Gość: Kinga K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:15 ... słoń powiesił się na ... trąbie i jajami skałę rąbie :-) Po podłodze pełznie glizda i ją strasznie boli ... głowa bo to strefa atomowa. Znacie takie? Piszcie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościówa Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:42 taką piosenkę na koloniach się śpiewało: Tam pod lasem stoja zbóje /x2 Obcinają sobie .... spodnie, bo to modnie i wygodnie Tam pod lasem stoja zbóje /x2 Obcinają sobie .... brody, według nowej włoskiej mody. A weterynarzy zgraja/ x2 Obcinają koniom .... grzywy, przez co koń jest nieszczęśliwy. Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
halszka_m Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 30.12.04, 23:46 a i owszem... :) Leci bocian ponad lasem wymachuje swym... ogonem wymachuje swym ogonem bo zobaczył swoją żonę W ciemnym lesie żyli zbóje bardzo długie mieli... miecze bardzo długie mieli miecze bo to było średniowiecze Miała baba Mikołaja i ciągnęła go za... spodnie i ciągnęła go za spodnie bo tak było jej wygodnie Oczywiście najlepszy efekt daje to w formie śpiewanej O ile mi wiadomo, nazywanie jest to kadrylem A to już z innej beczki, ale śpiewa się jednym cięgiem z innymi Na ulicy jest kałuża coś z kałuży się wynurza hipopotam - powiadacie? nie- to tata po wypłacie Będę dopisywać, jak mi się przypomni Odpowiedz Link Zgłoś
halszka_m Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 30.12.04, 23:51 Tam na wieży widać trupa z okna mu wystaje... głowa z okna mu wystaje głowa a dokładnie jej połowa Odpowiedz Link Zgłoś
halszka_m Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 30.12.04, 23:58 sorry, już ostatni raz: Gdzieś w Wenecji na gondoli Jakaś para się... kołysze. Jakaś para się kołysze, Zakłócając nocną ciszę. Przed bocianem leci mucha. Zaraz bocian ją wy...przedzi. Zaraz bocian ją wyprzedzi, Bo zlecieli się sąsiedzi. Koloniści idą w grupie. Wychowawców mają w... domu. Wychowawców mają w domu - Niepotrzebni są nikomu. to ściągnęłam ze śpiewnika, przyznaję się bez bicia pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:59 przypomniało mi sie Na farmacji wiara równa /x2 produkują same.... leki, potem wiozą do apteki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:03 Dziewczyny, co powyżej :-) Super :-) Piszcie, piszcie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.elblag.dialog.net.pl 31.12.04, 00:30 W mniej cenzurowanej wersji, mam nadzieję, że nie wymażą:D: Gdzieś daleko w Himalajach słoń powiesił się na jajach a słonica zazdrośnica powiesiła się na cycach a słoniątko- zazdrośniątko powiesiło się na trąbie i jajami drzewa rąbie Pada deszczyk, pada pada deszczy równo raz padnie na kwiatek drugi raz na góóóóóóóóralu, czy ci nie żal.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:10 My koloniści chodzim równo /x2 czasem sobie wdepniem ... w błoto, ale sie nie martwim o to. to z pamięci, ale może się znajdzie i w śpiewniku Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 31.12.04, 12:34 saska kepa w kwiatach tonie, wiatr lisciami buja, do rosołu trza pietruszki a do pi..y .......gruszki To dla Kingi z okazji nowego roku specjalnie dla niej bo chyba nikogo wiecej tu nie znam:) A dla reszty Szympańskiego Nowego Roku:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:32 Dzięki, dzięki :-) Takich romantycznych życzeń dawnom nie czytała :-) A oprócz mnie możesz poznać tu jeszcze innych miłych ludzi, jest ich tu grono (chociaż nie chcą śpiewać). I łacinniczki są, i inne fanki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:33 Nie bądź więc nieśmiały jak dwunastolatek, tylko odważnie wystąp i się przedstaw :-P Hihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 13:17 i z innej beczki... yyy.. piosenki znaczy W Zakopanem mieście głównem, baca bacę zabił g...wnem, hej cy go zabił, cy nie zabił, ale go osłabił, heej! W Zakopanem głównem mieście, chłop się wyzył na niewieście, hej, cy się wyzył, cy nie wyzył, lec ją rozneglizył, heej W Zakopanem psy fontannie, zabrał baca cnotę pannie, hej cy jej zabrał, cy nie zabrał ale się ubabrał, heej!! W Zakopanem na ubocu, topił baba bacę w mocu, hej, cy go topił, cy nie topił, baca mocu popił, heej!! W Zakopanem na Giewoncie, piorun strzelił bacę w prą... hej, cy go trafił, cy nie trafił, .... o?! zapomniałam, kto pamięta?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 15:10 ... pierdyknoł go jak nalezy prącie stoi baca lezy prącie stoi baca lezy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:12 A pamiętacie: Cztery mile za Warszawą cztery mile za Warszawą wydał ojciec córkę za mąż (X2) Wyszła ona za Henryka (śpiewane: za HENDRYKA) wyszla ona (x2) za strasznego rozbójnika (X2) on po górach on po lasach (x2) ona sama w tych szałasach (x2) raz jej przyniósł chustę białą (x2) cała we krwi umazaną (x2) cd. Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 31.12.04, 19:23 dobry mąż byl każdy przyzna co dzień perly i bielizna........ zaraz wybywam wpadlem na chwilę hucznej zabawy raz jeszcze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:36 A dziękuję, dziękuję. Koty już mają przyzłocone wąsy jak Behemoty, ja jestem odpicowana względem twarzy i po peelingu, może jeszcze maskę na twarz sobie upiększającą przyrzucę. A Ty biedaku idziesz spać zaraz, 12-latków nie wpuszczają na dansingi :-))) żona prała i płakała (x2) bo po chuście poznawała (x2) to jest chusta brata mego (x2) wczoraj w nocy zabitego (x2) Żona synka kołysała (x2) i tak do snu mu śpiewała (x2) synku, synku nie bądź taki (x2) jak Twój ojciec, HENDRYK straszny (x2) Hendryk nie spał, wszytsko słyszał (x2) i ze złości ledwo dyszał (x2) żono, żono ubierz szaty (x2) i chodź ze mną na przechaty (x2)[przyp. piękne, przechaty!!!] zaprowadził ją na łączkę (x2) i połamał złotą rączkę (x2) [przyp. a tu autorowi chyba rymu i pomysłu zabrakło' synek płacze, gdzie jest mama (x2) tam na wzgórzu pochowana (x2) już od rana biją dzwony (x2) zginął Hendryk powieszony (x2) Odpowiedz Link Zgłoś
klle Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... 31.12.04, 20:13 na wyścigach wyscigowych wyścigowa wyscigówka wyścignęła wyścigówkę wyścigówkę nr 5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2345 Przekwita wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 23:13 Przekwita wszystko, Kinga przekwita, i kwita. Forum Humorum chwastami przerasta, i basta. (lub coś w tym stylu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Przekwita wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:37 Tylko nie przekwita, rany boskie, nie strasz! :-))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJCIECH Re: Takie sobie,,,,, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 00:58 Witam. O Vetach było,farmacja też,,,,,,,, A na prawie same asy trzymaja się za k,,,,,,, kodeksy wybieraja który lepszy. W prosektorium trup przy trupie jakis medyk grzebie w ,,,,,, kości bo to już nie boli gości Do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: Gdzieś tam w górach Himalajach ... IP: *.nesbittburns.com 01.01.05, 01:11 Nie ma jak to w Himalajach Slon powiesil sie na jajach...hej ale jaja A powiesil sie paskudnie Lewym jajem na poludnie...hej ale jaja Inne Hej Marys moja Marys Pojdziemy do lasa Hej ja ci w cieniu gaszcza Pokaze.....chrabaszcza Hej Marys moja Marys Mowil wuj do wuja Hej ja ci wiadro wody Postawia ...na schody Hej Marys moja Marys Z ciebie jest niechluja Hej ty przy mojej mamie Lapiesz mnie.....za ramie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Hendryk IP: *.elblag.dialog.net.pl 01.01.05, 02:59 ...to w gwarze mazowieckiej podobno, w końcu 4 mile za Warszawą, nie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga K. Re: Hendryk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:16 A może to było w Radomiu :-))) Odpowiedz Link Zgłoś