranet.pl 29.05.15, 14:10 Szlag mnie trafia jak widzę dorosłego chłopa, który lajkuje posty i fotografuje co je i na koncu brawo ja. Za to bardzo lubię Rewolucjana :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 31.05.15, 09:42 A mnie trafia jednakowo i na chłopa i na kobitę, która, różowa i słodziutka jak pięcioletnia dziewusia, chwali się że umie wszystko: i polizać się w łokieć i ruszać uszami i nawet wstrzymać oddech w wannie! Odpowiedz Link Zgłoś
madi138 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 00:19 Reklama Roleski z parada dziwacznie ucharakteryzowanych ludzi I psychodelicna muzyczka w tle. Reklama zamiast zachecac, odstrasza. Do tego cigle sie zastanawiam co ma republika wspolnego z ketchupem I majonezem? Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 08:57 1. Oldspice z mamuśką co ma syna - ciacho że hej 2. Roleski - rozumiem że ktoś miał koncepcję, ale ja tego chyba nie łapię (czy to Czesław śpiewa w tle czy znaleźli jakąś inną pokrakę językową?) Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 20:10 A to nie Daukszewicz śpiewa? On miał chyba kiedyś piosenkę na identyczną melodię? O co w reklamie chodzi, bladego pojęcia nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.04.15, 15:45 Tragiczna rodzinka od Nutelli jeszcze babcia do nich przyjechała i slyszymy słodko-lukrowane infantylne dialogi. Szału dostaje jak to widze, aż cukier lub rzeczona nutella z tv wypływa. Tylko po jaką cholerę na końcu wszyscy się.gapia jak babcia.konsumuje pajde chleba z Nutellą? Mają wątpliwości czy babcia faktycznie to zje? Odpowiedz Link Zgłoś
kaga9 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 03.05.15, 12:58 madi138 napisała: > Reklama Roleski z parada dziwacznie ucharakteryzowanych ludzi I psychodelicna m > uzyczka w tle. Reklama zamiast zachecac, odstrasza. Do tego cigle sie zastanawi > am co ma republika wspolnego z ketchupem I majonezem? Tak, mnie też ta reklama odstrasza. W dodatku okazuje się, że nie znam się na sztuce, bo autorem reklamy (i całej koncepcji) jest autor słynnych przed laty, kontrowersyjnych kampanii reklamowych Benettona. Tu wywiad z nim: weekend.gazeta.pl/weekend/1,138262,17842704,Oliviero_Toscani__Anorektyczna_Isabelle_Caro_chciala.html#TRwknd Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 10.05.15, 13:40 Kreacje są fajne, pomysł ok, tylko - na litość boską - nie do reklamy keczupu i majonezu. Odpowiedz Link Zgłoś
grejon83 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 09:34 1. Pasta Aquafresh "ochrona przed cukrami" - to po jaką cholerę wcześniej się używało pasty do zębów. 2. Apap Extra z "aktywatorem" - zdaje się, że to po prostu kofeina... Odpowiedz Link Zgłoś
grejon83 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.04.15, 09:58 No i reklamy Perwoll - bo każda kobieta jak idzie na ploty z psiapsiółkami to ma Perwoll w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 15.05.15, 23:28 Ostatnio na billbordach pełno jest reklam, które wyglądają jak kampania wyborcza. Występuje tam osobnik o pseudonimie Maciej Józef Rock i jakiś drugi, którego nazwiska nie zapamiętałem. Jak się przyjrzeć bliżej, to okazuje się, ze jest to reklama smartfonów,chociaż nie wiadomo, co mordy tych dwóch facetów mają wspólnego ze smartfonami. Nie wiem, kim są ci dwaj, ale już wiem że ich nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 16.05.15, 18:06 Reklamy pożyczek Wonga - (pomińmy w tym momencie moją opinię na temat firm chwilówek i ich wiarygodności) zastanawiam się kto wymyśla im te historie? W jednej pani bierze pożyczkę chwilówkę bo dziecko natychmiast musi mieć rowerek (nie było informacji żeby to była jakaś wyjątkowo okazja, ot dziecko powiedziało że musi mieć rowerek a mamusia poszła po pożyczkę), okej powiedzmy że ta historia jest do uwierzenia. Ale historia o tym że pani wróciła do domu i zauważyła że jej kot dziwnie miauczy więc...wzięła pożyczkę w Wonga to już mnie zadziwiła. Zwłaszcza ostatnie zdanie "Gdyby kotka umiała mówić, to z pewnością powiedziałaby "Dziękuję że ocaliłeś moje kocięta". Odpowiedz Link Zgłoś
