Gość: dorotawey1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:41 members.home.nl/saen/Special/zoeken.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Brrrrrrrrrrrrrr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 00:02 Zawał na miejscu!! I jak ja się teraz spać położę:( Boje się!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t WCALE NIE DLA RELAKSU 05.10.04, 09:38 współczuję osobliwego poczucia humoru...wyobraż sobie człowieku że ludzie mają różną wrażliwość na takie "sympatyczne" widoczki i nie każdy musi mieć życzenie być skazanym na nie przez ciekawość. Poza tym jestem przekonana że zaglądają tu nie tylko dorośli. Szczerze gratuluję pomysłowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotawey Re: WCALE NIE DLA RELAKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 20:36 Tamaro wyluzuj jeśli nie znasz się na żartach to po co zaglądasz na to forum? Idż na poranek dla dzieci albo do kościoła może Ci ulży.Poczytaj sobie dokladnie różne posty to sobie znajdziesz jeszcze stronkę podobną do tej i nikt nie robi z tego problemu.Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: old.sailor Re: WCALE NIE DLA RELAKSU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 13:16 a fjordy widziales? fjordy? fjordy to mi kurna z reki jadly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPHed GIRL Re: Coś dla relaksu IP: 212.126.14.* 07.10.04, 16:48 Eeee tam! To jakieś oszukaństwo! Te rysunki się wcale nie różnią! Odpowiedz Link Zgłoś