Dodaj do ulubionych

FOTOGRA :)

• oxy_gen_86 Garbus 14.12.05, 17:22
      www.zywygarbus.bielsko.com.pl/Garbus1%20zdjecia/Garbus%206-6.JPG
      www.zywygarbus.bielsko.com.pl/Garbus1%20zdjecia/Garbus%20nowy%2011.JPG

Prosze chate Bila Gatesa. Kiedys byl widok zewnetrzny a teraz prosze "srodek"
      • Gość: ewa Re: fragment srodka chatki IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 14.12.05, 19:47
        www.itmweb.com/itmbgh24.jpg
        poprosze o cos mrozacego w zylach
        • Gość: gogo piekielnie wciągająca FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 14.12.05, 20:13
          diabelsko niepokojące
          www.funiaste.net/image.php?image=\2005\grudzien\13\zasada.jpg
          diablo straszne
          www.czart.px.pl/galeria/termer/termer04t.jpg
          piekielnie przerażające
          www.vipnews.pl/!__octopus_back/_sm_datamanager/_data/_files/img_b/01/62/81_file.jpg
          ja mam ciarki ... to ja chce ciarki
          • Gość: ewa Re: piekielnie wciągająca FOTOGRA IP: *.w81-249.abo.wanadoo.fr 14.12.05, 23:01
            dzieki,hi, hi,hi
            no i ciarki
            www.ecranlarge.com/images/cinema/fiches/galeries/full/b24c222350855e3f4bb834dfe8c27ef9.jpg

poprosze o pekniecie ze smiechu
            • zas_ale_pyra Pekniecie za smiechu 15.12.05, 03:47
              Jedna zaraz peknie:
              web.umr.edu/~reflori/intro/2004/July%201%20Pix/B%20Girls%20Laughing.jpg
              www.ns-sk.ca/images/article_images/large_smiech.jpg
              Dla mnie poprosze Texas Women's University w Denton, TX.
              • kaszpir_74 cośtam cośtam 15.12.05, 08:00
                janhaag.com/JHtwu.jpg
                www.eurodesignsystems.com/Images/twu2.jpg
                www.booklyn.org/exhibition/Texas_web1.jpg
                a dla mnie jakiś fajny wschód słońca

• Gość: trusiaa Re: cośtam cośtam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:59
                  Już bardziej wschodzącego (mniej wchodzącego?) się nie dało:
                  www.zero-based.org/pictures/eclipse/Rising_Sun_(1).jpg
                  Poproszęęęęę... Aragorna!
                  • kaszpir_74 Re: cośtam cośtam 15.12.05, 10:28
                    myślę że ten ci sie spodoba
                    www.netsplit.org/images/gis/aragorn.png
                    i jeszcze taki
                    members.aol.com/jillconway/aragornwp2.jpg
                    a dla mnie jakiegoś nazgula
                    • oxy_gen_86 Nie cos tylko nazgul 15.12.05, 10:33
                      minas-morgul.one.pl/~witch-king/grafiki/tindomiel/images/nazgul.jpg
                      Może byc?

A ja prosze pszczolke zapylajaca jakis ladny kwiatek
                      • kaszpir_74 don 15.12.05, 10:42
                        bzzzz bzzzzzzz
                        www.spdebno.ugnowytarg.pl/obrazy/pszcola.jpg
                        tapetki.boo.pl/wp/321.jpg
                        i poproszę don kichota atakującego wiatrak
                      • Gość: trusiaa Re: Nie cos tylko nazgul IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 10:43
                        To tak ode mnie:
                        www.catsplay.com/pposhflower.jpg
                        a tu w realu:
                        www.cheshire-biodiversity.org.uk/images/garden%20bee%20RHS.jpg
                        Poproszę o poziomki (żadnych truskawek), mogą być na łące.
                        • kaszpir_74 Re: Nie cos tylko nazgul 15.12.05, 10:48
                          proszę, oto poziomki
                          img245.echo.cx/img245/1815/poziomkiznapisem9eh.jpg
                          a dla mnie, to co przed chwilą
                          • oxy_gen_86 Don kichot 15.12.05, 11:04
                            serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31909,2969510.html (4 fotka)

Prosze pare zoltych kaloszy;)
                            • kaszpir_74 Re: Don kichot 15.12.05, 11:07
                              oto wersja do stroju wieczorowego, akurat na sylwestra jak i cały karnawał
                              kurde.pl/gfx/gumiaki.gif
                              a dla mnie syrena 104 "porywacz"
                              • oxy_gen_86 Re: Don kichot 15.12.05, 11:13
                                polskaludowa.com/codzienne/jpg/syrena_104_1.jpg
                                Hmmm...prosze spodnie o 2 roznych nogawkach (rozne wzory)
                                • Gość: trusiaa Spodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:26
                                  www.clf.pl/photos/items_24_items_21_spodnie_2004.jpg
                                  tornadogm.neostrada.pl/bellvit/FCTL5S.jpg
                                  zuchracz.fm.interia.pl/cholera_spodnie_se_takie_mam.jpg
                                  Proszę o tort lodowy
                              • Gość: trusiaa Porywacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:22
                                O to Ci chodziło, że ma budę na zakładnika?
                                www.askl.eu.org/~luchio/syrena/sdos-05-m.jpg
                                www.syrena.nekla.pl/galeria/historia/s104pickup.jpg
                                (poziomki na nic, bo to baby przecież były!)
                                Proszę o krokodyla. Może być nilowy.
                                • kaszpir_74 Re: Porywacz 15.12.05, 11:32
                                  proszę oto tort lodowy
                                  www.admat-lody.pl/katalog/images/mini/rolada_2.jpg
                                  oto poziomki
                                  www.danad.com.pl/pic/Ogrodnicze/Jagody/Poziomki/poziomki%20005.jpg
                                  a to krokodyla daje ci luby
                                  www.manjana.cz/FAUNA%20A%20FLORAall/Krokodyl-s-Adamem.jpg
                                  a dla mnie taksówka ze zmienników
                                  • Gość: trusiaa taksówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 11:41
                                    Dzięęęki!!!

Po tym jak strażak z przemytnikiem zmyli boczne napisy
                                    www.abc.se/~m9805/eastcars/fso/bahama.jpg
                                    i maskotka
                                    www.digital.grafisprojekt.pl/tololoko/taxi/Polski_Fiat_125p_TAXI_bahama_yellow.jpg
                                    Proszę o czysty ręcznik
                                    • woykers Re: taksówka 15.12.05, 12:06
                                      photos.allegro.pl/photos/oryginal/76/7664/766434/76643422
                                      Bardzo trudno jest znaleźć jeden ręcznik więc bardzo bym prosił nie narzekać:-)
                                      a ja poproszę zabawne zdjęcie
                                      • oxy_gen_86 Fotogra 15.12.05, 12:57

lookon.pl/details.php?image_id=23276&mode=search
                                        Prosze "dmuchawce, latwce, wiatr..." (na jednym obrazku)
                                      • Gość: trusiaa zabawne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 12:58
                                        www.ambrosiasw.com/~andrew/funny/miserable_cat.jpg
                                        www.magesy.ru/media/images/Funny.Picture_Picture.300.jpg
                                        Proszę Pana Samochodzika
                                        • kaszpir_74 Re: zabawne 15.12.05, 13:12
                                          oto latawiec, wiatr a pan nazywa sie Dmuchawiec Zenon
                                          www.bieszczady.pl/gallery.php?n=Czasami_Rodzice_pomagaja_wystartowac_latawiec_-
                                          _Bezmiechowa&catID=13&search=&imageNo=7
                                          i jest bliskim znajomym pana samochodzika
                                          zlot.scholaris.pl/zlot2004/thumb/t_030kubelwagenzlotboryszyn2004.jpg
                                          a dla mnie gucio jak kadzi królowej
                                        • oxy_gen_86 Re: zabawne 15.12.05, 13:22
                                          pansamochodzik1.republika.pl/
                                          Nadal czekam na "dmuchawce, latawce, wiatr..."
                                          • kaszpir_74 dmuchawce 15.12.05, 13:36
                                            www.hary.pl/zdjecie693.html
                                            podpis pod zdjęciem:)
                                            • kaszpir_74 Re: dmuchawce 15.12.05, 13:37
                                              i nadal gucio jak kadzi królowej
                                              • Gość: ewa Re: latawce IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.12.05, 13:52
                                                www.mincoin.com/photos/berck/cerf-volant-7.jpg
                                                gucio w trakie poszukiwania

poprosze o kaczke-dziwaczke
                                                • kaszpir_74 dziwaczka 15.12.05, 13:59
                                                  oto kaczka
                                                  sp6.laizsme.edu.pl/projekt_pliki/kaczka.jpg
                                                  a ja czekam na gucia, może być bez kadzenia królowej
                                                • Gość: trusiaa Kadzi, kaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:07

