Dodaj do ulubionych

kolejny nowy pokoj

29.04.05, 17:58
moze ma ktos ochote sprobowac. mam nadzieje, ze link jest dobrze wstawiony
games.flabber.nl/linsail.room/
Obserwuj wątek
    • kalkos Re: kolejny nowy pokoj 29.04.05, 18:43
      tamtego bez pomocy nie przejde. ale znalazlem inny lepszy i z duchem
      lutc.freeservers.com/darkness.swf
      • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 19:55
        utknęłąm. Nie mogę znaleźć klucza do skrzynki,
        • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:07
          ok, mam świeczkę, kasetę i latarkę. Co robić?
          • ariwederczi Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:08
            Byłaś w toalecie? Znalazłaś papier?
            • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:23
              znalazłam papier i powiesiłam w swoim miejscu. Czy w tym pokoju mistrza coś
              można zabrać?
      • ariwederczi Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:08
        Świetny pokój, kalkos!
        • kalkos Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 20:28
          dzieki, a ktory ten straszny?
      • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:26
        Przeszlam oba i jak chcesz pomocy to pytaj.
        • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:27
          no to pomóż, bo ja nie mogę. Mam świecę, kasetę i latarkę. Co dalej ?
          • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:30
            Musisz otworzyc kasete w sypialni.
            Video jest zamkniete w szafce pod telewizorem ale potrzebujesz pokretla do tej
            szafki i tu najtrudniejsze bo musisz sie zmierzyc z tym duchem.
            • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:42
              Jezeli ogladasz film sie duch sie pojawia to musisz naciskac spacje.Na filmie
              zobaczysz gdzie znajduje sie klucz.To klucz albo do skrzyni albo do szufladu
              toaletki przy lozku.Otworz ja i znajdziesz zapalki.
          • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:32
            Wchodzisz do lazienki i otwierasz prysznic i jezeli widzisz ducha to naciskaj
            szybko spacje lewa reka bo prawa masz na myszce.I zamknic te dzwi do
            prysznica.Wyjdz z lazienki i wroc do niej i sprobuj jeszcze raz,za ktoryms
            razem pod prysznicem nie bedzie ducha ale zobaczysz lezace pokretlo.Wez je.
            c.d.n
            • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:40
              zrobione, ale duch jest znowu przy kobiecie ! co teraz ?
          • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:34
            Majac pokretlo otwierasz szafke i odtwarzasz kasete.Zobaczysz gdzie ukryty jest
            klucz.
            Jezeli jeszcze raz zobaczysz ducha to naciskaj szybko spacje.
            • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:43
              ducha nie ma ale nie zobaczyłam, gdzie klucz tak byłam zajęta naciskaniem tej
              spacji. Co robić ?
            • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:44
              Kliknij na zapalki a potem na swieczke,ktora Ci sie zapali.Wez te swieczke i
              idz po schodach w dol.Niestety to jest tylko wersja demo wiec na tym sie gra
              konczy.
              • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:48
                Klucz jest pod lozkiem.
    • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:22
      tej pierwszej gry też nie przejdę, - mam trupią czaszkę, żarówkę, spray,
      książkę, scyzoryk i alfabet Morsea. Co dalej ?
      • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:42
        Układasz te rzeczy w przegródkach obok szafy z czaszką . Dla ułatwienia dodam ,
        że prawe górne miejsce zostaje wolne :)
      • thorgalla Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 20:48
        Ten pokoj jest trudniejszy,ja korzystalam z podpowiedzi.Jak znajde linka to
        podam.
        • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:52
          co jest pierwsze - podpowiedz
          • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 20:55
            Czaszka .
            • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:02
              już przeszłam tyle kombinacji i nic. A co jest obok czaszki ?
              • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:08
                ok, mam klucz i coś z szuflady, co dalej ?
            • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:08
              Niecierpliwa z Ciebie osóbka :))
              katg1@gazeta.pl to Twoje , prawda ?
              Sprawdż.
              • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:14
                ok, zrobione ! a co zrobić z tym czymś co jest pod obrazem ?
        • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:13
          Ja mam tylko książkę i spray, ale nie wiem, jak znaleźć resztę rzeczy. Jak
          klikam na spray, to nic się nie dzieje, zresztą jak klikam na cokolwiek, to nic
          się nie dzieje :-(
          • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:14
            Aha, i o co chodzi z tymi pokrętłami za obrazkiem?
            • Gość: kasjer Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:20
              To pokrętła od sejfu. Taki mały obrazek i tyle pokręteł.
              Ile ich macie, ja mam trzy. Teraz tylko szyfr.
          • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:15
            poklikaj w lampach i szufladach
            • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:18
              100, proszę - pomóż i tym razem. A tak przy okazji, skąd ty wiesz co robić we
              wszystkich grach ?
          • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:17
            Widzę nowe siły !
            Może razem wykombinujemy jak stąd wyjść , bo stoję pod drzwiami :)
            • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:19
              Mam żarówkę!! Dzięki
              • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:20
                Szuflady są nieugięte :(
                • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:23
                  Kliknęłam coś na tym segmencie, kiedy tak klikałam bezwiednie...Tak jakby
                  drewniana półka podzielona na sześć części...i taki żółty guzik, naciskam go i
                  nic
                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:26
                    Położyłam tam spray, mogę go przekładać do różnych części... tylko po co?!
                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:26
                      Ok, znalazłam czaszkę
                • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:27
                  Do pokręteł za obrazkiem musisz mieć pewną rzecz z szuflady , a klucz do niej
                  dostaniesz , kiedy poukładasz różne rzeczy w przegródkach obok szafy z
                  czaszkami . Są wymienione kilka postów wyżej .
                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:28
                    Mam już też alfabet
                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:32
                      Nie mogę znaleźć scyzoryka
                      • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:32
                        Próbowałam szukać na łóżku, ale tam nie pojawia się ta rączka aktywności
                    • Gość: sieć Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:35
                      a potem prosto na ciężarówkę i to biegiem, zanim te czaszki nie zaczną się
                      turlać po skośnej powierzchni szuflad!
                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:33
                    po poukładaniu mam klucz i coś ze sznurka jakby - ale to mi nic nie mówi - help
                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:35
                      Jak znalazłaś scyzoryk?
                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:35
                    Karolino , doszło ?
                    A propos pytania - jestem emerytowanym śledczym z amerykańskich filmów
                    kryminalnych !
                    A poważnie , to bardzo lubię takie zabawy . Niektóre zabrały mi masę czasu ,
                    ale mam tez satysfakcję , że przeszłam je sama .
                    Teraz Wam pomagam :)
                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:37
                      Mam!!
                      • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:38
                        Czy te rzeczy muszą stać w jakiejś określonej kolejności?
                    • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:37
                      To ze sznurka przyda się do pokręteł pod obrazem .
                      • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:39
                        kombinacji może być masę!!
                        • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 21:58
                          Próbuję i próbuję, i nic :-( Wiem, że pierwsza jest czaszka :-)
                    • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 21:41
                      na razie nic nie doszło - help !!!!!!!
                      • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:00
                        Wspomóżcie!!
                        • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:01
                          Czy ta kolejność ma jakieś logiczne uzasadnienie?
                      • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:01
                        No , to może zły adres podałaś ?
                        Czaszka , książka , puste itd .
                        Nie chciałabym całkiem zepsuć innym zabawy :)
                        • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:02
                          Dzięki!! Mam klucz
                          • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:04
                            Jakiś dziwny ten papier
                            • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:08
                              Możąna szału dostać
                        • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:06
                          ale to juz dawno zrobione ! teraz mam kluczyk, wyciągnęłam coś jakby kartka ze
                          sznurkiem i co dalej ? jak to się ma do tego pod obrazem ?
                          • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:08
                            Jak dla mnie nijak :-(
                            • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:09
                              Próbowałam przyrównać te kropki z alfabetem, ale kicha :-(
                              • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:24
                                no ja też - !! jak sobie poradzis zto daj znać - bo ja znowu nie będę mogła spać
                              • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:24
                                jak tam, Karolina?
                                • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:25
                                  Przywołałam na pomoc wujków ;-)
                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:27
                                    Chyba jedyna nadzieja w 100
                                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:34
                                      A na dodatek nie wiem, po co jest ten żółty guzik na półce
                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:27
                                    100 - help, help !
                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:29
                                    Dla ułatwienia zapodaję , że alfabet jest niepotrzebny w tej fazie gry .
                                    Jak już się uporacie z poukładaniem tych 4 pokręteł trzeba kliknąć w to
                                    ustrojstwo ze sznurkiem . Dostaniecie nagrodę !
                                    • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:35
                                      Czyli to ustrojstwo jest nie potrzebne do ułożenia pokręteł?
                                      • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:36
                                        niepotrzebne-razem, przepraszam
                                        • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:41
                                          100 - podaj chociaż jak ma iść pierwsza część z tymi kropkami do środka czy na
                                          zewnątrz ?
                                        • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:46
                                          Jestem pełna podziwu dla Twojej dbałości o polszczyznę , naprawdę ! Też tak
                                          mam .
                                          Alfabet Morse'a jest potrzebny póżniej . Do pokręteł pod obrazem potrzebny jest
                                          ten kawałek czegoś z niby-sznurkiem .
                                          • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:48
                                            Dzięki ;-)
                                          • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 22:50
                                            No , dobra ! Nie będę Was katować :)
                                            Wskazuje na następny .
                                            • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:54
                                              Fajnie :-) Obliczyłam, że powinno być mniej więcej 256 kombinacji :-/
                                              • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:57
                                                Czy te dwa "wystające: kawałki sznurka pokazują ustawienie tych dwóch pokręteł
                                                z lewej?
                                                • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 22:58
                                                  W ten sposób, że to dolne jest przekręcone do góry, a to górne w prawo.
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:03
                                                    Dzielę się z trudem zdobytą wiedzą :))
                                                    Każdy wskazuje na następny .
                                                    Mówię to tylko dlatego , że mam nadzieję wyjścia z Waszą pomocą z tego
                                                    pokoju :)))
                                                    Stoję pod drzwiami i też nie mam pomysłu !
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:03
                                                    Ten sznurek jest ułożony na jakimś konturze, może te pokrętła też mają tworzyć
                                                    kontur? Albo być jego uzupełnieniem?
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:05
                                                    Hm, ustawiłam je jak trzeba, najpierw prawoskrętnie, potem lewo i...nic
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:07
                                                    Domyślam się, że powinny być prawoskrętnie, tak by wynikało z tego papieru...
                                                  • Gość: m Re: kolejny nowy pokoj IP: *.pl / 193.24.200.* 01.05.05, 23:07
                                                    ok mam pileczke do golfa i jakies elektroniczne ustrojstwo i nie wiem co z tym
                                                    zrobic??
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:08
                                                    :-0 Skąd wziąłeś/łaś piłeczkę i ustrojstwo??
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:11
                                                    Niech przeklęty będzie ten, kto wymyśla te gry!! >:[
                                                  • Gość: m Re: kolejny nowy pokoj IP: *.pl / 193.24.200.* 01.05.05, 23:11
                                                    ulozylam te figury za obrazem zgodnie z waszymi wskazowkami, tzn prawoskretnie
                                                    i otworzyko sie cos a tam byly te rzeczy
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:13
                                                    A mi się n i e otworzyło }:-C
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:15
                                                    ok, to napisz, jak ma iść pierwszy z lewej?
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:16
                                                    w prawo
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:18
                                                    Kurka, kliknęłam odśwież i zagrałam od początku, doszłam do tego samego
                                                    momentu, ułożyłam jak trzeba, i znowu nic
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:19
                                                    Nie wiem, chyba się poddam
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:20
                                                    Pójdę spać i zapomnę o tym
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:20
                                                    Jak już ułożyłaś , kliknij na niby-sznurek .
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:21
                                                    ale jak w prawo - guziczkami w prawo linia prosta w dół ? A następny ten po
                                                    prwej czy ten na dole ?
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:22
                                                    chodzi o to, żeby guziczki jednego wzkazywały na następny.
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:23
                                                    Jeśli dobrze zrozumiałam
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:26
                                                    pomóż - bądź człowiekiem ! Pierwsza z lewej ma być guzikami w prawo pionowo -
                                                    tak ? a kolejna z prawej ?
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:28
                                                    Obojętnie od której kostki zaczniecie każda ma wskazywać następną .
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:34
                                                    ja nie mogę ! kurde - męczę się już tyle godzin - napiszcie ! nie mogę z tymi
                                                    kropkami !
                                              • Gość: hermafrodyta Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:36
                                                jeden wpis wyzej masz odp jak ustawic pokretla:)
                                                • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:37
                                                  Przepraszam, musiałam zrestartować komputer
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:41
                                                    Udało się!!
                                                • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:39
                                                  mi każda wskazuje następną i nic się nie dzieje - pierwsza jest kropkami w
                                                  prawo - druga kropką w dół, trzecia - kropką w lewy bok - czwarta kropkami w
                                                  górę - tak ? no i nic się nie dzieje !!!!
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:42
                                                    No i musisz kliknąć w ten sznurek
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:44
                                                    Jak już ma się to takie elektroniczne, to trzeba iśc z tym do drzwi. Jak się
                                                    kliknie w drzwi, to pojawia się ten dekoder, i kropka z kreską. Myślę, że można
                                                    tym nadać wiadomość. Coś w stylu "help" albo "sos"
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:49
                                                    Sama tego niestety nie rozpracuję :(
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:51
                                                    Czy ktoś wie co trzeba nadać??
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:50
                                                    Też tak myślałam , ale chyba cuś mi nie wyszło , bo mnie nie wpuszczają :)
                                                    Teraz liczę na Was , bo chcę się stąd wydostać .
                                                    Piszcie dzisiaj albo jutro albo kiedykolwiek , bo ja na dzisiaj kończę .
                                                    Alkohol wrogiem naszym jest i basta ! Ale jak smakuje :))))
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:52
                                                    Thorgalla ponoć to przeszła
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:52
                                                    Może tylko tak mówi ;-)
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:54
                                                    Próbowałam już wpisać "help", "sos", "golf" i "IOOO" (że niby to 1000)
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:54
                                                    ja naprawdę nie mogę z tymi kropkami -niby wszystko dobrze a nic nie
                                                    wychodzi !!!
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:54
                                                    J amusiałam dwa razy grać od początku, zanim mi wyszło
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:55
                                                    Ja | musiałam
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 23:56
                                                    czemu wszyscy poszli dalej a ja nie mogę ?
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 01.05.05, 23:58
                                                    Spróbuj od początku
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:06
                                                    Jeszcze kontaktuję więc Ci podpowiadam - na każdym kamieniu masz kropeczki ,
                                                    tak ?
                                                    Zaczynając od prawej górnej tak ułóż te kropeczki żeby wskazywały następną
                                                    kostkę . Jak to zrobisz kliknij w to ustrojstwo ze sznurkami i dostaniesz tę
                                                    piłeczkę i co tam jeszcze dadzą :))
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 00:12
                                                    idę spać-trzy godziny już tu siedzę :-/
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 00:13
                                                    dobranoc
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 00:13
                                                    owocnego grania-jeśli jeszcze będziecie grać ;)
                                                  • Gość: 100 Re: kolejny nowy pokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 00:19
                                                    Te Twoje majtki z drutu wydają mi się coraz bardziej interesujące .
                                                    Zwłaszcza jako prezent dla nieprzyjaciół :)
                                                    Dobry ze mnie człowiek więc jutro pewnie zmienię zdanie :)))
                                                    Napiszcie , gdybyście wpadli na jakiś pomysł , coby się wydostać z tego pokoju .
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 10:01
                                                    Gość portalu: 100 napisał(a):

> Te Twoje majtki z drutu wydają mi się coraz bardziej interesujące .
                                                    > Zwłaszcza jako prezent dla nieprzyjaciół :)
                                                    ;-)
                                                    Chyba sobie nie poradzę z tym draństwem :-(
                                                  • katg1 Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 14:21
                                                    kurde, - jak zaczęłam jeszcze raz - zapomniałam, gdzie był scyzoryk ! Help !
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:33
                                                    ok, tym razem wyszło układanie - mam piłeczkę i dekoder - na jakim etapie
                                                    jesteście ?
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:42
                                                    już próbowałam nadać doors i key - nic
                                                  • Gość: karolina Re: kolejny nowy pokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.05, 14:46
                                                    open, help - też nic
                                                  • pinkpanther Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 15:28
                                                    fajnie... dałam się wciągnąć i utknęłam na przegródkach z żółtym guziekiem
                                                    help!
                                                  • pinkpanther Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 15:42
                                                    hmm no i ten dekoder...
                                                  • kalkos Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 21:00
                                                    coz tez stoje. szukalem po swiecie podpowiedzi ale nic po polsku tudziez
                                                    niemiecku nie znalazlem. jest cos po angielsku, francusku i rosyjsku.
                                                  • Gość: m Re: kolejny nowy pokoj IP: *.pl / 193.24.200.* 02.05.05, 21:35
                                                    a zauwazyliscie ze na tych szufladach pod szafa sa znaki z kodem morsa?? tylko
                                                    nie moge ich odczytac....
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 21:56
                                                    Ja wyczytałam
                                                    D T E
                                                    W W L
                                                  • wave32 Slon, tu jesteś. :) 02.05.05, 21:59
                                                  • slon_bim-bom Re: Slon, tu jesteś. :) 02.05.05, 22:47
                                                    A i owszem
                                                  • Gość: m Re: kolejny nowy pokoj IP: *.pl / 193.24.200.* 02.05.05, 22:05
                                                    wyszlam i sie zawidlam myslalam ze bedzie bardziej skomplikowanie:(
                                                    k g
                                                  • slon_bim-bom Re: kolejny nowy pokoj 02.05.05, 22:47
                                                    no to teraz mów, czy dobrze odgadłam znaczki :-) bo mi nie wchodzi :-(
                                                  • Gość: m Re: kolejny nowy pokoj IP: *.pl / 193.24.200.* 03.05.05, 09:54
                                                    do wyjscia litery to- k g -od kodu na pileczce do golfa
                                                  • katg1 Re: kolejny nowy pokoj 03.05.05, 14:58
                                                    ale gó..ane zakończenie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka