kalesony_stalina 23.10.04, 23:31 ja naprzyklad obcielam sobie paznokcie i nie bylo potem fajnie. a wy? oczywiscie ciaska czy chleb to chyba norma.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zmieniają mi IP? Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.piotrkow.net.pl 25.10.04, 00:54 u nóg? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 25.10.04, 01:03 To bylo zima, dookola ciemnosc a ja na 7.10 musialem do szkoly isc... Jako ze uczylem sie do pozna(matura itp.), krotki sen niezbyt mnie odprezyl. Budzac sie rano pomylilem strony lozka i chcac tradycyjnie wyskoczyc z wyrka, zamiast na lewo ruszylem w prawo. Uderzenie o sciane bylo tak potezne, ze obudzilem cala rodzine, nie mowiac juz o gwaltownym odzyskaniu swiadomosci przeze mnie:D I pewnie od tamtego momentu mam tak zajebista psychike:P Odpowiedz Link Zgłoś
dp11 Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 25.10.04, 10:16 Spałem... Odpowiedz Link Zgłoś
bridz Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 25.10.04, 16:44 zdjęłam kalesony stalinowi i to co zobaczyłam przeszło moje wszelkie oczekiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys [...] IP: *.client.comcast.net 26.10.04, 06:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.04, 12:27 Cóż... Leże sobie, leżę, aż tu jak nie usnę i dalej nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwko Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: 213.214.228.* 26.10.04, 15:57 Az wstyd sie przyznac ale jadlam pomidora.Wszyscy teraz maja sobie wyobrazic jak wygladalo przescieradlo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTR Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.darko.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.04, 14:10 Pomidor? A co powiesz na czekolade? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prasatko Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: 80.55.181.* 26.10.04, 16:05 No nie wiem czy to wypada napisać... No dobra napiszę. A niech tam! Najwyżej. *****Spałem z misiem...****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca beretów Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: 213.155.166.* 26.10.04, 21:20 Prasatko Twój post uważam za najzabawniejszy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prasatko Re: Prasatko, ty zoofilu IP: 80.55.181.* 26.10.04, 23:41 Eee tam, od razu zoofilem. Trochę się poprzytulałem i tyle. Chociaż misiofilem, może jestem troszkę ;o)) Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 29.10.04, 16:32 ja przez wiele lat swojego życia (jeszcze na początku podstawówki) spałem w łózku z pieluchą tetrową, ale oczywiście taką nigdy wcześniej nie używaną :> a od średniej szkoły mam zawsze obok poduszki małą maskotkę, pieska :D jakoś się przyzwyczaiłem i tak sobie ze mną śpi :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerka Misio IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.10.04, 01:09 Hmm... ciekawe czy to ten sam misiek co ze mną sypia, muszę z nim porozmawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prasatko He-he Misio??? Podaję rysopis! IP: 80.55.181.* 31.10.04, 01:25 Ogólnie był to trochę sfatygowany misiek. Znaki szczególne: brak jednego oka i jedno naderwane ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
okrent9 Re: He-he Misio??? Podaję rysopis! 31.10.04, 02:17 Prasatko, a ty przypadkiem nie nazywasz się naprawdę Jaś Fasola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benia Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.altec.pl / *.altec.pl 26.10.04, 20:26 W tym właśnie problem, że nie wiem co za głupią rzecz zrobiłam w łóżku, bo kiedy się obudziłam zasypana byłam ziemią... Chyba kwiateczek doniczkowy runął mi w nocy na głowę, bo doniczka też się gdzieś w pobliżu poniewierała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pchor. Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 15:42 Jak bylem w wojsku to byla taka sytuacja ze spalismy na lozkach pietrowych z tym ze niektórzy mieli po prawej stronie okno - które w lipcu byly otwarte. Przy jakims alarmie (tak okolo 4.30 rano) obudzil nas krzyk "Saaalaaa poowstaaaan!!! Baaaaaczność!!!" wszyscy wyskoczylismy z łóżek niestety jeden z nas pomylil strony i zamiast na lewo wyskoczyl na prawo i łup przez okno - dobrze ze mielismy sale na parterze...hehe kolo potem nie miał zycia na kompanii :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Clean Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.telkab.pl / *.telkab.pl 31.10.04, 22:31 buahahaha ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lakris Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 28.10.04, 23:37 dobre!!! ino pozazdroscic twardosci czaszki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijany_ale_mily Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 28.10.04, 15:46 osobiście lubię robić głupie rzezcy w hamaczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: 5.2.* / *.chello.pl 29.10.04, 16:12 moi znajomi zrobili dziecko, bardzo głupie dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 29.10.04, 16:34 no to się uśmiałem :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słodkie kurczątko Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.aster.pl 31.10.04, 17:43 Miałam ze cztery lata i płynęłam promem. W mojej kabinie spała jeszcze jedna rodzinka i tatuś tamtych dzieciaków spał na ziemi. A ja na łóżku piętrowym, na górze. W nocy spadłam na tego pana z łóżka. Nie obudziłam się nawet jak mnie wsadzali z powrotem na piętro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rondi Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.man.bydgoszcz.pl 31.10.04, 20:39 Mam nad łóżkiem półki z książkami. Pewnej nocy spadł na mnie Wołoszański. Ułożyłam go spowrotem i za jakiś czas spadli na mnie Kazan, Kundera, Roth i wielu innych. Mogę się od dziś chwalić, że spałam z pokaźną ilością znanych pisarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
glewik_pospolity Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 31.10.04, 21:14 Myślałam, że zabije pająka na suficie rzucając w niego książką, było późno dodam na swe usprawiedliwienie, a ja nienawidzę pająków, no i książka na mnie spadła - Słównik mitów i kultury Kopalińskiego. Kto ma, ten wie jaki to ból kiedy spadnie na główę. Odpowiedz Link Zgłoś
muciej Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 31.10.04, 21:08 zwymiotowałem przez sen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- IP: *.vline.pl 31.10.04, 21:59 Ja, w wieku 4 lat, zwymiotowałam w tą wąską szparę pomiędzy łóżkiem a ścianą.. Nie chiałam zarzygać kołdry, hehe,a nie miałam rzadnej miseczki ani nic, więc zapaskudziłam całą tapetę, dywan i podłogę, ale pościel pozostała nietknięta. Rodzice jakoś tego nie docenili :( Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: najglupsza rzecz jaka zrobiliscie w lozku! :- 31.10.04, 23:17 moja koleżanka miała podobne, traumatyczne dość 'przezsenne' przeżycie: święta Boż.Narodz., chmara rodziny, nie ma gdzie tego poutykać, problem ze spaniem, bo lekki deficyt łóżkowy do jej łóżka zapakowano 2 kuzynki, i tak trzy bidule spać miały no nic, "jakoś to będzie" myślą i w zasadzie nie byłoby tak najgorzej, gdyby nie to, że koleżanka przed snem najadła się.. MAKAOWCA! no i cała trójka obudziła się w środku nocy, ukropkowana na makowo jak się patrzy!! dodam, ze koleżanka miała z głowy tego makowca przez dobrych kilka następnych Wigilii o kuzynkach nic mi nadal nie wiadomo!! Odpowiedz Link Zgłoś