apja 30.05.05, 11:14 Może już byŁo? Ale i tak zaczynam: - Kurna chata - kurka wodna - w dup..ę jeża a wy? co mówicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 11:55 No rzućcie pomysŁami, bo czasem muszę zakląć a już znudziŁy mi się moje chasŁa. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 11:58 O kinder beuno. Odpowiedz Link Zgłoś
szakaszwili Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 12:00 Kurza twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami.kadze Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.aster.pl 30.05.05, 12:01 Motyla noga! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koloko Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:38 O SHIT! Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 14:19 kurcze pioro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grylzdyl Fataan Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:50 Jak trzeba popuścić to polecam pieluchomajtki. (wiem, wiem... niski to dowcip...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:56 Dlaczego mieszać w to motyla? Biedny motylek jest taki kololowy. Dlacego jego nózke wymieniamy? Co jak myślicie z kąd wzięŁo się motyla noga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VK Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:49 >Co jak myślicie z kąd wzięŁo się motyla noga? No nie wiesz??? Ten tekst przecież pochodzi z „Misia". Dokładniej scena z Wujkiem Dobra Rada (czy jakoś tak). :) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:11 ja mowie albo ne zesz kur...i reszta po cichu, a ostatnio zaczelam mowic kurna, ale juz sie odzwyczajam, bo to nie przystoi. Odpowiedz Link Zgłoś
efffka74 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:38 "sakreblę" tak szpetnie klnal Ksiaze Pan od Rumcajsa Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:51 O, to proste. Niech to (jasny) szlag. Niech to gwint ściśnie. Pierunie, jerunie (pieronie, jeronie) - regionalizm śląski :-))) Do diabła, do diaska. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 15:19 Kurza jego barania, nie dojona, z wiaderkiem węgla kolczastym drutem przez most Poniatowskiego przez dwa miesiące w upale w te i nazad ganiana morda! - regionalizm warszawski Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 15:24 O żesz w mordkę, masz siły, taka wiązanka w taką pogodę. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 16:17 A, mój drogi, jakaś szuja mi pozmieniała ustawienia w komputerze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kachax Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 30.05.05, 16:12 W modrę jeża niech to duner świśnie kurza jego mać niech to szlag najjaśniejszy trafi w modrę kopane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leeloo Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.chello.pl 30.05.05, 16:29 ,,A do jasnej chropowanej cholery! Kurtyzana twoja matuchna w decybele kopana! Jolka spróchniała twojej babki, żeby ją parchy pokryły! Kij ci na monogram złotem haftowany! Ty gumo do żucia! Ja ci pokażę ty KROWO NIEBIAŃSKA! Dosyć tego! '' Odpowiedz Link Zgłoś
betsaida Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 20:03 o putin! (puitę siw wymawia mnie jwiecej) (czyyli, g..po fracusku,uczono mnie ze to jedyne co przystoi kobiecie:) uroczo brzmi a jeszcze ladniej sie pisze i zawsze mi sie humor poprawia:) Odpowiedz Link Zgłoś
trond Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 21:44 zazwyczaj: za wsze ko kakola;-(!!! ale ostatnio lubię: o kurczątko! Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 22:27 O lepper! - to prawie jak o cholera, bo w niektorych jezykach europejskich znaczy to trąd (a moze trond:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: purystka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.net81-64-79.noos.fr 06.06.05, 15:43 putin- zanaczy nie mniej nie wiecej jak "ku.." po francusku. Wtrafione... (ps.fakt ze sie wymawia inaczej niz wersja rosyjska czy polska) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jago Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: 213.25.20.* 31.05.05, 09:29 Mój kumpel mówi - o w mordę misia A moja szefowa z poprzedmiej pracy jak ją coś bardzo zirytowało, to mówiła, że dostanie k...y z włosami Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:17 A moja, że jak nie urok, to przemarsz wojsk. Odpowiedz Link Zgłoś
apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:37 Qrcze ale niektórym chce się wtedy gadać no? Moja córcia jak miaŁa 2 latka to powiedziaŁa kur...a śnieg w środku lata. Nie wiem skad to wzieŁa ale mówiŁa że krasnoludki w bajce tak spieway. Tylko ciekawe w jakiej. A mój syn jak chce przekląc to ciagnie mnie za wŁosy. Odpowiedz Link Zgłoś
3promile Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:40 ożesztyorzeszkuwmordęinożemościanęizetrzećśwatwaratwamarynarawteiwewtedrutemkolczastymszarpana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tera ja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:20 opowiadam wtedy bajkę o orzeszku: o żesz ku...!!!!!! jasna chlorella!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawa_potrzeba Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 14:25 psia krew (tudziez kosc) sakramancko cholewa fak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agga Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:34 z francuska;"o flut!" bądź "merdre".Ale ostatnio to odpowiedzią na wszytko jest KOPYTKO;)) Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.guru Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 16:00 o ty [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99) że [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99) jakbym cię [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99) i [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99) skorupę[----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:57 No nieźle, jak to wszystko zapamiętasz. Ale teraz będe mówić "o kopytko". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:30 FUCK (wymawiam tak ja się piszę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:00 faken krojcen..(moje ulubione) albo qpa sztitu vel szszszsita bullszszszsita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sineira Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:34 Autorstwa mojej starszej koleżanki z pracy, bardzo zaraźliwe: - A niech to świnia powącha!!! (a niech go..., a niech ich... - w zależności od kontekstu) oraz - Do hugona! (z lekkim zawieszeioem głosu po "hu") Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 06.06.05, 23:10 "Kurtka jego w gajowego" "Kurtka jego w cara Mikołaja" - to teksty mojego ojca A ja znałam kiedys kolesia który mówił "kuchnia" zamiast ku.wa Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 00:03 żesz choroba! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:15 Mój tesć mówi wafenterentutki. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 18:12 Znajomy mówi "a niech to chu...dy Arab w gęstych krzakach!" Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 18:24 NOO jak nie wypada to mówię ku..jegomać, chyba, że wypada, wtedy to co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
slon_bim-bom Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 21:49 a mój dziadek mówi "urwał nać!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kj Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:08 kiedy chcesz tak soczyscie sobie powiedziec to mow KURRRRsy wieczorowe Odpowiedz Link Zgłoś