Gucio
                                                  games.thewebproduction.com/Images/Gallery/Products/3d135ef9-26f6-421d-af36-2451e02b45a7/8046c30d-f445-495f-a86d-942fbbcbf7a2/bmaja2_2.jpg

kaczka dziwaczka
                                                  sp6.laizsme.edu.pl/projekt_pliki/kaczka.jpg
                                                  www.przebitkowski.com/original/016%20kaczka.jpg
                                                  Poproszę pięcioro dzieci i coś
                                                  • kaszpir_74 Re: Kadzi, kaczka 15.12.05, 14:19
                                                    proszę bardzo
                                                    pięcioro dzieci i smoczki
                                                    kudlata.pl/humor/fotki/dzieci/37.jpg
                                                    a dla mnie ręka pięknego lionardo di kaprijo jak tonie razem z titanikiem
                                                  • Gość: trusiaa Leo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 14:33
                                                    (Aaa... horrorek)
                                                    O! patrz jak tonie:
                                                    www.liznolimitz.it/Autographs/Big/Titanic.JPG
                                                    Poproszę o telefony w mojej głowie
                                                  • oxy_gen_86 Telefony 15.12.05, 18:15
                                                    www.r.epiosenki.pl/Republika/Telefony
                                                    idg.allegro.pl/showcat.php?id=165
                                                    Nie wiem jakie modele siedza w Twojej glowce...

Prosze super, wygodne duuuuuuuze lozko z mieciutka posciela
                                                  • Gość: jotta Re: Telefony IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 15.12.05, 18:24
                                                    Łóżeczko na życzenie!
                                                    www.modnerzeczy.com.pl/dom/sypialnia/VALENCIA-big.jpg
                                                    A dla mnie zachód słońca w Budapeszcie!!
                                                  • Gość: Biolog Budapeszt - zachod slonca IP: *.hsd1.tx.comcast.net 15.12.05, 18:43
                                                    Sluze (najblizsze, co znalazlem):
                                                    www.kieler.net/mediac/400_0/media/ViajeBudapest-parlamentocrop.jpg
                                                    a dla mnie poprosze Ellis Island
                                                  • Gość: kinia1987 Re: Budapeszt - zachod slonca IP: *.lodz.mm.pl 15.12.05, 18:49
                                                    www.ellisisland.com/
                                                    poprosze zdjecia Palacu Kultury noca
                                                  • Gość: ewa Re: Budapeszt - zachod slonca IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 15.12.05, 19:55
                                                    prosze
                                                    www.inferno.aplus.pl/galeria/wars/normal/wars_002.jpg
                                                    poprosze o wieze Eiffela takze noca
                                                  • Gość: gogo dajcie sierściucha IP: *.voyager.lub.pl 15.12.05, 20:00
                                                    finplast.pl/pkin01.jpg
                                                    finplast.pl/pkin09.jpgpiękny
                                                    ten dzień może jeszcze uratować tylko boski Garfield, oj gdyby do tego coś
                                                    powiedział ... może też po prostu jesć albo spać, to ma sens
                                                  • bloczek4 Nil Armstrong na Księżycu 15.12.05, 20:16
                                                    Proszę bardzo
                                                    www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=803217
                                                    Poproszę o Nila Armsronga na Ksieżycu
                                                  • betina_betina Re: Nil Armstrong na Księżycu 15.12.05, 20:53
                                                    www.zvrk.co.yu/Zanimljivosti/Svemir/sami/11.htm i ja poprosze o brynsiencyn (podpowiedzi brak)
                                                  • kaszpir_74 bla bla bla 16.12.05, 08:03
                                                    prrroszę
                                                    www.dragonsoccer.co.uk/images/fanzone/brynsiencyn1-moscow.jpg
                                                    a dla mnie duuuuża lasagne!!!
                                                  • zas_ale_pyra Lasagna 16.12.05, 08:08
                                                    Wystarczajaco duza?
                                                    www.sangabrielvalleymenus.com/images/pasadena/lousins/lasagna.jpg
                                                    Dla mnie poprosze tetnika aorty (aortic aneurysm, takze AAA).
                                                  • kaszpir_74 Re: Lasagna 16.12.05, 08:29
                                                    ja jednak wolę lasagne
                                                    a oto tętniak
                                                    www.su.krakow.pl/htm/kliniki/radiologia/ciekawe/wirtendo/we07.jpg
                                                    i dla mnie jakiś pomnik stalina
                                                  • zas_ale_pyra Stalin 16.12.05, 08:44
                                                    Nawet w grupie (z Churcilem i Rooseveltem):
                                                    www.traditioninaction.org/HotTopics/HTimages_g-k/I021_ChurchillRooseveltStalin.jpg
                                                    a tu juz typowy:
                                                    www.tourarena.ru/ta2graph.nsf/Graph/History1_Kirovmonum/$File/Kirovmonum.jpg
                                                    dla mnie poprosze Rynek w Zamosciu.
                                                  • kaszpir_74 zamość 16.12.05, 09:04
                                                    kiedyś
                                                    www.tnn.lublin.pl/uploaded/zdjecia/893.jpg
                                                    i dziś
                                                    www.roztocze.net/red/obrazki/temp/rogalski/mdk9.jpg
                                                    i poproszę prezydenta elekta
                                                  • Gość: gogo Re: zamość IP: 212.182.0.* 16.12.05, 09:46
                                                    prosie bardzo
                                                    i.wp.pl/a/f/pjpeg/8708/kaczynski_nowy_400_krynicki_prezyde.jpg
                                                    ja poproszę wielgachne kapuczino, z czekoladą i cynamonem oraz wielką, gęstą,
                                                    sztywną chumrką mlecznej pianki ...mmmmm
                                                  • oxy_gen_86 Kawka 16.12.05, 10:32
                                                    Kawa z pianka:
                                                    Niestety ale czekolada sie rozpuscila;P. Smacznego
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/77/Coffee_bubbles.jpg
                                                    Prosze o szoguna
                                                  • agnieszekp Re: shogun 16.12.05, 10:39
                                                    plissken.free.fr/Covers/S/Shogun%20Vol%20I%20bck.jpg
                                                    poproszę niewolnice Izaurę i Leoncia ;)
                                                  • woykers Re: Kawka 16.12.05, 10:42
                                                    www.irmnet.com/usn/images/shogun.jpg
                                                    ja poproszę zdjęcie King-Konga(oczywiście w wersji Petera Jacksona
                                                  • kaszpir_74 bla bla bla 16.12.05, 10:48
                                                    oto oni....
                                                    www.roztocze.net/red/obrazki/temp/rogalski/mdk9.jpg
                                                    a oto king kong
                                                    www.filmfanzine.com/data/images/king%20kong%20poster%20jacksonOrig.jpg
                                                    a dla mnie zabawne zdjęcie z jakiegoś filmu Barei
                                                  • kaszpir_74 Re: bla bla bla 16.12.05, 10:55
                                                    hmmmmm, a tak naprawdę to teraz są oni
                                                    www.arkivperu.com/arkiv_optica-isaura.jpg
                                                  • betina_betina FOTOGRA 16.12.05, 11:03
                                                    www.bareja.neostrada.pl/ idalej czekam na BRYNSIENCYN
                                                  • oxy_gen_86 Re: FOTOGRA 16.12.05, 11:18
                                                    www.chooseacottage.co.uk/webparts/part_detail.asp
                                                    Prosze chinke-czikulinke
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 11:29
                                                    www.llgc.org.uk/ymgyrchu/Heddwch/Recruitment-WW1/HERE07.jpg
                                                    www.places2visit.co.uk/WTT/b/brynsiencyn.gif
                                                    www.dragonsoccer.co.uk/images/fanzone/brynsiencyn1-moscow.jpg
                                                    prereg.adslguide.org.uk/graphs/exchange/line/all/large/WNBSN
                                                    www.nwt.co.uk/i/be2.jpg
                                                    www.bbc.co.uk/cbbc/bluepeter/contact/badges/wales.shtml
                                                    www.hootonshomegrown.com/images/LocationMap.jpg
                                                    ynysmon.gov.uk/images/brynmap.jpg
                                                    czy to któreś z tych, jak nie to szukam dalej!
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 12:44
                                                    dorzucam jeszcze dwa "brynsiencyny" :
                                                    www.shaws-holidays.demon.co.uk/a/a11.html
                                                    www.beaumaris.org.uk/regional_info2.html
                                                    poproszę zdjęcie karła z "Misteczka Twin Peaks"
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 16.12.05, 13:20

www.film.org.pl/images/twin/man.jpg
                                                    Prosze Szirin Edabi
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 13:33
                                                    www.netlexfrance.com/weblogs/images/2003/ebadi.jpg
                                                    poproszę zdjęcię żelazka z duszą
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 13:34
                                                    proszę
                                                    www.fidh.org/asie/dossiers/2003/edabi/images/Shirin_Ebadi0005_jpg.jpg
                                                    a dla mnie tupot białych mew
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 13:43
                                                    oto żelazko
                                                    www.kiermasz.pl/au_pic.php?au_pic_id=209757
                                                    a dla mnie nadal tupot białych mew
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 13:50
                                                    rząd czwarty - pierwsze zdjęcie z lewj strony
                                                    www.ajnk.neostrada.pl/nowak6.htm
                                                    poproszę upadłego anioła
                                                  • Gość: xxl Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:57
                                                    chcesz i masz:
                                                    community.webshots.com/photo/258313002/258337967jbFbMx
                                                    może ptyś ze śmietaną?
                                                  • harey Re: FOTOGRA 16.12.05, 13:52
                                                    www.prospero.staszow.com/galeria/skubera/mewy.jpg
                                                    dla mnie danie z krewetkami !
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 13:57
                                                    oto upadły anioł
                                                    gallery.elixir.int.pl/uploads/galery/2104.jpg
                                                    a to danie z krewetkami
                                                    www.podravka.pl/pictures/krewetki-krolewskie-szaslyk.jpg
                                                    i dla mnie krzyk ciszy
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 14:07
                                                    fotografia.interklasa.pl/index.php?akcja=zdjecie&ak=pokaz&id=3365
                                                    no to teraz jakiegos diabła (ale płci męskiej jeśli mozna prosić;-)
                                                  • harey Re: FOTOGRA 16.12.05, 14:07
                                                    posters.westbalkanonline.com/speedlist/FP1334%20SIMPSONS%20scream.jpg
                                                    taki krzyk może być ?:-)

poprosze o piątek ;-)
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 14:14
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Pi%C4%85tek_(wie%C5%9B)
                                                    nadal prosze o diabła
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 14:14
                                                    oto męski diabeł
                                                    img222.echo.cx/img222/8454/mojavlepka536uf.jpg
                                                    a to...piatek
                                                    www.wsp.krakow.pl/konspekt/21/piatek.html
                                                    i dla mnie jakiegoś pracoholika
                                                  • Gość: xxl Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 14:23
                                                    home.tiscali.be/cartoo/RealB/workaholic.jpg
                                                    Ptyś ze śmietaną...
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 14:24
                                                    dla mnie za słodko
                                                    www.bagietka.pl/fot_tow/l74_98adb909bfee7ff90829e0556da2c4f8.jpg
                                                    więc poproszę duuuużo octu
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 14:25
                                                    img.interia.pl/kobieta/nimg/kob347013.jpg
                                                    zdjecie worka z prezentami
                                                  • oxy_gen_86 Re: FOTOGRA 16.12.05, 14:28
                                                    mojefinanse.interia.pl/news?inf=689955
                                                    Nadal prosze o chinke-czikulinke
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 14:35
                                                    oto mała chinka czikulinka
                                                    www.tarnobrzeg.info/modules.php?op=modload&name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=860
                                                    a to wór z prezentami
                                                    www.aztech.pl/Img/02.jpg
                                                    a dla mnie orła cień
                                                  • betina_betina Re: FOTOGRA 16.12.05, 15:00
                                                    conan.world.webpark.pl/syl7.html i poprosze o laleczke chucky
                                                  • kaszpir_74 Re: FOTOGRA 16.12.05, 15:02
                                                    wuala
                                                    www.chumlimited.com/data/8/6/4/Chucky.jpg
                                                    a dla mnie darcie pierza
                                                  • Gość: Biolog Darcie pierza IP: *.hsd1.tx.comcast.net 16.12.05, 16:13
                                                    Sluze:
                                                    www.spk.org.pl/zdjecia/izba_1.jpg
                                                    a ja poprosze Kardynala Franciszka Macharskiego
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 16:36
                                                    img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Kardynal_Macharski_wezwal_666122.jpg
                                                    zamawiam ET
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 16.12.05, 16:47

www.caneman2.com/Cherry%20ET%20cane03.jpg
                                                    Prosze J. Cartera.
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 16:59
                                                    pl.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Carter
                                                    poproszę Plac Maneżowy nocą
                                                  • Gość: gogo Re: FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 16.12.05, 17:23
                                                    silwuple:
                                                    www.sklodowski.pl/moskwa/008.jpg
                                                    i dużo pięknych zdjęc tam jest Placu Maneżowego www.sklodowski.pl/moskwa.html
                                                    a dla mnie drodzy Państwo obraz Dudy Gracza
                                                    spasiba
                                                  • Gość: ewa Re: FOTOGRA IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 16.12.05, 17:35
                                                    prosze
                                                    free.art.pl/akcent_pismo/pliki/nr4.03/dg1.jpg
                                                    poprosze o obraz Beksinskiego
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 16.12.05, 17:46
                                                    galerie.artemida.pl/Malarze_polscy_Beksinski_olejne/ob73
                                                    poproszę zdjęcie Ermitażu
                                                  • Gość: gogo Re: FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 16.12.05, 17:51
                                                    www.novumgallery.pl/beksinski/images/ob78.87x87.jpg
                                                    to ja poproszę inspirację na spędzenie dzisiejszego piątkowego wieczoru :)
                                                  • oxy_gen_86 Re: FOTOGRA 16.12.05, 18:24
                                                    W zaleznosci od upodoban:
                                                    Klubowo
                                                    www.protector.muza.org/galeria/?g_id=Marzec%202005&f_id=86.JPG&
                                                    Przy piwku
                                                    fotogalerie.pl/fotka/2533721128616462750
                                                    NA sportowo
                                                    sport.wp.pl/gid,8072303,kat,1752,galeria_zdjecie.html
                                                    W sypialni
                                                    dom.gazeta.pl/czterykaty/5,57600,2396240.html
                                                    ...dobra książka, grono znajomych, pilot od TV, plyta...

Prosze dziecieca grzechotke
                                                  • Gość: ewa Re: FOTOGRA IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 16.12.05, 19:08
                                                    prosze(chcialo by sie pobawic)

www.marko-zabawki.pl/sklep/zdjecia/obr_1ec726b5ea2ca8eb496f44fa926da881
                                                    poprosze o kolejke elektryczna
                                                  • Gość: izunnnnia Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.05, 20:08
                                                    www.republika.pl/nyllon/
                                                    chcę bukiet ze strelicji.............:D
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 16.12.05, 20:42

www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/093/9311.jpg
                                                    Prosze Kofi Annana.
                                                  • monika_rostkowska Re: FOTOGRA 16.12.05, 20:55
                                                    www.un.org/News/ossg/sg/pages/sg_biography.html
                                                    A ja poprosze zdjecie z serialu "Miodowe lata".
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 16.12.05, 20:58

gfx.filmweb.pl/f/104479/po.6955712.jpg
                                                    Prosze Kim De Dzunga.
                                                  • monika_rostkowska Re: FOTOGRA 16.12.05, 20:57
                                                    www.un.org/News/ossg/sg/pages/sg_biography.html
                                                    A ja poprosze zdjecie z serialu "Miodowe lata"
                                                  • oxy_gen_86 Re: FOTOGRA 17.12.05, 09:45
                                                    Miodowe lata film.onet.pl/0,460,967600,wiadomosci.html

