Gość: JS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 00:52 Codzienny cykl , humorystycznych pasków komiksowych z dwoma menelikami w roli głównej: www.menele.com A piszę to, bo jestem autorem Meneli i chętnie przeczytałbym jakąś opinię na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croyance Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 01:01 Mnie sie podoba :-))) Wyslalam link kolezance :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Re: Coś nowego: menele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 08:43 super!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v. Re: Coś nowego: menele IP: *.icpnet.pl 28.06.05, 10:26 mnie to troche nudzi Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 12:35 A moja kolezanka miala takiego pecha.... cokolwiek co powiedziala to z niej szydzono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziutek glutek Re: Coś nowego: menele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:19 Oj to miała pecha, nawet mi się jej szkoda w pewnym momencie zrobiło . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: Coś nowego: menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:40 No bez przesady, jej to bimbalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imho Re: Coś nowego: menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:45 pomysł fajny, ale żarty ciężkawe, brakuje "iskry"... poczytaj trochę Stanisława z Łodzi w Przekroju, może złapiesz o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Coś nowego: menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 17:13 Stanisława znam dobrze (choć nie prywatnie). Nawet jeśli w tej chwili porównanie Meneli do Stanisława wypada na korzyść tego drugiego, to przecież i on może się kiedyś stoczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imho Re: Coś nowego: menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:38 pewnie, że może ;) ale jednak czegoś mi brakuje w Twoich komiksach (będę śledzić postępy :)) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
blondyna2005 Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 19:56 podobają mi sie. i te drugie w biurze tez. przypominają mi prace i mojego szefa. :P fajne. chciałabymtaki kalendarzz menelami ale zeby był bardziej przezroczysty, bo nie chce rezygnowac ze swojego dotychczasowego pulpitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uzo Re: Coś nowego: menele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 20:25 fajny pomysl na www, fajne postacie, ale brak pomyslu na dowcipy, takie troche one wymuszone sa, mało błyskotliwe... to moje zdanie :) a propos... kiedyś wpadł mi w ucho taki dowcip: stoi dwóch pijaków pod spożywczym, z którego wychodzi grupka ludzi i popija mineralną, jeden pijak szturcha drugiego: - Ty! widziałeś? wodę piją! drugi kręcąc głową z niedowierzaniem: - ...jak zwierzęta... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk.tadeusz Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 20:36 Zdecydowanie Gustaw Biurowy jest moim faworytem . Teksty bardziej mnie bawią i postacie ciekawsze Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marecki997 Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 20:39 Zgadzam się z Uzo - postacie ładnie narysowane, ale historyjki są mało zabawne. Autor nie ma takiego pomysłu na dowcipy jak na przykład słynny Andrzej Mleczko. www.mleczko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pschemo Re: Coś nowego: menele 28.06.05, 20:56 no nawet nawet..tylko szkoda ze przekleństwa są wykropkowane..jakos chyba lepiej by to wyglądało bez cenzury..ale ogólnie ok..keep it up (dodałem do Ulubionych więc będę sprawdzał postępy :P ) Odpowiedz Link Zgłoś