Dodaj do ulubionych

gafy z zaspania;-)

IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.04, 21:57
ostatnio czesto mi sie zdarzaja gafy wynikajace z tego ze jestem zaspana.
ostatnio na przyklad ledwo co wstalam, a jakies 10 minut pozniej zadzwonil
dzwonek do drzwi. doczlapalam do nich, z jednym okiem jeszcze zamknietym,
otwieram a tam pan z pedzlem i z farba stoi (dodaje ze akurat wtedy malowali
cala klatke w bloku, tzn kazde pietro) i pyta: "maluje pani drzwi?". chodzilo
mu oczywiscie o to czy chce zeby drzwi zewnetrzne od mieszkania byly rowniez
pomalowane na ten sam kolor co sciany, a ja na to:"no w sumie czemu nie.." i
za pedzel. ale facet mial mine ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Spoko Re: gafy z zaspania;-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.12.04, 23:31
      Ja pamiętam taka dziwna sytuację sprzed 10 bodajże lat.Był wczesny poranek,matka
      wpada do mojego pokoju i pyta-wstajesz do szkoły?
      Ja nie odrywajac głowy od poduszki,jeszcze odrętwiały snem bąknałem pod nosem
      -śpię dalej mamo!
      Starsza nie mogac uwierzyć spytała czemu tak do niej brzydko mówię,czy
      przypadkiem mnie tam w liceum nie zdemoralizowano.Potem dowiedziałem się że
      zrozumiała iz powiedziałem do niej
      -Spie..j matka!
      Od tego czasu stram się po przebudzeniu dac sobie czas na dojście do siebie i
      odpowiadać zawsze wyraźnie.Pozdr.
      • brutuska Re: gafy z zaspania;-) 24.12.04, 23:58
        W listopadzie, kiedy musiałam rano jeździć na praktyki, wysiadłam na przystanku i szłam sobie, nagle zaczepiły mnie jakieś dwie dziewczyny pytając o Wydział informatyki i matematyki. Wiedziałam gdzie jest ten wydział, bo byłam tam nie raz. Znajdował się na tej ulicy, wzdłuż której szłam. Jednak byłam tak zaspana, że po 2 minutach zastanowienia odparłam tylko:" Nie powiem wam". Chyba przy tym musiałam mieć dziwną minę, bo się strasznie ze mnie śmiały:)

Wogóle rankiem, kiedy dostanę sms, często się zdarza, że dalej śpie i śni mi się, że to przeczytałam. Po przebudzeniu jestem przekonana, że to zrobiłam i czasem nawet opowiadam co w nim było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka