ampolion 22.10.05, 00:53 Nie wiem jak to w Europie, ale w Stanach często się widuje blondyki "naturalne" choć... czarnej skóry. Wygląda to więcej niż komicznie bo wręcz żałośnie. Widzieliście coś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xxx131 Re: Blondyneczki 22.10.05, 18:53 Mam takie same zdanie, dobrze ze widze je tylko w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith18 Re: Blondyneczki 23.10.05, 11:41 Tak...! W badziewnym "czymś", będącym reklamą H&M, pozującym na trailer filmu. Trwającym dobry kwadrans (zgroza), puszczanym w gdańskim CC Krewetka (pewnie w całej sieci). Chodzi o czekoladową blondynę, farbniętą i z blond-tapetą, wykonującą śpiew przewodni. Mary J. Blige. Odpowiedz Link Zgłoś
omat_koboska Re: Blondyneczki 23.10.05, 12:38 Oj skądś to znam, w Turcji też sporo takich lalek. Okropne. Czarne brwi, czarne oczu, smagła karnacja, czasem wąsik, czasem włosy na przedramieniu i do tegobiałe jak śniego włosy. Fuj Odpowiedz Link Zgłoś
blinski Re: Blondyneczki 23.10.05, 12:48 co z tego, że 'nienaturalne', skoro może dobrze wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
17_mgnien_wiosny Re: Blondyneczki 23.10.05, 12:52 A ja tam lubię panienki w niebieskich peruczkach, chociaż może to nie peruki tylko naturalny kolor(?) Odpowiedz Link Zgłoś