A ja prosze pokoje najdrozeszego hotelu na swiecie (ehh...)
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 17.12.05, 11:53
                                                    www.reger.rmc.de/bild/Suite_Fensterblick_m.JPG
                                                    www.yourtravel.ru/images/dubai23.jpg
                                                    www.uatourist.com/counters/oe_p02.jpg
                                                    ja prosiłam o zdjęcie Ermitażu i nie dostałam:-(, więc proszę jeszcze raz
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 17.12.05, 12:02

kornel-5.webpark.pl/253m.jpg
                                                    Prosze logo org. "Lekarze bez Granic"
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 17.12.05, 12:13
                                                    www.buy-aid.com/uploads/pics/Medecins_Sans_Frontieres_03.jpg
                                                    proszę Koralgola
                                                  • Gość: trusiaa Re: FOTOGRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 12:14
                                                    A proszę:
                                                    www.blueherenow.com/blueherenow/now/archives/Untitled-1%20copy.gif
                                                    A dla mnie Zulu Gulę poproszę
                                                  • Gość: gogo Re: FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 17.12.05, 17:21
                                                    no tą Zulu Gulą to prawie koleżanka wątek zamordowała :)
                                                    www.geeklog.now.pl/inmemoriam/image.php?mid=22
                                                    to ja poproszę łowcy.b

ps. trusiuu co z kukułą?
                                                  • Gość: ewa Re: FOTOGRA IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 17.12.05, 18:03
                                                    ci lowcy absolutnie mi nieznani
                                                    ale, niech ta ma
                                                    www.lowcyb.republika.pl/odsylacze/obrazek.j
                                                    poprosze o fotke z Crazy Horse
                                                  • Gość: gogo Re: FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 17.12.05, 18:43
                                                    nu kak nie znajesz? www.lowcyb.republika.pl/foty/ryjek.jpg
                                                    no ale proszę www.crazyhorse.org/2004mainpix/CrazyHorseMainPanel_08.gif
                                                    "My lands are where my dead lie buried"
                                                  • Gość: horpyna Re: FOTOGRA IP: *.sitel.net.pl 17.12.05, 18:51
                                                    HALOOO a gdzie mój Koralgol, o którego prosiłam jakieś 4 zdjęcia temu???
                                                  • Gość: gogo Re: FOTOGRA IP: *.voyager.lub.pl 17.12.05, 19:24
                                                    muzeumdobranocek.pl/colargol.htm proszę proszę
                                                    wańka wstańka
                                                  • batutka Re: FOTOGRA 17.12.05, 21:15
                                                    www.berek.pl/s873.htm
                                                    a ja poprosze kuku na muniu:-)))))))))
                                                  • xxx131 Re: FOTOGRA 17.12.05, 21:17

www.teatry.art.pl/!recenzje/kukunm_szy/kukunmcps_szy1.jpg
                                                    Prosze J. Huma i D. Trimbla razem.
                                                  • yabol428 J.Hume & D.Trimble 18.12.05, 02:37
                                                    Proszę bardzo:
                                                    www.achievement.org/achievers/hum0/photos/hum0-004a.gif
                                                    Proszę o Piotra II, aktualnego papieża Kościoła palmariańskiego.
                                                  • future_phd Piotr II -Alonso Corral 18.12.05, 07:14
                                                    Oto Jego Swiatobliwos Piotr II.
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2b/Alonso_Corral.jpg
                                                    Dla mnie poprosze Nabu Kuduri Ussur znanego bardziej jako Nabuchodonozor (imie
                                                    to znaczy: [bog] Nabu strzeze moich kamienui granicznych)
                                                  • pani.popiolkowa Re: Nabuchodonozor 18.12.05, 10:29
                                                    proszę uprzejmie

www.insecula.com/oeuvre/photo_ME0000090777.html
                                                    a ja poproszę moje zdjęcie, czyli pani Popiołkowej z serialu "Dom"...
                                                  • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 18.12.05, 10:39
                                                    www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/fotos?co=zdjecie&typ=zdjf&idgl=3457&NrKol=1&baza=1

poproszę zdjecie Władimira Wysockiego
                                                  • Gość: lulka Re: Fotogra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.12.05, 11:01
                                                    Proszę bardzo: www.e-teatr.pl/pl/zdjecia/miedzynarodowka/historia/(150x0)
                                                    wysocki_wlodzimierz.jpg

Ja poproszę tapetę lub zdjęcie(lepiej żeby to była tapeta) Macieja
                                                    Zakościelnego.
                                                  • Gość: ewa Re: Fotogra IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 18.12.05, 11:52
                                                    prosze

www.museepapierpeint.org/images_jpg/motif_pivoine.jpg
                                                    dla mnie poprosze piekny parkiet
                                                  • Gość: ewa Re: Fotogra IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 18.12.05, 11:59
                                                    poprzedni Wladimir Wysocki nie otwiera sie,
                                                    wiec jeszcze raz
                                                    www.kulichki.com:8100/vv/intl/img/vysotsky.jpg
                                                    nadal prosze o piekny parkiet
                                                  • betina_betina Re: Fotogra 18.12.05, 14:08
                                                    www.4vip.com.pl/index.php?cPath=61 same piekne parkiety a ja poprosze o wilka i zająca
                                                  • Gość: M@!Q Re: Fotogra IP: 81.210.32.* 18.12.05, 14:12
                                                    www.polstarvideo.com/images/polstarvideo/wilk%20i%20zajac.jpg

napiszcie mi jak sie robi llinki ok?

a ja prosze o zdjęcie Beetovena (psa albo kompozytora)
                                                  • Gość: gogo Re: Fotogra IP: *.voyager.lub.pl 18.12.05, 16:03
                                                    Ludwig upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/b/b4/Ludwig_van_Beethoven.jpg
                                                    a dla mnie boskiego Kretika z Myszką
                                                    JOO...
                                                  • Gość: XXL Re: Fotogra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 20:22
                                                    starzaki.eu.org/~disney/nostalgia/nosmambo/index.php?option=com_content&task=view&id=27&Itemid=69

Galeria obrazków pt "krecik"

Ja poproszę krawat w grochy!
                                                  • Gość: ewa Re: Fotogra IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 18.12.05, 23:56
                                                    prosze
                                                    kkk.pl/gfx/obrazek41.jpg
                                                    poprosze o zyrandol
                                                  • kaszpir_74 Re: Fotogra 19.12.05, 08:38
                                                    proszę żyrandol
                                                    www.jaroslaw.dominikanie.pl/bazylika/zakrys/15.jpg
                                                    a dla mnie smerfetka w jakiejś erotycznej pozie
                                                  • Gość: trusiaa Smerfetka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 11:23
                                                    Aua: nie myślałam, że ta mała ma takie bujne życie erotyczne:
                                                    seiryuu.org/~etoile/art/smurfs.jpg
                                                    www.joblo.com/newsimages1/smurfs.jpg
                                                    www.student.kuleuven.ac.be/~s0071825/smurfs.jpg
                                                    www.rabisco.com.br/06/imagens/smurfs_smurfette.jpg
                                                    Poproszę bardzo skromnie o aniołka
                                                  • kaszpir_74 Re: Smerfetka 19.12.05, 11:30
                                                    oto bardzo fajne aniołki
                                                    www.superlaugh.com/1/angeltweety.jpg
                                                    muzyka.onet.pl/_i/galerie/n/natalia_oreiro5/5d.jpg
                                                    i anioł z alternatywy 4
                                                    www.film.org.pl/images2/alternatywy/21.jpg
                                                    a dla mnie ktoś jedzący jabłko (niekoniecznie jabłko adama)
                                                  • Gość: trusiaa Jabłko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:02
                                                    Ale ja hetero jestem i ten drugi anioł, to jakby nie dla mnie...
                                                    Smacznego!
                                                    www.angelfire.com/ny2/PoundRidgeTroop1/raccoon_eating_apple_lg_clr.gif
                                                    www.animalpicturesarchive.com/animal/a7/KoreanBird-Long-tailedTit_J01-flock_eating_apple.jpg
                                                    images.animationfactory.com/imagedir/animations/nature/trees/apple_tree_eating_its_own_kind/apple_tree_eating_its_own_kind_lg_nwm.gif
                                                    www.tastemark.com/Images/Eating-Apple.jpg
                                                    Poproszę o królewskiego pawia
                                                  • kaszpir_74 paw 19.12.05, 12:13
                                                    to może taki anioł
                                                    www.stachursky.pl/obrazki/jak_aniol/img.jpg
                                                    a oto paw
                                                    www.netart.2see.pl/zdjecia/1537.jpg
                                                    a dla mnie coś co mnie ucieszy
                                                  • Gość: trusiaa Jak anioooł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 12:43
                                                    (Na żarty Ci się zebrało...)
                                                    Może to Cię ucieszy?
                                                    vcard.homer-simpson.de/images/homer/pic2.png
                                                    www.mousemultimedia.com/ricardo/absolut/joy.jpg
                                                    yummy.chu.jp/DSC010301.jpg
                                                    www.uniquelyme.com/images_Yahoo/Baby_Dolls/X3920.jpg
                                                    www.coolbuddy.com/gallery_pics/imgs/crazycars16.jpg
                                                    Poproszę o wypasiony ciągnik, b.nowoczesny, prod. niemieckiej
                                                  • kaszpir_74 Re: Jak anioooł? 19.12.05, 12:50
                                                    oto ciągnik
                                                    www.deere.com/en_INT/images/library/agricultural_equipment/tractors/7020/7920/Pic4_1n_l.jpg
                                                    a dostałbym jeszcze piwko, i by mnie to ucieszyło
                                                  • Gość: trusiaa Re: Jak anioooł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 13:53
                                                    Browar raaz:
                                                    zacharyjones.weblogs.us/poempics/cold_beer.jpgdwa!
                                                    www.fotosearch.com/comp/BDX/BDX125/bxp27923.jpg

poproszę o precle i słone paluszki
                                                  • kaszpir_74 smacznego 19.12.05, 14:00
                                                    oto one
                                                    www.precle.com.pl/images/0_miesznaka_p.jpg
                                                    a dla mnie poproszę jakiś ładny poligon i ćwiczenia wojska
                                                  • Gość: trusiaa Re: smacznego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:40
                                                    ładny poligon
                                                    www.sulinet.hu/foci/poligon/poligon11.jpg
                                                    ćwiczenia wojska
                                                    www.mapn.ro/fotodb/albums/20050916/foto_17_Tancuri_in_poligon_4.sized.jpg
                                                    Poproszę o Jabberwocky'a
                                                  • kaszpir_74 Re: smacznego 19.12.05, 14:46
                                                    nie wiem czy o to chodziło
                                                    www.matuschek.net/dvd/front/030521100633.5f.jpg
                                                    www.terrysrarebooks.com/rare-book-authors/Lewis-Carroll/Jabberwocky-A-Pop-Up-Rhyme-from-Through-the-Looking-Glass-1112722807
                                                    booksense-stores.booksense.com/images/books/01/52/FC0810935201.JPG
                                                    www.phil.stubbs.btinternet.co.uk/pix/jabber/jabx38.jpg
                                                    orangecow.org/pythonet/pics/jabberwocky_1.jpg
                                                    a dla mnie gumijagody
                                                  • Gość: trusiaa Gumi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 15:17
                                                    no prawie..., bo:
                                                    gnack.com/pix/Paint/mathews-jabberwocky.jpg
                                                    a oto
                                                    gummibears.freeweb-hosting.com/art/tummi02.jpg
                                                    i już dojrzałe
                                                    www.lilesnet.com/gardening/Tour/BlueBerriesInCalifornia.jpg
                                                    Uff. Proszę o Sprocketa (z Fraglesów)
                                                  • kaszpir_74 sprocket 19.12.05, 15:27
                                                    ta tam
                                                    home.no.net/fraggel/cast/sprocket%20doc.jpg
                                                    i ta tam ponownie
                                                    home.no.net/fraggel/cast/doc%20sprocket.jpg
                                                    a dla mnie jakis moment akcji z serialu Plebania
                                                  • Gość: M@!Q Babcia Józia z reka na klacie IP: 81.210.32.* 19.12.05, 15:58
                                                  • Gość: M@!Q Babcia Józia z reka na klacie IP: 81.210.32.* 19.12.05, 15:58
                                                    sory za tamto pomylilem sie oto ona

bi.gazeta.pl/im/8/1004/z1004828I.jpg
                                                    a ja poprosze o zdjęcie uwaga BĄBLOWEGO GUMISIA
                                                  • Gość: trusiaa Jeszcze Kaszpir_74 - jagody! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 16:27

Tu są prawdziwe!!!
                                                    images.google.pl/imgres?
                                                    imgurl=academic.algonquincollege.com/students/turn0122/mainguys.jpg&imgre
                                                    furl=academic.algonquincollege.com/students/turn0122/photogallery.html&h=
                                                    785&w=819&sz=85&tbnid=3KH3GntTIrQJ:&tbnh=137&tbnw=143&hl=pl&start=2&prev=/images
                                                    %3Fq%3D%2BGummi%2BBears%26svnum%3D10%26hl%3Dpl%26lr%3D%26sa%3DN
                                                    A ten Gumiś Bąblowy to moze terrorsta z Krakowa co podkładał bomby? Bo Bubble
                                                    Gummi Bear nie istnieje jakem miś.
                                                    Proszę o chusteczkę
    • princessa2 Re: FOTOGRA :) 19.12.05, 18:02
      a gdzie tapeta lub zdjęcie macieja Zakościelnego??!! Nadal prosze
      • Gość: horpyna Re: FOTOGRA :) IP: *.sitel.net.pl 19.12.05, 18:20
        Zakościelny:
        img443.imageshack.us/my.php?image=1151522212yg.jpg
        chusteczka:
        www.krespol.com.pl/sklep/images/3.2.12.jpg
        Gumisie - niestety nie wiem, który z nich jest Bablowy ... ;-)
        www.film.org.pl/images/cartoon/gumisie.jpg

ja poprosze hustawkę

• xxx131 Re: FOTOGRA :) 19.12.05, 18:34

www.artdecor.com.pl/images/gg/saszetki/932514_aniolki.jpg
          Prosze Jody Williams.
          • Gość: horpyna Re: FOTOGRA :) IP: *.sitel.net.pl 19.12.05, 18:43
            news.siu.edu/photos/jody_williams.jpg
            poprosze czapkę - niewidkę
          • betina_betina Re: FOTOGRA :) 19.12.05, 18:44
            www.nobelpreis.org/frieden/jody-williams.html i poprosze dudków dwóch (jurcia z bratem)
            • Gość: horpyna Re: FOTOGRA :) IP: *.sitel.net.pl 19.12.05, 22:13
              oto Dudki:
              polishsoccer.net/images/dudek_jerzy004.jpg
              www.90minut.pl/pix/players/dudek_dariusz.jpg
              ja poproszę zdjęcie Moskwy nocą
              • kaszpir_74 czapka niewidka/moskwa nocą 20.12.05, 08:24
                oto czapka niewidka
                www.butik.pl/im/mediumthumbnail/8/9/8906.png
                a to Moskwa nocą
                www.m2012.ru/images/gallery/big/1090406681.jpg
                www.brianmay.com/brian/brianssb/pix/Moscow%20Skyline1024x768.jpg
                a dla mnie milczenie owiec
                • Gość: trusiaa Milczenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 09:42
                  www.dwtoons.com/NEW%20DWC/Farm%20Animals/Sheep%20and%20Goats/Silence%20of%20the%20Lambs.jpg

poproszę triceratopsa
                  • kaszpir_74 dynozaór 20.12.05, 09:49
                    hmmmmmmmm
                    animals.timduru.org/dirlist/dino/dinosaurus-triceratops-anim064.jpgalbo
                    www.indyrad.iupui.edu/public/jrafert/Watson/news/Triceratops%20bronze%20detail.jpg
                    a dla mnie figa z makiem
                    • Gość: trusiaa figa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:01
                      figa
                      ktosiek.blox.pl/resource/z1189924G.jpg
                      z makiem
                      www.bf.uni-lj.si/poljedelstvo/semena/mak.jpg
                      albo figa
                      www.arara.fr/Figa%20baiana.jpg
                      z makiem
                      www.tkdami.net/~a4/mak.jpg
                      poproszę maskę prosto z Wenecji
                      • kaszpir_74 masqa 20.12.05, 10:07
                        łoto łona
                        bi.gazeta.pl/im/8/2692/z2692078I.jpglóp
                        i.wp.pl/a/f/jpeg/8290/wenecja_karnawal_maska_130.jpeg
                        a dla mnie.....hmmmmm....Rysia z Klanu
                        • Gość: trusiaa Rysio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:21
                          (już mniejszych nie było?! ;)

Rychu odświętny
                          gala.onet.pl/_i/nr2_05/g2/st02_d.jpg
                          dyndadełko poproszę (Tylko żadnych świństw!)
                          • kaszpir_74 dyndadełko 20.12.05, 10:30
                            google znalazło to
                            www.capri.pl/photo/e/c/42c304220efec.s.jpg
                            ale ja dla w prezencie dam jeszcze to
                            puszka.net/ebay/colibra/zawprze-duza-pr.jpg
                            i dla mnie johnny 11 palców
                            • Gość: trusiaa Jaś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 10:40
                              Aaaa dziękować, dziękować!

