Dodaj do ulubionych

Jaki dziwny prezent dostaliscie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 21:06
Moja kolezanka w prezencie slubnym dostala karafke w ksztalcie ryby i do tego
szesc kieliszkow tez w ksztalcie ryby tylko mniejsze ( chyba 50 ml ) dodam ze
lalo sie rybie z buzki i byla w koloze ostrego fioletu tzw. cham sie wsciekl.
Obserwuj wątek
    • lilarose Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 29.07.05, 08:24
      Kiedyś od brata ciotecznego na urodziny dostałam podłużną paczkę, zamiast
      wstążką obwiązaną łańcuchem spietym prawdziwą kłódką. Do kłódki dołączone były
      dwa kluczyki. W środki był sztuczny kwiatek na dłuuugiej metalowej łodyżce ze
      stójką.
      Ten sam brat dostał ode mnie na urodziny zerar ścienny chodzący wstecz.

Moja siostra na gwiazdkę do swojego chłopaka dostała poduszkę, a w następnym
      roku kołdrę.
      • heureka7 Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 07.09.05, 14:29
        pomyslowego chlopaka ma twoja siostra ;)
    • Gość: tinka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:52
      - butelke ze smoczkiem wypelniona piwem :-D
      - misia z nagranym "pozdrowieniem"- "h** Ci w dupe" (słodkie prawda ?? ;-))
    • Gość: a Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.idea.pl 29.07.05, 10:12
      moja koleżanka dostała na imieniny od swojej przyszłej teściowej 2,5 kg proszku
      do prania. mogłabym próbować zrozumieć gdyby byli w bardzo trudnej sytuacji
      finansowej, ale było wręcz przeciwnie.
      • Gość: lamerka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.autocom.pl 02.08.05, 17:21
        No cóż, ja bym raczej w innym kierunku szła, próbując zrozumieć motywy
        teściowej.
    • ula.z.ula Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 29.07.05, 11:11
      skarpetki normalne bez żadnych bajerów - od koleżanki
      • Gość: julka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.05, 11:25
        a ja dostałam w szkole od kolegi co mnie wylosował na mikołaja krzyżówki -
        rozwiązane :)hihi

a na drugi rok od innego kolegi plastelinowego ludzika który się mu zgniótł i
        przyniósł mi takie zmięte coś
        • Gość: Szafir Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.stacje.agora.pl 29.07.05, 12:36
          Kiedyś na szkolne Mikołajki ustaliliśmy limit 2 zł, żebyśmu musieli ciut
          pokombinować z wyborem czegoś oryginalnego.
          Kolega dostał ode mnie wielgachne pudło wypełnione chyba 3. kg grochu :)

Z innych prezentów: sygnet z Kaczorem Donaldem, wałek do ciasta, kilkadziesiąt
          dag miedzi ze złomowiska, papier toaletowy itp.
          • Gość: martin Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 217.96.12.* 07.08.05, 07:28
            łit serfing /piszę jak sssłyszę/ zrobiony z deski do prasowania,kija od miotły
            i prześcieradła
        • Gość: owca Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 80.51.240.* 02.08.05, 17:58
          hehehe fajne prezenty:)
        • heureka7 Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 07.09.05, 14:30
          :D
    • karolcia38 Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 29.07.05, 12:39
      Ja na 18-tkę dostałam zamiast 18-tu kwiatków, 18-cie MARCHEWEK :)
      • Gość: fafik a propos 18stki i marchewek.... IP: *.promax.media.pl 02.08.05, 22:15
        ja dostałam chyba kompakty, ale jak zapakowane- w karton od podpasek :-)))))
      • Gość: Maxiu Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.czerwony.net 07.08.05, 22:20
        a ja zrobiłem dla swojej dziewczyny bukiet osiemnastu róż ze... dziewieciu par
        kolorowych skarpetek druta nici i bibuły.. były ZABUJCZE. =)
        • Gość: awigaj Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.mt.pl / 80.51.255.* 04.09.05, 08:31
          jak pomyliłam prezenty gwiazdkowe, tomój tata dostał pluszowego misia, a
          pięcioletnia córcia koniak.
      • Gość: Anka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.pl / *.virenet.pl 07.09.05, 14:57
        A mój brat dostal na 18-stke ŻYWĄ KURĘ!!!!!!! i tak na marginesie mówiąc ta kura
        nasr....a na ukochany dywan mamy :-)a potem wegetowała w piwnicy przez kilka dni
        zanim znaleźlismy jej nowy dom bo mieszkamy w bloku.
    • ailija Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 29.07.05, 12:49
      Dawno dawno temu, kiedy czekolada była rarytasem, moja mama zdobyła prawdziwą
      czekoladę na urodziny swojej chrześniaczki i schowała ją do lodówki. Ja o
      niczym nie wiedziałam. Mama poszła do chrześniaczki z czekoladą, a następnego
      dnia zauważyłam brak czekolady, którą zdązyłam już napocząć. Jednym słowem,
      mama dała chrześniaczce czekoladę zjedzoną do połowy. Ale dobra była, bo w
      sklepach były wtedy tylko wyroby czekoladopodobne.
      • Gość: tom Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 80.72.38.* 02.08.05, 16:42
        moja szwagierka dostała na imieniny od siostry swojego męża talerzyki
        plastikowe. Nie takie jednorazowe tylko sztywniejsze. Wszystko oki gdyby nie
        były używane :) a od swojej teściowej dostała kesiążkę- Zasady dobrego
        Wychowania (ale musiało jej być przykro). Taka fajna rodzinka. A jeszcze jej
        syn mając 6 lat dostał na urodziny od cioci (tej od talerzyków)taki plastikowy
        bolec na który nadziewa się kółeczka. Dzieciak miał 6 lat !!!!!
        • Gość: złośliwy Miecio Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.piotrkow.net.pl 02.08.05, 17:06
          kiedys od babci felietony jakiegoś oszołoma z Radia M. - oddałem do biblioteki
          publicznej, stoją sobie na półce (sprawdzałem w katalogu - wpisali do
          księgozbioru) i na pewno nikt do nich nie zagląda ;)
          • Gość: agniech Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 217.153.60.* 02.08.05, 17:11
            od chłopaka dostałam niespodzianke z jajka z niespodzianka. Bez jaj...
            prezent tez.
    • Gość: aga Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.acn.waw.pl 02.08.05, 17:49
      ogromną (ok 45 cm) cukinnie. [takie duze, podłuzne, podobne do bakłazana, tylko
      zielone - to chyba cukinnia, prawda?]. była przewiazana ogromną wstazka i
      kokardką :D
      • ula.z.ula Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 02.08.05, 18:31
        jeśli jasnozielone to kabaczek jeśli ciemnozielone - cukinia
        i zarówno kabaczki jak i cukinie najlepsze są ok 30 centymetrowe
        • Gość: porlock Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.08.05, 12:55
          Kiedys dostalem paczke fajek i komiks benka :-)
          robilismy sobie prezenty z kumplem z pracy ktory sie urodzil tego samego dnia i
          miesiaca w dodatku mial tak samo na imie :) ja mu kupilem jajko z niespodzianką
          i fajki wszystko przewiazalem kokardką :-)
          prezenty celowo byly takie dla zartu :D
        • promi Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 02.09.05, 10:13
          Ja na siedemnaste urodziny dostałem od przyjaciela słoik ogórków konserwowych:P
          Przydał się, bo moja dziewczyna przypłynęła z wooodką Bols:P:P:P Więc zagrycha
          była;)
    • Gość: ania:):) Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.softstar.info / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:34
      moja siostra dostala na oiemnastke zegarek na reke z leonardem dicaprio!
      moja kolezanka dostanie ode mnie na urodziny makiete krzakow:):)
      a ja na imieniny dostalam grejfruta
    • Gość: ala Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.aster.pl 02.08.05, 19:54
      Moja koleżanka znana jest z tego,że lubi dostawac tylko kwiaty, bo z prezentami
      podobno różnie bywa. Raz więc kupiliśmy kalafiora, oberwaliśmy liście,
      ozdobiliśmy naokoło jakąś fantazyjną taśmą z bibuły tak, że wyszedł calkiem
      niezły bukiet.
      A kalafior to też kwiat, więc wszystko się zgadzało.
      • Gość: Sandman Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 80.51.198.* 02.08.05, 20:11
        My kumplowi kupiliśmy brokuła (łę) i powbijaliśmy świeczki, innemu dużą
        peperoni na puszystym (plus świeczki), jeszcze innemu kurczaka pieczonego na
        gorąco (oczywiście nabitego świeczkami), ja dostalem 23 plastikowe nożyki.
        Z poważniejszych, to w ten weekend kupilismy kumplowi "weekendowy kurs latania"
        z teoria i praktyka (polatał nad Wawą).
    • gulnara1 Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 02.08.05, 21:22
      Dwa lata temu dostalam od tesciowej pod choinke scierke wielokrotnego uzytku -
      (to byl rok kiedy kupilismy mieszkanie i bylo duzo sprzatania po remoncie).
      Dodam, ze ona dostala od nas perfumy Laura Biagiotti. W kazdym razie jak
      otworzylam ten gwiazdkowy prezent to wszyscy zamarli a potem zaczeli na wyscigi
      wychwalac walory tejze scierki: "posluzy ci kilka lat", "scierasz kurze,
      pierzesz i jest jak nowa" itp. Tylko moj maz siedzial z twarza na ktorej
      malowala sie chec mordu. Ale fakt - sciere mam do tej pory.
      • Gość: Zelda Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.chello.pl 03.08.05, 10:14
        Twoja tesciowa rozlozyla mnia na lopatki!
    • Gość: Enigma Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 23:44
      Ja dostałam kiedyś w liceum kilogram cukru na osłodę zycia :))))
    • aglu Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 03.08.05, 07:59
      Kiedyś na Gwiazdkę gustowny mop z wiadrem do kompletu.
      Moja koleżanka za to dostała od kolegów z pracy na 8 marca, wianuszek 20 rolek
      papieru toaletowego przechowanego chyba od czasów PRL-u (nawleczone rolki na
      sznurek).
    • Gość: marek stare buty IP: 195.116.182.* 03.08.05, 08:16
      a jakiedys przez ponad rok chodzilem w jednych butach bo bylk bardzo wygodne,
      ale rzeczywiscie sie juz bardziej niz zeszly. Byly smierdzace i stare ...
      znajomi sie smieli troche wiec ... wlazylem je w karton, pieknie zapakowalem i
      dalem je znajomej na urodziny ;-) hehe
      • pixela Re: stare buty 03.08.05, 08:24
        Ja mam bardzo duże poczucie humoru, ale gdybym dostała na urodziny stare,
        śmierdzące buty, to trzasnęłabym nimi ofiarodawcę w łeb!!!
      • Gość: mk Re: stare buty IP: 81.210.14.* 03.08.05, 08:27
        a ja kiedys przeobilem kalosze na kowbojki - doczepilem lancuszek gzdie trzeba,
        troche podretuszowalem i dalem jako prazent znajomemy, ktory bardzo chcial miec
        kowbojki;)
        • Gość: kiszon Re: stare buty IP: *.teleton.pl 03.08.05, 08:29
          a nasz kolega dostał na urodziny kasownik z tramwaju taki stary z wajchą do
          kasowania... kupe lat temu tobyło...
      • Gość: bobik Re: stare buty IP: 195.116.182.* 03.08.05, 08:28
        dobre;)!;)
        • Gość: kiszon a i jeszcze... IP: *.teleton.pl 03.08.05, 08:31
          ale to już aktualnie, koleżanka z pracy od swojego kierownika na imieniny
          dostała wibrator... przy wiekszej liczbie osób.. trochę niesmacznie się zrobiło
      • Gość: gosia Re: stare buty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 08:32
        to miał być fajny żart czy co przepraszam to miało być??????
      • Gość: harpoon Re: stare buty IP: *.pulsar.net.pl / *.victoria.pulsar.net.pl 07.08.05, 16:08
        To dałeś czadu z tymi butami... HEHE... Dobre!!!
    • Gość: m. Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: 195.94.201.* 03.08.05, 08:44
      od chłopaka dostałam kiedyś książkę o tym jak robić wino. dodam, że nigdy się
      tym nie interesowałam, nigdy nie wyrażałam chęci w tym kierunku, nie mam
      żadnego gąsiora, ani nic takiego... jak to zobaczyłam, to myślałam, że oczy
      wyjdą mi z orbit...
      moja mama dostała kiedyś wódkę, ale już napoczętą. ale żeby nie było widać, że
      trochę zostało wypite ofiarodawcy uzupełnili to jakimś sokiem owocowym...
      • Gość: Anka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:24
        Ja dostałam na urodziny od swojego chłopaka...sznurówki, dodam, że były
        zapakowane do pudełeczka w jakim zwykle wręcza się pierścionki :) Wyobraźcie
        sobie moją minę :P
        • Gość: Jędrzej Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:57
          Dobre! Trzeba będzie ten pomysł wykorzystać... :)
    • Gość: Katka Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.poczta.katowice.pl 03.08.05, 11:23
      Kiedys dostalam na urodziny wielka butelke Biovitalu. Dodam ze mialam wtedy 23
      lata. Nie wiem co ofiarodawca mial na mysli, ale lubowal sie w szokowaniu i
      sadze ze zrobil to bardziej dla zaskoczenia towarzystwa. A ja mialam niezly
      prezent dla babci.:)
      • yoma Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? 03.08.05, 18:28
        Ja od dziadka "Słownik filozofii marksistowskiej" w twardej oprawie. Dziadek
        twierdził z szyderczym uśmiechem, że na pewno mi się przyda :)
        • Gość: jamciona Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:28
          Myślę, że tego nikt nie przebije.
          Nasz przyjaciel kończył 50 lat i wpadliśmy na pomysł, żeby kupić mu... świnkę.
          Małą żywą świnkę, ponieważ jubilat miał jakieś tam szklarnie koło domu, wię
          byliśmy spokojni o miejsce dla świniaka. Po imprezie która odbywała się w
          restauracji jubilat w stanie mocno wskazującym został odwieziony do domu wraz z
          Bartusiem ( tak ochrzciliśmy prosiaczka). Najmłodsza córka była mocno podobno
          zdziwiona, że tatuś na mocno chwiejących się nogach stoi obok domu w krzakach i
          woła: Bartuś! Bartusiu, wyjdźże z tych krzaków !...
          Myślała że to nowy kolega taty jeszcze bardziej opity ...
    • olencja365 DMUCHANĄ LALĘ 05.08.05, 02:38
      i taką dostał od kumpli mój kumpel z LO
    • Gość: Zuza Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:10
      Na 18-te urodziny kuzynki dalam jej 18 malutkich kurcząt. Fajne takie! Kazde
      miało imię, chciałam każdemu przewiązać kokardke z bilecikiem z imieniem ale
      skonczyło się na tym, że bileciki zostały przylepione do pudełka w którym były
      przewiezione.

No a później jak dorosły............poszły pod nóż i na rosół. :)
      • Gość: pi Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.petrus.com.pl 07.09.05, 09:49
        makabra
    • Gość: Beata Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.bis / 212.244.80.* 06.08.05, 22:32
      Ja dostałam kiedyś od studentów dwie malutkie kaczuszki (żywe) i rybki w
      akwarium-)
      • Gość: eliza Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 00:19
        ja z kolezankami dalysmi kiedys takiej jednjje kamyszki w pudelku po cukierkach
        owinelusmy bardzo ladnie kolorowym papierem i ogolnie full wypas;)
        • Gość: Mcy$ na 18stke IP: 194.146.128.* 07.08.05, 11:57
          a ja na18stke dostalam słoik ogórów kiszonych:)no i kajdanki z króliczym
          puszkiem:)
          • Gość: 19-latka Re: na 18stke IP: *.net.pl / *.unipol.net.pl 07.08.05, 12:02
            a ja na 18-stke dostałam gumofilce i pęto kaszanki, co najgorsze musiałem je
            założyć i zjeść kaszankę :D :D
            • Gość: Machal Re: na 18stke IP: *.kowiesy.sdi.tpnet.pl 07.08.05, 18:13
              kolega nasz dostał drzewko (małe) całe obrzucone "owocami" (tymi owocami były
              prezewatywy, oczywiście nie otwarte) :D :P
    • Gość: kurczak Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 16:54
      - Adwokat z przylepionymi do szyjki butelki kurzymi lapkami (nie takimi
      surowymi, tylko takimi jak dla psów)
      - czarne bikini w pentagramy i 666
      - kurczaka gumowego

jeden dostalam, resztę wymyślalam
      • Gość: k Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.76.classcom.pl 07.08.05, 17:11
        deszcz :D ja mowie serio w dzien moich urodzin padal deszcze i moj chlopak do
        mnie zadzwonil ze ten deszcz jest dla mnie :P
        • Gość: bzdregol thecrims IP: 82.160.23.* 07.08.05, 18:52
          siemka
          zapraszam wszytkicha fanów na chat gry thecrims otoi link
          www.polchat.pl/chat/?room=Thrcrims+Thecrims+Thecrims
          serdecznie zapraszam wszystkich fanów
    • Gość: elzbieta Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 07.08.05, 19:19
      Ja tez dostałam w prezencie ślubnym 34 lata temu takie cudo -rybki , przyznam -
      okropny prezent.
    • Gość: yorbi Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:06
      2 kg kiełbasy zwyczajnej kumpel zaniósł kolezance na 18 stke
      sie ognisko zrobilo od razu fajne
    • Gość: ironia Mój prezent najlepszy IP: *.telsten.com / *.telsten.com 07.08.05, 20:22
      Ja dostałam bardzo szokujący prezent. Otóż było to na 15 urodziny i otrzymałam
      od koleżanki piórnik i słodycze. Pewnie teraz polewacie się ze śmiechu,
      rozumiem, taki śmieszny podarunek zadziwi każdego. Koleżanka ta ma świetne
      poczucie humoru i wszysy z mojej szkoły znają ją z najbardziej wyszukanych,
      humorystycznych prezentów. Ten podarunek będę wspominać do końca życia ;)
      • Gość: hawa_15 to, co niezbedne ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:38
        Na Walentynki od swojego chlopaka dostalam taka plaska deseczke z przybitym do
        niej palikiem i napisem 'niezbednik damski'
        Mnie to nawet troche ubawilo, ale zebyscie widzieli mine mojej matki!!! ;)
      • Gość: orrka Re: Mój prezent najlepszy IP: *.pool8255.interbusiness.it 05.09.05, 10:21
        co w tym smiesznego??? orginalnosci pomyslow kolezanki rowniez nie dostrzegam,
        ale moze to ja jestem dziwna....
        • the_dzidka Re: Mój prezent najlepszy 05.09.05, 10:32
          Też nie bardzo rozumiem, co w tym takiego oryginalnego (chyba że to miała być
          ironia).
          Ja na 18-tkę dostałam m. in. czerwoną flagę i "Manifest Komunistyczny" Marksa :)
    • Gość: Radzioo Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:28
      Ja dostałem od koleżanki na gwiazdke zabawki z kinder-niespodzianek odblask do
      plecaka i książeczke z bajeczką (gdzieś 5 stron) miałem wtedy 12 lat !! hehe
      mój kolega dostał od tej samej kolesiówy używany szampon chciał sie jej
      zrewanżować więc dostała ona używane mydło !!:):):):D:D:D musiało być jej
      miło !!
    • Gość: Klaudia Re: Jaki dziwny prezent dostaliscie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:15
      Na 18-nastke standardowo melona przewiazanego kokardka, w srodku jakis
      prezent :D Zwykle stringi, niewazne czy meskie czy damskie :D Do tego narysowac
      usmiechnieta minke i wstawic 18 lizakow robiacych za wlosy :) Efekt murowany..

Kiedys kumpeli dalismy karykature, smieszny fartuch z narysowanym na niej
      cialem sexownej laski i "zolte papiery" :)
      • Gość: powerpuffgirl niezbędnik czerwonego kapturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 23:34
        czyli: krwistoczerwona pomadka, lakier do paznokci, chusteczka na głowę i
        stringi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka