Gość: fanszetka Re: Tylu, ze ohohoho... i jeszcze troche ;)))... IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 08.06.05, 14:35 za mało, żeby mi się spodobało, za dużo żeby się nie znudziło ale ze mną na roku było dziewczę, które postanowiło zaliczyć każdą literę alfabetu, na 3-cim roku była gdzieś przy S, to policzcie sobie. Na dodatek skrzętnie prowadziła rejestr: jak miał na imię, gdzie się spotkali, gdzie się bzykali. Wesołe hobby, chociaż ja wolałabym już zbierać znaczki... Odpowiedz Link Zgłoś
fruwam wow... a to ziolko (: 08.06.05, 14:40 a czy leciala w kolejnosci alfabetycznej czy to nie bylo najwazniejsze (sorry za drobiazgowosc). i czy mogla zaliczyc S czy M np 2 razy? Odpowiedz Link Zgłoś
edzia-fredzia Alfabetycznie to musiala przerabiac ciagle :)))... 08.06.05, 14:47 no chyba, ze facetow tez alfabatycznie poznawala :DDD... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanszetka Re: wow... a to ziolko (: IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 08.06.05, 15:27 fruwam napisała: > a czy leciala w kolejnosci alfabetycznej czy to nie bylo najwazniejsze (sorry > za drobiazgowosc). i czy mogla zaliczyc S czy M np 2 razy? z tego co mi wiadomo w doborze literek alfabetu była raczej spontaniczna, czy zaliczyła każdą literkę dwa czy wiecej razy nie wiem... i wolałabym nie wiedzieć... wśród naszego kręgu miała xywę "kolekcjonerka" na początku myslelismy, że łże jak pies ale znaleźli się świadkowie (badź ofiary, bo szczerze mówiąc raczej szpetna była) Odpowiedz Link Zgłoś
no_login Re: wow... a to ziolko (: 08.06.05, 21:05 Po jakimś wykładzie/egzaminie/whatever prowadzący pyta się studentów: -dlaczego tę waszą koleżankę nazywacie Grypa? -bo grypę panie profesorze to każdy miał Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 14:46 Wszystkie kobiety to dziwki Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: uffff dobrze, ze nie jestem kobieta :PPP... 08.06.05, 15:28 Może chociaż ministrantem? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: moze, moze ;)))))... 08.06.05, 15:52 Oj, coś za bardzo mnie wciąga ten wątek. Idę się wyspowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanszetka Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 08.06.05, 15:35 nie wszystkie proszę xiędza dyrektora, chwalebny wyjątek w postaci Maryi nawet żywcem do nieba się dostał, proszę o powściągliwość... poza tym coś mnie się zdaje, że z xiedza dyrektora to taki xiądz jak z koziej dupy trąba, bo nie wie, że po zakonie to się zakonnikiem zostaje i mozna odprawiać msze itp tylko w swoim zakonie jako brat/opat i temu podobne, a ksiedzem po seminarium duchownym i tylko taki może spieszyć z posługą zwykłemu bliźniemu swemu Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:51 Gość portalu: fanszetka napisał(a): tym coś mnie się zdaje, że z xiedza dyrektora to taki xiądz jak z koziej > dupy trąba, Pięknie powiedziane i dalej też, tak uczenie . A wcześniej tak natchnienie. :[ Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:52 a ksieza to pedofile:) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:53 nie wiem jak to sie stalo, ze wyszlo na czerwono Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:55 ale odkrycie file:) samo sie podswietla Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:56 Dostajesz złoty frędzel i nagrodę prezydenta za odkrycie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 15:57 dziekuje za fredzla, bede go dzielnie nosic przy pasku Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 16:30 Ale jaja. Ciekawość, co tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 20:43 Ja wiem co tam jest, tam nic nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 20:44 The truth is... out there... Odpowiedz Link Zgłoś
no_login re:Wiedziałem czemu idę do zakonu 08.06.05, 22:04 Tylko dlaczego do żeńskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
em.em.em Re: kobitki ile mialyscie facetow w swoim zyciu? 09.06.05, 09:53 i znowu watek, ktory zyje swoim wlasnym zyciem. To ja moze jakis kawal opowiem. Tylko jaki, ostatnoo zadnego fajnego nie slyszalem. Moze ktos pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: kobitki ile mialyscie facetow w swoim zyciu? 09.06.05, 10:32 Ależ wodzu, co wódz? Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: kobitki ile mialyscie facetow w swoim zyciu? 09.06.05, 10:35 i gdzie ten dow cip? Odpowiedz Link Zgłoś
koza16 Re: kobitki ile mialyscie facetow w swoim zyciu? 09.06.05, 10:56 To ja przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś