Dodaj do ulubionych

Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówicie?

30.05.05, 11:14
Może już byŁo?
Ale i tak zaczynam:
- Kurna chata
- kurka wodna
- w dup..ę jeża
a wy? co mówicie?
Obserwuj wątek
    • apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 11:55
      No rzućcie pomysŁami, bo czasem muszę zakląć a już znudziŁy mi się moje chasŁa.
      • xxx131 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 11:58
        O kinder beuno.
    • szakaszwili Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 12:00
      Kurza twarz!
    • Gość: kami.kadze Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.aster.pl 30.05.05, 12:01
      Motyla noga! :)))
      • Gość: koloko Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:38
        O SHIT!
      • koza16 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 14:19
        kurcze pioro!
    • Gość: Grylzdyl Fataan Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:50
      Jak trzeba popuścić to polecam pieluchomajtki.

(wiem, wiem... niski to dowcip...)
    • Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 12:56
      Dlaczego mieszać w to motyla? Biedny motylek jest taki kololowy. Dlacego jego
      nózke wymieniamy? Co jak myślicie z kąd wzięŁo się motyla noga?
      • Gość: VK Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:49
        >Co jak myślicie z kąd wzięŁo się motyla noga?

No nie wiesz???
        Ten tekst przecież pochodzi z „Misia". Dokładniej scena z Wujkiem Dobra Rada
        (czy jakoś tak). :)
    • gixera Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:11
      ja mowie albo ne zesz kur...i reszta po cichu, a ostatnio zaczelam mowic kurna,
      ale juz sie odzwyczajam, bo to nie przystoi.
      • efffka74 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:38
        "sakreblę" tak szpetnie klnal Ksiaze Pan od Rumcajsa
        • morgen_stern Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 13:51
          O, to proste.
          Niech to (jasny) szlag.
          Niech to gwint ściśnie.
          Pierunie, jerunie (pieronie, jeronie) - regionalizm śląski :-)))
          Do diabła, do diaska.
          itd.
          • yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 15:19
            Kurza jego barania, nie dojona, z wiaderkiem węgla kolczastym drutem przez most
            Poniatowskiego przez dwa miesiące w upale w te i nazad ganiana morda! -
            regionalizm warszawski
            • no_login Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 15:24
              O żesz w mordkę, masz siły, taka wiązanka w taką pogodę.
              • yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 16:17
                A, mój drogi, jakaś szuja mi pozmieniała ustawienia w komputerze...
    • Gość: kachax Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.spl.sas.com / 213.241.42.* 30.05.05, 16:12
      W modrę jeża
      niech to duner świśnie
      kurza jego mać
      niech to szlag najjaśniejszy trafi
      w modrę kopane
      • Gość: leeloo Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.chello.pl 30.05.05, 16:29
        ,,A do jasnej chropowanej cholery! Kurtyzana twoja matuchna w decybele kopana!
        Jolka spróchniała twojej babki, żeby ją parchy pokryły! Kij ci na monogram
        złotem haftowany! Ty gumo do żucia! Ja ci pokażę ty KROWO NIEBIAŃSKA! Dosyć
        tego! ''

• betsaida Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 20:03
          o putin! (puitę siw wymawia mnie jwiecej) (czyyli, g..po fracusku,uczono mnie
          ze to jedyne co przystoi kobiecie:) uroczo brzmi a jeszcze ladniej sie pisze i
          zawsze mi sie humor poprawia:)
          • trond Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 21:44
            zazwyczaj:
            za wsze ko kakola;-(!!!
            ale ostatnio lubię:
            o kurczątko!
            • xxx131 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 30.05.05, 22:27
              O lepper! - to prawie jak o cholera, bo w niektorych jezykach europejskich znaczy to trąd (a moze trond:))
          • Gość: purystka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.net81-64-79.noos.fr 06.06.05, 15:43
            putin- zanaczy nie mniej nie wiecej jak "ku.." po francusku. Wtrafione...

(ps.fakt ze sie wymawia inaczej niz wersja rosyjska czy polska)
    • Gość: jago Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: 213.25.20.* 31.05.05, 09:29
      Mój kumpel mówi - o w mordę misia
      A moja szefowa z poprzedmiej pracy jak ją coś bardzo zirytowało, to mówiła, że
      dostanie k...y z włosami
      • yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:17
        A moja, że jak nie urok, to przemarsz wojsk.
    • apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:37
      Qrcze ale niektórym chce się wtedy gadać no?
      Moja córcia jak miaŁa 2 latka to powiedziaŁa kur...a śnieg w środku lata.
      Nie wiem skad to wzieŁa ale mówiŁa że krasnoludki w bajce tak spieway. Tylko
      ciekawe w jakiej.
      A mój syn jak chce przekląc to ciagnie mnie za wŁosy.
      • 3promile Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 10:40
        ożesztyorzeszkuwmordęinożemościanęizetrzećśwatwaratwamarynarawteiwewtedrutemkolczastymszarpana!
        • Gość: tera ja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 12:20
          opowiadam wtedy bajkę o orzeszku:
          o żesz ku...!!!!!!

jasna chlorella!!!
          • miroslawa_potrzeba Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 14:25
            psia krew (tudziez kosc)
            sakramancko
            cholewa
            fak
    • Gość: agga Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:34
      z francuska;"o flut!" bądź "merdre".Ale ostatnio to odpowiedzią na wszytko jest
      KOPYTKO;))
    • twoj.guru Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 31.05.05, 16:00
      o ty [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
      publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99)
      że [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
      jakbym cię [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
      i [----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
      skorupę[----][Ustawa z dn. 31 VII 81r., o kontroli
      publikacji i widowisk; art. 2, pkt. 1 (Dz.U. nr 20, poz. 99).
      • Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 18:57
        No nieźle, jak to wszystko zapamiętasz.
        Ale teraz będe mówić "o kopytko".
    • Gość: anka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:30
      FUCK (wymawiam tak ja się piszę)
      • Gość: DŻEJMS BŁĄD Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 16:00
        faken krojcen..(moje ulubione)
        albo qpa sztitu vel szszszsita bullszszszsita
    • Gość: Sineira Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:34
      Autorstwa mojej starszej koleżanki z pracy, bardzo zaraźliwe:
      - A niech to świnia powącha!!! (a niech go..., a niech ich... - w zależności od
      kontekstu)
      oraz
      - Do hugona! (z lekkim zawieszeioem głosu po "hu")
      • folkatka Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 06.06.05, 23:10

"Kurtka jego w gajowego"
        "Kurtka jego w cara Mikołaja" - to teksty mojego ojca
        A ja znałam kiedys kolesia który mówił "kuchnia" zamiast ku.wa
    • dziunia86 Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 00:03
      żesz choroba! ;)
      • Gość: apja Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:15
        Mój tesć mówi wafenterentutki.
        • yoma Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 18:12
          Znajomy mówi "a niech to chu...dy Arab w gęstych krzakach!"
          • rydzyk.tadeusz Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 18:24
            NOO jak nie wypada to mówię ku..jegomać, chyba, że wypada, wtedy to co innego.
            • slon_bim-bom Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic 07.06.05, 21:49
              a mój dziadek mówi "urwał nać!"
              • Gość: kj Re: Nie wypada zakląć, trzeba popuścić - co mówic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 22:08
                kiedy chcesz tak soczyscie sobie powiedziec to mow KURRRRsy wieczorowe
    • zona_mi O, kurczątko! 07.06.05, 22:13
      To z siostry Basen :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka