Gość: Gazrurka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:09 Oprócz spalonej skóry, porażają mnie tipsy długości 5 cm ! To chyba dowód na to że te panie są bezrobotne ! Jak można cokolwiek robić takimi z szponami u palców? Nawet w nosie podłubać się nie da !I gdzie one kupują tak tandetne ciuchy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: 206.73.209.* 24.04.05, 12:10 A teraz tak z innego konca swiata. W Azji biala skora wlasnie jest piekna. W cieplejszych (bardziej naslonecznionych) miejscach panny chodza po ulicy z parasolkami coby sie nie opalic. To jest FH. Wiec dodam ze latem panowie taz tak chodza. Wyglada to niesamowicie, gosc wychodzi z autobusu i pierwsza rzecz co robi to otwiera parasol by sie przed sloncem ochronic. Ci opaleni uwazani sa sa ludzi ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
epoche Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 24.04.05, 15:34 popieram. tipsy to najgorszy wynalazek ludzkości. żeby to chociaż ładne było...ale nie! przecież kobieta z błękitnymi tipsami wystającymi 2,5 cm z paznokieć wygląda tylko i wyłacznie karykaturalnie... ostatnio w spożywczym musiałam się powstrzymać, by nie wybuchnąć śmiechem, gdy kasjerka przytrzasnęła swoje brokatowe szkaradztwo kasą fiskalną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicky Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.org 24.04.05, 15:42 Niedawno w drodze do szkoły-była 7.30.Niedaleko mojego osiedla jest solarium-patrzę,wchodzi do środka wymalowana,tleniona blondi w różowych ciuszkach,zaczerpnąć od rana energii do życia.Powtarzam-była 7.30 rano... Swoją drogą to dziwne,żeby o tej porze otwierać już solarium...ale jak widać i o tej godzinie mają klientki :) Odpowiedz Link Zgłoś
suzymay Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 24.04.05, 17:11 słuchaj teraz jest taki ruch w interesie, że są pewnie solaria 24h na dobę otwarte, pora nieważna byle się opalić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blada doopa Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 18:09 Mam wizję na rozwinięcie interesu: lampy w każdym autobusie miejskim, włączające się po skasowaniu biletu- mogłyby się wtedy opalać w drodze do roboty albo szkoły i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
padre Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 26.04.05, 10:16 A mnie smieszy historyczny aspekt calego tego opalania. Moda na opalenizne zaczela sie dopiero w drugiej polowie XXw - zdaje sie zaczela ja Coco Chanel, ale nie jestem pewien. Wczesniej, poczatek XX, koniec XIX podstawowy element toalety panny z dobrego domu, wychodzacej z domu obowiazkowo zawieral kapelusz, a w sloneczne dni jeszcze parasolke. I takie wlasnie dziewcze im bylo bledsze, tym lepiej wygladalo - wedle owczesnych standartow. Wszelkiego rodzaju opalenizna kojarzona byla z chlopstwem ktore to spedza cale dnie pracujac w polu czy w obejsciu itp. Zabija mnie tez to ze kobiety w tym stylu, zapomnialy o co chodzi w idei makijazu. Nie mowiac juz o tym, ze zapomnialy - a moze nikt im tego nie powiedzial - ze naklada sie roznego rodzaje makijazu w zaleznosci od pory dnia. Smiesza mnie dziewczyny ze skorupa na twarzy, z czarnymi powiekami, tona szminy na ustach, spieszace na wyklady, czy na lekcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: razdwa Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.04.05, 22:42 Moge sie mylić, ale moda na opalanie zaczeła sie wraz z rewolucją przemysłową w Anglii, kiedy to wyżej wymienione chłopstwo zaczęło sie masowo przenosić do pracy w fabrykach. Aby więc nadal sie odrózniać arystokracja sie opalała, bo wiadomo, ci z fabryk byli bledziusieńcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz83zloc Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 27.04.05, 22:36 czego czepiacie się dziewczyn które chodzą na solarium?? większość z nich to ładne itd. dziewczyny zazdrościcie im czegoś?? np. urody!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.elblag.dialog.net.pl 28.04.05, 00:31 Wiesz, jest różnica między złocistą karnacją a swądem spalenizny unoszącym się za pomarańczowobrązową delikwentką lub delikwentem... Taka osoba nigdy piękną nie będzie, niestety. Nie wygląda to zdrowo, a raczej komicznie. I nikomu forumowiczki nie zazdroszczą, bo gdyby tak było, same popędziłybyśmy do solarium, by wysmażyć swoje bladawe łydki... a jednak tego nie robimy, bo to niezdrowo i nieładnie, a raczej trąci tandetą. Wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widły Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.05, 14:07 Kolejny, który nie zrozumiał tematu . Rozpacz. Nie rozumiesz synek, że nabijamy się z ludzików, którzy są na tyle nienormalni żeby usmażyć sobie ciało i oczekiwać zachwytu ? To chore ! Nie rozumiem co Ci się w tym podoba, ale widocznie masz spaczony gust- to wolny kraj więc i Tobie wolno, ale zastanów się nad Sobą. Mlaskasz na widok włosów, które w większości opuściły łepetynę wraz z kolejnym farbowaniem, a może podobają Ci się "rodzynki" zamiast biustu? Lubisz godzinami wysłuchiwać o tipsach i łóżkach opalających ? My niekoniecznie ! Bawi nas prostota i głupota niektórych - cóż, z tym walczyć się nie da, więc dostarczamy sobie sporej dawki humoru, a grupa ta jest wyjątkowo zjawiskowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.ziebice.silesianet.pl 29.04.05, 11:36 Ja tam okreslam solarium jednym tekstem: "Smazalnia ryb" (jak ktos chce moze sobie mowic rybek - takie zdrobnienie bedzie lepiej brzmialo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.crowley.pl 29.04.05, 15:46 - Cześć dziewczyny - powiedział ślepy przechodząc obok centrali rybnej sorry, nie mogłam się oprzeć, skojarzyło mi się Odpowiedz Link Zgłoś
brunosch Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 29.04.05, 11:47 cechy dystynktywne samiczki: karnacja na metyskę, z wątrobiano-żółtawym odcieniem na to obfity makijaż usta, pomalowane jaskrawo, za wpół uchylone (trzeci migdał, czy tzw. bycie seksi? - nie wiadomo...) goły brzuch + widoczny kolczyk w pępku kadaweryczna chudość, gdzie kolana mają większy obwód niż uda odziane w słodkie szatki - błękitne, różowe lub białe. Niektóre ryzykują orange. Buty - białe kozaki na szpilach z długim czubem. Ważne - należy iść na ugiętych kolanach. Całość zwieńczona cud-fryzurą z eks-bląd ex-trwałej, czyli ciemne odrosty na platynowych włosach, lekko skołtunionych, złapanych klamrą "szczęką" na czubku głowy. Głosik maślany, na wysokich rejestrach zdanie kluczowe; "no weź no przestań..." słowa kluczowe - w sumie kilka, ale wszystkie niecenzuralne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.crowley.pl 29.04.05, 15:49 Bardzo wyczerpujący opis, ale może mi się uda uzupełnić - ugięte kolana + wychylenie korpusu do przodu. Nie wiem, jak to robią, bo wg mnie obcasy narzucają pozycję wyprostowaną - nigdy nie występują pojedynczo, zwłaszcza do klopa łażą w grupach. Co tam robią? wyobraziła sobie te kolana grubsze niż uda...oooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 29.04.05, 17:08 > - nigdy nie występują pojedynczo, zwłaszcza do klopa łażą w grupach. Co tam > robią? > o dobre pytanie, to mnie zastanawia co one tam robia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaija Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.elblag.dialog.net.pl 30.04.05, 01:19 Jedna drugą za włosy trzyma, jak tamta nad klopem wisi na narciarza. Potem wspólnie udają się przed lustro, gdzie poprawiają makijaże, opowiadają ploty, wyśmiewają "blade tyłki", itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotka bez futra Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 12:27 albo testy ciążowe rozwiązują, i sobie podpowiadają! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gąsieniczka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 12:26 Ciekawy wątek. Byłam kiedyś dawno, dawno temu na eliminacjach do lokalnego konkursu piękności w kategorii nastolatek. Targowisko próżności, ale przygoda fajna. Stałam sobie spokojnie czekając na swoją kolej, gdy nagle usłyszałam potworny lament: AAAAA, nie macie pożyczyć tipsów ???? Paaaaa....znokieć miiiii odle... ee ....ciał..... - spazmowała właścicielka pomarańczowej opalenizny. W tym momencie owa osoba została poproszona o wejście. Nigdy nie widziałam takiego przerażenia w czyichś oczach! Najlepsza była jej reakcja kiedy wybrano już kandydatki: K.... to przez te j.... tipsy ! Wredne małpy mi nie pożyczyły! Wszystkie jesteście ... no i dalej to już pod nosem. Jej koleżanka próbowała pocieszać niedoszłą miss: no co Ty Kaśka, to nie przez paznokieć - blada jesteś i dla nich niezdrowo wyglądasz! Odjechałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliku Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:13 Ja pierdziele, ludzie macie problemy!!!! Zamiast dac takim osoba dobry przyklad wyczucia, gustu i że tak powiem wprowadzic na polski "rynek" nowy ideal kobiety bo jak na razie istnieje takie a nie inne przekonanie o "pieknie". Jestescie zapewne osobami malo kreatywnymi z niskim mniemaniem o sobie i zero tolerancji!!! Pusci ludzie ktorzy potrafia jedynie napierdzielac sie z innych! Ludzie ktorzy maja styl tego nie robia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazrurka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 23:12 No to je ucz nauczycielko amatorko! Te panienki są okaleczone z poczucia smaku! nic tylko współczuć! Beznadziejne przypadki! Rozumiesz? Nie uleczysz ich jak w serialu "Na dobre i na złe" ĘTELYGĘTNA się znalazła. KÓLTÓRALNA też jesteś - nikogo nie obrażamy w przeciwności do ciebie, tylko wpisujemy swoje spostrzeżenia. Kompleksiki czy wjechaliśmy na twoją solarkową ambicję? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.05.05, 11:55 Wiecie co, do niedawna myślałam, że panny z solarium to grupa totalnie niereformowalana, aż tu pewnego pięknego dnia... Byłam z koleżanką na zakupach w H&M. Spodnie chciała kupić czy cuś i jako siłę doradczą mnie zabrała:) Weszła do przymierzalni, a ja czekając na zwenętrzu taki oto obrazek zobaczyłam: Panna Solarium, w stroju białym, wcześniej opisanym z drugą identyczną i naręzem ciuchów wchodzą do prymierzalni. Jedna weszła do kabiny się ubrać, druga "siła doradcza" na zewnętrzu czeka. Byłam niemalże pewna, że wyjdzie w ciuszkach koloru róż vel biel, a ona... wyszła baaardzo ładnie, baardzo "normalnie" i ciekawie ubrana:) Spodnie jakiś sweterek w kolorach naturalnych.. raził tylko kolor skóry;) Co więcej,przymierzane ciuszki kupiła, więc może i nosić będzie... Czyżby zmiany się szykowały?? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 05.05.05, 14:54 no to ja nawet sugerowałam, że może pisma kobiece by dały przykład... i usłyszałam, że staniki spod ramiączek są cacy, sadełko znad biodrówek jeszcze lepsze, a ja jestem be, czepiam się i zazdroszczę... buuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.chello.pl 05.05.05, 20:14 moze nie sa ,,cacy'' ale w trakcie upałow nie mam zamiaru ,, gotować sie'' w normalnych, zabudowanych pod szyja bluzkach tylko dlatego ze wystajace ramiaczka obrazaja np Twoje poczucie estetyki, bede nosic to w czym jest mi wygodnie ps. a moze masz kompleks małych piersi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Michał Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:02 Tak to nasze spoleczenstwo jest zakompleksione, szare i ze tak powiem kolokwializujac nudne. Ludzie w krajach wyzej rozwinietych niz Polska sa bardziej tolerancyjni co wiecej kazdy tworzy swoj idnywidualny styl dzieki temu ze ludzie "reklamuja" niektore rzeczy na ulicy zanika tandeta. Ale nikt jakos nie smie wrecz nabijac sie z niektorych spraw. U nas jednak jest tak iz wieksza czesc spoleczenstwa jest szaroscia wprowadzajaca rodzaj dyktatury i skrepowania. Zazwyczaj jest tak ze osoby z problemami w wyrazaniu wlasnej osoby bardzo dobrze odnajduja sie w "nasmiewaniu" sie z innych bo same nie maja odwagi a juz napweno taktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shms Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.dami.pl / *.dami.pl 05.05.05, 16:01 Ludzie w krajach wyzej rozwinietych niz Polska sa > bardziej tolerancyjni co wiecej kazdy tworzy swoj idnywidualny styl dzieki temu > > ze ludzie "reklamuja" niektore rzeczy na ulicy zanika tandeta. no wiec panie doktorze chodzi wlasnie o to (gdyby pan potrzebowal wskazówki) ze osoby na tym watku "nasmiewaja sie" z braku indywidualnego stylu i z tandety czego uosobieniem w szerokim tego slowa sa te panie. Nie darmo mowi sie na nie Barbie i Pocahontas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babuleńka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:47 jakiż wspaniały wywód - forum zgredum czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 23:08 ok mozna sobie tam popatrzec i sie po ciuchu posmiec jak niektore wygladaja ale zeby tworzyc forum zeby o tym pogadac chore:/ Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 04.05.05, 23:38 nie rozumiem dlaczego po cichu. jak ktoś nie chce obgadywać, to niech nie wchodzi na forum obgadywaczy. a ja mam znajomą. była kiedyś w moim wieku (czyli 6 lat temu). Razem rozpoczynałyśmy studia. I ona wtedy wpadła w manię solariową. Teraz, gdy ktoś nas widzi razem (bardzo rzadko, bo studia już skończyłyśmy i kontakt tez się prawie urwał), to myśli, że ona jest starsza ode mnie o dobrych kilka lat. Ja nie mam ani jednej zmarszczki (bo trochę jeszcze na nie za wczśnie), a ona... Brak słów. A niegłupia dziewczyna... Natomiast moja znajoma, która przyjechała z Hiszpanii na wymianę, dość długo nie mogła zrozumieć, dlaczego tak wiele kobiet w Polsce ma twarz koloru brunatno-pomarańczowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sajko Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 05.05.05, 07:37 solarka:)? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babuleńka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.05, 16:46 właśnie się śmiejemy - od tego jest forum humorum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piegowaty_fiolek Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.g / *.g-net.pl 05.05.05, 19:40 rapidshare.de/files/1511406/kokobongo_a_ja_chodze.mp3.html (potem klik na Free, czekamy kilka sekund, aż na dole pojawi się link do bezpośredniego ściągnięcia :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
svintuch Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 05.05.05, 22:33 a czy panienka w solarium jest obowiązkowo NA BOSAKA? Odpowiedz Link Zgłoś
danwar1 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 06.05.05, 00:04 a jeśli gość z fryzurą na żel, regularny bywalec solarium chce kandydować na radnego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solarymen Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 22:37 a ja już jestem w takim wieku że taka solarka jest symbolem tego czego nie będę miał! Czyż zadbana blond barbi czy spieczone pocochontasz nie jest lepsza niż matka polka z powitaniem: ugotujesz coś czy pójdziemy do restauracji? więc może tak jeździmy po temacie żeby troszkę sobie ulżyć? By the way: pamiętam jak w geancie przed świętami szła przede mną taka para ken - ale tak nie zawysoki z barbie w rybaczkach - tak pod ramię, z lekką beztroską jak z reklamy biura turystycznego. W pewnym momencie ken wykonał zamaszysty ruch rakieniem pokazując rozstawiony regał-promocyjny tor przeszkód i mówi do barbie: zobacz kochanie jak ozdóbek wej..bali. a barbi :ehe, Odpowiedz Link Zgłoś
aviviah Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 13.05.05, 20:47 Ludzie... w moim mieście cięzko znaleźć pannę która nie wygląda jak typowa solarka... Przecież tu sie noramlnie zyć nie da... Ide ulicą a tam co jedna różowa torebeczka, białe buciki, biała kurteczka, makijaż a'la miś panda albo oko cyklonu, włosy z toną nie wiadomo czego w nich... MASAKRA... przynajmniej ja wyrózniam sie z tłumu dzieki mojej niesamowitej wrodzonej bladości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relka ja lubię solarium.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:54 hmm..pewnie zostanę skrytykowana, ale lubię mieć kolor skóry lekko opalony..ogólnie jestem tzw. pani zima..ciemny brąz włosy, brązowe oczy, bardzo jasna karnacja...nigdy nienawidziłam swojego koloru skóry....taka blada zawsze byłam, jak oglądam zdjecia z liceum to oprócz wakacji wyglądam okropnie...wiec korzystam z solarium...lubie mieć taki kolor brzoskwiniowy - poza tym ubieram się normalnie, nie mam tipsów i przesadnego makijazu...gdyby wymyslono lepszy pomysł na uzyskanie efektu opalenizny (oprócz beznadziejnych samoopalaczy) chętnie bym skorzystała ( na airbrusch mnie nie stac)Opalam się średnio raz na tygodzien 10 minut...zima raz w miesiącu ...to chyba nie duzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoma Re: ja lubię solarium.. IP: *.crowley.pl 10.05.05, 16:00 no i o to biega, relka, o to biega. > hmm..pewnie zostanę skrytykowana, ale lubię mieć kolor skóry lekko > opalony.. Prawdziwa cnota krytyk się nie boi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajko Re: ja lubię solarium.. IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 10.05.05, 17:18 "nigdy nienawidziłam" ..???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja lubię solarium.. 10.05.05, 17:27 Oczywiście. Nigdy nie nawidziłam, czyli zawsze nawidziłam (double negative!), czyli zawsze mi się podobał. Sajko czepiasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeraj Re: ja lubię solarium.. IP: *.crowley.pl 18.05.05, 22:59 Ja nigdy nie bylem ale wiem ze pojde (o ile do wakacji pogoda bedzie taka jak jest). Mam prosbe do facetow o chwile szczerosci przed forumowiczami i przed soba: - Przyznajcie sie czy nie ogladacie sie z roznymi (bardziej lub mniej kosmatymi) myslami za pannami Solarkami. Nie mysle tu faktycznie o "tynkowanych bibułkach marszczonych" ale kuso poubierane panienki zawsze (ale to zawsze) wplywają na mysli mezczyzn bo tak jest mozg mezczyzny (w miare normalnego) skonstruowany...moze glupiutka ale w sexie pewnie niepohamowana... Podstawowy instynkt samczy. kto nie wierzy niech sie spyta prof. Starowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: ja lubię solarium.. 19.05.05, 14:44 Nie mysle tu faktycznie o "tynkowanych bibułkach > marszczonych" ale kuso poubierane panienki To jest ta podstawowa różnica - czuj duch :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sIK solarka klon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 14:39 Wczoraj widziałem dziewczynę która była ubrana jak typowa solarka którą tu opisujecie (różowe ciuchy, buty na koturnie z 20cm, torebka - a właściwie portfel na ramiączkach, dziwne pasemka na blond włosach). Tylko to nie była solarka, była blada, właściwie blada to mało powiedziane, ona była biała. To jest jakiś klon solarki z bladą przedwojenną panną. Widzieliście coś podobnego ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: solarka klon 23.05.05, 11:47 > To jest jakiś klon solarki z bladą przedwojenną panną Bo może cierpi biedactwo na bielactwo - im bardziej się opala, tym bielsza się robi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośliwa kobietka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:06 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2072448 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1783617 f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1589919 GORĄCO POLECAM: www.opowiadania.pl/main.php?id=showitem&item=14256 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fojtek o rany IP: *.net.pulawy.pl 23.05.05, 13:41 dobre:) Te panny w rózowych ciuszkach,solar,tips i białe torebki----to jakaś plaga czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma I wszystko jasne 20.05.05, 10:51 Słuchałam sobie dzisiaj rano Trójki. Wiecie, o czym gadali? O tanoreksji. Taka jednostka chorobowa. Rozpoznana i opisana. Jest to, cytuję "uzależnienie od opalania, bardzo podobne do uzależnienia od tytoniu i alkoholu" - no, można polemizować, bo od alkoholu się delikwent uzależnia nie tylko psychicznie, ale niech im będzie. Objaw - pannie spalonej na zmarszczony wiór nie wytłumaczysz, że sobie bezpowrotnie niszczy, ba, już zniszczyła skórę. Ona musi więcej, i więcej, i więcej. To do mnie przemówiło, no bo inaczej skąd te głosy śmiertelnego oburzenia na tym wątku? Ale nie martwcie się, jest cień nadziei - jak tak, to to można leczyc abstynencją... pracoholizm gorzej się leczy...o. Odpowiedz Link Zgłoś
karotka134 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 27.05.05, 10:51 Mam pytanie do panów z forum;] i bardzo prosze o szczerą odpowiedź :P wszyscy krytykujecie panie z solarium, może moglibyście wyjaśnić mi fakt, że jak przyjdzie co do czego to jezyki wam na wierzch wychodza na widok takiej "barbi" czy "pokahontaz"? prostu przyklad: moja kolezanka jest farbowaną blondynką, chodzi na solarium i uwielbia różowy kolor. Nie zmienia to faktu, że prawie każdy facet, który mija ją na ulicy zawsze się obejży albo zagada. Może źle rozumiem wasze wypowiedzi dlatego proszę o wyjśnienie. Ja jetsem naturalna szatynką, uwielbiam biały kolor i spodnie biodrówki (nie wylewa mi sie tłuszczyk ani z przodu ani z tyłu ;) ) też ostro skrytykowane na forum. Pozatym mam srednią 5,2 na półrocze (zobaczymy jak na koniec;]) i bardzo dużo czytam. Uwielbiam też szpilki, pomimo iż jestem dość wysoka i umiem sie na nich poruszać, solarium też odwiedzam od czasu do czasu szczególnie zimą, bo nie ma nic przyjemniejszego niż wygrzać się w ciepełku, a że solar nie jest najzdrowszy zachodzę tam naprawdę rzadko raz na dwa miesiące czasem rzadziej czasem częściej, zależy od nastroju i imprez bo chce się ładnie wyglądać =). Tymczasem czytając wypowiedzi na forum mam wrażenie, że wszystko robie nie tak i nie mam pojęcia dlaczego. Może będzie któryś z panów tak kochany i ładnie mi to wyjaśni? z góry dziękuję ;] może uda mi się jeszcze wyciągnąć z panów model "dziewczyny idealnej" bo jak na razie mam wrażenie, że jest to mysiowłosa blada twarz, ubrana na czarno najczęściej w habicie czy czymś takim, koniecznie bez "tapety" (co akurat mogę zrozumieć, bo też jestem przeciwniczką i to zagożałą "tapetowania" w odróżnieniu od makijażu ;] ) bo inne opcje zostały skreślone. No i koniecznie z krótko przyciętymi pazurkami, naturalnej barwy (czytaj: bez lakieru czy tipsów nie daj Boże). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 14:56 co do tipsów sprawa jest jasna imho - implanty = paskudztwo a do tego niepraktyczne co do całej reszty - rzecz gustu, jeden lubi zbierać znaczki a inny jak mu skarpetki śmierdzą... kobieta (dziewczyna) która PRZESADNIE dba o swój wizerunek jest własnie tak postrzegana i inaczej nie będzie - nie ma to nic wspólnego z na prawdę ładnymi paniami (których przecież nie brak) i miło się za nimi obejrzeć - gorzej jak szpeci się w taki właśnie sposób... kobieta która obudzi się obok mnie rano musi wyglądać dobrze, a nie dopiero po 1,5h oblucjach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.05, 22:18 MSPANC > mam srednią 5,2 na półrocze i pewnie dlatego napisałaś : > każdy facet, który mija ją na ulicy zawsze się obejży albo zagada. (sama zgadnij gdzie jest błąd) > to jezyki wam na wierzch wychodza na widok takiej "barbi" no niestety u mnie to już tak genetycznie uwarunkowane, kiedy pojawia się odruch wymiotny to i język na wierzch wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
karotka134 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 29.05.05, 20:54 n_l masz racje popełniłam błąd w słowie: obejrzy, bo napisałam je przez "ż". Trudno spieszyłam się, każdemu się zdarza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: 80.168.84.* 27.05.05, 15:03 Ale macie jazde, nie? ;) Nareszcie mozecie sie wygadac do woli o panienkach, ktore was draznia swoim wygladem. Moim zdaniem to wy jestescie zalosni a nie one. I nie, ja nie jestem opalona wberw temu co myslicie, ale tez nie chce utozsamiac sie z wami krytykami, bleeh. Czegos wam brakuje w zyciu. Pozdrawiam serdecznie wyszystkich i zycze wam zebyscie zajeli sie soba, swiat wtedy bedzie w kolorowych barwach dla was :))) Milego weekendu. ps. Prosze sie nie znizac jeszcze bardziej i nie bluznic, moze dyskusja sie utrzyma na jakims poziomie powyzej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 15:19 ehehehe to jest forum humorum z czegoś nabijac się trzeba, temat równie dobry jak każdy inny :) poza tym napiasłaś parę rzeczy których nabijano sę w innym wątku " to wy jestescie zalosni a nie one." "Czegos wam brakuje w zyciu." "Prosze sie nie znizac jeszcze bardziej i nie bluznic, moze dyskusja sie utrzyma na jakims poziomie powyzej zera." czyli jednym słowem dołożyłaś do pieca :) rehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: 80.168.84.