Gość: tamcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:29 Podpowiedzcie mi jaki mogę dać fajny prezent szwagierce na 40 urodziny. Nie mam żadnych pomysłów i liczę na wasze niezawodne rady:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racingismylife Re: Prezent na 40 urodziny 11.10.04, 12:45 Gość portalu: tamcia napisał(a): > Podpowiedzcie mi jaki mogę dać fajny prezent szwagierce na 40 urodziny. Nie > mam żadnych pomysłów i liczę na wasze niezawodne rady:) wibrator :D perfumy plyte CD plyte DVD ciuch bilet na koncert bizuterie ksiazke flaszke :D obrazek zalezy co szwagierka lubi i ile przeznaczasz na to pieniendzy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcalenie pink Re: Prezent na 40 urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 12:49 Moja znajoma dostała od nas sexi bieliznę, jak ma poczucie humoru to kup coś zwariowanego, mi się bardzo podobały prezenty dla 40-latka faceta, dostał m.in. trąbkę na mecze (choć nie chodzi), figurkę gołej babki, dodatki do sprzętu do łowienia ryb itp. Kobietom rzadko robi się śmieszne prezenty - ja raz dostałm kajdanki takie z sex-shopu, było kupę śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tamcia Re: Prezent na 40 urodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:23 może jeszcze dodam, że szwagierka jest lekarze - może coś z tym związanego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wcaleniepink Re: Prezent na 40 urodziny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.04, 14:42 może strój pielęgniarki/lekarki z sex-shopu?? Mojej siostrze na 30-stkę do seksi stroju dołączyliśmy dyplom ukończenia 30 lat, wypisalismy tam takie rzeczy, że smiała się dłuuuugo. Dyplom zrobiłam sama na kompie, a w tle jej zdjęcie - jak Ci się pomysł podoba, to daj zdjęcie jak była mała... Odpowiedz Link Zgłoś