Dodaj do ulubionych

Jak poderwać dziewczynę?

IP: *.acn.waw.pl 07.04.05, 22:13
Jak poderwać dziewczynę?
Obserwuj wątek
    • xxx131 Re: Jak poderwać dziewczynę? 07.04.05, 22:29
      typer.ys.pl/ebook/metody-podrywania/
    • pan_zajebista_psychika Re: Jak poderwać dziewczynę? 07.04.05, 22:53
      Zakup baloniki z helem, przywiaz do nich dziewczyne i przy sprzyjajacych wiatrach poderwie się. Ilość baloników powinna być wprostproporcjonalna do masy wybranki.
      W przypadkach ekstremalnych polecam wozki widłowe (oferta Zrembu zawsze na czasie), ewentualnie podnosniki hydrauliczne.
      • szafa.bojowa Re: Jak poderwać dziewczynę? 07.04.05, 23:04
        mozna jeszcze poderwac do tanca...
        a jezeli chcesz zwrocic jej uwage na siebie, to proponuje rzucic w nia kamieniem...
        Efekt gwarantowany :)
      • Gość: niezalogowany Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:11
        > Ilość baloników powinna być wprostproporcjonalna do masy
        Chyba trzeba sie zastanowić czy masy czy ciężaru.
        Zapewne wszyscy wiedzą że ciężar=masa x przyspieszenie ziemskie,
        ale może nie wszyscy wiedzą że wartość "g" w różnych miejscach
        naszego globu jest zmienna.
        Tak więc obiekt Twoich westchnień będzie miał inny
        ciężar na plaży nad Bałtykiem,inny w stolicy Wielkopolski,
        jescze inny w Nowym Jorku itd.
        P.S.Pomiaru lokalnego "g" dokonuje się
        za pomocą grawimetru,w razie potrzeby służę pomocą,ponosisz
        tylko koszty podróży,mojego wyżywienia i zakwaterowania.
    • solaris_ Re: Jak poderwać dziewczynę? 07.04.05, 23:18
      cip...cip cipcip cipci.........itd
    • kingakunowska Re: Jak poderwać dziewczynę? 08.04.05, 01:57
      "Hey, foko, fajnie szczujesz" ..?
    • Gość: rec Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.ss.shawcable.net 08.04.05, 05:19
      Jezeli wybierzesz bardzo drobna to po prostu niespodziewanie zlap ja i ostro szarpnij do gory. Oslaniaj twarz bo mozesz dostac po ryju.

Potem juz bedziesz mogl z czystym sumieniem powiedziec kolegom, ze poderwales dziewczyne.
      • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 22:50
        To w końcu twarz czy ryj trzeba osłaniać, bo się pogubiłem?
        • szafa.bojowa Re: Jak poderwać dziewczynę? 08.04.05, 22:57
          i to i to
          jak myslisz, od czego masz DWIE rece?:>
          • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:13
            JA ma dwie ręce? To ja mam bić się po twarzy i ryju jednocześnie własnymi
            rękoma? Teraz to już mi całkiem zamieszałaś szafo. Nic już nie rozumiem z tego
            podrywania... Trzeba złapać dziweczynę, szarpnąć do góry i bić się rękoma po
            twarzy i ryju, to mi wygląda na jakieś skomplikowane tańce godowe.
            • szafa.bojowa Re: Jak poderwać dziewczynę? 08.04.05, 23:20
              nieeeeee
              chodzi o to, ze skoro masz dwie rece, to mozesz oslaniac jednoczesnie twarz i ryj...
              • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.05, 23:27
                No dobra... jestem w stanie przyjąć to wytłumaczenie, chociaż na początku o
                osłanianiu ryja drugą ręką nic nie było, ale...

Skoro obie ręce mam zajęte osłanianiem to czym mam podnieść tę dziewczynę...
                Oj, wchodzimy na śliski grunt! Za to można nie tylko po twarzy/ryju dostać, ale
                i kilka lat.
                • szafa.bojowa Re: Jak poderwać dziewczynę? 08.04.05, 23:42
                  kopnij dziewczyne tak mocna w tylek, ze sie poderwie...
                  • grylzdyl.fataan Re: Jak poderwać dziewczynę? 10.04.05, 00:41
                    Czyli na sadystę-masochistę?
    • mao_chce_tu Re: Jak poderwać dziewczynę? 08.04.05, 22:57
      Tylko nie podrywaj się zbyt gwałtownie do lotu, bo dostaniesz rwy kulszowej i
      będzie cię rwało.
    • viking2 Re: Jak poderwać dziewczynę? 09.04.05, 02:14
      Najlepiej wcale
    • e_katt albo jak nie podrywać 09.04.05, 08:39
      tu podpowiedź
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=14245278
    • Gość: Lecho Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.05, 17:17
      Różnie, można za włosy, pod pachy, na baczność !!!(ale to tylko te z policji i z
      wojska a tych nikt nie chce podrywać)
      • Gość: Takijeden. Re: Jak poderwać dziewczynę? IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.04.05, 18:38
        JA WIEM JAK PODERWAC. Metodą Holendra...Latem pojechały 4 piękne panie na
        wycieczkę do Holandii. Przed Supermarkietem zobaczyły wysokiego i barczystego
        Holendra na rowerze - takiego "jak go Pan Bóg stworzył". No niezupełnie -
        pisior pokaźnych rozmiarów schowany był w woreczku, a wokół bioder cienki
        sznureczek. Efekt był piorunujący i jeszcze spotęgowany tym, iż mężczyzna
        zatrzymał się by kupic papierosy...Póżniej w pracy przez cały tydzeń opowiadały
        z przejęciem swoim koleżankom, o tym co zobaczyły...Jednak była to stracona
        szansa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka