qq33 17.02.05, 20:19 Trzy karty ........... ale trochę się skupcie panowie:) www.ibogleif.dk/uk/Thetest-uk4.swf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:25 racja, dla panow, bo ja kilka razy pod kolej trafilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: concertina Re: teścik dla panów IP: *.aster.pl 17.02.05, 20:28 no, ja też trafiam bez problemu, heh. ALe zaraz zawołam brata - ciekawe, czy on będzie umiał się skupić, eheheh. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:32 gixera napisała: > racja, dla panow, bo ja kilka razy pod kolej trafilam. I jak obrażenia? ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:41 przepraszam, ale nie rozumiem pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:44 gixera napisała: > przepraszam, ale nie rozumiem pytania. Hej :-) Napisalas, ze trafilas kilka razy pod kolej (czyt. pociąg). Zatroskany kolega zapytal jak orazenia :-D. Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:46 Obrażenia - nie wyjszło mi :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:49 kolega raczej nie jest zatroskany, a to mialo byc raczej zlosliwe, bo on mnie nienawidzi. ale dzieki za wyjasnienia:) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:52 skrzaty i gnomy tak mają. To zwykła cecha u napoleonidów. Odpowiedz Link Zgłoś
hauabaua Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:05 qq33 napisał: > skrzaty i gnomy tak mają. To zwykła cecha u napoleonidów. Sam jesteś gnom. Albo goblin. Jam Krasnal Jedyny. ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:17 Krasnoludy i gęby ich krasne amyśli przyziemne i nikczemne jako ich wzrost. ........Z cyklu "cytaty z Tacyta" Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:32 jasna sprawa : mały kijek, małe bilki i żeby zobaczyć co robią na stołki muszą wchodzić:) RM- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 20:59 Ale swoją drogą to Ty też dosyć złośliwa jesteś "racja, dla panow" Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:21 toć to sama prawda:) Pytanie do facetow, pierwszy raz jak zobaczyliscie gierke, to trafiliscie? Tylko szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:29 gixera napisała: > toć to sama prawda:) > Pytanie do facetow, pierwszy raz jak zobaczyliscie gierke, to trafiliscie? > Tylko szczerze Nie :-D. Kilka pierwszych rundek poswiecilem na przeanalizowanie ukaldu choreograficznego w wykonaniu damy w neglizu. Wolno mi!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:40 Bo to i ładne i oku miłe, a ile można się o białogłowach dowiedzieć. Na przykład, że mają skłonności do hazardu i w trzy karty chętnie pogrywją. - Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:48 tak, albo jakie to sa elastyczne:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mondry.i.pszystoiny Re: teścik dla panów 17.02.05, 21:57 gixera napisała: > tak, albo jakie to sa elastyczne:) > Pozdrawiam Nooooo, czyli o anatomii tez sie czlowiek czegos dowie :-). Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:01 Rozwiń proszę ten temat. Pzdr. RM- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:08 No wiesz ale z ust faceta choćby najmondżejszego to jest mniej wiarygodne, a poza tym Ty znasz więcej szczegółów Pozdrawiam RM- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki. Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:11 To się zaczyna robić wątek tylko dla dorosłych. Dyskusja o kobiecej anatomii. Ty również dzieckiem nie jesteś, więc powinieneś coś wiedzieć na ten temat:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:17 No wiesz serfuje sie trohu i rzycie s tei strony sie poznało ale co wiedza z pierwszej ręki to z pierwszej. A na marginesie to anatomia to raczej wątek medyczny i ty go zaczęłaś Pozdrawiam RM- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:24 więc odpowiadam: wszystko widać na załączonym w pierwszym poście obrazku:-) Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
qq33 Re: teścik dla panów 17.02.05, 22:28 Dzięki za zdjęcie, kiedyś pokażę Ci swoje.A na razie mam randkę z Morfeuszem i myśl sobie co chcesz - mi on się bardzo podoba. Pozdrawiam RM- Gdy Pan Jezus był malutki nigdy w domu nie pił wódki. Odpowiedz Link Zgłoś