* 27.05.05, 15:53 aaaaaaa, no prosze.. Nie zwrocilam uwagi na ten szczegolek ze to Forum Humorum, to wyjasnia wszystko :)) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 27.05.05, 19:55 w sumie niby forum humorum, ale mądrzy ludzie rozmawiają o ideach, przeciętni o wydarzeniach a durnie obgadują innych :-P i ja się śmieję właśnie z takich jak wy - i wolno mi, bo to forum humorum :o))))) z tzw. Solarkami mam niewiele wspólnego - osobiscie znam ich niewiele, jedna taka pracuje u nas jako księgowa, bardzo mądra dziewczyna ale idealnie fizycznie pasująca do waszych opisów - i karnacja, i ubiór, i paznokcie i włosy, ale nikt nie zwraca na to uwagi bo a/ jest dobra w swoim fachu b/ jest miła i sympatyczna c/ to jak się opala, ubiera i maluje to jej prywatna sprawa śmiejecie sie z solarek, z grubych, z kogoś tam jeszcze, czyli ulegacie STEREOTYPOM, wkładacie ludzi do szufladek i cechuje was NIETOLERANCJA i to właśnie jest mało śmieszne - zmienia forum humorum w forum horrorum hehehehe ciekawe czy podobny krytycyzm wykazujecie przed lustrem we własnej łazience :-P Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 28.05.05, 00:01 Pewnie, że wykazujemy. Dlatego nie zmieniamy się w brązowe karykatury. Zauważ, jedna z drugą, że nabijanie się dotyczy głównie wyglądu owych panien. Nikt nie usiłuje wszystkim wmówić, że to tępe kretynki, choć w jakimś procencie na pewno takie też są w owej grupie ;-)Chodzi po prostu o brak gustu. Wątpię, by ktoś, kto ma w głowie poukładane i jako takie poczucie smaku, zachwycił się solaressą, bo po prostu panna zdradza brak wrażliwości estetycznej, a od tego bólu głowy i zębów można się nabawić. Jeszcze jedno - wielu przeciwników tego wątku pisze, że pewnie ideałem rozmówców jest zakonnicopodobna osoba, nieumalowana i blada jak ściana. Nic podobnego. Chodzi po prostu o UMIAR, do jasnej anielki, którego, widać, niektórym brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjatkowo_zimny_maj Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 28.05.05, 10:47 > Chodzi po prostu o UMIAR, do jasnej anielki, którego, widać, > niektórym brakuje. Zgadzam się z tym stwierdzeniem w zupełności, z tym że w odniesieniu do krytykowania tych którzy z jakichkolwiek powodów są inni niż my sami. Nie ma nic złego w pośmianiu się z czegokolwiek i wiele rzeczy może śmieszyć ale tylko do momentu gdy sposób ich prześmiewczego przedstawiania nie wykracza poza granice dobrego smaku i nie przekracza subtelnej granicy nietolerancji. Solarki być może nie posiadają gustu i wrażliwości estetycznej (co ciekawe, zapewne nie wszyscy takową opinię podzielają gdyż gdyby tak było solarki wyginęłyby zgodnie z podstawowymi prawami doboru naturalnego :o)) ), jednakże czymże jest brak wrażliwości estetycznej wobec braku wrażliwości emocjonalnej, tolerancji i zwykłej empatii prezentowanych w znaczącej części wypowiedzi w tym poście. Gdybym hipotetycznie był solarką złośliwą w wymiarze adekwatnym do przedstawionego tu stereotypu stwierdziłbym zapewne że panie i panowie krytykanci czynią to głównie z podświadomej zazdrości. Panie zazdroszczą odwagi w kreowaniu własnego wizerunku, powodzenia w określonych męskich kręgach i przeważnie ciekawszego życia niż to jakie prowadzi szara internetowa myszka. Panowie zaś tego że mogą sobie o solarkach jedynie pomarzyć gdyż ich wątłe, chude, blade ciałka o plecach zgarbionych nad klawiaturą nie rokują szans na nic innego niż wirtualny seks z internetowymi myszkami. Prawdopodobnie prawdą dla solarki patrzącej na was na ulicy jest to samo co dla was patrzących na nią - że od samego widoku bólu głowy i zębów można się nabawić. No ale przecież takie stwierdzenia byłyby krzywdzącymi dla forumowiczów i forumowiczek stereotypami, objawami skrajnej nietolerancji i niezrozumienia wobec idei forum na którym śmiać się wolno i należy ze wszystkiego i wszystkich w dowolnie urągliwy sposób. No a przede wszystkim nie jestem solarką, więc nie założę wątku pod tytułem "Forum Humorum Moim Domem Jest" :oP Choć z drugiej strony ... może pokażecie klasę i pośmiejecie się sami z siebie, co ? ;-) Byłoby to nawet dosyć zabawne, zapewne jednak i ton i uszczypliwość wypowiedzi byłaby dalece łagodniejsza niż w postach krytykujących ludzi innego pokroju niż wy sami. Odpowiedz Link Zgłoś
