Dodaj do ulubionych

cO cIE bOLI

17.10.04, 02:10
WYŻALCIE SIE WUJKOWI MICHAŁOWI.NAPISZCIE CO WAS DRĘCZY W SZKOLE, UCZELNI I NIE
TYLKO.CZEKAM NA WASZE
ZWIERZENIA,WYNURZENIA,ZANURZENIA,WYNATURZENIA,PODKOPY...WY WIECIE CO.WIEC
PALUSZKI DO KLAWIATURKI I STUKAMY.JA WAS WYSŁUCHAM I ZDOŁUJE:)DO DZIEŁA
CHŁPAKI DZIEWCZYNY,PANIE I PANOWIE.3....2....1START!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.net.pl / *.net.pl 17.10.04, 11:11
      wczorajszy wieczura zapowiadal sie swietnie mialam wyjsc ze swoim chlopakiem ,z
      moja przyjacolka i jej chlopakiem na impreze,no ale tamci sie poklocil i
      rozdzielili ja poszlam z moja kumpela on za kumplem.wogole nie dalo sie z nia
      gadac a nie mialam zamiaru dolowac sie razem z nia i spedzac tak beznadziejnie
      tego wieczoru doszlam do chlopakow(juz to mi sie nie spodobalo bo to on
      powinieni po mnie przyjsc!!!!!!!)a Ci oczywiscie juz byli z piwkami,w sumie mi
      to nie przeszkadza tylko zeby tak stac i pic na ulicy jak ostatnie zule(bez
      urazy)...nastepnie nie chcielismy isc juz na ta impreze bo humorki nie
      dopisywalay,tylko ze szkoda ze chlopak zajal sie kumplem a nie mna!poprostu oni
      sobie debatowali w najlepsze a ja szlam z mimi,i czulam sie jak piate kolo u
      wozu ,momentami mialam ochote obrocic sie i wrocic do domu-i nawet by nie
      zauwazyli.bgy kumpel poszedl po piwa ja powiedzialam ze ide do domu,a ona na to
      zaczekaj mi tez sie nie chce z nim gadac.jakos sie go pozbylismy i przyszlismy
      do mnie.wyszedl ok.2 noi mmama zaraz przyszla i krzyczy ze co on tu robi u mnie
      o tej godzinie ze tak sie nie robi!!ludzie ja mam 19 lat!i NIC NIE ROBILISMY
      KONKRETNEGO i tak wlasnie bezsensu spedzilam sobotni wieczur
      • preacher Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 08:02
        Odpowiem wanitatywnie-tak bywa:)
        • gixera Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 12:51
          Jetem brzydka, garbata i zaden chlopak mnie nie chce...
          Pomusz mnie!
          • xxx131 Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 13:20
            pojsc do okulisty, albo umyj lustro....
            • gixera Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 15:01
              Powiedzialam,ze jestem brzydka i garbata, a nie slepa.
              • xxx131 Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 19:53
                chcialem ci powiedziec ze moze nie jestes garbata i brzydka tylko tak ci sie
                wydaje!!! a tez lepiej nie siedz tak dlugo przed kompem bo ci wiekszy garb
                urosnie!!!
                • gixera Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 20:02
                  Ach w takim razie przepraszam, zle sie zrozumielismy. garbata tez nie jestem,
                  ale kto wie, osteoporoza i te sprawy:-)
                  • preacher Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.04, 23:43
                    Drogie Dzieci o nic sie nie martwcie.Wyscig kopulacyjny wciaz trwa:)
                    • xxx131 Re: A mialao byc tak pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.10.04, 15:15
                      co ty gadasz, wlasnie go przerwales. przyszles do kompa i juz przegrales:(
    • pauli7 Re: cO cIE bOLI 17.10.04, 11:54
      tylko capslocka wylacz, nie musisz krzyczec...
    • Gość: Prasatko Re: Eeeeeee taaaaam ;P IP: 80.55.181.* 17.10.04, 13:28
      A powiedzcie gdzie to boli jak się we łbie popiii-erdoli? Chę?!
    • mameluch Re: cO cIE bOLI 17.10.04, 13:49
      Erase and rewind? ;)
    • avarja Re: cO cIE bOLI 17.10.04, 20:41
      Jestem przezroczysta... Nikt mnie nie zauważa!
      • xxx131 Re: cO cIE bOLI 17.10.04, 22:37
        jestes wujku psychoanalitykiem? tak jak ten samson... czy jakos tam.... to
        wiesz do nich mam ograniczone zaufanie...
    • uasiczka Re: cO cIE bOLI 18.10.04, 15:04
      plecy mnie bolą tak między lewą łopatką i kręgosłupem - bardzo i długo, nie
      moge się tego pozbyć ;((((((((((((((((((((((((
      • br0mba Re: cO cIE bOLI 19.10.04, 00:11
        mnie jak zab bolal to wyrwalam :)
    • pan_zajebista_psychika Re: cO cIE bOLI 19.10.04, 00:49
      Samotnosc mnie boli... I jeszcze prezydentura Lukaszenki mnie boli... I w ogole ostatnio obolaly jestem;(
      • preacher Re: cO cIE bOLI 19.10.04, 08:45
        Ciekawe co boli łukaszenke?
        • Gość: Ruffi Re: cO cIE bOLI IP: 62.87.128.* 19.10.04, 10:59
          Jego boli brwiowy łuk i szczęka, a mnie cóż dręczy mnie ból istnienia i szara
          rzeczywistość, która bezlitośnie kąsa mnie po łydkach zostawiając obleśne ślady
          plwociny i żółtaczki typu B
    • Gość: Prasatko Re: cO cIE bOLI IP: 80.55.181.* 19.10.04, 22:08
      NIC NIE BOLI TAK JAK ŻYCIE
      Jak to kiedyś jakiś wieszcz w Gdańsku - Wrzeszczu wywrzeszczał.
    • Gość: wypierdek mamuta Re: cO cIE bOLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 10:46
      Raz mi jedna kobieta ledwie zaliczyla cwiczenia na UJ. Pani od fizyki nie
      zauwazyla niewidzialnej sciagi i napisala na niej pytania klasówki, nie
      zaliczono mi na dopuszczajacy pracy dyplomowej (która specjalnie pisalem na te
      dokladnie ocene), nie zatrzymano mnie na studiach w Krakowie, zrobilem plakat w
      painterze zamiast w corelu, a facet tego nie zauwazyl i postawil bardzo dobra
      ocene.
      • Gość: wypierdek mamuta Re: cO cIE bOLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:21
        Ze nie ma pracy dla skierowanych do sluzby zastepczej w Bialymstoku (21
        miesiecy do odpracowania zamiast 12 miesiecy rygoru wojskowego, to uczciwa
        zamiana, nie da sie zaprzeczyc. W wojsku jest przeciez o wiele trudniej
        wytrzymac napiecie przedmiesiaczkowe. I bron jest ciezka i w ogóle tak powinno
        dokladnie byc i nic nie trzeba tu zmieniac. Tylko ze w urzedzie, który kieruje
        do odbywania sluzby zastepczej nie ma teraz pracy i to jest ból.).
        • Gość: wypierdek mamuta Re: cO cIE bOLI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 11:29
          A ja zlozylem podanie o sluzbe zastepcza, zostalem przeniesiony do niej i
          czekam juz od kilku lat, az ktos mnie wezmie do pracy na te wymarzone 21
          miesiecy (juz dwa razy dostawalem wezwania, po których jakos nie dostawalem
          pracy).
          • gixera Re: cO cIE bOLI 20.10.04, 16:32
            wypierdku, mam nadzieje, ze wypowiem teraz zdanie nas wszystkich:
            AAleee nam przykro, tylko ja i moja przestrzen(jak to Doniu lubi mawiac) bierz
            z niej to co najllepsze:-)))
            • preacher Re: cO cIE bOLI 11.11.04, 12:44
              piszcie dalek,wcia, bez przerwy-niech nasza terapia trwa!!!!!
    • preacher Re: cO cIE bOLI 21.10.04, 19:44
      zalmy sie.dzieki tem oczyscimy swoje ja.nabedziemy zdolnosc szyderstwa i
      uwolnimy sie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka