Gość: Marsselus Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 16:46 Ten wątek calkowicie nawiazuje do tego tematu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=13339973&a=14570175 Gorąco polecam !!! Ubaw po pachy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okt Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: 62.233.177.* 23.11.04, 19:33 poszedlem za kulisy po autograf od Michala Wisniewskiego. obsciskalem sie z tym artysta, po czym dostalem tenze autograf z dedykacja. dodam, ze bylo to podczas juwenalii we Wroclawiu (stadion olimpijski) pare ladnych lat temu. jeszcze nie byli tacy popularni, a ja bylem mocno wciety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:54 byłam zaproszona jako osoba towarzysząca na wesele do obcych ludzi tak sie spiłam ze usnełam przzy stole podparta na łokciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 01:03 Z kumplami i ( o dziwo!) z jedną koleżanką przeszliśmycałą jedną wiochę na Kaszubach nago. Na końcu miasteczka było jezioro, kąpaliśmy się nago po pijaku o 2 w nocy w świetle naprawde pięknego księżyca :) Było nieziemskooo.... zimno !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pekaenowiec Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 02:44 Ja mam kilkadziesiąt zdjęć w masce renifera z obcymi ludźmi... Tej samej nocy, już po zabawie wracałem nocnym do domu. Budze sie w autobusie - wychodze i widze.... drzewa.... las... i nijak nie przypomina mi to centrum Warszawy... hehe... Oj nie było łatwo:) Aha. Jak rano otworzyłem torbę - znalazłem w niej klamkę.Do tej pory nie wiem co tam robiła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.12.04, 15:01 Wczoraj we Wrocku kupiłem karpia, wrzucając go do fosy wpadłem po kolana do wody. Zadziwiające jest to, że nawet kataru nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:34 kataru nie masz bo PIJANEGO PAN BÓG STRZEŻE. Odpowiedz Link Zgłoś
minow Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 19.12.04, 15:46 Wracając jako nastolatek z imprezki w barze na mazurach zaliczyłem 17 zwałek rowerem (4 jadąc - 13 prowadzą go) i idąc się odlać do lasu (zboczyłem z drogi) zasnąłem na miękkim mchu - było tak ciemno że kumple szukał mnie 20 minut i jak znalazł to stwierdził - Jakbym Cię nie zdeptał to nigdy bym Cię nie znalazł!!! - tak ciemno było..... Ale jeszcze lepszy był mój brat - kiedy jeszcze sądziliśmy że uda nam sie jechać rowerami a nie je prowadzić zkręcił z drogi którą jechaliśmy zamiast w lewo to w prawo i wjechał do stawu. Wyszedł z niego strierdził, że nie widzi roweru więć wrócił do wody go szukać. Na szczęście nie było głęboko więc go wyciągnał i poszliśmy do namiotu. Żebyście zobaczyli te śliczne zielone glony w jego włosach i na rowerze :) to było piekne :) na następną dyskotekę poszliśmy już piechotą (6 km przez ciemny las) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 17:07 Ja jak się spiłam tak na maxa,to usnęłam na nagrobku...:-/ nie pytajcie jak znalazłam się na cmentarzu w środu nocy ...i chodziłam na czworaka po głównej ulicy w moim mieście :p oczywiscie telefony i smsy to standard :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac 727 Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 14:56 Po zakończeniu imprezy, odprowadziłem pięknym zygzakiem gości do windy. Po chwili wróciłem i okazało się że zatrzasnąłem za sobą drzwi , oczywiście byłem bez kluczy. Po cichutku wywaliłem kopniakiem zamek w drzwiach,oczywiście nikt nie słyszł,była przecież trzecia nad ranem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunet AA Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:58 ja sie umowilem z gixera. ale porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 19.12.04, 20:02 Nic dziwnego, ja gdybyl bym był dziewczyna to bym dal takiemu debilowi odrazu kosza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 21.12.04, 14:10 Brunet dostal, dlatego mowi, ze porazka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 19.12.04, 20:35 Ja kiedyś o mały włos przejechałbym po pijaku leżącym na jezdni... To byłoby chyba wystarczająco głupie? ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radegast Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.resetnet.pl 19.12.04, 22:14 hmm...jezdizlem z kolegami wozkiem podprowadzonym z parkingu przy media markt (ale do dzis jestem pewien ze byl nam przeznaczony, byl to jednyny wozek na tym parkingu i do tego nieprzypiety...lsnil pieknie w swietle ksiezyca:)... przytocze dwie historyjki, ktore jakis czas temu znalazlem w podobnym watku na onecie 1. duza impreza w jeszcze wiekszej chacie. kolesiowi sie zachicalo rzygac, ale cos jeszcze kontaktowal cosik, wiec postanowil to zriobc przez okno...a ze bylo zamkniete, a mu sie spieszylo wybil szybe i sie zbeltal...nad ranem sobie przypomnial co zrobil, wiec znalazl wlasciciela i powiedzial ze gdzies powinna byc wybita szyba...chodza po calym domostwie, ale okna cale. nagle z innego pokoju rozlega sie glos siostry wlasciciela:"maciek, cholera, jakis palant rozbil kredens starego i zarzygal mu ksiazki":D:D 2. rzecz podobno sie dziala na imprezie krakowskim akademikow medycznych. poszedl zaklad, ze typ nie da rady wlozyc sobie zarowki do ust. jakos mu sie udalo, ale nie szlo jej wyjac. zbic nie mozna, bo proznia i mu poharata maksymalnie gebe albo i cos gorszego...biora z kolega taxi i jada do szpitala. jak opowidzieli swa zalosna historie taksowkarzowi malo typ sie nie zlal ze smiechu. to samo lekarz, ktory delikatnymi cieciami chirurgicznie poszerzyl usmiech pacjentowi. kolesie wrocili na bibe...gdzie niespodzianka byl kolejny debil z zarowka w gebie. ten sam student co poprzednio wzial taxi i pojechal z nieszczesnikiem. gdy weszli na pogotowie lekarz niemal skonal ze smiechu...za parawanem siedzial z zarowka w gebie 1 taksowkarz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karpiu Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 22:52 Wstyd mi. Ale po drugim dniu sprzedałem samochód i pojechałem na lotnisko. Kupiłem tam bilet do Kapsztadu przez Wiedeń. Do samolotu było pięć godzin, więc poszedłem na piwo i tam spotkałem Kaśkę i kupiłem jej bilet do Wiednia. Do samolotu wziąłem butlę bolsa fioletowego. Tam się delektowałem w samotności. W Wiedniu okazało się, że samolot będzie dopiero jutro. Sprzedałem buty jakiemuś kolesiowi i poszedłem spać na trawnik przed lotniskiem. Tam po jakimś czasie mnie obudził Facet w wielkiej czapce i zrobił mi pobudkę. Obok była kolejka do miasta, więc pojechałem. Na dworcu wypiłem kilka piw i ktoś mi dmuchnął bilet i forsę. Zrobiło mi się zimno i poszedłem jak myślałem w stronę Polski do domu. Po drodze w jakiejś bramie stala stara kanapa więc się położyłem spać. Znowu zrobili mi pobudkę faceci w wielkich czapkach. Zimno było niemiłosiernie. Poszedłem do jakiejś knajpy, ale bez forsy i pokazałem jakiemuś gościowi kwit, że kupiłem bilet do Kapsztadu i powiedziałem, że mi go ukradli i muszę zadzwonić, ale nie mam forsy , bo ją też wcięło. Dał mi tyle, że mogłem kupić 10 piw. Poszedłem do innej piwiarni. Tam pożyczyłem kurtkę od pijanego gościa i zasnąłem w klopie. Potem już nie pamiętam. Następnego dnia obudziłem się na klombie w parku. W kurtce był dowód osobisty austryjacki. Jedyną myślą było to,że muszę się napić. Obok był jakiś targ staroci. Zacząlem łazić i żebrać, zeby kupili ode mnie mój zegarek. Sprzedałem go za stówkę, to było trochę forsy. Od razu wypiłem kilka piw i zrobiło mi się wesoło, aż zacząłem na głos śpiewac góralskie piosenki. Kupiłem yteż sobie plastikowy hełm strażacki i poszedłem w nim do piwiarni i tam zacząłem sie kręcic od stolika do stolika i rysowac na serwetkach jakieś głowy. Już nie chcę pisać bo potem było najgorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słaba_głowa Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.04, 11:17 Wiem, że to wstyd, ale przyznam się do: - powrotu z własnego wieczoru kawalerskiego samochodem. Na usprawiedliwienie - nie tylko ja, bo wszyscy kumple, wszyscy narąbani jak messerschmity. Pamiętam, że zachciało mi się spać, więc zjechałem na pobocze i usnąłem. Rano budziła mnie policja... Wiem, że brzmi to nieprawdopodobnie, ale tak właśnie było. Do dziś nie mam pojęcia, dlaczego mi uwierzyli, że brakło mi paliwa i czekam na ojca... - przyznaję się do totalnego zniszczenia wersalki na tymże wieczorze poprzez zwrócenie kolacji i płynów wszelakich. Natomaiast brać koleżeńska w międzyczasie rozwaliła kilka par drzwi, spaliła krzesło w kominku, lustro w łazience ( mamy jednego agresora po pijaku ). Najlepsze było spalenie w kominku butów rozbierających się panienek. Uff, drogo nas to kosztowało... - jazda na romecie jako pasażer podczas ogniska pomaturalnego. Pamiętam, że jechaliśmy szybko przez las, po czym wpadliśmy w jakąś dziurę, a ja pięknym lobem zrobiłem fikołka w samym ognisku. Podobno wyglądało to niesamowicie... - pewnie dużo faktów mógłbym jeszcze przytoczyć, ale wiele mam wyciętych z pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 13:18 Wytrzeźwiałem. Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: KARPIU DOKONCZ HISTORIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 14:26 A czy ten fakt nie jest już w sam sobie głupi? Wytrzeźwiałem i znów to wszystko zobaczyłem. Po pijaku jakoś łatwiej akceptuję rzeczywistość. No i humor mam lepszy! Ot, i całe story... Zasłony znaczy. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
esox8 Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 20.12.04, 14:28 a ja się rozebrałem na klatce do slipek, ułożyłem ubranie i spałem do rana, nie wiem czy mnie ktoś widział ale chyba nie - nazajutrz nie wiedziałem jak spojrzeć sąsiadom w oczy. Poza tym też mam pociąg do tzw. kolędowania łażę sobie to tu to tam. Ale najgorszą rzeczą jest jak miałem ok 20 lat byłem ze swoją dziewczyną na imprezie w środku impry nawalony byłem jak stodoła wziąłem ją do samochodu (FSO 1500) nagle odpaliłem i zacząłem jeździć po terenie zab. tak ze 150 km/h. nie odzywała się do mnie po tym ok. 2 miesięcy - ale teraz jest moją żoną :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: 81.144.240.* 20.12.04, 17:19 niestety nie moge sie przyznac do wiekszosci glupich rzeczy ktore zrobilem..ale jedna z takich na pewno byl moj wyjazd z kumplami na majowke do Wladyslawowa 20 letnim maluchem (ok 500km)...Na miejscu odrazu wzielismy sie za ostre picie..Ostatnia rzecz ktora pamietamy to my zanurzeni po pas w zaje..cie zimnym Baltyku z butelka wodki i kubeczkiem ktorym nabieralismy sobie morska wode na popite... Musze przyznac ze bylo to bardzo ciekawe doswiadczenie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
s.o.a.d Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 20.12.04, 18:05 Gość portalu: ron napisał(a): >Ostatnia rzecz ktora pamietamy to my zanurzeni po pas w zaje..cie zimnym > > Baltyku z butelka wodki i kubeczkiem ktorym nabieralismy sobie morska wode na > popite... lol :D ja w ostatni weekend wracam z imprezki, ładuje sie do nocnego, byłem troche zawiany wiec chwilke stałem przy kasowniku zataczając sie i szukając biletów. zobaczyli to kolesie co byli rozłożeni na 4 siedzeniach, na pewno nie byli w lepszym stanie ode mnie i nagle jeden z nich do mnie powiedział: -staaaaaaaaaaaaaaaaaaaary nie kasuj biletow, ten autobus jest bezplatny! uwierzyłem kolesiowi i spokojnie usiadłem nie kasujac biletow które juz prawie znalazłem :D dobrze ze kanar nie wszedł, bo pewnie nie przyjałby tłumaczenia ze napruty koles powiedzial mi ze to darmowy autobus :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spoko Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.04, 01:18 Spotkałem jakis czas temu dawnego znjomego.Ja bez kasy,on za to po wypłacie więc postawił wódkę i inne takie.Z tego co wiem włączył mi się agresorek i zaząłem wieszac się na szafce w łazience.Kiedy ja zerwałem to podobno wziłaem się za wyrzucanie telewizora przez okno.Nie wiem jak mnie zdołano uspokoić,w kazdymbadz razie siniaków nie miałem.Nad ranem stwierdziłem że czas iśc do domu więc wyszedłem w samych skarpetkach i polazłem na autopilocie ok 5 kilometrów na swoje osiedle.Pod swoją klatka stwierdziłem ze nie mam kurtki w której miałem klucze więc wróciłem do kumpla.Jako że pomyliły mi sie wieżowce-zacząłem walic do drzwi zupełnie obcych ludzi,gdy sie otwarły-wszedłem i zaczałem sie rozgladać-a ci obcy ludzie na mnie-na szczescie obyło sie bez siniaków i w końcu dotarłem na własciwe miejsce.Skarpety oczywiscie sie przetarły a miedzy palcami miałem kiepa po papierosie.Do dzis się zastanawiam czy widział mnie którys z moich sasiadów owego niedzielnego poranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Powiedz "dobranoc"! IP: 80.51.227.* 21.12.04, 10:47 Regularnie po pijanemu nie żegnam się z innymi goścmi. Albo przynajmniej rano nie pamiętam jak się żegnałem :-) Mam wciąż w pamięci imprezę, a potem pamiętam jak jade nocnym autobusem. I nigdy nie wiem czy się wyściskałem i wycałowałem jak należy, czy też wyszedłem na chamidło. Nikt mi nigdy nie zwrócił uwagi, ale sam wiem, że nie jest to w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cisia Re: Powiedz "dobranoc"! IP: *.rybnet.pl 22.12.04, 13:05 W ramach wieczoru panieńskiego mojej koleżanki ze szkolnej ławy urządziłyśmy mały clubbing.Pamietam że przewinęło się tej nocy wielu różnych panów. Nazajutrz odbieram telefon, a tam jakiś samczyk twierdzi, że dałam mu wczoraj numer i on chce zapytać czy juz się zdecydowałam kiedy mam czas, aby sie z nim umówić. Umówiłam się wieczorem(może kac...moze babska ciekawość)......chociaz wogóle nie miałam pojęcia z kim.......... Kiedy nadszedł czas schadzki, było juz ciemno, ale ogoloną głowę, adidaski, dresik i braki w uzębieniu zdołałam dostrzec...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 23.12.04, 00:46 To było na campingu w Pogorzelicy lub Niechorzu sto lat temu, po powrocie z miejscowej dyskoteki "Rondo" (chyba?), mocno zmęczony, ułożyłem się do snu w moim namiocie(mała jedyneczka bez tropiku). Rano okazało się, że ominąwszy jakoś przedni maszt wpasowałem się pod podłogę a suwak od wejścia nawet nie jest rozpięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: retiro Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:12 Po rozdaniu świadectw maturalnych mała imprezka, później wracam do domu przez las - śpiewając co nieco. W domu mama chce zobaczyć moje świadectwo (jakim cudem nie poznała, że jestem na fazie, nie wiem do dziś) i wtedy stwierdzam z pewnym zakłopotaniem ,że go nie mam. Odnajduję je niemiłosiernie wymiętolone na leśnej ścieżce. Na szczęście po wyprasowaniu wyglądało jako - tako. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d@rek Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:42 Straciłem orientację w trakcie grillowania i usiadłem na grillu. Trzeba było rozpalić ognisko , no i spodnie oczywiście do wywalenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.w Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 01:55 jechalam na niedokreconym składaku (wigry), ktory sie troche składał, a ja myslałam ze po prostu ciężko mi idzie. kawal drogi na nastepna impreze tak przejechalam... dopiero rano dotarło ze się rozkrecił. tez rowerowe: wlozylam buta w szprychy bo chcialam zobaczy co sie stanie. teraz juz wiem :-) przerzucałam kolezance rzeczone rowery przez bramę, bo obie nie moglysmy trafic kluczem do kłódki oj, było sie kiedyś piękną i młodą ;-) teraz już tylko piękną... Odpowiedz Link Zgłoś
missisia Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 13.01.05, 21:58 baaaardzo głupie: opijałam maturę na boisku za szkołą, potem koleżanki wsadziły mnie do taksówki ale pod domem okazało się że nie jestem w stanie z niej wysiąść. w domu nikogo nie było (taksówkarz sprawdzał) więc woził mnie aż w miarę wytrzeźwiałam po całym mieście. nawet nie chciał za kurs, a potem się okazało że nie chciał bo sobie sam wziął z mojej torebki:( byliśmy z mężem u znajomych, mieliśmy szybko wracać do domu, więc ciągle mówiłam że to ostatni kieliszek wina i o 10 spadamy. 10 jednak nigdy nie nadeszła bo mój mąż cwaniaczek wyjął baterie z zegarka a ja jakoś nie zauważyłam że ciągle jest po 8. potem w domu zamiast do wc puściłam pawia do pralki (ładowana z góry)..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.05, 22:35 nie brałem w tym udziału, ale historia jest niezła- po solidnym piciu w miejscowej knajpce towarzystwo wracało do domu- " z buta " rzecz jasna, gdyz kasa sie skończyła.Trasa wiodła obok masarni - koleś postanowił załatwić cos do żarcia- ciemno było, wbił się przez płot..- niestety, z braku gotowych wyrobów( kiełbaski) - wytaszczył całą półtuszę. I tak wędrowali z tą połową świniaka przez miasto :))) Do dzisiaj się uśmiecham na samą myśl- ciekawe jak rzeźnicy rozliczyli manko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
missisia Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 13.01.05, 22:04 i jeszcze jedno. byliśmy ze znajomymi na domku nad jeziorem. kolega założył się z drugim kolegą nad ranem że pojedzie na rowerze gdzieś tam, chyba było widać przez okno jakąś wierzę czy co...no więc ukradł sąsiadom bmxa (pozyczył:)i pojechał a że było z góry więc miał dachowanie. wrócił poobijany z rozwaloną głową. a koleżanka, z którą miał iść w nocy na pobliski cmentarz ale nie poszli bo ona odpadła wcześniej pyta go rano :"Marek co ci się stało?! o te nagrobki się poobijałeś? a mówiłam ci nie idź na cmentarz!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil po pijaku... 14.01.05, 12:03 To było miesiąc temu z soboty na niedzielę. Rodziców nie było w domu, wiec zaprosiłam do siebie kolegę (note bene nie widziałam go pół roku, ale kontakt był przez gg). Towawrzystwo Bazylka miało odegnać siły nieczyste, bo ja strasznie boję swię duchów, bez kitu. I tak sobie siedzieliśmy, gadaliśmy przy szklance matrini rosso, w końcu około północy wyjełam z barku spirytusik. Ponieważ sok dawno sie skończył, do spirytu dodałam troche herbaty! Wypiliśmy po szklanecce. O matko! Po paru chwilach autentycznie zwaliło mnie z nóg. Na szczęście byłam przytomna. I chociaż wcześniej byłam wesoła nagle rozbeczałam sie masakrycznie! Zaczęłam płakać, bo moja matka kilka dni temu wywiozła do wójka moje paputki. I ja za tymi papugami zaczelam strasznie rozpaczać. Beczałam jak wariatka kuląc się na podłodze. A wtedy Bazylek wziął mnie na ręce, zaczął głaskać jakbym była małym dzieckiem, pocieszał. Obudziłam w nim instykt opiekunczy. Zaniósł mnie do łózka. zostawiał pocałónki na twarzy, szyi, rękach... Cudnie było - słodko i niewinnie. Gdybym się nie rozbeczała, pewnie byłyby nici z takich czułości. tylko dla dorosłych www.lalique.blox.pl !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:04 Ojciec mojego kolegi po pijaku umyl sobie zeby farba do wlosow, ktora zona zostawila na pralce. Farba byla w tubce /lata 80/, kolor- kasztan. Ponad tydzien mial zolte zeby i ton ciemniejsze dziasla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: 195.116.161.* 14.01.05, 14:14 Z tego co pamiętam 1.Poszłam po paru głębszych na pocztę wysłać list, tak śliniłam znaczek że prawie go połknełam co omal nie doporowadziło mnie do puszczenia pawia. 2. Zażygałam schody komisariatu policji na dzień przed jego oficjalnym otwarciem a później poszłam zrobić siku pod latarnię, moja kuzynka w tym czasie zażygała schody USC. 3. Rozebrałam się na schodach przed domem i tam zostawiłam ubrania. 4.Po pijaku omal nie pobiłam starosty bo się dobierał do mnie, na koniec zrzuciłam go z siedzenia w samochodzie (to był jakiś bus). Taka byłam ;-))) Dziś ledwo przełknę lampkę wina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GeorgeZG Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.rosner.com.pl 14.01.05, 16:10 1. Po powrocie nad ranem z imprezki, wtoczylem sie do lazienki i wymylem zabki. Po obudzeniu moglem nawet sliny przelknac. Okazalo sie, ze wymylem zeby rumiankowym kremem do rak w tubce :))) tfu tfu - krem czym predzej zmienil miejsce lezenia... gleboko w szafce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 14.01.05, 16:20 Rzecz miala miejsce w domu jednorodzinnym. Kolega z kolezanka znalezli sie w lazience i pech chcial, ze dzwi sie zatrzasnely i nie mogli wyjsc. Lazienka byla na parterze (dosc wysokim) wiec postanowili wylezc przez okno, z nasza asysta pod oknem. Najpierw wychodzi kolezanka, powoli spuszczana przez kolege, ktory w skarpetkach stal w wannnie (bo ta akurat byla pod oknem). Kolezanka jest coraz nizej i nizej, az w pewnym momencie... doszlo do przeciazenia kolegi. Kolezanka bardzo szybko znalazla sie na dole, na szczescie zdarzylismy ja zlapac. Niestety kolega (przeciazony) bardzo szybko poszedl w slady kolezanki ale jego juz nikt nie zdarzyl zlapac bo wszyscy byli zajeci lecaca w dol kolezanka. Kolega, najprosciej rzecz ujmujac, "zanurkowal", najpierw walna glowa o betonowy chodnik, po czym caly wylozyl sie na chodniku. Na szczescie nic mu sie nie stalo. Cale towarzystwo bylo mocno wstawione, a rzecz miala miejsce w srodku mroznej zimy :-). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 14.01.05, 16:28 > ... > lazience i pech chcial, ze dzwi sie zatrzasnely i nie mogli wyjsc. Lazienka... ^^^^^^^^ Juz sie poprawiam :-) DRZWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.05, 22:01 Po pogrzebie babci zjadłśmy z siostrą wiśnie w spirytusie. Na stypie byłyśmy wesolutkie i rozkoszne, aż rodzice wygonili nas do ogrodu. Miałyśmy wtedy po 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 15.01.05, 17:29 Wracając do domu obejmowałam słupy elektryczne i zapierając się mówiłam, że dalej nie idę. Moi towarzysze z imprezy na siłe zaciagnęli mnie do domu. A rano budzę się i prześcieradło zwisa z szafki, nie wiem co tam robiło do tej pory. I nikt nie potrafi tego wyjasnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniwa Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: 82.171.227.* 17.01.05, 16:25 Wiecie usmialam sie jak dawno nie! I przypomnialy mi sie dawne czasy...ehhhh. Ale chcialabym opowiedziec co przydarzylo sie moje serdecznej kolezance.kiedys przyjechala do mnie ze swoim 4-letnim synkiem i tak zebralo nam sie na pogaduchy bez naszych facetow. Jedynym mezczyzna byl jej synek, ktoremu zawsze pokowala w malutki plecaczek zabawki zeby mial sie czym zajac.dziecko bylo wyjatkowo grzeczne i pozwalo nam gadac i tak wypilysmy przy tym cale Campari (0,75). zrobilo sie pozno i kolezanka poszla na przystanek, zeby zdazyc na autobus. Mieszkali na drugim koncu miasta i gdzies w polowie drogi przy tym "autobusowym bujaniu'' zrobilo sie jej niedobrze. Na kolanach siedzial jej synek a na pleckach mial ten plecaczek z samochodzikami. Otworzyla wiec szybko ten plecaczek ....i nie musze juz dalej pisac gdzie zwymiotowala! A 4 lata wczesniej jej maz przyjechal do nas na osiedle kupic wozek bo dziecko sie urodzilo a wozka niet! no i przyszedl do nas ten wozek ''opic'' wracal oczywiscie ostatnim nocnym autobusem wzbudzajac zgroze, ze taki pijany z malenkim dzieckiem!Ktos chcial sprawdzic i okazolo sie, ze w wozku nie ma dziecka!Larum na caly autobus - bo pewno pijak dziecko zgubil!!! Ilez moj kolega musial sie natlumaczyc, ze dopiero co ten wozek kupil....od tego czasu minelo ponad 10 lat ale zawsze mi sie pycho smieje na tamte i inne wspomnienia:)) pozdrawiam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatka Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.radioeska.pl 19.01.05, 07:49 impreza u kolzeanki, w domku .... jeden warunek, nie mozna wchodzic na gore, bo tam spi babcia :) ompreza oszywisice suto zakrapiana alkoholem :) bawimy sie wysmienice, tance, hulanki swawole... jedna z naszych kolezanek - zwana "blacha falista" :) zaniemogla bidusia... w pijackim amoku ropoczela poszukiwania miejsca, w ktorym moglaby sobie legnac... oszywisicie trafila do pokoju babci....wpakowala sie jej do lozka, przytulila i zasnela....heheheheh babci bardzo sie spodobala, ponoc troche rozmawialy, buahahaha, blacha falista nic nie pamieta :) Odpowiedz Link Zgłoś
katmoso Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 05.02.05, 17:29 u znajomego na imprezie koleś szukał kibla i trafił do pokoju gdzie spała matka znajomka. zwymiotował elegancko na fotel, położył sie do łóżeczka obok kobiety (spała mocno po jakiś prochach) i nawet się przytulił! znaleziono go po liklu godzinach. smiechu było co niemiara! Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 19.01.05, 22:17 Mój mężuś tak ostro"dał w palnik"że do dzisiaj nie pamięta dlaczego przesiedział (po powrocie z imprezy)3 godziny na podłodze w kuchni trzymając w objęciach miotłę.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.elpos.net 23.01.05, 16:38 agata781 napisała: > Mój mężuś tak ostro"dał w palnik"że do dzisiaj nie pamięta dlaczego przesiedział(po powrocie z imprezy)3 godziny na podłodze w kuchni trzymając w objęciach miotłę.:))) Wydawała mu sie podobna do ciebie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wegatka Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 23:17 Rzecz działa się jakieś naście lat temu. Wracając z Sylwestra rzuciłam się na limuzynę marki "Syrena" i waliłam w nią pięściami w celu uruchomienia alarmu. Odpowiedz Link Zgłoś
luiza_gadomska Re: Co glupiego zrobiliscie po pijaku? 22.01.05, 17:57 Ku...... ja wczorej po wplywem alkoholu zaczelam wysylac smsy do swojego bylego chlopaka. On wlasnie tez wrocil z pubu i mi oczywiscie odpisywal na wszystko. Najgorsze to ze glownie pisalismy o sexie... tak mi wstyd. Najgorsze to ze moj chlopak spal u mnie w sypialni.... Daj dziewczynie tel kom. jak jest pijana to zaraz zacznie wydzwaniac i wysylac smsy... Odpowiedz Link Zgłoś