the_dzidka 17.09.04, 22:14 Właśnie taka nazwa padła w Mango TV. Może spróbujcie namówić znajomego Anglika, żeby zadzwonił i zamówił? :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy Re: Trzepaczkoszczypce :-D IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.09.04, 22:25 I niech je zamówi Grzegorzowi Brzęczyszczykiewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Trzepaczkoszczypce :-D 17.09.04, 22:30 > I niech je zamówi Grzegorzowi Brzęczyszczykiewiczowi. Z miejscowości Brzyskorzystewko (niedaleko Bydgoszczy, słowo, dwa dni temu tam byłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Trzepaczkoszczypce :-D 17.09.04, 22:31 a co to sa trzepaczkoszczypce? nazwa bardzo wdzieczna....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
fassolka Re: Trzepaczkoszczypce :-D 17.09.04, 22:38 Ogladanie Mango dołuje :( wyraznie widać, że bez tego wszystkiego życie jest psa warte.......... DZidka, fajnie, ze sie w końcu odezwałaś!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Trzepaczkoszczypce :-D 17.09.04, 22:49 fassolka napisała: > Ogladanie Mango dołuje :( wyraznie widać, że bez tego wszystkiego życie jest > psa warte.......... DZidka, fajnie, ze sie w końcu odezwałaś!! Nie wiem, co to trzepaczkoszczypce, bo usłyszałam to będąc w łazience i nie zdążyłam dolecieć do pokoju.... Rzadko się odzywam, bo okoliczności i nastrój niestety nie sprzyjają :-( Odpowiedz Link Zgłoś
big_lebowska Re: Trzepaczkoszczypce :-D 03.10.04, 15:44 najpierw przeczytalam "trzepaczkoskrzypce"... a swoja droga, ciekawe by to bylo urządzenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Trzepaczkoszczypce :-D 03.10.04, 15:55 Albo z Chrząszczewa ( pomorze zachodnie - chyba Wolin ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieestetyczny Re: Trzepaczkoszczypce :-D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:52 Gmnina Grzwdwałt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piecziwo Re: Trzepaczkoszczypce :-D IP: *.eranet.pl 03.10.04, 23:41 Trzepaczkoszczypce, trzepaczkoszczypcami ale widziałem ostatnio zajawkę jakiegoś dmuchanego materaca, co jednocześnie jest sofą i czymśtam jeszcze. Co oni tam wygadują w tej reklamie, jakich to przykładów nie podają na potwierdzenie tezy, że musisz ten materac mieć... Jak tego słuchałem to tak ryłem, że łzy mi ciekły po plecach. Powtórzyć tego się nie da więc polecam obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
gizunia1 Re: Trzepaczkoszczypce :-D 04.10.04, 01:40 A tak w ogóle jak widze reklamy Mango to myslę że Ci ludzie którzy w nich biora udział (np Sewkovic i ta "wielka" aktorka) że oni sa strasznie nieporadni. ona nie potrafi odcedzić iemnaków ani frytek zrobic on ziemniaków obrać potrzebują do tego wszystkiego pierdół z TV Marketu... Odpowiedz Link Zgłoś