Gość: Bolek IP: *.acn.waw.pl 17.08.02, 07:44 Andreas (Andrzej) Lepper wystapił ostatnio jako perkusista w muzyce do filmu "A Tale of Three Chimps". www.parthenonentertainment.com/natural/tale_three_chimps.htm Chłop to ma zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lena Re: A. Lepper i szympansy IP: 213.216.82.* 17.08.02, 11:38 A wiesz ze wygladal mi na takiego co jeszcze jakies talenty w zanadrzu /zeby nie powiedziec za pazucha/ ukrywa. To obijanie tylkow innych wygladalo profesjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nat. Re: A. Lepper i szympansy IP: *.topole.waw.pl 17.08.02, 17:52 Andrew Lepper+Szympans=dwa szympansy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sëcë Re: A. Lepper i szympansy IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 00:09 Gość portalu: nat. napisał(a): > Andrew Lepper+Szympans=dwa szympansy Sëcë Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p?sétër?dôn?q Re: A. Lepper i szympansy IP: *.acn.waw.pl 18.08.02, 15:56 Gość portalu: Sëcë napisał(a): > Gość portalu: nat. napisał(a): > > > Andrew Lepper+Szympans=dwa szympansy > > > Sëcë p?sétër?dôn?q Odpowiedz Link Zgłoś
nnaatt33 Re: A. Lepper i szympansy 18.08.02, 21:33 hmm, przepraszam, ale nie zrozumiałam... mów po polskiemu, bardzo Cie proszę. A może Ty jestes Lepper i z tej złości już nie możesz sie wysłowić, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p?sétër?dôn?q Re: A. Lepper i szympansy IP: *.acn.waw.pl 20.08.02, 00:07 nnaatt33 napisała: > hmm, przepraszam, ale nie zrozumiałam... mów po polskiemu, bardzo Cie proszę. > A może Ty jestes Lepper i z tej złości już nie możesz sie wysłowić, co? Nie, ale próbowałem sobie wyobrazić wymowę szympansa bitego przez A. Leppera w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelD wybacie ignorancje IP: *.sunsh2.vic.optusnet.com.au 18.08.02, 23:25 - ja z daleka... to ten sam Lepper, czy obicie sobie jaja??? P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greguk Re: wybacie ignorancje IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 19.08.02, 02:13 ten sam Odpowiedz Link Zgłoś