Gość: rzarufka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:21 Dajcie jakieś rady, jak "wkupić" się w towarzystwo i bezboleśnie przetrwać emocjonujący dzień. Uściślam: chodzi o szpital. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: PIERWSZY DZIEŃ W PRACY !!!!! 13.05.05, 22:21 ubierz sie w kaftan bezpieczenstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: PIERWSZY DZIEŃ W PRACY !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 06:13 Pierwszy dzień w szpitalu ?? Tradycyjnie, wg zawodu i stanowiska, słodycze, kawa, kwiaty, dobra wódeczka albo łyskacz (koniaku nie dawaj bo pany doktory juz nie moga na to patrzeć), koperta -wg panującego w tym szpitalu zwyczaju, jeśli płaciłaś za przyjęcie, to przy wypisie drugi raz nie wręczaj, być może za zabieg trzeba płacić osobno. Szybkiego powrotu do zdrowia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
littleblack do n_l 14.05.05, 07:17 Trzeba czytać ze zrozumieniem. Ja rozumiem że założyciel wątku ma w tym szpitalu pracować a nie chorować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n_l Re: do littleback IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.05, 07:48 > Trzeba czytać ze zrozumieniem Chyba Cię rozumiem, sobota, wściekle wczesna pora... ale mimo wszystko trzeba patrzeć na jakim forum się pisze. Podpowiem Ci, to nie jest Forum Praca. Miłego weekendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: do littleback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:13 Ja pamietam swój pierwszy dzień. Trzeba być miłym po prostu:). Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: do littleback 14.05.05, 10:18 Jezu nie_lozumiem Alu ty gupi jesteś , bes zrozumienia czytasz ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Poczkaj trochę, 14.05.05, 10:39 wytrzeźwiejesz, kac minie i inaczej na to wszystko spojrzysz. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Poczkaj trochę, 14.05.05, 11:07 no_login napisał: > wytrzeźwiejesz, Niedoczekanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzarufka Re: do littleback IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 10:50 liczyłam też na humorystyczne "wpadki" które Wam się przytrafiły - np pomyliliście szefa z portierem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: do littleback 14.05.05, 15:10 > liczyłam też na humorystyczne "wpadki" które Wam się przytrafiły - np > pomyliliście szefa z portierem itp. I zamiast dać dupy szefowi dała któraś portierowi? Czy to zabawne? Chyba nie. Bo szefowi tak trzeba było poźniej dać, i tak. :/ Odpowiedz Link Zgłoś