Dodaj do ulubionych

S _ _ _ _ _ _ _ _ A

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 20:57
kogo powiesić? :)
Obserwuj wątek
    • gixera Re: S _ _ _ _ _ _ _ _ A 20.06.05, 20:58
      Mariana
      • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ _ _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:04
        O

to jest łepek Gixery wiszącej :)
        • gixera Re: S _ _ _ _ _ _ _ _ A 20.06.05, 21:12
          poprosze druga literke
    • trond Re: S _ _ _ _ _ _ _ _ A 20.06.05, 21:11
      Odpowiadasz na :
      Gość portalu: Uzo napisał(a):

> kogo powiesić? :)

a można n razy,jeśli ktoś już wisi?np.,teqwila,na hamaku?;-)
      • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:12
        a proszę :)
        • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:13
          słonia
          • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:19
            ....><
            ..../
            ___/

łapka dla Gixery :)
            (kiepsko rysuję)
            • trond Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:21
              suszarnija?to jakiś nowy odłam baru suszi?
              • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:24
                kupuje jedna spolgloske, a w nagrode wybieram, zelazko i deske do prasownia
                • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:24
                  jaką?!
                  • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:26
                    trzecia w poszukiwanym slowie:)
                    • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:27
                      podaj dokłądnie literkę :)

A, E, I, Z? L?
                      • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:36
                        K
                        • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:37
                          druga łapka :)
                      • trond Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:38
                        ser,oto nina:tak oto wykwitła miłość białka do kobiałki?;-)
                        • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:39
                          Trond?

łapka dla Ciebie...!

powieszę oboje??!! :D
                          • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:41
                            Słonina
                            Nie za duzo tam tych liter?
                            Czy po kazdej powieszonej czesci nie powinno sie odslaniac jednej literki?
                            • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:43
                              nie za duzo :)

wiesza sie za nietrafienie... na tym cala trudnosc...
                              dla ulatwienia dodam, ze na poczatku raczej trzeba samogloski wykonczyc...

potem jest latwiej... i mniejsza sznasa trafienia na stryczek...
                            • trond Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:44
                              szubienica dla pajaca mały nakład lepsza praca
                              • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:45
                                Trond? czyżbyś coś sugeroał?! :))))
                                • trond Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:48
                                  Odpowiadasz na :

> Trond? czyżbyś coś sugeroał?! :))))

ładnie bimba,obserwacja taka;-)
                                  • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:49
                                    hehehehehehehehehe :)

ludzie są żądni sensacji, no no..... ;P
                                    • trond Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:52
                                      Odpowiadasz na :

> hehehehehehehehehe :)
                                      >
                                      > ludzie są żądni sensacji, no no..... ;P

a żebyś wiedział-ja pierwszy zejdę z hamaka żeby ponieść sztandar sensacji w
                                      paradzie sensacji i żaru emocjonalnego
              • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:24
                hehehehe....

łepek dla Ciebie, Trond!
                • Gość: Szafir Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:45
                  I.
                  • gixera Re: S _ _ _ _ _ N _ _ A 20.06.05, 21:46
                    szubienica
                  • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N I _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:46
                    e wuala!
                    • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N I _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:46
                      OKLASKI dla tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • gixera Re: S _ _ _ _ _ N I _ A 20.06.05, 21:48
                        wlasnie nie wiem, czy kolega przede mna byl swiadom, ze to on pierwszy trafil.
                        dziewczyny piszcza, chlopaki zgrzytaja zebami, szampan sie leje, sztuczne ognie
                        wystrzelily.
                        • trond Re: S _ _ _ _ _ N I _ A 20.06.05, 21:50
                          Odpowiadasz na :
                          gixera napisała:

> wlasnie nie wiem, czy kolega przede mna byl swiadom, ze to on pierwszy trafil.
                          > dziewczyny piszcza, chlopaki zgrzytaja zebami, szampan sie leje, sztuczne
                          ognie
                          > wystrzelily.

był,był.p.s.a dla Ciebie kielich tequili,cytrynka i ew.sól...
                        • Gość: Szafir Re: S _ _ _ _ _ N I _ A IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:50
                          :D

Kto wygrywa, ten ustala nowe słowo. Gixera?
                          • gixera W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _U 20.06.05, 21:52
                            wygral Trond, ale ja mam pomysl:-)
                            przymiotnik
                            • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _U IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:53
                              "A"
                              • gixera Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 21:54

• Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:55
                                  "E"
                                  • gixera Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 21:56
                                    lepek wisi:)
                                    PS. sloneczko, ty poczkeaj na swoja kolej, cio Ixio:)
                                    • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:57
                                      "I"?
                                      • gixera Re: W _ _ _ _ _ _I _ _ _ A _Y 20.06.05, 21:59
                                        jest niezle, co dalej?
                                        • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _I _ _ _ A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:00
                                          "O"? idę po bandzie.... :)
                                          • gixera Re: W _ _ _ _ _ _I _ O _ A _Y 20.06.05, 22:01
                                            Prosze panstwa, dobry jest!
                                            • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _I _ O _ A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:02
                                              zaryzykuję spółgłoskę "W"
                                              • gixera Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A _Y 20.06.05, 22:03

• Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:05
                                                  xxx131 pomóż, bo mnie powiesi w całości!

"N"?
                                                  • xxx131 Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A _Y 20.06.05, 22:06

Moze "C", nei mam pojecia.
                                                  • gixera Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A _Y 20.06.05, 22:08
                                                    Nie:-)
                                                    Ix, ciebie powiesimy za klejnoty

ojo
                                                  • xxx131 Re: WY E LIMI N O W A NY 20.06.05, 22:10
                                                    Nie mozna powiesic za jaja!
                                                  • gixera Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A NY 20.06.05, 22:06
                                                    powiesi? jak narazie to ty wymiatasz:)
                                                  • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ I _ O W A NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:10
                                                    to właśnie ta stara zasada, jeszcze z dzieciństwa... najpiew samogłoski :)

"U"
                                                  • gixera Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY 20.06.05, 22:15

• Gość: Uzo Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:17
                                                    "T"?

teraz będzie trudniej... :)
                                                  • gixera Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY 20.06.05, 22:18
                                                    Nie, za co mamy Pana powiesic?
                                                  • Gość: Uzo Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:20
                                                    zostal mi brzuch i nogi...

:(
                                                    "C"
                                                  • Gość: Uzo Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:22
                                                    a co z tym "E"? ono jest? czy nie nie jest? :)
                                                  • gixera Re: W _ _ U _ _ I _ O W A NY 20.06.05, 22:28
                                                    ni ma
                                                  • gixera W Y _ U _ _ I _ O W A NY 20.06.05, 22:30
                                                    to ja przed snem dorzuce jeszcze jedna samogloske, a wy pomyslcie, zobaczymy co
                                                    z tego wyjdzie:)
                                                  • gixera Re: W Y _ U _ _ I _ O W A NY 21.06.05, 08:47
                                                    i co?
                                  • qixera Re: W _ _ _ E_ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 21:57

• Gość: Uzo Re: W _ _ _ E_ _ _ _ _ _ A _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:58
                                      a jeśli jest "E" to czemu mi łepek powiesiłaś? :( buuu...
                                      • gixera Re: W _ _ _ E_ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 22:00
                                        to nie ja, to Ix
                                        • xxx131 Re: W _ _ _ E_ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 22:01
                                          Ale przeciez jest tu tylko jeden Ix.
                                          • gixera Re: W _ _ _ E_ _ _ _ _ _ A _Y 20.06.05, 22:04
                                            Jeden Ix, ale w trzech osobach
                            • gixera W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Y 20.06.05, 21:53
                              dalam dupy, errata
                              trond, sprawdzales kszynke?
                              • Gość: Uzo Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _Y IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:54
                                hehehehe :)

to jeszcze raz :)
                            • trond Re: W _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _U 20.06.05, 21:56
                              niestety czas do pracy-czwarta zmiana,ale hasło pasjonujące,pasjonujące...jakoś
                              wojewódzkiemu,czy tak podobnież...p.s.moje hasło proste:
                              rzeczownik:
                              P......ć.do ew.wykorzystania...
                      • trond Re: S _ _ _ _ _ N I _ A 20.06.05, 21:49
                        Odpowiadasz na :

> OKLASKI dla tej pani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chyba pana?podałem przed gixie;-)sprawdź posty...
                        • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N I _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:51
                          OKALSKI DLA PANA!!!!
                          Wygrał Pan lutownicę!!!!
                          pan sie podzieli lutownicą z panią, żeby jej smutno nie było!

kto następny?
                          • Gość: Uzo Re: S _ _ _ _ _ N I _ A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:52
                            Gixera! wymyślaj hasło :)))
                        • xxx131 Re: S _ _ _ _ _ N I _ A 20.06.05, 21:51

moje gratulacje!
    • xxx131 A mozu ja: S_ _ _ _ R 20.06.05, 21:55

• Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ _ _ _ R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:56
        to ja na dwa fronty

"O"
        • xxx131 Re: A mozu ja: S_ _ _ _ R 20.06.05, 21:58

no to lepek :)
          • Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ _ _ _ R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 21:59
            "A"?
            • xxx131 Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - :) 20.06.05, 22:00

• Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:03
                "I"?
                • xxx131 Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( 20.06.05, 22:05

Raczka, chyba.
                  • Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:06
                    Skalar?
                    • xxx131 Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Pudlo :(, probuj dalej 20.06.05, 22:07
                      Pudlo
                      • Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Pudlo :(, probuj dale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:14
                        "L"?!
                        • xxx131 Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? 20.06.05, 22:16

• Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.05, 22:19
                            Gixera! help!

stonoga, ktora konczy się na "R"?!
                            • gixera Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? 20.06.05, 22:29
                              a czy takie slowo w ogole istnieje? czy Pan Ix zlosliwie je wymysli?
                              • tredive_nelliker Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? 21.06.05, 00:16
                                czyżby SPACER ?
                                • Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 01:02
                                  no proszę... jutro się okaże :)
                                  • tredive_nelliker Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Nie :( Ile konczyn? 21.06.05, 01:22
                                    dlaczego dopiero jutro ?
                                • xxx131 Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Pudlo:) To nie to :) 21.06.05, 15:18

• Gość: Uzo Re: A mozu ja: S_ A _ _ R - Pudlo:) To nie to :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:38
                                    teraz muszę popracować, wieczorem pokombinuję, jeśli mnie ktoś nie ubiegnie...
                                    :)
          • trond ode mnie:P......Ć 20.06.05, 21:59
            powodzenia w grze,jutro zajrzę na wyniki i nie dajcie się powiesić...;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka