Gość: kromka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 01:13 smiejacy sie facet z tele 2 nienawidze go!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k_madame Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 09:38 IDEA z Otylią Jędrzejczak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Alaski Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 09:46 Wszystkie reklamy Domestosów, Wanishów i innych Cleanerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinder Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:09 Kinder Delis. Oto pokój Mamy Oto pokój Filipa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:13 Co tinato? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:38 Reklama Śmiechżelek! te bachory są dziwaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 19:51 Masz racje! Ci dwaj chlopcy zamiast normalnie sie napieprzac, czy robic cos glupiego, przytulaja sie do siebie. Minerado tez mnie irytuje. Koles jest jakis dziwny, a laska jeszcze sie tego cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopytko Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.toya.net.pl 28.05.05, 17:16 No wiecie to jest reklama niemiecka tyle że z dubbingiem, a u nich takie przytulanki są normalne nawet u starszych chłopców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwcia Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:39 I jeszcze nienawidzę tego napoju Mirando czy co?Ten chłopak co wrzeszczy coś po japońsku jest jakiś nienormalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:17 Jerzejczak niech lepiej już pływa. Dykcje ma fa-tal-ną. Za pierwszym razem w ogóle jej nie zrozumiałem. Też nie cierpię tej reklamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: celina Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 21:13 A nie denerwuje Cie sposob mowienia Otylii? "Darmowe rozmowy nie z jedną ale szczema osobami" ... i inne takie kwiatki. Lepiej by brzmialo z podlozonym glosem lektorki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
istota_rzeczy Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 09:52 tych beznadziejnych jest mnostwo moze latwiej bedzie w druga strone:fajna reklama...nowa coca-cola z butelkami(lubie jak ktos mysli) i lubie reklamy dwuznaczne i z podtekstami(niekoniecznie tymi o ktorych pomysleliscie:P) Odpowiedz Link Zgłoś
matania Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 12:14 ciekawa rzecz, chciałam napisać jakie reklamy mi sie podobaja a za cholere nie wiem jakie produkty reklamuja:) tzn jedna pamietam,bo podoba mi sie tekst A MNIE TO LOTTO! albo o samochodzie,ktory odjezdza ze stacji benzynowej,pojawia sie pas startowy i autko odlatuje w sina dal..99% reklam urąga inteligencji i dobremu smakowi,niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 09:53 Pronto: "to tango to strasznie brudny taniec" brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.ecofis.de 11.02.05, 09:54 nie wiem czy ta reklama juz jest w polsce, ale w niemczech i holandii na pewno: najbardziej mnie denerwuje reklama podpasek, w ktorej pani panu tlumaczy droge do opery noga... Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.02.05, 14:23 A w dodatku melodyjka, która tam leci ma rytm nie tanga, tylko czaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
kanapka1 Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.02.05, 14:30 Milka - świstakowa do świstaka - "ja też chcę być krową!" eee bleee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARCHIWALD4 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.pu.kielce.pl 11.02.05, 12:09 Piwo HARNAŚ jego reklamy sa prymitywne i wulgarne a ten komputerowy góral z owłosioną klatą to po prostu obleśny jest błeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:05 KONKRETNIE SIĘ NARĄBAŁEM? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.02.05, 13:17 Już tego nie ma, kiedyś leciało non-stop: „Knoppers – o wpół do dziesiątej rano w Polsce”. NIGDY NIE KUPIŁEM I NIE KUPIĘ TEGO PIEPRZONEGO WAFELKA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasica Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.ecofis.de 11.02.05, 13:22 tak - reklama dziala na nerwy. A czy calgon lub calgonit leci w polsce? Bo to tez bardzo powazny kandydat na mistrza w denerwowaniu! Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_tacka Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 13:37 "ale to przeciez, nie wazne" pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:47 Nie to żeby mnie denerwowała (bo ja spokojny człowiek jestem...) ale zupełnie nie rozumiem tej reklamy, bodajże Peugota, w której skaczą te zielone, no właśnie... co? Dwarfy, nazwijmy je. O so chosi? Ja się pytam. Ja wiem, że w reklamie chodzi o to żeby ją zapamiętać, co się w tym wypadku tfurcom udało. Tylko, że kojarzę markę samochodu ze schizofrenikami o disruptywnym poczuciu humoru (cokolwiek by to mialo znaczyć). Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 15:10 Na razie, później zostaje tylko marka a diabełki znikają w otchłani niepamięci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:19 Tym gorzej że znikną. Pozostanie tylko wrażenie, że coś z tymi samochodami jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
martalek Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 22:19 ten dzieciak na kiblu co sie zesral i zatyka nos (jakis chinczyk reklamujacy odswiezacz chyba bris), wszystkie z otylia j., ta z kinder bueno co sie ubrudzila przy jedzeniu, ta z simplusa co idzie korytarzema ryj ma jakby loda trzaskala co chwile, reklamy z fastum, etopiryna, i wszystkie inne z lekami, reklama z axe, a podoba sie z heyah, z coca cola... Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.02.05, 11:37 > ta z simplusa co idzie korytarzema ryj ma jakby loda > trzaskala co chwile, Hehe!! A zauwazyliscie, co mowi rozczochrana brzydula w ostatniej sekundzie tego spota? :) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.03.05, 16:14 hhe o zgadzam sie z Tobą ale jesczze denerwujące są reklamy Toffiefie czy jak to tam sie pisze...:P nienawidze ich;/:[;P Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: android - a wiecie dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 10:35 To autentyczne - bo facet zajmujący sie tym produktem jest ciagle na haju.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalalalala... Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 11:16 1. Bryza z płatkami mydła - te eunuchy (aniołki?) brzydkie jak noc, mutantowate u św. Piotra, śpiewające lalalalal..., brr, 2. Ta baba w biurze czyszcząca zęby taśmą klejąca (obrzydliwość) 3. Wszystkie gdzie się słyszy odgłosy picia (łyk, łyk) 4. Marek Marecki 5. Brudny taniec (tango) 6.Herbal Essences i te odgłosy (czuję się zawstydzona, ble) 7. bakterie w sraczu (były nas miliony...) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.05.05, 13:56 Jak widzę Marka Mareckiego, to mam ochotę strzelić tę mamuśkę w ryja. Jest jeszcze taka babcia kretynka i rozpieszczony roszczeniowy bachor - "nieeeee, krokoooodyla nie....." Nie wiem, jak wy - ale ja w większości przypadków nie mam zielonego pojęcia, co te denerwujące reklamują :P albo coś ze mną nie tak, albo nie jestem targetem. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.10.05, 09:41 wku..ające jest "mamo masz jeszcze toffifi? odpowiadam tak mam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.chello.pl 18.10.05, 15:26 zgadzam się, ku..cy można dostać! Odpowiedz Link Zgłoś
serena69 Re: najbardziej denerwujace reklamy 14.10.05, 11:19 a ja uwielbiam wstręciucha "były nas miliony"! był jeszcze kiedyś taki potwór co w rurze zlewu siedział i się go czymś tam zalewało- też fajny. tylko produkt bez sensu- kupujesz i od razu wylewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
bialy2k Re: najbardziej denerwujace reklamy 01.12.05, 15:14 akurat bakteria ze sracza jest moim ulubionym stworem reklamowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.mrozy.sdi.tpnet.pl 22.03.05, 08:35 reklamy też nie lubię , spr óbuj wafelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hate Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 15:51 twoja strata że knoppersa nie kupiłeś, pyszny chrupiący wafelek, duże kawałki świeżych orzechów i smakowita mleczna czekolada - pychota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 18:00 kinder bueno .... błe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 11.02.05, 18:15 A ta c.c.light z xiędzem - to jakaś sugestia, że on woli chłopców czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychol Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 19:07 Ja się już boję podnieść klapę w klozecie, czy tam nie zobaczę ślicznej jak świeża kupa Otylii J. Swoją drogą byłby to jedyny od dawna przypadek, żeby ją zobaczyć w wodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan-cerfaust Re: najbardziej denerwujace reklamy 11.02.05, 19:16 Niedługo mają produkować konserwy rybne w oleju z rybkami w kształcie Otylii. Ja już piszę przepis na sałatkę z tego produktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emisiaaa Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.05, 17:21 trójkąt gdzie jest trójkąt!!!!!!!!!!!1 beznadzeja i tak mnie wnerwia!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.02.05, 11:38 > A ta c.c.light z xiędzem - to jakaś sugestia, że on woli chłopców czy co? To jest piekny spot, szkoda ze w PL nie zostal wyemitowany w calosci (mozna sie tylko domyslac dlaczego). Kto widzial koncowke, pewnie wie o czym mowie ;)) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.02.05, 14:58 Oj powiedz!! Nie dręcz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benka /altimejt/ IP: *.chello.pl 11.02.05, 19:52 zadaliby sobie trochę trudu i sprawdzili wymowę - w żadnym z moich słowników takiego słowa nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
szalona_tacka Re: /altimejt/ 11.02.05, 20:14 A ten zasmarkany dzieciak, co od niego ptaszki odlatuja(reklamuje syrop na kaszel)? Az mi nie dobrzee :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: /altimejt/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.05, 20:18 O tak! Tragedia. A zęby ma jak krajzega. Odpowiedz Link Zgłoś
kafelia Re: /altimejt/ 29.03.05, 20:57 też mnie to wkurzało ale akurat takie słowo jest sprawdź porządnie Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: /altimejt/ 30.03.05, 21:51 Pewnie że jest takie słowo ale sprawdz sobie jak sie je wymawia. dictionary.reference.com/search?q=ultimate pozdr. V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 11.02.05, 22:29 Kilka lat temu na billboardach: reklama Statoil: kierowco, umyj sobie cos! Omijamy te siec szerokim lukiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gubernator Alaski Re: Najlepsze IP: 213.25.30.* 11.02.05, 23:36 Najbardziej podoba mi się reklama Peugeota jak facet w Indiach wyklepuje, spawa, modeluje słoniem i ze swojego grata robi Peugeota 206 którego widział na plakacie. Fajną ma minę jak z zimnym łokciem jedzie wieczorem z kumplami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najlepsze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 00:08 Gość portalu: Gubernator Alaski napisał(a): > Najbardziej podoba mi się reklama Peugeota jak facet w Indiach > wyklepuje, spawa, modeluje słoniem i ze swojego grata robi > Peugeota 206 którego widział na plakacie. Fajną ma minę jak > z zimnym łokciem jedzie wieczorem z kumplami Popieram, mnie też ta mina rozwalała :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Najlepsze IP: *.ser.netvision.net.il 10.05.05, 08:48 ta reklama jest zabojcza!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
scoiattolo Re: najbardziej denerwujace reklamy 12.02.05, 00:19 a dzieciaka na kiblu zawsze puszczaja, kiedy akurat jem. no i nie musze dodawac, ze mi apetyt odpada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jbljbvbhlvh Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.05, 00:59 no to cos z klasyki: "nazywam się Henryk Zając i od szesnastu lat naprawiam pralki" Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: najbardziej denerwujace reklamy 12.02.05, 02:47 Najbardziej denerwuje mnie reklama jakiegos leku na kaszel itp, w ktorej pani pogodynka okazuje sie byc osoba niezastapiona i z powodu jej choroby zostaje odwolana prognoza pogody w tivi. No zesz !@#$% mac, kto to wymyslil?? Te teksty ekipy jaka to ona niezastapiona, ten kamerzysta zakochany w niej bez wzajemnosci bleeee. Ale cudny lek postawil ja na nogi, dzieki czemu moglismy wysluchac prognozy pogody. Rece opadaja!!!! Nie tylko rece :-//// Reklama musi byc bardzo debilna bo za cholere nie moge sobie przypomniec jak ten reklamowany badziew sie nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.upc-h.chello.nl 13.02.05, 19:46 Oczywicie - Polopiryna - ona jest niezastapiona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:25 a ja nienawidzę reklamy jakiegoś specyfiku na wzdęcia, chyba espumisan, czy coś. taka starsza babka a la teściowa mówi, jakie to wzdęcia bywają kłopotliwe. Jest do tego animacja pojazująca zalegające w okrężnicy pierdy, niedobrze mi, a potem "babcia" wymownie wsuwa dwie pigułki. Pierdy znikają i cała rodzina, bez obaw, z usmiechem na ustach obżera się gołąbkami. Brrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
ender_san Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.03.05, 16:52 ta rekama jest głupia z założenia.Żaden fachowiec ci nie poradzi co masz zrobic ,zeby wszystko działalo dobrze ,bo on wtedy nie bedzie mial pracy i zarobku. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Jak to? 12.02.05, 09:47 Nikt jeszcze nie wspomniał o dwóch ostatnich rysunkowych reklamówkach Heyah? Są obrzydliwe i zupełnie poniżej wszelkiego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Jak to? 12.02.05, 10:01 no sa rzeczywiscie sa obrzydliwe :) ale ja lubie Bogdana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: Jak to? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:26 są koszmarne. Gdybym miał pięć lat, chowałbym się do szafy i nie mógłbym zasnąć w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karina Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.05, 14:03 "No nieee,całaaa łazienkaa zaalaanaaa! NiezdążęodprowadzićMaćkadoszkoły!" "Ar tre SAN. San jak słońce!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teta Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:01 Hi, hi, tez ja kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitos Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.10.05, 09:50 albo kiedyś reklama delmy (już jej nie ma)-to niesamowite ile z tobą można zrobić Delma, jesteś taka dobra-i jeszcze ta wku..ająca baba-koszmar!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Speedy Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.stat.gov.pl 18.10.05, 10:13 Mnie wpieprza nachalne wykorzystywanie dzieci w reklamach. Rozumiem to, gdy chodzi o zabawki czy słodycze, to w końcu wyroby do nich skierowane. Mogę się zgodzić z reklamą zupy w proszku czy makaronu, wszyscy to jedzą to powiedzmy że dzieci też mogą. Ale k... m...ć banki albo fundusze inwestycyjne??? To już jest k...stwo. "Mam na imię Amia i lubię rysować. Ale jak dorosnę, to będę pracowała w Banku Spółdzielczym tak jak moja mama". A ja myślę że to żenada a ten bank to z pewnością upadnie zanim Ania zdąży dorosnąć. Czego mu serdecznie życzę. A z plusów - podoba mi się piwo tylko dla orłów; w ogóle reklamy piwa są chyba generalnie najlepsze z tego co widac w TV, zwykle oryginalne i zabawne (Zubry na przykład) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:45 Reklama sieci sklepów (nie wspomnę nazwy) z tekstem "Nie dla idiotów", myślałby kto że jak im się nie daje zarobić kupując ich towar, to się jest idiotą, wrrr. A druga to reklama jednego serka, której już nie ma, generalnie myśl przewodnia "być kobietą" - nie wiedziałem że jest podział na serki dla kobiet i dla mężczyzn, mogliby to jakoś oznaczyć w sklepach żebym się nie pomylił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 11:19 Ogólne tak na wszystko co napisaliście, i jeszcze wszystkie reklamy leków na przeziębienie i grypę!!! "Scorbolamid to lek (nie wiem jaki)... zawiera rutozyd" - jestem grzeczna, ale tego obleśnego eksperta rozerwałabym na strzępy i jeszcze tą straszną helgę w czerwonym kostiumie, która grobowym głosem każe mi zażywać Ibuprom zdaje się, i te wszystkie inteligentne rzeciwbólowce.Aaaa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 23:02 Tak, obleśny ekspert mógłby być na przykład pedofilem, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wik Re: najbardziej denerwujace głupie reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 16:45 "Czasami ból jest tak silny, że nie wiem czy lek mi pomoże..." To nie wezmę wogóle leków i będzie mnie boleć dalej, bo nie wiem czy mi pomoże jak wezmę ! Jeszcze tą niby-ankietę w supermarkecie robili: "Przepraszam, jaki lek stosuje pani na bóle menstruacyjne?" (Fastum) Albo siedzą kobity przy kawie i rozmawiają o zaparciach. (moje zaparcia są wyjątkowo trudne...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica MARS!!!!! i ta młoda podrygująca paralityczka IP: *.aster.pl 17.02.05, 18:23 BLEEE... Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: najbardziej denerwujace reklamy 17.02.05, 18:30 Ja uwielbialem, niemal, wczesne reklamy frugo. Zwlaszcza ta ze smieciarzami, no i ta o strzelaniu pestkami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 18:40 "spożyć przed dwudziestką" - a ja mam więcej i dlatego nie kupię już nigdy żadnych chipsowatych. Tą reklame biorę sobie do serca. "oddaje Tobie co kryje w sobie" - to hasło jest ciągle modne wśród znajomych ale nie mają oni na myśli jogurtu z reklamy tylko "puszczanie pawia". Co zresztą lekko zniechęca do kupowania jogurtu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulb Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 20:51 Kto kupuje w biedronce? Oczywiście, wszyscy... -Wyśmienita ta szynka. -To szynka z "Biedronki". -No, to duża musiała być ta biedronka. Przezabawne. Boki zrywać. Biedronka, ach biedronka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:09 Przy reklamie Biedronki, zakończenie powinno być zupełnie inne. Co byście zrobili dowiadując się, że zjedliście biedronkę ? Ja bym się porzygała. Na końcu reklamy zawsze czekam aż ktoś to zrobi - łeeech!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alboto Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 21:12 Ale najśmieszniejsza była reklama Microsoftu: Pomagamy ci budować marzenia (czy jakoś tak) tak tak, Windowsami, buahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duders Goscie ambasadora slyna z wyszukanego smaku.... IP: *.net.pulawy.pl 17.02.05, 22:43 Goscie ambasadora slyna z wyszukanego smaku..... Odpowiedz Link Zgłoś
angel.28 Re: Biedronka 17.02.05, 22:45 a mnie do furii doprowadzaja radiowe reklamy euro: UWAGA!!!! tylko jeszcze 2 dni!!! niesamowity! telewizor! z super plaskim kineskopem!!! za!!! jedyne!!! 999!!!!! no zesz k**** mac, jak uslysze reklame euro to mam ochote rozbic szybe albo walnac radio czyms ciezkim byleby ten facet w koncu sie zamknal. Teraz maja ekstaze cenowa, jeszcze gorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:03 taaak ekstaza cenowa i co5 sekund, miedzy tymi "cudownym ofetami" jakaś biedna kobieta wydaje z siebie dźwięk, jakby jej ktoś szpilkę w pupę wbił :PPP NIE KUPIĘ NIC W EURO NIGDY !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 23:34 mnie wkurza Otylia w tej Idei.. no gada jakby kij połknęła a cedzi i jest okropnie sztywna,,, leki, proszki, chemia ogółem - wszytkie te reklamy sa do d... szkoda gadac... tylko reklamy samochodów da się oglądać...jeszcze nie widziałam złej :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawelzaw najbardziej denerwujące reklamy 18.02.05, 10:42 Szlag mnie trafia jak widze reklame Cholinexu. Siedzi podstarzały lekarzyna (z takich co bez łapówek nic nie pomoże) w podstarzałym gabinecie i zachwala to badziewie. Natomiast reklamy Heyah to rewelacja: "zapraszamy pana Włodzimierza, Dawaj bogdan dawaj! O jasny gwint, Jezus Maria co tu tak nisko dzisiaj..?" Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: najbardziej denerwujące reklamy 18.02.05, 13:32 A Rutinoscorbin i doktor-dobra-rada z jego rysuneczkami? Aaaaaaaaaaaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irena_ochodzka Re: najbardziej denerwujące reklamy 18.02.05, 15:06 ...albo gaszeniem POLANA w dzbanku...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: najbardziej denerwujące reklamy 23.02.05, 15:01 > Natomiast reklamy Heyah to rewelacja: "zapraszamy pana Włodzimierza, Dawaj > bogdan dawaj! O jasny gwint, Jezus Maria co tu tak nisko dzisiaj..?" Rewelacja?! Mnie mdli zarówno od fonii, jak i wizji... Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujące reklamy 23.02.05, 18:23 to wszystko jest NIEWAŻNEEEE.;-((((p.s.ale piwo lubię,owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujące reklamy 23.02.05, 18:40 lubię reklamę kitekata i słonia(mechanika samochodowego). Odpowiedz Link Zgłoś
laurra Re: Biedronka 18.03.05, 16:21 nienawidzę tej reklamy SAMOCHODU, co koles wozi nim rózne laski i leci "do zakochania jeden krok", bo wychodzi na to ,zE jak masz ten samóchód, to non stop MOZESZ ZMNIENAĆ LASKI;/;//;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Biedronka IP: *.devs.futuro.pl 05.03.05, 20:35 podpisuję się oboma ręcyma...monitowałam do trojki, żeby to zdjęli z anteny...a teraz jeszcze leci taka obrzydliwa reklama z chrapaniem ("obudź się, bo nie zdązysz..."_) sniadanie chce mnie porzucic jak to słyszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bastet Re: Biedronka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.05, 21:24 NIENAWIDZE BIEDRONKI. jak słysze te słodsze od lukru glosiki -jjjjeeee biedronka, lec do biedronki to mnie krew zalewa!! co za debilna reklama! Odpowiedz Link Zgłoś
knur_izydor Re: Biedronka 01.12.05, 21:49 Reklama Ojca Izydora: Istota1:Dobry ten jogurt, a z czego on jest? Istota2:Z Biedronki Istota!:A ja myslałem, że z truskawki Głos lektora:Media Markt. Nie dla idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Biedronka 24.05.05, 15:57 przy soku z biedronki zawsze zbiera mi się na pawia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 23.02.05, 13:58 up, a po to, żeby było bliżej pokrewnego wątku o hasłach. A można calkiem inaczej: Para oddaje się gorącej grze wstępnej, zrywają z siebie ubrania, padają na łózko, z łóżka odzywa się miauuuuu... No to facet bierze kocura za kark i schodzi (rzecz dzieje się na pięterku) go wystawić na dwór. I oczywiście drzwi mu się zatrzaskują, Facet wali pięściami w drzwi i nic, panna na pięterku, nic nie słyszy, muzyczka głośna, załamka... cięcie. Następne ujęcie: budka telefoniczna w budce goły chłop zbliżenie na napis: Danish Telecom. Call Collect. Autentyk, i reklamuje takie usługi, co to się dzwoni darmo do operatora i ten pyta właściwego adresata, czy zgadza się przyjąć rozmowę na swój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
saabb Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.02.05, 14:40 A mnie sie podoba reklama chyba to jest aspiryna jak gosc jest strasznie chory a zona mu daje ta aspiryne. Na drugi dzien gosc wstaje i mowi, ze czuje sie lepiej a ona to teraz pojdziesz z dzecmi na basen....i ten jek i ta mina:) dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: najbardziej denerwujace reklamy 23.02.05, 19:44 oczywiście wszystkie reklamy pewnej niemieckiej firmy od elektroniki (nie wymienię nazwy);naprawdę "powinni tego zabronić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: 213.216.87.* 07.03.05, 22:01 vattenfall?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.ser.netvision.net.il 10.05.05, 08:59 i tak jestes oczywisty - Mediamarkt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.rev.vline.pl 23.02.05, 21:56 Mnie wkurza strasznie reklama serków Turek.. Te dwie krowie gwiazdy i ten tekst "męczy mnie już ta sława".Co za koszmarr! Pfff.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SetNefer Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:52 mnie najbardziej irytuje reklama espumisanu czy jakoś tak. ludzie wpierdaczają aż pierdzą :)powinni chyba nieco zmodyfikowac diete skoro po tej aż fermentują :))) Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: najbardziej denerwujace reklamy 24.02.05, 14:51 Bardzo podoba mi się reklama Audi A6 Avant. Super wizualnie i dźwiękowo (ta muza w tle...) Ponadto super są nowe reklamy z Mumio. Toi toi toi, tyc tyc tyc :D buahahahah... Nienawidzę natomiast - Scorbolamid to pełna odpowiedź, krzywozębnego dzieciaka straszącego ptaki i generalnie reklam leków (przeważnie są ohydne). Reklama powinna być śmieszna i skuteczna, a nie odrażająca i na dodatek przerażająco długa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.crowley.pl 24.02.05, 15:37 najlepsze te o wzdęciach i zaparciach, z uporem przedstawiane w towarzystwie jedzenia dwie baby nad garami rozmawiają o wiatrach, kurrr... To już lepsza byłaby reklama, jak faceci przy męskiej wódce się licytują, kto glośniejszego puści i ta czula rozmowa o zgadze na pierwszej randce = "łączą nad francuskie filmy i zgaga", łeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: najbardziej denerwujace reklamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 17:32 spojrzenie zbitego psa: "taak, zgaga..." Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.02.05, 17:35 bożena dykiel i jej ohydnie przypalona mina nad patelnią zbolałą z rozpaczy:tego się po prostu nie da domyć.a fuj,teqila. Odpowiedz Link Zgłoś
ciociacesia Re: najbardziej denerwujace reklamy 18.10.05, 10:41 ale ja NAPRAWDE lubie miente... no co, k..rwa mienty nie wolno lubic? Odpowiedz Link Zgłoś
veritas niemiecka VIVA /MTV- reklama dzwonka z Kurczakiem 24.02.05, 16:07 Na niemieckich kanałach muzycznych jest dużo reklam dzwonków do telefonów komórkowych. Jedna z nich doprowadza mnie do szału: tańczący i śpiewający Kurczak (Sweety, o ile dobrze kojarzę); czasem występuje druga wersja reklamy: Sweety z kumplem. Te wysokie, świdrujące tony ... Nie oglądam tych programów regularnie, ale podczas 1 bloku reklamowego potrafią puścić Kurczaka 3-4 razy! (Zapewne jest to u nich wielki hit). P.S. Ostatnio pojawił się następny 'przebój' do telefonów: dwie pierdzące małpy. Obrzydliwe, ale według mnie Kurczak jest bardziej irytujący. ----------------------------------- Kiedy gasną stosy, zaraz robi się jaśniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trogir Re: niemiecka VIVA /MTV- reklama dzwonka z Kurcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 13:58 O! A ja tego kurczaka uwielbiam! A z najdenniejszych to jak dla mnie - espumisan na pierwszym miejscu. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lea Re: niemiecka VIVA /MTV- reklama dzwonka z Kurcza IP: *.ds.ae.katowice.pl 28.05.05, 02:40 jak tak was czytam to az zaczynam żałować że nie mam tv ;) a espumisan działa mi na nerwy.. w wersji radiowej. Ta sąsiadka wlatująca do cudzego mieszkania z pytaniem co to za zapachy (przywaliłabym jej jakby była pod ręką), ze śpiewem na ustach (nucąca fałszywie) espumisan, espumisan-normalnie mnie dzwiga z krzesła :| Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: najbardziej denerwujace reklamy 28.02.05, 13:03 Fajne reklamy są na telewizjach lokalnych - np. wędliny z łukowa. Siedzi rodzinka przy stole nakrytym do uroczystej kolacji, przed nimi pełno półmisków z wędlinami. Pan domu próbuje sobie nałożyć, ale żona go strofuje: "Kochanie! Czekamy na moją mamę!". Po chwili jednak łakomstwo przemaga i kobieta, stwierdzając "A, co tam!" sięga ŁAPAMI po szynkę! I za jej przykładem cała rodzina też sięga do półmisków łapskami... Odpowiedz Link Zgłoś