kamaoka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 28.05.05, 12:12 hmm...prosze - badzmy szczerzy - czy nawet ty widzac totalnie spalona, z makijazem wieczorowym op 9 rano panne w bialych spodniach, bialych butkach na olbrzymim obcasie, w rozowej kurteczce nie smiejesz sie pod nosem? zeby nie bylo - lubie swoje biale spodnie, nie sa to co prawda biodrowki, ale to tylko dlatego ze takich nie znalazlm, piekna pamiatka z nad morza, nosze buty na obcasie, mam nawet takie biale i ze szpicem, choc obcas jest akurat w tych dosc niski, jak 3/4 malego palca u kobety, lubie roz, bo mi pasuje, - jestem blondynka, dzieki bogu naturalna bo to sliczny kolor:), ale chodzi o umiar:) i mysle ze gros kobiet przebywajacyh na tym foum jest naparwde pociagajace i nie jeden facet sie za nimi oglada, tylko jak zauwazyles(as) NIE interesuje nas powodzenie w "pewnych kregach meskich", takze nie mamy im czego zazdroscic:) chodzi po prostu o to ze w pewnym momencie one sa smieszne:) i prosze nie przedstawiaj ich jako bezbronne istotki narazone na bezpodstawna krytyke wrednych zazdrosnikow, bo dobrze wiem ze owe panny krytykuja innych o wiele zlosliwiej i dobitniej niz my to tutaj robimy (hehe, pochodze ze sredniej wielkosci miasta, czasem bywalam na roznych dyskotekach i och uwierz mi - nasze slowa to tylko slowa a tam mozna za wyglad oberwac:P) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 30.05.05, 11:33 > ciekawe czy podobny krytycyzm wykazujecie przed lustrem we własnej łazience :- P No pewnie!! :) :P Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 30.05.05, 12:13 Nie wiem, czy było - na aerobik przychodzą w makijażu, nawet jeżeli jest 9 rano i 30 stopni upału, przed wejściem na salę aplikują sobie dezodorant pod paszkę, nie rezygnują też z tradycyjnych ciężkich zapachów, np Chanela i Guerlaina, ostatnio też the Sunflowers Elizabeth Arden, bo jest wyprzedaż, po wycisku wychodzą do szatni, aplikują sobie dezodorant pod paszkę, poprawiają tapetę, nakładają białe czapeczki, obowiązkowo z logo, guma do buzi, błyszczący plecak na ramię, i życie jest piękne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruseczek Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: 193.109.212.* 08.06.05, 10:17 Warszawa, wczoraj wieczorem. Wypożyczalnia DVD. Dwie panienki w bladoróżowym przyodziewku. Panienka 1: "macie coś łudiego alena?" Panienka 2: "tylko żeby nie żaden horror był!" Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 08.06.05, 13:12 a łudi alen nie robił horrorów? Np. taki o Big Cycu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 08.06.05, 13:12 Nie "bo jest wyprzedaż", tylko bo się na tym łózku polowym na rogu ostatnio pojawiły, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaraz(ten) Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:22 Faceci po nocy wyglądają normalnie a kobiety dziwnie się nadpsuwają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: 193.29.205.* 19.06.05, 21:54 taaaa, sie zatrzasłam.... Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 14.08.05, 16:32 nazywam ich, bo obu płci są: "Włosi z paszportem Polsatu", sama to nie chwaląc się wymyśliłam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijany_rumcajs Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 20:30 znam pare takich, z reguly sa glupie, ale nie wszystkie. kiedys podsluchalam rozmowe takiej jednej barbi i pokahontas( nie pisze z duzych liter, bo szkoda) pokahontas:Czuje sie jak niepelnosprawna, bo zapomnialam pomalowac sobie rzesy barbi: spytam moich kolezanek z klasy, to Ci moze pozycza pokahontas: nie, lepiej nie, bo ja uzywam tuszy firmy(tu pada nazwa) albo: kolezanka kolezanki znala dziewczyne, ktora kiedys byla metalowa, obecnie stala sie blachara albo: na urodzinach kolezanki chlopak solenizantki opowiada o swoim koledze( i wtedy spotkal sie z tymi dwiema blacharami, jednej bylo Zosia, a drugiej nie wiem, jakos tak na M.) Na to jeden z kolegow:moze Miriam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 16.08.05, 11:48 Wraz z koleżanką specjalnie wyciągnęłyśmy taką typową przedstawicielkę gatunku Barbie na koncert rockowy. Mówiłysmy jej: No Nataliiii, w końcu zobaczysz co to jest pogo ( bo oczywiście nie wiedziała ;) ). Kiedy znalazłyśmy się na sali i tłum się rozszalał powiedziałyśmy: Popatrz Nataliii, to jest własnie pogo. a ona nerwowo się rozglądając krzyknęła: Który to?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdrawiam Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:45 Jesli ktos opala sie z umiarem, to nie mam nic przeciwko.Ale raz byla u nas taka w pracy-byla bo juz na szczescie odeszla-ktora byla typowa przedstawicielka tej subkultury.Inteligencja wybitna,ambicja tez-:ja to bym tak nie mogla studiowac k....to trzeba sie uczyc k....codziennie- jej slowa odnosnie moich studiow.Ciuszki naturalnie tylko sexy obcisle biale lub rozowe nawet w zime w temp.minusowej.Guma w buzi,wlosy biale wysuszone nadmiernym rozjasnianiem przypominajace puszek spiete oczywiscie klamerka lub szpicem,rzesy sztywne,pelne sklejenie,obcaski bazarkowo-burdelowe.Skora oczywiscie spieczona ,prawie czerwien.I ktos taki moze nie byc kretynka?Ona byla.Rozumiem nie szata zdobi czlowieka.Ja rowniez opalam sie ale z umiarem,zakladam stroje blisko ciala ale nie przekraczajac granic dobrego smaku , nie zamierzam NISZCZYC SOBIE WLOSOW RADYKALNYM ROZJASNIANIEM NA BIALO,pasemka wystarcza,skory smazeniem jej na czerwono,nog,kregoslupa- tandetnymi szpilami,buzi mocna tapeta noszona caly dzien kazdego dnia.No i oprocz bialego i rozowego moja szafa zna inne kolory i bardzo podobam sie plci przeciwnej bez robienia z siebie malowidla.Najbardziej mnie smieszy jak te lasencje mysla ze sa piekne,owszem sa dla okolicznych dresiarzy ,ktorzy szukaja latwych do bzykania.Mezczyzna z klasa nie obejrzy sie za taka ,woli kobiete piekna za zdrowymi wlosami i cera,ubrana z klasa, a nie made in rynek albo made in burdel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziaro Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.05, 02:57 ja widziałam parę lat temu takie "coś" w Tychach - panna pomarańczowo-brązowa, z białymi włoskami, tylko żeby było ciekawiej przy tym kolorze karnacji, miała również rozjaśnione brwi :D możecie to sobie spróbować wyobrazić. Mój ówczesny mężczyzna stwierdził, że wstydziłby się z taką wyjść na ulicę :) Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 30.08.05, 10:50 Mój facet mówi na takie dziewuszki"solarystki extremalne" Odpowiedz Link Zgłoś
rubian Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 30.08.05, 11:05 Kołobrzeg, słońce wali z nieba. W kamienicy gdzie wynajmujemy pokój znajduje się solarium. I co? Drzwi się nie zamykają a lalunie czekają w kolejce. lepiej by na plaży posiedziały papużki. Odpowiedz Link Zgłoś
agata781 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 31.08.05, 09:11 Kurde,tylko że jak jest upał to ja nie mopge na słoneczko wychodzić bo moment-i cała jestem w ropnych bąblach,i przez to latam do solarium jak jest ciepełko na dworze.Na szczęście jeden karnet(10 wizyt)wystarcza mi na cały rok...To chyba nie jest ze mną aż tak źle co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.crowley.pl 20.09.05, 15:07 Wy wszyscy oczywiście uważacie się za niebo lepszych od tych panieniek, dowartościowaliście się, że hej. Tkwijcie w przekonaniu o własnej wspaniałości. Czym się różnicie od tych zakompleksionych kobiet? Ta za gruba, flak jej się ze spodni wylewa, ta założyła stanik z ramiączkami do niewłaściwej bluzki, tamta się na szpilkach zachwiała, bo ma płaskostopie, a ja chodzę właściwie. I tak w kółko, oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 20.09.05, 15:27 O! Powiało poezją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 13:39 Poezją i grozą heheh. Kobiecino, nikt tu na nikogo nie naskakuje, współczujemy uzależnionym, a może obalamy stereotyp ... sama zdecyduj. Większość ludzi śmieszą dowcipy/historyjki o pijakach, ćpunach, policjantach, blondynkach, dresiarzach, Jasiu itd... w końcu i solariny się doczekały. Wrzuć na luz i doczytaj o co chodzi w wątku, a potem pyskuj. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
miecia86 Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" 21.09.05, 14:18 Taki dialog znalazłam na stronce "Najsłabszego ogniwa", myślę,że jak najbardziej na temat =) Ewo, a ty co studiujesz? - Architekturę wnętrz. - A ostatnio studiowałaś wnętrze solarki? - Też, wielokrotnie. - Zatrzasnęłaś się w środku? - Nie przesadzaj, aż tak bardzo opalona nie jestem. Pozdrawiam! =) Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight biale kozaczki, hej ;) 21.09.05, 20:04 az dziwne, ze nikt dotad nie podal tu adresu mojego ulubionego bloga: ladies & gentlemen www.bialekozaczki.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
amrin Re: biale kozaczki, hej ;) 21.09.05, 20:55 Nie wiem czy kiedykolwiek wrócę do równowagi psychicznej po obejrzeniu tych zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
kraciak Re: :D n/t 22.09.05, 00:25 Białe kozaczki zabijają (szpilą prosto w mózg) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: biale kozaczki, hej ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:21 ODJECHAŁAM ..... Czy jest na Forum lekarz? Cierpię na atak histerycznego śmiechu ! Dajcie jeszcze blog "zjarana twarz" albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wampir z Bytowa Re: O pannach typu "SOLARIUM MOIM DOMEM JEST" IP: *.gdynia.mm.pl 22.09.05, 20:31 Dziewczęta po solarce to córy Leppera i przestańcie się czepiać tych pięknie opalonych laseczek, bo są ładniejsze od tych bladych z krostami i tłustymi włosami - poza tym opalenizna jest seksi i daje odporność na zimę ( synteza witaminy D ) opalone kobiety są piękne i nie muszą być mądre - bo jak mawia się czasem - albo rybki albo akwarium :) Odpowiedz Link Zgłoś