Gość: Tatiana IP: *.piotrkow.net.pl 15.07.05, 22:33 Blue Cafe: Jestem dzika, daję zupy jestem dziwka, daję dupy Do TIRa, do wyra piechotą będę szła... Do TIRa, do wyra pójdę gdzie się da... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
egotegoexorcismo Re: Parodie piosenek 15.07.05, 23:13 Bardziej liryczne tu: www.halama.pl/index.php?go=multi drugie od góry, trzecie od dołu Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Parodie piosenek 18.07.05, 11:58 W jakims kabarecie była parodia piosenki "Daj mi te noc" Daj mi ten mocz Do badań mocz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Parodie piosenek IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 18.07.05, 12:01 Buehehehehehehehehehehe!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Re: Parodie piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 12:54 Kabaret Moralnego Niepokoju zrobił świetną przeróbkę piosenki Ivana I Delfina "Jej czarne oczy"... miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Parodie piosenek 25.07.05, 17:46 jak byłam w ogólniaku modna była piosenka: a ja mam psa, dwie części ma znalazłam go na torach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Parodie piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.05, 21:02 Z dyskoteki sprzed kilku lat: Zawsze ciebie chciałbym bić, przez całe lata, zawsze ciebie chcialbym bić, boś głupia szmata, zawsze ciebie chciałbym bić, a potem zgwałcić, bo ja bardzo lubię pić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżipago Re: Parodie piosenek IP: *.acn.waw.pl 25.07.05, 23:17 Wiater ze wsi (na melodię Wind of change, of course) Chodze se po wsi, całe sioło śpi jeno szczeka pies sołtysa Księżyc świeci w tle, kac dogania mnie dogoni jak zaświta Laj la laj... Wieczorem znów był bal, w remizie zespół grał tańczyła piękna Zdzicha Chłopoki z obcej wsi skórę złoili mi Bom rzucał się na Krzycha Zemszczę się za te wszystkie guzy i siniaki Zemszczę się, mocno skopię dupy wam szczeniaki że spamiętacie mnie Laj la laj... Pogoda była zła, że nie wygonisz psa Przydałyby się ze dwa wina bez tego jest mi źle, wszystkiego boję się, gdy golnę - nic mnie nie powstrzyma Lecz ja nie poddam się, chłopoków zbierze się ma motor wsiunde i przejade się po wsi Gienek z Władkiem pójdą też, bo przecież wszyscy nudzą się! Miała byś walka bez pardonu na sztachety ale Krzych zebrał paczkę lepszą i niestety Znów - trzeba było wiać. A ja i tak Zemszczę się.... Laj la laj... Odpowiedz Link Zgłoś
charliecharlie Re: Parodie piosenek 26.07.05, 01:18 zaluje ze ci dalam... ewelina flinta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrangler Re: Parodie piosenek IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 16:25 Żałuję, że się zlałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Parodie piosenek 26.07.05, 08:28 Jak byłam w podstawówce, chodziła parodia "Autobiografii" Perfectu: Miałem dziesięć lat gdy pier****ął we mnie fiat na Powązkach był mój grób... /niestety nie poamiętam, jak dalej leciało/ Odpowiedz Link Zgłoś
fanszettka Re: Parodie piosenek 26.07.05, 08:55 z dobranocki miś Koralgol wielki cham miał dwa wina wypił sam teraz sobie smacznie śpi i o gołej babie śni a moja ulubiona, choć okrutna, to Puszek-okruszek rzecz jasna Puszek-okruszek, Puszek-kłębuszek złamię mu łapki, kopnę go w brzuszek Puszek okruszek, kłębuszek, jest między nami sympatii nić, wystarczy tylko że się poruszę, zaraz przybiega żeby go bić proszę tego nie czynić swoim puszkom okruszkom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwrustrofany Re: Parodie piosenek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.07.05, 12:31 Autobiografia miałem 10 lat gdy mój brat do kibla wpadł usłyszałem tylko plusk odnalazłem go w oczyszalni MPO dalej nie pamiętam, śpiewał to mój 13 letni na wycieczce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Parodie piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 23:04 Gość portalu: zwrustrofany napisał(a): > Autobiografia > miałem 10 lat > gdy mój brat do kibla wpadł > usłyszałem tylko plusk Gdy pobiegłem po sznur on już zrobił gul gul gul > odnalazłem go > w oczyszalni MPO cały w gównach był ale jeszcze trochę żył lecz mu walłem kulkę w łeb Ref. Po co ma ch.. męczyć się całą noc jak i tak zgon zaliczy że hej lepiej jak śmieć będzie powoli gnić w oczyszczalni śmierdzi i tak coś dalej było ale nie pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: Parodie piosenek 26.07.05, 23:23 Puszek Okruszek przebija wszystko !! ;)) ale sie usmialam ;)) My jeszcze w podst. zainspirowani ówczesnym przebojem bojsbendu Dzast Fajf (dla niewiedzacych Just 5) spiewalismy: Kolorowe kredki dzis mam - tylko dla siebie Spadaj chamie kup sobie sam - bo ci wyj***e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echtom Re: Parodie piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:11 Moje dzieci śpiewały kiedyś taki tekst: Ach śpij, kochanie Tarantula łazi ci po ścianie Kiedy wezmę długi kij ona spadnie ci na ryj a ty sobie słodko śpij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Parodie piosenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 00:17 To jeszcze staroć: - Mamma mija! Wsadź se w dupe kija! Pchaj, pchaj. Aż poczujesz w dupie raj! Odpowiedz Link Zgłoś
norah Re: Parodie piosenek 27.07.05, 09:05 Mamma mija - dobre :))))))))))) Uśmiałam się jak mops! Mnie zawsze rozwala tekst (chyba jakis kabaret to był czy co)do piosenki Blue Cafe: Jestem krową - daje mleko, uuuu...... :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Parodie piosenek 27.07.05, 09:19 Ach śpij, kochanie > Tarantula łazi ci po ścianie > Kiedy wezmę długi kij > ona spadnie ci na ryj > a ty sobie słodko śpij. ja znam nieco inna wersję: Ach spij, kochanie Tarantula łazi ci po ścianie A ja wezmę długi kij Tarantulę prosto w ryj a ty sobie dalej śpij... Odpowiedz Link Zgłoś
enta1 Re: Parodie piosenek 27.07.05, 11:21 Ja znam początek pięknej kolędy Wśród nocnej ciszy latają myszy. Niech je pani pozabija... Może ktoś zna dalszy ciąg, chętnie odśpiewamy ją w całości 24.12.2005. Z góry dziękuję Renata Odpowiedz Link Zgłoś
pawello35 Re: Parodie piosenek 27.07.05, 11:28 Kiedyś kumpel wymyślił świetną parodię "Baśki" Wilków, niestety pamiętam tylko drugą zwrotkę: Przyszła zima nastał chłód, znów zrobiło się biało tak samo, Burek biedny w oczach chudł, więc co noc wściekał się pod bramą, tylko Mućka śmiała sie, chociaż jedna w kraju była chora na BSE, siostra kota co dzień, zagłaskała by na śmierć, a owieczka, dawała ser Ref.: Piękny jak kombajn uuuuuuuu Chyba go kupie, Jak kury w galopie uuuuuuuu Jak wrzody na d*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijany_rumcajs Re: Parodie piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 14:04 Jest to temat-rzeka, np.Szajst fajf: Kolorowe sny, kiedy ja Dotykam siebie zwariowany swiat, kidy w nas tanczy zboczenie, albo hit discopolowy dla fanow Rydzyka: Obrabuje Twoj swiat Jestem kazdnodzieja itd.,albo przerobka "Baski" zainspirowana moim liceum, ale nie bedziecie wiedzieli, o co chodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~!@#$%^&*()_+| Re: Parodie piosenek IP: *.piotrkow.net.pl 08.08.05, 14:19 daj tę Baśkę pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pijany_rumcajs Re: Parodie piosenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:17 Ewa miala fajny biust Praciak loj, a Sliwa bez ogonka bezustannie sie blakal Kwasniak odbyt mial cudny, chociaz ryj paskudny Z Kluska mozna bylo konia walic lub w komorce gazowej sie palic!!!!!!( byl wielkim fanem Gestapo) Angie- pedal bierny rozstraja mi wszystkie nerwy Ref. Piekni jak kibel pozapychany gownami jak jaja Byrskiego jak scieki pod nami;-)wiem, ze to glup[ie i ze wytocza mi proces o znieslawienie, ale dobra Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: Parodie piosenek 08.08.05, 17:47 O.Zone Dragostea Din Tei ref.: WLEJ SE RESZTE DOBRA,DOBRA JEST! DOBRA NIE BÓJ SIE,W SZAFIE DRUGA FLACHA JEST!!! WLEJ SE WRESZCIE,MÓWIE CI,ŻE JEST JESZCZE SPORO JEST-W BARKU STOJĄ JESZCZE DWIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Marek Grechuta korowzwód IP: *.british / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:10 Kto pierwszy mnie wyruchał Kto piewszy zrobił laskę Kto pierwszy rżnął mnie w dupę Kto pierwszy robił laskę Kto oral a kto anal, Kto sado, a kto maso Kto zerżnął mnie bez sensu A kto to zrobił z klasą Ref. Posuwany w deszczu, Posuwany w słońcu Rżnięty na początku Rżnięty i na końcu Szczytu wciąż czekając Pałę naprężając Bez opamiętania Je.. niczym zając Kto pierwszy na twarz spuścił Kto pierwszy na me cyce Kto pierwszy zaś na plecy, Kto pierwszy na policzek Kto pierwszy brał na żabę Kto pierwszy wziął mnie w klesze Kto chlastał mnie zyletką A potem prosił jeszcze Ref... <potem coś jeszcze, nie pamiętam i wrezczie...> Kto z gwiazdozbioru Wenus Spojrzawszy na mnie zgadnie Kto rżnął mnie jako pierwszy Kto zerżnie mnie ostatni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozborn Re: Marek Grechuta korowzwód IP: *.british / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:12 sorki - w czwartym wersie powinno być "kto pierwszy zerżnął paskiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Marek Grechuta korowzwód IP: *.dip.t-dialin.net 08.08.05, 20:35 Na zarcie patrzysz bez emocji na przekor ziemniakom polanym sosem zezryj to sam,zezryj to sam nie zamieniaj szczeki w twardy glaz poki zeby w mordzie masz... Odpowiedz Link Zgłoś