mondry.i.pszystoiny 18.01.05, 11:02 No wlasnie, tych dwoch panow juz znam. Moze znacie jakies inne ciekawe imiona i nazwiska ;-). Oczywiscie chodzi mi o podobna poetyke. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
callafior Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 18.01.05, 19:45 Pierre Dollony von Tanna van Dall de Bill --------- Co masz zrobić dziś, zrób pojutrze, będziesz mieć dwa dni wolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_dziuplakowa Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 21:07 Pierre Dzący (francuz z polskim nazwiskiem z jednego z odcinków "13 posterunku") Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 18.01.05, 21:12 Cytat z filmu: "Nazywam się Arthur Deco. Proszę tylko nie mówić do mnie Art." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:47 Janko Hanowski. (U nas na maturze ktoś poważnie napisał.) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mock Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 23.01.05, 11:27 u nas na jakiejs klasowce pojawil sie Zeb Żydowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krowa_milka Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 15:22 Anna Bolic Odpowiedz Link Zgłoś
kavon Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 21.01.05, 09:27 Don Jebieras Alerano Don Pedros Macutas Posampas John Wkrokumafeller Gó..widze (gruziński wynalazca okularów) Piłajaja Miharata Tasaka Nakutasa etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-Ga Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:02 Stara to zabawa, ale ja troszkę dorzucę ze swej pamięci Jon Dra Mahore Jebie Suki Nabosaka Ivo Szczipopasku Makutas Posampas Podupil Nezaplatil i to chyba tyle . Pozda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barnaba Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.lodz.msk.pl / *.devs.futuro.pl 22.01.05, 19:45 Gruzińscy piłkarze: Kałmanawardze i Jaksratokwili Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 21.01.05, 11:23 ja pamietam tyle jak jest sekretarka po japonsku: nagasuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.bumerang.univcomp.waw.pl 21.01.05, 12:08 pamiętam, że jezscze kiedyś była lub był: Janka Myczek lub Jan Kamyczek i nikt nie wiedział czy chodzi o mężczyznę czy o kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 21.01.05, 12:16 to byla Janina Ipohorska, ktora pod pseudonimem Jan Kamyczek pisywala w Przekroju porady savoir-vivre... to byl jeszcze Przekroj Mariana Eilego.... i w Krakowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ga-aG Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:04 W latach 60 - tych w TVP leciał serial po tytułem "Barbara i Jan " Główną męską rolę grał Jan Kobuszewski. W tym filmie był dziennikarzem i nazywał się JANKO BUSZEWSKI. Pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 26.01.05, 14:45 A dziękuję bardzo, coś mi dzwoniło że to miało jakiś głebszy sens, ale ja taka malutaka jeszcze wtedy byłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kika781 Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 26.01.05, 14:47 nie malutaka tylko malutka. ha, ha. Oczywiście o Jana Kamyczka mi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotreckh Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.res.pl / 82.160.26.* 23.01.05, 14:43 As Gruzińskiego wywiadu: Władimir Guwnowidze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mahata Ta Yayami Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 15:09 Jak nick i dalej: Jebieasz Kwili, Sun Huy Wczay, Tataje Biemame Miss Taye-rano, Makur Wakiłe, Pierre Dolliraz A'Lerano Na ten raz dosyć ( to już nie nazwisko). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.01.05, 20:43 i Rumun Sraj Nadescu :) Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni 24.01.05, 15:09 hrabina von Pizdenpalcenschturchen ("Zwrotnik...raka?/koziorozca.. ") Abdul Zwis Amullacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ildefix Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 13:22 Hiszpan - Makutas Posampas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clausse Re: Pierre Doua, Al Coholik i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 17:30 I jeszcze jeden Rumun Lejgo Pokutasku Odpowiedz Link Zgłoś