Gość: ameros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 10:14 Czy ktoś słyszał słynne Polish Jokes? Jakie są?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zedd Re: Polish jokes??? IP: 193.29.207.* 21.02.05, 15:59 Są raczej mierne niż śmieszne - z małymi wyjątkami. Pewnie większość znasz dobrze - w Polsce kawały te funkcjonują jako dowcipy o policjantach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot6 Re: Polish jokes??? IP: *.chello.pl 21.02.05, 16:26 nie tyle słyszałam,co widziałam - w Kanadzie w sklepie z drobiazgami papierniczymi - polską tabliczkę do liczenia. Wyglądało to mniej więcej jak paleta malarska, z pięcioma otworami - na palce - i zaznaczonymi cyframi od 1 do 5. Niestety na moje ówczesne możliwości była za droga,zresztą trochę było mi głupio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Polish jokes??? IP: 62.29.136.* 21.02.05, 18:29 Haha! I powiedz, ze Polish Jokes nie sa smieszne. Nie slyszalem wielu, ale te ktore znam bardzo mnie rozbawily. Przynajmniej za pierwszym razem... ;) Ten z tabliczka ekstra! :DDDD Dlaczego polskie radiowozy maja bialy pas namalowany z boku? Zeby policjanci mogli odnalezc klamki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameros No może nie kawały... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:11 ale ktoś z forum USA-Kanada był bardziej zorientowany. dedykuję tą strone komuś, kto stwierdził że NIE MA PROBLEMU... www.dirtyjokesinc.com/joke-polish_jokes-7632.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameros ..ale tu są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:16 www.dirtyjokesinc.com/jokes-polish_jokes-p1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameros To całkiem co innego ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 10:26 znalazłem na tym forum i jest dobre: Siedzi Bush i premier Wielkiej Brytanii w knajpie. Wchodzi jakiś gość i pyta Barmana: - Czy to nie Bush i premier Wielkiej Brytanii? - Tak. Gość podchodzi do nich i pyta: co robicie chłopaki? - Planujemy wojnę w Iraku - I co się wydarzy? - Zabijemy 14 milionów Irakijczyków i 1 mechanika rowerowego. - 1 mechanika rowerowego? Na to Bush do premiera: widzisz, mówiłem ci, że nikogo nie obchodzi 14 milionów Irakijczyków. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameros a moze American Jokes????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 11:24 Wiem to nie Polish Jokes, ale nie tylko dobre - w sumie to Polish Jokes można dostosować do każdego. a może faktycznie powinniśmy mówić o American Jokes???? ---------- It is said that Mohandas Ghandi was asked, "What is your opinion of American civilization?" His reply: "I think it would be an excellent idea." -------- -What's the difference between an American and an American bomb? -The bomb is smart enough to know where to find Iraq. ------------ - What's the difference between an American and yoghurt? - Yoghurt at least has it's own culture :) ------------- Dziennikarz pyta prezydenta USA: - Czy ma pan dowody na to, że Irakijczycy posiadają broń masowej zagłady? - Oczywiście, zachowaliśmy wszystkie pokwitowania. ------------ - Co zrobili żołnierze amerykańscy gdy dowiedzieli się, że Husajn wyznaczył nagrodę pieniężną za każdego zabitego żołnierza USA? - Zaczęli strzelać do siebie. ------------ Q: What do you do if an american throws a grenade at you? A: pull the pin and throw it back -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Polish jokes??? IP: *.acn.waw.pl 23.02.05, 00:01 Stół na biegunach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buuuu!!!! Re: Polish jokes??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 17:50 Z forum (USA_Kanada): Autor: Gość: myszka IP: *.175-130-66.mc.videotron.ca Data: 24.02.2005 17:31 wiekszosc ludzi tutaj nawet nie wie gdzie jest ta polska ,to tylko w polsce myslicie ze to pepek swiata Odpowiedz Link Zgłoś
yorkville Re: Polish jokes??? 26.02.05, 12:24 How to drive a Pole nuts? Put him in a round room and tell him to stand in the corner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuk yuk Re: Polish jokes??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 12:26 Q - How do you keep a Pole? A - give him a piece of paper with "Please turn over" written on both sides oba z www.dirtyjokesinc.com Odpowiedz Link Zgłoś