ebes Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 17.05.15, 17:57 "Dziękuję, że wzięłaś pożyczkę w Wonga.com, żeby uratować moje małe, kocie życie." Jak człowiek nie dosłyszy, to sobie dopowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 17.05.15, 20:05 To już brzmi sensowniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 30.05.15, 17:34 Suplementy dla dorosłych na wszystko to już nuda. Suplementy zdrowia dla dzieci to też nic nowego. O, ale tabletek dla psów to jeszcze nie reklamowali! Na błyszczącą sierść, na dobre trawienie, na mocne stawy i nawet dla zestresowanych psów! Zrób test na naszej stronie i dowiedz się czego brakuje twojemu psu (a na pewno czegoś brakuje...)! Ciekawe, nie tak dawno temu była reklama z perspektywy psa - "Kiedyś chodziliśmy na długie spacery ale teraz moja pani ma problemy ze stawami. Na szczęście posmaruje się żelem i możemy biegać cały dzień!" a teraz na odwrót, reklama z perspektywy kochającego właściciela - "Kiedyś chodziliśmy na długie spacery ale moja psina teraz ledwo się rusza. Na szczęście kupiłem tabletki R. i teraz mój pies biega jak za szczenięcych lat!". Komuś tu chyba odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 01.06.15, 10:27 Dlaczego, akurat te reklamy sa spoko. Mnie mierzi lekarz z wadą wymowy reklamujący jakiś środek na pobudzenie apetytu. Lekarz, a o logopedzie nie słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 03.06.15, 08:15 Nie zniesę dłużej ;) reklamy 4 life. Ta baba co opowiada jak jej synek znalazł dla dziadków ubezpieczenie jest koszmarna! Jak ona dziwnie i irytująco akcentuje słowa. Nie umie mówić czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
grejon83 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 03.06.15, 09:21 Podobnie w reklamie Hepaslimin. "Nie tylko WSPIERA (...), ale i WSPOMAGA (...)". Aktorzy z W-11 brzmią bardziej naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTR Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.80.32.136.onlinenet.pl 12.06.15, 09:06 VIVUS i: Skoczymy do Mrzeżyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.play-internet.pl 13.06.15, 08:30 Jogobella :-\ piosenka może być bywało o wiele gorzej ale pół dnia mi chodzi po głowie jak ją usłyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fąfel Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.252.17.13.internetia.net.pl 25.06.15, 09:23 Ostatnia reklama Radia Zet, dotycząca rozdawania samochodów. Jest tam taki moment, jak idą trzy dziewczyny i tańczą na ulicy i ta w środku. O matko, nie mogę na to patrzeć, jak ona się wygina, jak wczuwa się w ten taniec, jak ona "performuje"!!!!!!! Mało się tam nie przewróci, jak robi to "Z" jak Zorro. I na końcu tej reklamy pojawia się znowu, na prawo od samochodu i robi te swoje zajebiście zaangażowane ruchy, i pokazuje, jak jedzie samochodem. Ale jak jedzie???!!! Ona k.r.a jedzie tak, jak nikt inny nie jeździ. Dżizas, wszedłbym w telewizor, jakbym mógł i zatańczył z nią, ale inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolfina Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.15, 22:03 Usmialam się czytając to forum:) W większości podzielam opinie odnosnie reklam plusa i play ktore bardzo nieudolnie probuja zatrzymac odchodzacych klientow i irytuja infantylnoscia i czestotliwoscia reklam ale dodam jeszcze od siebie: Dostaje szewskiej pasji jak widzę nos i usta biegnące na jakieś spotkanie -wtf?! Albo reklamę jakiejś frużeliny gdzie jakiś dzieciak opowiada jak robił z babcia konfitury i na końcu ma taką oblesna umorusana gębę Pożyczki - temat rzeka , denne reklamy z gadajacymi zwierzetami - w jednej jakis bocian w drugiej jakis kot czy lis gadają z szopem czy jakimś innym stworem. .. I w ogóle te reklamy z umorusanymi bachorami którym matka próbuje wcisnąć pyszna kaszkę czy inny przecier, może dla matek to słodkie ale mnie obrzydza- czekam jeszcze tylko na reklamę pieluch i obranej dupy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolfina Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.06.15, 23:47 Ohhhh i jeszcze taka reklama po której dostawałam wqrwa na najbliższe kilkanaście minut i z desperacja szukałam przycisku mute na pilocie: Reklama żarcia dla psów z jamnikiem w roli glownejj: jestem jamnik jamnik aniołek yhyhyhyhyyyy!!!! i takie sapanie jakby to były ostatnie chwile życie tego psa. Całość jest tak irytująca (gadające zwierzeta+ głos debila) ze podnosi mi ciśnienie o kilkadziesiąt punktów Na szczęście ostatnio tego nie widziałam ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gostek Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.15, 23:56 Stara zmierzła panna, która nienawidzi dzieci i psów. Wiesz co się mówi o takich ludziach? To dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.09.15, 18:15 Ha ha jestem akurat szczęśliwa mężatką i mam czworonoga. Trafiłeś / as jak kula w płot, ale chętnie dowiem się co mówią. ..:) Odpowiedz Link Zgłoś
grejon83 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 30.06.15, 14:33 Ja dorzucam reklamę cydru Strongbow. Zawsze jak ją widzę mam ochotę roz...walić blok lodu na głowie jej twórcy. Odpowiedz Link Zgłoś
gemowa Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 06.07.15, 12:38 1. Lokomotiv: Reklama zwięzła i na temat, ale po co na siłę niby-potocznym-dziecięcym językiem? Jak słyszę te wszystkie "maaasakra", "byłam przymulona", "skołowana" - skumulowane w jednej krótkiej reklamie, to sama mam potrzebę wziąć środek przeciwwymiotny Tak samo z reklamą 2. Medispirant: "masssakra", "sorry, taki mamy klimat" i inne popularne bon-moty w ustach pana z dykcją iście nieteatralną I jeszcze tłuką te reklamy w każdej przerwie reklamowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aa. Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.07.15, 13:17 Jeszcze przychodzi mi do głowy taka infantylna reklama rozmowa matki z dzieckiem ..a potem wszyscy się zgubilismy ale ja znałem drogę. .. I ten sztuczny tekst matki: jakie to rzeczy dzieją się na tych szkolnych wycieczkach..." ^^dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w. Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.play-internet.pl 10.07.15, 13:28 Jest może temat 'najlepsza reklama'? Ojaaa, reklama trivago, ta z chłopcem co chciał kupić sobie furę cukierków ale łupnął w drzwi i zapomniał gdzie schował pieniądze? Więc wciąąąż ich nie może kupić Cudowna:- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.internetia.net.pl 19.07.15, 21:52 "Dzień dobry przyszłam po Anię". Reklama sera chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.opera-mini.net 21.07.15, 18:48 Mi się bardzo podoba ta reklama i właśnie szukam tej reklamy po jej tagach znalazłem ten post + Dobrze opowiedziane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 28.07.15, 22:19 Albo przeoczyłam, albo jeszcze nikt nie wspomniał o BGŻ BNP Paribas!!! Nie wiem jak jest na innych kanałach, ale mam włączone TVP Info i te kilka reklam leci na przemian non stop! Ciągle tylko słyszę te infantylne teksty typu "To będzie coś wielkiego", "Nawet nie wiesz jak się cieszę" "Gdy ona śpi świat nie stoi w miejscu"... A jak nie te reklamy, to co chwilę leci mój inny typ - Lokomotiv...jak to dziecko mnie drażni z tym tekstem "masakra!" Odpowiedz Link Zgłoś
wilowka Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 29.07.15, 19:31 Nabzdyczona i antypatyczna "nastolatka" co wygląda na Max 11 lat. Gary bym jej kazała szokować a nie pokój mebli sala. Odpowiedz Link Zgłoś
82adrian Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 15.08.15, 17:16 Wkurzają mnie w chwili obecnej dzieciaki z reklamy ''Rossmana'' i wypowiadane przez nich słowo ''czek''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznanyktos02 Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.opera-mini.net 31.08.15, 07:13 I jeszcze nowa reklama Old Spice z czarnoskórym z gadającym brzuchem - wkurza mnie to! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.15, 20:46 ''Co się stanie, gdy ''Oreo'' dam wampirowi?'' - co za idiota stworzył taką reklamę?. Tak samo jak tą ''Triumpha'' rodem z Disney'a bądź Barbie. Odpowiedz Link Zgłoś
sunnysmile Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 07.09.15, 20:21 A ja pojęcia nie mam o jakich reklamach mówicie :D Od kilku lat nie oglądam w ogóle telewizji :D Spokój i cisza w mym domu zastała :D Nic mnie nie denerwuje hihi Włączam tylko odpowiednie radio internetowe w zależności od nastroju ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakaja Co mówi Bond na końcu reklamy Heinekena? IP: *.warszawa.vectranet.pl 06.10.15, 22:18 Nie rozumiem co tam bełkocze. Kolejny kretynizm jaki znalazłam to billboard z pewnymi rajstopami firmy X, kobieta ubrana jak na pogrzeb leży koło nagrobka z podwiniętą kiecka obok znany cytat "Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą" i zaraz tekst, że X kocha wszystkie kobiety. Trzeba mieć totalnie zrytą banię żeby coś takiego wymyślić. Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 07.10.15, 14:13 Ku mojej rozpaczy, powróciła reklama winogron z Biedronki. "Staś i Maja, Bartek, Zuzia, nie zamyka im się buzia!" - a przydałoby się!! Jedyna reklama która dobija mnie bardziej to "chcemy kredyt, szybciuteńki". O reklamie rajstop nawet nie będę się wypowiadać, w ogóle nie ogarniam co ma wspólnego ks. Twardowski z rajstopami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa. Re: Znienawidzona reklama/bohater 2015 IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.15, 22:24 Heh co najgorsze wrócił sezon chorobowy przynajmniej dla reklamodawców - jak strumień ciepłego moczu zaczęły płynąć debilizmy z zakatarzonymi bachorami, idiotami zastanawiajacymi się czy maja kaszel suchy czy mokry, wyglądający tak niewyraźnie ze tylko cudowne tabsy mogą uratować ich od niechybnie śmierci. Dodatkowo wszyscy mamy na pewno problemy z wątroba, jak ludzie radzili sobie do tej pory bez tych wszystkich specyfików? ???? Ahh i ta reklama z nosem i ustami które katar przyblokowal i nie mogą zdążyć na spotkanie- nie wiem czemu ale wyjątkowo mnie obrzydza. .. Odpowiedz Link Zgłoś