Gość: filon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 21:32 jaki jest waszym zdaniem najleszy skecz? ja stawiam na skecz z martwa papuga monty pythona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Też mi pytanie IP: 80.51.227.* 28.12.04, 22:06 Z "Dudka", powszechnie znane. - Kuba? - Ale kto mówi? - Ale czy Kuba? ... - Jeśli nie Kuba, moje nazwisko nic panu nie powie. ... - Co jest? - Jest interes do zrobienia. - Ile można stracić? ... - A las? - A las to sobie weź za darmo. - A tartak? - A tartak ty sobie weź tyż za darmo. - A pies? - A pies ci mordę lizał! -------- I jeszcze jedno zdanie chyba też z "Dudka", moim zdaniem najlepszy tekst poskich kabaretów. "Jakie to szczeście i łaska boska, że te brunery napadły na nas przed wojną". Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: najlepszy skecz 29.12.04, 08:42 Halama o kurczakach i kabaret Moralnego Niepokoju, nie wiem jaki jest tytul skeczu, ale bylo tam cos takiego, ze znalezli jakas rybe w kanale, stwierdzili: -trzeba ja oskrobac -jeden sie pyta: - z łusek? - nie z mazutu W ogole oni chyba maja najsmieszniejsze skecze. Jest jeszcze taki kabaret Łowcy.B, ci jak tylko wychodza na scene, to ze smiechu mozna ryczec:-) Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: najlepszy skecz 29.12.04, 14:20 "a z kota to robimy ciastka i kisiel" ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
glewik_pospolity Tofik 29.12.04, 18:37 Zanotuj sobie w swoim małym chińskim notesiku! i Tofik... Tofik jest the best. Wyjdź synku, zarówka ci nie zaszkodzi, słoneczko, tak, ale nie zarówka. Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: najlepszy skecz 29.12.04, 11:49 Lata 70te, Fronczewski i Pszoniak, "Goridze Awas" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: starling Re: najlepszy skecz IP: *.bielsko.msk.pl 29.12.04, 12:45 Najlepszy jest skecz Monty Pythona o porannej bajce:D Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_pikol Re: najlepszy skecz 29.12.04, 21:12 skecz o świeżych owocach pythona "co zrobicie kiedy zaatakuje was napastnik z pełną garścią malin?" Odpowiedz Link Zgłoś
szalonymedyk Re: najlepszy skecz 29.12.04, 21:23 Ciezko mi porownywac Pythonow do Moralnego Niepokoju - troche inny humora ale najlepszy w swoim rodzaju:) Od czasu kabaretu Potem nie ma chyba nic lepszego. A np. Mumio? :))))) to przeciez odjazd kompletny ================== "w moim poduszkowcu jest pełno węgorzy" Odpowiedz Link Zgłoś
shellka Re: najlepszy skecz 30.12.04, 00:54 kocham kabaret Potem!strasznie cierpie ze juz nie istnieje!czy ktos pamieta ich piosenke o podatkach?bardzo chcialabym zdobyc jej tekst, blagam! dzis najlepszy jest kabaret Moralnego Niepokoju, czy ktos pamieta skecz o otwieraniu hipermarketu. a Lowcy.B czy Munio to juz poprostu rozkosz dla oka i dla ucha! Odpowiedz Link Zgłoś
xelka Re: najlepszy skecz 30.12.04, 01:05 z hipermarketem to Ani Mrumru było, chyba, że coś mi umknęło?? Odpowiedz Link Zgłoś
shellka Re: najlepszy skecz 30.12.04, 01:14 moze i masz racje, powiem wiecej, na pewno masz racje;-))chyba juz ide spac... pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mangus Re: najlepszy skecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:24 Dennis Moore, Uczciwi wloscy gangsterzy, Hilter, Hiszpanska inkwizycja, Deja Vu, Beethoven, Testy na menagara (nie wiem jak sie ten skecz nazywal), Pozwolenie na rybe, i kilka innych o ktorych zapomnialem... oczywiscie wszsytkie ktore wymienialem to skecze Pythonow... pewnie pokrecilem tytuy, ale kto ogladal ten wie o jakie skecze chodzi. A Martwa Papuga, to chyba najbardziej znany skecz Pythonow, ale imho nie najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: najlepszy skecz 02.01.05, 12:25 Jak poderwac lachona? -reflektujesz na kawe czy herbate? -na rumianek, nogi se wyparze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: najlepszy skecz IP: 195.116.95.* 03.01.05, 09:19 Lachony rozbawiły mnie do łez.. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś