Gość: kindybał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:11 Wpisujcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okrutny_mariuszek Re: Dowcipy o ademinach 17.09.05, 10:16 Idzie Admin ulicą, z kieszeni spodni wystaje mu trawa. Mijają go ludzie, każdy sie przygląda, dziwi, ale nikt nic nie mówi, o nic się nie pyta. W końcu Admin przychodzi do domu. -Przyniosłem ci trochę trawy króliczku. . ____________ innych nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 11:06 Przychodzi ademin do lekarza z telefonem na głowie, a lekarz pyta: - Kto panu taki numer wykręcił? Siedzi ademin przed komputerem, noc, gwiazdy za oknem migocą, aż tu nagle ktoś wpisał na forum słowo "d..a" [ocenzurowano, by nie gorszyć wrażliwych na słowa], ademin w krzyk, co się dzieje, kto to zrobił, natychmiast muszę to wykasować, wykasował, siedzi zadowolony, spokojny, aż tu nagle czuje, że zapadł się w krześle obrotowym, patrzy, a to dupa mu zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:04 Ademini (właściwie: admni, administratorzy) są to takie osobniki, które siedzą całymi dniami przed monitorem komputera i pilnują, żeby system nie padł, żeby wszystko było w porządku z serwerem, żeby dało się ze wszystkiego korzystać, a np. tutaj ademin pilnuje, żeby wszystko było ocenzurowane. I nazywa się to tutaj opieką nad forum, albo moderacją. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 15:23 To ciekawe, bo ja bym powiedział, że to są admini Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 15:27 ej - ale to co piszecie to wcale nei są dowcipy! (uwazam, że mój był jak dotąd najlepszy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lth18 Re: Dowcipy o ademinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:41 > (uwazam, że mój był jak dotąd najlepszy) Subiektywizm, Mariuszu. [też czasami na to cierpię] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:06 yabol428 napisał: > To ciekawe, bo ja bym powiedział, że to są admini Mogłem się domyślić, że to pytanie było zadane przez znawcę tematu, a nie laika. Wybacz, że ci odpowiedziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: admin Re: Dowcipy o ademinach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:09 yabol z takim dziecinnym podejsciem do zycia to masz zadatki na emeryta spolecznika. takiego co to wszedzie chodzi i byle czego sie czepia. Kazdy wie o co chodzi w tym watku-zwykla literowka. Albo wiec jestes wyjatkowo upierdliwym osobnikiem albo masz problem z intelektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:25 Przepraszam, że się włączę, ale nie byłym taki pewien, że to zwykła literówka. Tak naprawdę wziąłem to określenie stąd: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=27877264&v=2&s=0 A czy tam była to zwykła literówka, to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:29 Nie "byłym" tylko "byłbym" (literówka, zwykła). Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 17:13 Gość portalu: kindybał napisał(a): > Przepraszam, że się włączę, ale nie byłym taki pewien, że to zwykła literówka. > Tak naprawdę wziąłem to określenie stąd: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=27877264&v=2&s=0 > A czy tam była to zwykła literówka, to nie wiem. Nie, tam to był regionalizm. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 15:57 Bal przebieracow : -Mariusz przebral sie za kominiarza -Jacek przebral sie za supermena -Maria za kopciuszka -Admin za ac91.neoplus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindybał Re: Dowcipy o ademinach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 16:19 Leży admin na łące, podbiega do niego dziewczyna z laptopem i prosi: - Ademinie, ademinie, windows mi się zawiesił, napraw mi to, bardzo cię proszę. Na co ademin mruga oczami, dziewczyna znika, a on orientuje się, że właśnie patrzy od dobrych paru minut na standardową tapetę Windows XP i mruczy pod nosem: - O do kindybała, chyba przesadziłem z tą trawą. Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 16:19 ja chcę być włamywaczem! Odpowiedz Link Zgłoś
okrutny_mariuszek Re: Dowcipy o ademinach 18.09.05, 16:24 Obok krążków CD do swej teczki wcisnął admin 3 bułeczki żadnej w papier nie owinąl bo mu nagle papier zginął! Dzień był ciepły w teczce ciasno - wypłynęło z bułek masło i na krążkach gęsty tłuszcz zrobił 100 plam i już! jak to ujrzał Admin to zbladł! - CO ja teraz będę jadł?! Rzekł mu inny admin (albo Piecyk Gazowy): - To jest jasne - Krążki adminie, krążki z masłem! __ __ ;-P Odpowiedz Link Zgłoś