Tu masz i Janka i Kapturka i co tylko zechcesz (ja za ten brylant tak...)
                              www.heyah.pl/spoty_heyah
                              Poproszę porządnego renifera
                              • kaszpir_74 renifer 20.12.05, 11:07
                                oto renifer wraz z mężem
                                www.maluchy.pl/kartki/kartki/sw_mikolaj/mikolaj_i_renifer.gif
                                i taki
                                oekaki.art.pl/pictures/1430.png
                                oraz taki
                                kolos.math.uni.lodz.pl/~dabek/renifer.jpg
                                a dla mnie........jakieś fajne wyro - czyli łóżko
                                • Gość: trusiaa Miejsce spoczynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:29
                                  Faaaajne (ale wiesz, że żoną Mikołaja jest Merry Xmas? Wiedziałeś...)
                                  wyro
                                  www.nnmag.net/archiwum/scr/55.jpg
                                  czyli łóżko
                                  www.thewroughtironco.com/picturesus/lagan/Cnv00064.jpg
                                  Poproszę płatki śniegu
                                  • kaszpir_74 płatky 20.12.05, 11:38
                                    pada, pada śnieg
                                    karo.bocznica.org/www_snowflake.jpg
                                    baza01.w.interia.pl/platkisniegu/DCP_1901.jpg
                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ed/180px-SnowflakesWilsonBentley.jpg
                                    i coś romantycznego
                                    www.gej.net/images/erotyka/galerie/adamandy/38.gif
                                    a to wyro takie fajne, ze poczułem się jak w domu
                                    i dla mnie bolek i lolek z tolą
                                    • Gość: trusiaa Ich troje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 11:46
                                      (no, kto by o Ciebie tak zadbał?)
                                      Jacy mili ci panowie. Aż mi się tak świąteczie zrobiło, ech!)

Bolek, Lolek
                                      www.hracky-tis.cz/shop/obrazky/97702757.jpgUuups!
                                      www.czech-tv.cz/program/porady/1035475650/foto/02.jpg
                                      Proszę Kiwaczka (made in USSR)
                                      • kaszpir_74 Kiwaczek 20.12.05, 11:52
                                        Ottttto on
                                        ppjk.pl/forum/images/avatars/18152099941b573803e8b5.jpg
                                        212.191.1.130/~disney/nostalgia/kiwaczek/galeria/index.php?show=2
                                        212.191.1.130/~disney/nostalgia/kiwaczek/galeria/index.php?show=53
                                        a dla mnie saturator
                                        • Gość: trusiaa Saturator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:00
                                          Kiwaczek jak żywy (jesteś wielki!)

wzorzec:
                                          saturatorvendor.fm.interia.pl/images/saturator1.jpg
                                          w akcji
                                          markbates0.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/saturator.gif
                                          stan obecny
                                          www.polskaprl.rejtravel.pl/prl3/saturator.jpg
                                          poproszę szczypki (mogą być różowe)

• Gość: horpyna Re: Kiwaczek alias Czeburaszka IP: *.sitel.net.pl 20.12.05, 12:01
                                          www.melofanas.lt/katalogas/images/goods/132383_ceburaska.jpg
                                          www.detmir.ru/engine/doc_images/cheb.jpg
                                          Kiwaczek??? Ja znam wersja made in ZSRR - Czeburaszka...

saturator:
                                          www.kazimierz.com/img/galerie/otwarta/glogowski/Saturator.jpg
                                          • kaszpir_74 Re: Kiwaczek alias Czeburaszka 20.12.05, 12:09
                                            czy chodziło o szczypce?
                                            imperialis.home.pl/figurki/ilustr/konwwars9.jpg
                                            kjd.com.pl/ciez/nc-szczypce.jpg
                                            czy też może o to
                                            gastrona.pl/global/lib/getimage.php?id=87
                                            jesli tak to poproszę wiejską ubikację, jeśli nie.....to nie
                                            • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 20.12.05, 12:12
                                              slajdfotoblog.w.interia.pl/05.2005/latryna.jpg
                                              ja poprosze wieloryba
                                              • kaszpir_74 cos dla greenpeace 20.12.05, 12:16
                                                proszę
                                                www.kjasud.pl/niemoje/wieloryb.jpgoraz
                                                www.ksiegarnia4u.pl/olefoto/83-89498-59-6.jpg
                                                bluepoint.pl/sklep/pix/wieloryb.jpg
                                                a dla mnie bąbelki w jakims napoju
                                                • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 20.12.05, 12:28
                                                  nie wiem co to za napój ale babelki ładne :-)
                                                  plfoto.com/zdjecia/550069.jpg
                                                  to ja zamawiam muchę tse - tse
                                                • Gość: trusiaa bąbelki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:29
                                                  us.inmagine.com/168nwm/imagesource/is237/is237047.jpg
                                                  haloimages.com/imgs/MK00109_FPO_PREV.jpg
                                                  A ja nadal proszę o szczypki (to się je!)
                                                  • Gość: trusiaa tse-tse IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:36
                                                    oto mucha
                                                    www.marlaine.com/personal/africa/Tanz/tsetse.JPG
                                                    a szczyyypki...?
                                                  • kaszpir_74 szczypki/tse tse 20.12.05, 12:39
                                                    czy to to?
                                                    www.restaurant-palit.com/SlikeRestaurant/Rak(800x...).jpg
                                                    kraby.ineti.pl/res/foto_month/tapeta_krab.jpg
                                                    a to tse-tse
                                                    www.fr.ch/mhn/images/tse-tse.gif
                                                    www.antipa.ro/pics/tse-tse_sem.jpg
                                                    a dla mnie jakiś wypasiony długopis,chyba że to nie te szczypki
                                                  • Gość: trusiaa długopis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 12:52
                                                    no nie te niestety chociaż ładne...

z kryształami może być?
                                                    www.swtrading.net/media/pen%2001%20crystal%20ballpen%20purpleAB.jpg
                                                    albo wyścigowy?
                                                    side-b.blogzine.jp/kazz/images/Ballpen.jpg
                                                    no ten to jest wypasiony...
                                                    www.asahi-net.or.jp/~qf7n-adc/ballpen.jpg
                                                    Szczypki - takie słodkie, różowe, albo zielone, chrupiące...
                                                  • kaszpir_74 desperacko szukając szczypek 20.12.05, 13:25
                                                    a coż z tego?
                                                    www.slowfood.pl/sdg.htm
                                                    chyba jednak to
                                                    szczypeczka.blog.onet.pl/
                                                    chyba że to może jeszcze to
                                                    www.insomnia.pl/2/images2005/20051220004641.jpg
                                                    www.insomnia.pl/2/images2005/20051220010421.jpg
                                                    mają podobno po 371 kalorii
                                                    smacznego
                                                    a dla mnie rudego , jeżeli to to
                                                  • Gość: trusiaa rudego...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:37
                                                    Zuch chłopak! Chodziło o to co w blogu. (ale żeby plastikowe?!)

chodziło Ci o
                                                    www.ezthemes.com/previews/d/dmblnd_foxy_lady.jpg
                                                    czy raczej
                                                    www.visit-fortwilliam.co.uk/bennevis-distillery/images/whisky%20still.jpg
                                                    chyba, że o
                                                    www.loucasporpotter.hpg.ig.com.br/0123-LINDO-RUPERT-CHAPEU.gifwiem!
                                                    www.ooops.pl/blog/images/rudy102.jpg
                                                    dla mnie jelonka Bambi pliz
                                                  • Gość: trusiaa rudego jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:44
                                                    Przepraszam miało być:
                                                    Wiem!
                                                    www.loucasporpotter.hpg.ig.com.br/0123-LINDO-RUPERT-CHAPEU.gif
                                                    (to ja dalej tego Bambi)
                                                  • kaszpir_74 bambi 20.12.05, 13:46
                                                    chodziło o czołg, thx
                                                    images-eu.amazon.com/images/P/B0006NKBZA.02.LZZZZZZZ.jpg
                                                    www.troy33.freeserve.co.uk/bambi.jpg
                                                    www.vegalleries.com/disclassics/wdcc2004/images/bambi.jpg
                                                    ja kiedyś prosiłem o pomnik hydraulika, ale nikt nie potrafił zanleźć tego o
                                                    który mi chodziło. Może tobie się uda? Podpowiadam że chodzi o Sosnowiec!!A jak
                                                    nie to poproszę dłuuuugą bagietę
                                                  • Gość: trusiaa pomnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:14
                                                    to?
                                                    www.swistak.pl/aukcje/989024.html
                                                    bo jeśli nie to
                                                    sosnowiec.naszemiasto.pl/wydarzenia/10200.html
                                                    to się poddaję, ale jestem pewna, że chodzi o nowoczesną rzeźbę z rur!

Proszę o ciepłe kapcie...
                                                  • kaszpir_74 BRAWO!!! 20.12.05, 14:18
                                                    to ten na aukcji!!
                                                    i proszę kapcie
                                                    www.prm-poludnie.motocykle.org/coijak/akcesoria/kapcie.jpg
                                                    gonzo.com.pl/pics/Kapcie%20los%200260.jpg
                                                    a dla mnie - ciacho!!!
                                                  • Gość: trusiaa ciacho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:32
                                                    (jakże mnie duma rozpiera, a przecież jam nie z Sosnowca ...)
                                                    oto ciacho w moim rozumieniu
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=33586102
                                                    a to pewnie w Twoim
                                                    www.streetseen.com/images/Marie/IMG_0059.JPG
                                                    no to proszę toki godowe batalionów
                                                  • kaszpir_74 bataliony 20.12.05, 14:36
                                                    Ciacho to bym skonsumował chętnie, a dla Ciebie kilka batalionów batalionów
                                                    www.ptaki.net/okolice_lomzy/photos/bataliony.jpg
                                                    www.splipsk.webpark.pl/sciezka/batalion.jpeg
                                                    www.powiatzambrowski.com/grafika/opowiecie_srod1.jpg
                                                    a dla mnie poproszę kogoś z big brothera
                                                  • Gość: trusiaa Brat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:44
                                                    Mmm no pięknie!

cały cudny
                                                    www.streetseen.com/images/Marie/IMG_0059.JPG
                                                    Proszę Travoltę. Johna Travoltę. Może być późny.
                                                  • kaszpir_74 Travolta 20.12.05, 14:50
                                                    oto Travolta - a ja znów dostałem to ciacho zamiast Big Brothera ale tez
                                                    pięknie-hehehe
                                                    www.soundsgreatvancouver.com/sgms/staff/travolta.gif
                                                    mysite.verizon.net/jwdima/Close%20Encounters/Close%20Encounters_files/John%20Barbarino%20Travolta.jpg
                                                    www.screensavershot.com/persons2/travolta.jpg
                                                    a dla mnie Michał W w jakiejś fajnej pozie
                                                  • Gość: trusiaa Brat again IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:58
                                                    No przepraszam...
                                                    img.stopklatka.pl/filmowcy/23800/23825/0.jpg
                                                    może być?
                                                    217.79.144.102/~b0rg/rotfl/upload/ich_troje.jpgalbo
                                                    muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/denaturat_ich_troje.jpg
                                                    lub (no ten jest cool)
                                                    www.spiegel.de/img/0,1020,266412,00.jpg
                                                    A ja poproszę zegarek albo budzik (masz pojęcie ile godzin już to trwa?!)
                                                  • kaszpir_74 zegarek 20.12.05, 15:14
                                                    Ciekawe szukałem zagarka, a znalazłem to
                                                    www.koral4bike.za.pl/zegarek.jpg
                                                    a powinno byc to
                                                    www.ologrande.art.pl/ZEGAREK.jpg
                                                    a dla mnie jakaś czeska gazeta
                                                  • xxx131 Re: zegarek 20.12.05, 17:59

www.superinfo.cz/files/Superinfo_OL.jpg
                                                    Prosze Terese Lubińska.
                                                  • Gość: ewa Re: zegarek IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 20.12.05, 18:16
                                                    prosze
                                                    www.kprm.gov.pl/_i/ministrowie/lubinska4142.jpg
                                                    prosze N.Sarcozy
                                                  • kaszpir_74 ktoś 21.12.05, 08:22
                                                    hmmmm
                                                    www.libanoscopie.com/DocLinks/sarcozyth.jpg
                                                    www.bg-turk.net/photos/sarkozy2706.jpg
                                                    a dla mnie Rumburaka
                                                  • zas_ale_pyra Rumburak 21.12.05, 08:28
                                                    Trafilem?
                                                    im.lide.cz/photo/big/58/4748058-234961.jpg
                                                    www.torffy.de/images/team/lemy.jpg
                                                    Dla mnie poprosze dobry makowiec.
                                                  • kaszpir_74 makowiec 21.12.05, 11:21
                                                    Prrroszę
                                                    www.polana.com/images/810705.jpg
                                                    www.holmdeltownship.com/images/makowiec.JPG
                                                    a dla mnie jakąś szybką kobietę
                                                  • Gość: ewa Re: makowiec IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 21.12.05, 11:50
                                                    prosze
                                                    multimedia.olympic.org/pic/smetanina_gal_l_01.jpg
                                                    poprosze o taniec na lodzie(para)
                                                  • kaszpir_74 lód 21.12.05, 11:57
                                                    szu szu szu
                                                    www.iceskatingintnl.com/images/4C2004%20Marcoux&Buntin%20FS.JPG
                                                    home.snafu.de/eberl/archiv/photodir/photos/pairs/zagorska-siudek_pol_em96_sofia_sp.jpg
                                                    www.bve-sb.de/zagorska_siudek_1.jpg
                                                    a dla mnie Adam Małysz jak krąży i szuka miejsca na lądowanie
                                                  • Gość: trusiaa Krąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 13:51
                                                    Tu zdecydowanie minął już trybuny i rozgląda sie za parkingiem
                                                    www.bankier.pl/static/att/10000/1239504_malyszdrugi.jpg
                                                    Poproszę coś optymistycznego
                                                  • kaszpir_74 optymizm 21.12.05, 14:05
                                                    Proszę
                                                    www.lauda-audio.pl/dane/news/2004-01/Optymizm.jpg
                                                    www.placa.pl/optymizm.gif
                                                    www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/07_2001/articles/img/optymizm.gif
                                                    a dla mnie cos przesycone pesymizmem
                                                  • Gość: trusiaa Pesymizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 14:15
                                                    To obejrzyj sobie swoje powyższe, jeszcze mnie trzęsie.
                                                    A masz!
                                                    i.xanga.com/dissidentfrogman/crying-baby.jpg
                                                    muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/lepper.jpg
                                                    szczyt pesymizmu
                                                    www.riku.com.pl/catalog/images/AKC020.jpg
                                                    Proszę o Królewską Żyrafę
                                                  • kaszpir_74 żyrafa 21.12.05, 14:30
                                                    oto żyrafa i iveta
                                                    www.arbiter.pl/files/g/1_5295_236_3636.jpg
                                                    ksiegarnia.via-net.pl/pliki/produkty_d/produkt_05018964485.jpg
                                                    maagfirma.w.interia.pl/firma/drewno/zeraf1m.JPG
                                                    oraz optymistyczna
                                                    butik.pl/im/mediumthumbnail/9/2/92c5d.jpg
                                                    a dla mnie kram na targu z badziewiem
                                                  • betina_betina fotogra 21.12.05, 14:36
                                                    www.hrubieszow.info/inne/odpust05puzi/odpust05puzi23.jpg a ja poprosze o papieza bedendykta XVI w czapce mikołajowej (dzis w takowej podobno wystapil)
                                                  • kaszpir_74 Re: fotogra 21.12.05, 14:45
                                                    news.yahoo.com/photos/ss/events/wl/033002pope;_ylt=ArA5gdpxDvtdttF2uX3TyFzkeO0A;_ylu=X3oDMTBiMW04NW9mBHNlYwMlJVRPUCUl
                                                    mam nadzieję że sie załaduje ten długi link
                                                    jeśli tak to poproszę Baltazara Gąbkę
                                                  • Gość: horpyna Re: fotogra IP: *.sitel.net.pl 21.12.05, 15:04
                                                    www.kinopolska.pl/image.php?id=4318&w=175
                                                    poprosze Bułata Okudżawę
                                                  • kaszpir_74 Re: fotogra 21.12.05, 15:07
                                                    Rozumiem że Baltazara Gąbka już porwano?
                                                    osiecka.webd.pl/bankiet.jpg
                                                    okudzawa.ovh.org/bulato1.gif
                                                    a dla mnie łabędzi śpiew
                                                  • xxx131 Re: fotogra 21.12.05, 15:10

zdjecia.swistak.pl/00/01/27/04/1270453_1_b.jpg
                                                    Prosze Miroslawa Gronickiego.
                                                  • Gość: horpyna Re: fotogra IP: *.sitel.net.pl 21.12.05, 15:15
                                                    Uuuups tu juz Baltazar Gąbka jest na bank i możesz go nawet pokolorowac (Nr 6);-
                                                    )
                                                    baltazar-gabka.pl/kolorowanki.htm
                                                    i Mirosław Gronicki
                                                    www.pwcglobal.com/images/pl/pol/about/events/05_01_19ue/miroslaw_gronicki.gif

ja poprosze sopel lodu
                                                  • Gość: horpyna Re: fotogra IP: *.sitel.net.pl 21.12.05, 15:18
                                                    www.ewa.bicom.pl/iluzja/images/Illusion_Illusionen_auf_loslachen.ch_67.jpg

a oto łabedzi spiew , ja nadal prosze o sopla
                                                  • kaszpir_74 Re: fotogra 21.12.05, 15:28
                                                    Proszę sopelki
                                                    explora.info.koszalin.pl/explora/c740/0j_sopel.jpg
                                                    my.opera.com/malanow/homes/albums/2829/thumbs/IMG_0638-sopel-2.jpg_thumb.jpg
                                                    obrazkiobrazki.blox.pl/resource/Sopel_II.jpg
                                                    a dla mnie rondo w Katowicach??
                                                  • Gość: horpyna Re: fotogra IP: *.sitel.net.pl 21.12.05, 16:58
                                                    www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/urbtr/images/katowice-rondodv.jpg
                                                    to ja prosze o "patelnię" w Sosnowcu ;-)
                                                  • nane1 Re: fotogra 21.12.05, 17:14
                                                    sosnowiec.art.pl/ladne/v1.jpg

a ja poprosze o przejscie podziemna, ale ładne ma byc :)

________________________________________________
                                                    idź nie słuchając popowiedzi fałszywych aniołów
                                                  • Gość: ewa Re: fotogra IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 21.12.05, 17:33
                                                    psze

www.fotolia.fr/photos_mini/2005-46/140_F_129603_6DN2YiM1XL0Wgq0WApz0ApU9ghiNBK

poprosze o obelisk
                                                  • yabol428 Obelisk 21.12.05, 20:45
                                                    www.muzarp.poznan.pl/muzeum/muz_pol/Obelisk/images/Obelisk-z-czapeczkad.jpg
                                                    Proszę o krakowskiego szkieletora :)
                                                  • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 21.12.05, 21:02
                                                    Pażałsta:
                                                    spod.okien.pl/chocoku/krakow-szkieletor.jpg
                                                    poprosze zdjęcie Janosika
                                                  • Gość: M@!Q Janosik IP: 81.210.32.* 21.12.05, 21:16
                                                    www.pulstv.pl/obrazki/182.jpg

ja prosze o zdjęcie białego misia
                                                  • xxx131 Re: Janosik 21.12.05, 21:26

www.37-vv-mario.webpark.pl/a15/a5.jpeg
                                                    Prosze A. Raczko.
                                                  • betina_betina fotogra 21.12.05, 22:00
                                                    195.149.74.55/wInfopolen/2_Polen/2_02_Staat/5-Regierung/04-Finanzen.asp?navid=49 poprosze słonia co szczęście przynosi
                                                  • xxx131 Re: fotogra 21.12.05, 22:05

www.gieldahurtowa.pl/hsi/artimg/slon.jpg
                                                    prosze grzegorza kolodko.
                                                  • Gość: FlashMan Re: fotogra IP: *.pl / *.access-net.pl 21.12.05, 23:07
                                                    Proszę bardzo - Grzegorz Kołodko

galeria.e-polityka.pl/galeria/data/media/2/grzesiu1.jpg
                                                    Ja poproszę o zdjęcie Miss World 2005
                                                  • lejdik Re: fotogra 21.12.05, 23:41
                                                    proszę bardzo:

serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35077,3057745.html
                                                    A ja poproszę zdjęcie czegoś słodkiego:)
                                                  • dziki_osiol Re: fotogra 22.12.05, 00:39
                                                    www.cukrownia.ropczyce.pl/main/pl/g/cukier.gif
                                                    a teraz mały ptaszek :)
                                                  • zas_ale_pyra Malenki ptaszek 22.12.05, 07:48
                                                    Oto koliber:
                                                    www.toltec.pl/i/koliber.jpg
                                                    poprosze Newski Prospekt w Petersburgu.
                                                  • kaszpir_74 Petersburg 22.12.05, 08:02
                                                    www.newski-prospekt.de/Neue_Dateien/newsky-prospekt-300.jpg
                                                    www.mimpiindah.de/City/St-Petersburg/Img_1834.jpg
                                                    a dla mnie miś
                                                  • zas_ale_pyra Mis 22.12.05, 08:31
                                                    Misiaczek pluszowy moze byc?
                                                    biedny.misiu.w.interia.pl/misiek.jpg
                                                    albo prawdziwy?
                                                    www.daktik.rubikon.pl/images/Misiek_small.JPG
                                                    Poprosze Edith Piaf.
                                                  • kaszpir_74 Piaf 22.12.05, 08:43
                                                    www.bibi-piaf.com/foto_ep/piaf_abertura.jpg
                                                    www.estadistica.net/edith%20piaf.jpg
                                                    proszę, a dla mnie Zorro jak walczy
                                                  • zas_ale_pyra Walczacy Zorro 22.12.05, 08:55
                                                    Oto Mistrz Szpady - ZORRO:
                                                    www.darkhorizons.com/2005/zorro/zorro6.jpg
                                                    Poprosze pomnik Mickiewicza na Placu Adama Mickiewicza w Poznaniu.
                                                  • kaszpir_74 Pomnik 22.12.05, 09:04
                                                    wuala
                                                    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/1d/Pomnik_Adama_Mickiewicza_Poznan.jpg/90px-Pomnik_Adama_Mickiewicza_Poznan.jpg
                                                    ochota.pttk.pl/ewa_polanska/zdjecia/krajoznawstwo/poznan/ico/Poznan_pomnik_mickiewicz.jpg
                                                    a dla mnie Sven Hannawald z lotu ptaka
                                                  • xxx131 Re: Pomnik 22.12.05, 09:17

rhein-zeitung.de/on/03/01/03/sport/news/hanna-insbruck.jpg
                                                    Moze byc?

Prosze M. Belke.
                                                  • kaszpir_74 jakiś kijek 22.12.05, 09:24
                                                    www.nefel.com/grafik/uploaded/barzani_marek_belka_200_2005_07_27_h20m47s56.jpg
                                                    www.seusa.info/wydania/galerie/dcpl/slides/BELKA%20DC%20139%20PR.JPG
                                                    a dla mnie jakkoń leje na blachę
                                                  • kaszpir_74 Re: jakiś kijek 22.12.05, 10:52
                                                    wystarczy uchachany koń:)
                                                  • Gość: gogo_nia Re: jakiś kijek IP: 212.182.0.* 22.12.05, 10:59
                                                    www.karykon.horsesport.pl/apsik%20jp00.jpg
                                                    kat morderca
                                                  • kaszpir_74 cat killer 22.12.05, 11:03
                                                    www.cathappy.com/images/petphotos%20images/killer%20cat.jpg
                                                    img.photobucket.com/albums/v367/tg1911/Cat_KittyKiller.jpg
                                                    lub taki kat
                                                    www.targowek.waw.pl/archiwum/temat192a.jpg
                                                    a dla mnie Bitwa pod Grunwaldem
                                                  • lejdik szwadrony śmierci...;)) 22.12.05, 11:10

www.hipernet24.pl/katalog.php?kat_id=1898
                                                    a ja poprosze kota w worku;)
                                                  • matros01 Re: szwadrony śmierci...;)) 22.12.05, 11:49
                                                    www.g-site.com/random_times/images/cat-in-bag.jpg
                                                    Poproszę o śpiewającego clowna :)
                                                  • kaszpir_74 clown 22.12.05, 11:55
                                                    proszę
                                                    www.answerthecall.net/atf/cf/%7B9312E0F5-8AA1-47D4-9199-569C3DF089BE%7D/Clown.jpg
                                                    www.yankeechick.com/photogallery/coney%20clown.jpg
                                                    a dla mnie jakiegos pirata
                                                  • Gość: gogo_nia Re: szwadrony śmierci...;)) IP: 212.182.0.* 22.12.05, 11:59
                                                    www.pongotheclown.com/images/mr_bungles_09.gif dramat z tymi clownami
                                                    to ja chce Bambiego
                                                  • xxx131 Re: szwadrony śmierci...;)) 22.12.05, 12:39

chezlorry.ca/Color/Bambi/bambi.02.gif
                                                    Prosze H. Wasilewska-Trenkner
                                                  • matros01 Re: szwadrony śmierci...;)) 22.12.05, 13:43
                                                    arch.rzeczpospolita.pl/a/rz/2001/08/20010822/ekonomia_a_5-2.jpg
                                                    poproszę Wschowę (miasto)
                                                  • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 22.12.05, 14:10
                                                    wschowa_foto.webpark.pl/www/zdjecia53.htm
                                                    www.polnoc.com.pl/images/mwschow.gif
                                                    ja poproszę Nikite Michałkowa
                                                  • kaszpir_74 niki 22.12.05, 14:30
                                                    www.kinoluna.pl/img/michalkow.jpg
                                                    img.stopklatka.pl/wydarzenia/21000/21600/21679-01.jpg
                                                    a dla mnie może coś słodkiego, np. Michałki
                                                  • Gość: horpyna Re: Fotogra IP: *.sitel.net.pl 22.12.05, 14:33
                                                    www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/131/13193.jpg
                                                    www3.lot.com/attachment/shop_preorder/products/full/3017.gif
                                                    to ja poprosze kasztanki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka