Gość: Grażyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 17:28 i zrobię wszystko, żeby pozbyć się twojej przebrzydłej żony!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trimek Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 18:24 Mike szaleje za Toba! Niewazne ze jestes w Australii albo gdzies tam indziej. I tak cie dopadne! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnica Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 18:29 a ja nie mam nikogo, ale też go dopadne ;)...a może Marcinek się ze mną umówi, bo skoro ma żone i hmmm "przyjaciółkę" to moż ejeszce jedna przyjaciólka nie zrobi mu różnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 19:07 O, chetnie! Nigdy w zyciu nie bylem tak rozchwytywany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:16 jak cię dopadnę, to ci oczy wydrapię!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 19:17 ps. to było do tej baby wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 19:25 Ale ona ma takiego piekne czarne oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnica Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:30 a jak dopadnie Cię wcześniej żona Marcinka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:50 Już ja mam na tą wywłokę sposób!!!!! Marcinku - niedługo będziemy już razem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotnica Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:07 ...widzę że kobieta ma przechlapane, więc nie bede z Tobą zadzierać poszukam se innego Marcinka... Odpowiedz Link Zgłoś
gixera Re: Marcinku kocham Cię!!! 07.11.05, 16:48 slusznie, Marcin lubi sado-maso Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 19:06 To nie Mike, tylko moja Justynka! Odpowiedz Link Zgłoś
trimek Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 19:25 a Justynka tez sie rozbija na trzymiesiecznej wycieczce dookola swiata? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 04.11.05, 19:27 Z nia wszystko porzadku, nic jej nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:13 Witaj Grazynko. Oto ja przebrzydla zona. O tobie wiem duzo, nawet bardzo duzo. Uwielbiam, gdy maz opowiada mi o tobie, najbardziej kreca mnie szczegoly intymne twojego ciala. Wlosy wokol sutkow... nie moglam uwierzyc mezowi, ze ich nie depilujesz. Mowi, ze wchodza mu miedzy zeby, ale nie wie, jak ci to powiedziec. No i ten zapach z ust. Grazynko, skoro pragniesz byc kochanka, musisz nieco w siebie zainwestowac. W koncu musisz przebic niebylejaka zone. Jesli moge ci cos poradzic... podejrzewam, ze przykry zapach z twoich ust to przyczyna stresu (rozumiem z jakiego powodu). No chyba, ze wyhodowalas zgorzel ropny. Jesli to jednak stres, jame ustna plucz wywarem z szalwii z rumiankiem, melissa na noc nie jest zla. Poprosilam Marcinka, zeby kupil ci tabletki z natki pietruszki. Dzis ma ci je podrzucic. i zrob cos z tymi wlosami, bo nas to juz nie podnieca... Pozdrawiam Grazynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 21:26 ha ha - czyżby jakaś projekcja własnych ułomności??? Jeśli chodzi o depilację, to nawet bikini mam zrobione modelowo - cienki paseczek (brazylijskie, jabyś nie wiedziała) - Marcin to uwielbia, ale co ty możesz o tym wiedzieć, w końcu seks z tobą to orka na ugorze i biedny chłop już nie wyrabia z tym udawaniem orgazmów!!! a jak - taka jest prawda, że wszystkie orgazmy z tobą udawał!!!, ale co za dużo, to nawet świnia nie zeżre!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:00 Tak, masz racje, mowil mi o tym. Jak wiesz Marcinek ma rozdwojona jazn. To tu, to tam... Mowil, ze jak dyszysz mu prosto w twarz ( a o oodechu twoim juz wspominalam), to , no wiesz, wszystko mu sie cofa i on juz ma traume z tego powodu. Na mnie tez sie przenioslo, ale ostatnio jest juz dobrze. Mowie po prostu glosno - Grazynki tu nie ma, Grazynka jest daleko, Grazynka nie oddycha i jest naprawde wysmienicie. Opowiadal mi tez o tej fryzurze intymnej, nawet zartowalismy, ze zawsze masz klujace odrosty... Nie zmienia to faktu, ze z wlosami wokol sutkow musisz cos skarbie zrobic. Ostatnio wyjmowalam mu jeden spomiedzy jedynek. Tak nie moze byc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:08 Nie mam już ochoty odpowiadać na Twoje durne zaczepki. Widać hołdujesz teorii, że lepsza bujna broda niż walka z kłującymi odrostami (he he - Marcin mi opowiadał, mieliśmy setny ubaw). Fakty mówią same za siebie. Spojrzyj w lustro kobieto, czy naprawdę aż tak brakuje ci samokrytycyzmu? Jesteś żałosna... Mam w szufladzie te zdjęcia, na których robisz loda temu łysemu grubasowi z controllingu - to będzie twój gwóźdź do trumny i sprawi, że Marcin ostatecznie pozbędzie się wszelkich skrupułów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:16 No widzisz, u ciebie sa te zdjecia. A ja ich szukalam. Faktycznie lody byly pyszne na tej imprezie. Prosto od Grycana. Zrobilam do nich polewe czekoladowa.... A czy masz moze tez te fotke jak tancze z Marcinem na stole(no przesadzilismy wtedy na imprezie)?. Mowilam Marcinowi na ucho, zeby poczekal, az goscie wyjda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:24 Wiesz - widziałam, że trochę na tej imprezie wypiłaś, ale nie sądziłam, że aż tyle. No, chyba, że już po jednym kieliszku puszczają ci wszelkie hamulce i pamięć totalnie zawodzi. Lody od Grycana - a to dobre.... obejrzysz zdjęcia, to się przekonasz, że polewa nie była czekoladowa... kończę, bo Marcin zaraz przychodzi i muszę się zrobić na bóstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:34 Fakt, byla malinowa! Zrob sie zrob, pamietaj o odrostach, tabletki odswiezajace do ust wlozylam mu do kieszeni. Podalam tez wizytowke studia urody, gdzie bezbolesnie usuwaja owlosienie z okolicy sutkow. ps. Jeszcze jedno. Marcin mowil, ze masz spora nadwage i nosisz elastyczna bielizne wyszczuplajaca. Pamietaj, ze skora pod czyms takim mocno sie poci. Nie zapomnij o kapieli. No to pa, bo ci Grazynko czasu nie starczy a on juz wyjechal. Byl nie w sosie. Nawet doszlo do sprzeczki, bo nie chcialo mu sie z domu wychodzic, ale wytlumaczylam mu, ze tak nie mozna. Bidulka czeka, zrobila sie, myslala caly dzien o tobie, no i obiecalam, ze jak wroci to... Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:43 popłakałam sie... polemika na cudnym poziomie. kontynuujcie plz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.05, 22:57 Jesli Grazynka zechce, to ja moge kontunuowac. Ale nie dzis, bo Marcin wrocil do domu. Mowi, ze Graza nie otworzyla mu drzwi... I musze sie nim zajac, bo mi BARDZO przeszkadza w pisaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 08:54 Nie słuchajcie tej konfabulantki. Rzeczywiście Marcinem wczoraj targnęły wyrzuty sumienia i powiedział, że zajrzy jeszcze do domu, czy żonka się nie zapłakała za nim na śmierć, ale długo tam nie wytrzymał, bo - jak powiedział - nie mógł patrzeć na tę obmierzłą, wiecznie niezadowoloną gębę. Po godzince był znów u mnie. To była - jak zwykle - upojna noc - robiliśmy takie rzeczy, o których żona Marcina nie ma bladego pojęcia (i mieć nie będzie), no bo u niej repertuar w tych sprawach skromniutki (pozycja misjonarska, jak czerstwy chleb z margaryną na codzień, a zapalona lampka nocna to szczyt perwersji). Dobra, idę zrobić Marcinowi kawę, bo biedak jest dzisiaj wykończony :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 05.11.05, 14:00 Masz racje, kwiat lotosu to moj szczyt mozliwosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 19:47 Jestem Grazynko, jestem. Dwa dni nas nie bylo, musisz mi wybaczyc. Marcin uparl sie, by swietowac w Juracie nasza rocznice. Nie moglam odmowic, choc proponowalam, by cie zabral. Nie chcial, bronil sie. Cos sie stalo? Po tej nocy u ciebie, jakis taki naburmuszony chodzi. Najpierw mial do mnie pretensje, ze kazalm mu wracac do Ciebie. A jak wrocil do domu krzyczal, ze ma dosyc juz wibratorow, lubrykantow, nawilzaczy na sucha pochwe, wazelin, much hiszpanskich, kulek rozkoszy itd. Nakrzyczal takze i na mnie, tak. Ze nie bedzie na moja prosbe bawil sie po nochach z niedopieszczonym babskiem w halce. Byl bardzo zly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 15:27 grażyna odczep sie od mojego meza!!!masz swojego to sie go trzymaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 17:32 Droga "żono", czy znasz zasadę, że lepiej mieć więcej niż mieć mniej? Mój mąż jest bardzo kochany, ale Marcin bardziej odpowiada mi seksualnie. I ja jemu też. Mam zamiar urodzić mu przynajmniej trójkę dzieci - dwóch chłopczyków i śliczną córeczkę. Na pewno będą cudne po mamusi i tatusiu. Jeżeli nie umiesz poradzić sobie z tą sytuacją, to polecę ci dobrego terapeutę. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! 05.11.05, 23:43 A pamietasz jeszcze jak mielismy ich nazwac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 07:11 za bardzo nie chcę sie wtrącać, ale którą z was wczoraj widziałam w markiecie z marcinem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 11:43 W markecie to na pewno był ze swoją ślubną. My nie mamy czasu na takie prozaiczne sprawy jak chodzenie do marketu. Jadamy na mieście, albo ja pichcę jakąś romantyczną kolacyjkę, którą serwuję Marcinowi przy świecach w takiej sexi haleczce, którą mi ostatnio kupił... (na jego żonie chyba by się to rozeszło w szwach). Jeżeli chcecie przeżyć koszmar, to koniecznie musicie ją zobaczyć w stringach... Ale czegóż można się spodziewać po tym babsku??? Wolne chwile spędza na lekturze gazetek z marketu i potem ciągnie Marcina tam, gdzie akurat jest promocja smalcu, czy jakiejś innej pasty do butów... ps. jak to Marcinku, nie pamiętasz? - miał być Oliverek i Kevinek, a dziewczynce imię ty miałeś wybrać, tylko jeszcze się nie zdecydowałeś, papatki i cmoki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 12:10 Grażyna!. to ja, twój mąż. Gdzie się szlajasz? trzeci dzień cię w domu nie ma. Sąsiad mówił, że cie widział przy trasie. Wracaj do domu. gary nie pozmywane, twoje brudne gacie walają się po podłodze, codziennie schodzą się jakieś lumpy i domofon się urywa, a jak wyłączę domofon, to krzyczą na całe osiedle - Grażyyyynaaa!!!. Sąsiadki się skarżą. Poczekaj ty, jak nie wrócisz do jutra, to ci tą drugą jednynkę wybije, to już nawet te lumpy nie będą cię chciały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 13:22 Stefan? Ty to napisaleś, Tak??? Biedaku... Jak nazywa się kolejny etap po delirium tremens? ...alkoholowy zanik mózgu... wiem, wiem - nie możesz żyć ze świadomością, że cię zostawiłam i wyszłam za mąż za kogoś innego, ale to było już 10 lat temu, a tobie sie wydaje, że dwa dni temu... Pocieszenia szukałeś w gorzałce i na dobre ci to nie wyszło... Zrób coś z sobą, bo pójdziesz chłopie na zatracenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Marcinka Re: mama Marcinka do zony IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 07.11.05, 14:47 ty wredna, co wyczyniasz z miom synkiem? Ostatnio taki blady, zmeczony jakis i niewyspany. Jak przyszedl na obiad(bo ty wredna nie gotujesz), to zaraz po zjedzeniu usnal przy stole. Jak spal, to zauwazylam ze mu z ust wystaje taki dlugi blond wlos. Cozes ty, wredna, znowu zmienilas kolor?I jak Marcinek spal do mowil"juz dosyc, juz dosyc". To ja zrozumialam ze idzie o sex. Bo ty go, wredna, na sex zlapalas, a on taki porzadny chlopak, moj kochany Marcinek. Mam nadzieje, ze rozwiedzie sie z toba i przyjdzie mieszkac do mnie. Dalam mu jak zwykle polowe mojej renty, bo on nawet na papierosy nie ma przy tobie, wredna. Wciaz te cuichy, fryzury i sex. A wlos z ust to mu wyjelam, na dowod ze wciaz sie farbujesz, zamiast zaoszczedzic na malowanie mieszkania. To chociaz dzisiaj daj spokuj Marcinkowi, jest nakarmiony i niech sie chociaz od czasu do czasu wyspi, a nie wciaz ten sex i sex. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: mama Marcinka do zony 07.11.05, 14:50 Mamusia tutaj? Nie wiedzialem mamusio ze chodzisz po takich forach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Marcinka Re: mama Marcinka do zony IP: *.w82-124.abo.wanadoo.fr 07.11.05, 14:57 no widzisz synku, co mi na stare lata przyszlo?To wszystko przez ta zdzi...,a chcialam powiedziec twoja zone. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: mama Marcinka do zony 07.11.05, 20:19 Mamusia, a co z tatusiem? Znowu na rybach? Czy w sanatorium? Bo widzialem go w parku z jakos ladna mloda dziewczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Marcinka Re: mama Marcinka do zony IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 08.11.05, 12:14 co mowisz synku? Byl w parku z mloda? A mnie powiedzial, ze jedzie na delegacje. A to lajdak!Dobrze, ze ty syneczku jestes inny. Tylko z ta wredna zona, nigdy na boki. Wpadnij na placek, twojego taty nie ma, to zjesz za niego Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Marcinku kocham Cię!!! 07.11.05, 17:07 buaaaaahaha, oplułam monitor! Łepkowska by tego lepiej nie wymyśliła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
decitos Re: Marcinku kocham Cię!!! 07.11.05, 17:19 Co prawda, to prawda :) W końcu coś oryginalnego na FH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.05, 20:32 Jestem Grazynko, jestem. Dwa dni nas nie bylo, musisz mi wybaczyc. Marcin uparl sie, by swietowac w Juracie nasza rocznice. Nie moglam odmowic, choc proponowalam, by cie zabral. Nie chcial, bronil sie. Cos sie stalo? Po tej nocy u ciebie, jakis taki naburmuszony chodzi. Najpierw mial do mnie pretensje, ze kazalm mu wracac do Ciebie. A jak wrocil do domu krzyczal, ze ma dosyc juz wibratorow, lubrykantow, nawilzaczy na sucha pochwe, wazelin, much hiszpanskich, kulek rozkoszy itd. Nakrzyczal takze i na mnie, tak. Ze nie bedzie na moja prosbe bawil sie po nochach z niedopieszczonym babskiem w halce. Byl bardzo zly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:27 No, nieeeee, droga "żono Marcina" - znowu muszę walczyć z twoją paranoją.... Nie myślisz chyba, że ktoś uwierzy w te brednie, że Marcin odrabia u mnie "pańszczyznę" na twoja prośbę? Z całym szacunkiem, ale za tak głupią, to nawet ja cię nie uważam... Swoją drogą - jak na taką cnotliwą żonkę (za jaką chcesz uchodzić), masz bardzo rozległą wiedzę w sprawie asortymentu sex shoppów. Czyżbyś siedziała w necie na "różowych" stronach??? Wiesz, musiałam nawet sprawdzić w słowniku, co to jest ten "lubrykant", bo nawet nie wiedziałam, że jest takie coś.... no, no - nawet od ciebie można się czegoś nauczyć... Teraz już rozjaśniło mi się w głowie, jeśli chodzi o twoje sexcesy z tym gostkiem z controllingu - po prostu ćwiczenie czyni mistrza... A propos - zdjęcia, o których ci pisałam pokazałam Marcinowi i posłałam do jego mamy. Reakcje mamy już znasz, bo napisała tu co o tobie myśli. Jeśli chodzi o Marcina, to wykorzystał je do zaszantażowania gościa, no i właśnie za pieniążki z tego szantażu pojechaliście na ten weekend do Juraty.... Widzisz - Marcin ma głowę do interesów.... Ja - no cóż, nie mogłam z wami pojechać, bo jestem teraz na małym urlopiku w Spa (pieniążków z szantażu starczyło i na to), a jestem tu, bo Marcin bardzo teraz o mnie dba, bo czekamy właśnie na nasze ukochane bobo, które przyjdzie na świat wiosną... Mam nadzieję, że jeszcze przez jakiś czas zachowam figurę, bo mamy zamiar poszaleć trochę w dalekich krajach (jakieś Rio albo Havana może) :)))) Tylko musimy jeszcze jakoś rozwiązać sytuację z tobą. Marcin - biedaczek - ma ciągle skrupuły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:45 Grazynko sytuacje ze mna rozwiazac mozna w kazdej chwili. Powiem ci szczerze, ze Marcinek to pizdzius nie facet. Lekko juz podstarzaly, z brzusiem zwisajacym na uda, no i te jego majtasy. Przy tobie takze wbija sie w stringi meskie? Probowalam tlumaczyc, ze wyglada groteskowo, ale tak bardzo chce byc fajny chlopak. Wczoraj pokazywal mi jakie mu kupilas fikusne na bazarku z rozowym , puszystym slonikiem z przodu. Kiedy przymierzyl, udalam, ze sie zachlysnelam, bo... szkoda slow. Przechodzac do meritum, wasze bobo nieslychanie mnie ucieszylo, bo wreszcie byl powod, by zakonczyc te meczaca dla mnie tragifarse. Ale on znowu sie rozplakal, rzucil na kolana, wykrzykiwal - nie odchodz! Bez ciebie nie istnieje! Nie wiem czy to moje bobo! Nienawidze pieluch i nocnych wrzaskow! Jak ja splawic! Polkne tabletki jak mnie porzucisz! Nie karz mi juz do niej jezdzic! Itd. No i znowu uleglam. Ale nie na dlugo, Grazynko mam dosc, zabieraj Marcinka. Ale zrob to skutecznie. Tylko jak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazus Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:19 Dopiero teraz wpadłam na takie świetne forum. Też mi się podoba.To forum mi się podoba i Marcin mi się podoba, a jakże.Nie śledzę Waszych wypowiedzi, bo jakby juz godzina za późna i zaraz muszę iść spać ,choć jestem dorosła.POdobno też ma żonę ale to dodaje pikanterii.Pozdrawim wszysstkie co są w Marcinku zakochane,mimo ,że nie czytałam o czym piszą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazus Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:28 O ja Was wszystkich przepraszam ,emocje mnie poniosły i cos takiego napisałam. Ale co tu się dziej e ?przeczytałam .Dawno takich niezłych kawałków ni eczytałam mimo ,że miałam iśc spać.Jak zwykle nie pójdę o tak wczesnej porze tylko biorę się za czytanie.Niezłe ,niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:45 Bidulko ty moja, jak mi cię żal, ciagle te paranoje... Ale do rzczy - widzę, że idzie ku lepszemu i że byłaś u terapeuty tak, jak ci radziłam. To mój znajomy i powiedział mi, że zastosuje wobec ciebie terapię polegajacą na doprowadzeniu u ciebie do obrzydzenia sobie tego, czego mieć nie możesz. I widzę, że to naprawdę działa!!! Całkiem pojętna nawet jesteś, ale to dla twojego dobra :))), no i naszego też, bo niepotrzebne nam teraz, żebyś niepokoiła nas swymi atakami zazdrości. Ja muszę teraz dużo odpoczywać, a Marcinek jest taki kochany - jakby mogł, toby mi nieba przychylił. On naprawdę odpoczywa teraz psychicznie po tym koszmarze życia z tobą. To był dla niego koszmar zarówno emocjonalny, psychiczny, jak i estetyczny... ale cóż - co nas nie zabije, to nas wzmocni. I tą refleksją kończę na razie kochana, bo idziemy z Marcinem ogladać nasze nowe gniazdko, papatki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Marcinku kocham Cię!!! 08.11.05, 11:49 Normalnie sie popłakałam ze śmiechu, normalnie "potyczki Jerry`ego Springera - odcinek pod tytułem "żony i kochanki" " hehehheeh:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 17:32 ja przepraszam, ale musze zabrać głos. był u mnie Pan Marcin z pinczerem o wdzięcznym imieniu Mucha... jako zwierzeca terapeutka bardzo prosze o spokój w rodzinie. pies jest zestresowany - nota bene - do kogo on należy - do żony, matki czy kochanki? wracając do sprawy: zwierze ma błedny wzrok, podejrzewam rozdwojenie jazni o podłożu nerwowym, występuje kołatanie serca. mysle ze pies traci poczucie bezpieczenstwa. co sie tam u Panstwa dzieje??? jestem powaznie zaniepokojona. pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedz stron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Marcinka Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 09.11.05, 19:53 prosze Pani, dobrze, ze Pani interweniuje. Piesek byl kupiony jako prezent slubny dla Marcinka i tej wrednej jego zony. Oni pojachali w podroz poslubna na Karaiby i ja z moim mezem Stanislawem zajelismy sie szczeniakiem. Wolalismy na niego Kajtek, bo tak nam pasowalo. Byl dobrze odzywiany,tak jak niemowlaczki tzn. mleczko z maka, potem zupka jarzynowa i nawet miesko. Jak Marcinek wrocil ze swojej podrozy poslubnej to wzial Kajtusia do domu i wtedy te jego wredna zona( ach, po co on sie z nia ozenil-rozumie Pani psycholog co to znaczy wziac na sex porzadne dziecko?) zaczela Kajtusia nazywac Mucha. Cos okropnego! Nie ma sie co dziwic , ze teraz piesek ma zaburzenia!!Ona nie wiadomo co z pieskiem wyczynia, podejrzewam ja o najgorsze. Poze Pani magister wystapi do sadu o rozwod, bo przeciez piesek nie moze cierpiec, a Marcinek ma zawsze miejsce u mamusi. Moze wrocic do domu z pieskiem, chetnie bede mu zupki gotowala. Tylko niepokoje sie dlaczego Marcinek ostatnio nie przyszedl na placek, bo moj maz pojechal na dziwki, to znaczy sie na delegacje i caly placek zostal dla Marcinka. Moze Pani magister wezwie Marcinka w tej pilnej sprawie, no i koniecznie prosze mu powiedziec o placku, o rozwodzie i ze jego mama czeka na niego.On taki samotny, biedny moj syneczek Marcinek. O pieska prosze Pani magister, prosze sie nie martwic-wszystko, co sie tam dzieje u Muszki w domu to tylko sex i sex, od tego kazde psiatko zachorowalo by.A to OCZYWISCIE wina tej zony. No to mysle, ze naswietlilam dobrze sytuacje i bardzo Pani magister z gory za wszystko dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 21:53 No widzisz Grazynko, nawet mamusia wie, ze mnie Marcinek nieustannie seksem zamecza. Zanim spakuje Marcinka i odwioze pod twoj dom kilka uwag. Musisz sie dziecko przygotowac na zycie z Marcinkiem: Jak wiesz codziennie rano goli zyletka klatke piersiowa i nogi oraz wyskubuje wloski z nosa. Kup zapas nozykow, bez nich wpada w szal. O stringach wspominalam, z zasady nie pierze ich sam, zawozi do mamusi, bo ja odmowilam. Pod koniec tygodnia przygotuj mu torebke z zuzytymi majtasami do prania. Uwielbia piwo pracy (czteropak codziennie w lodowce). Nie wiem czy wiesz, ale Marcinek farbuje wlosy ( zabezpiecz sie i kup koniecznie raz w miesiacu farbe Czern kruka nr 5 firmy "Colorex Pod Wlos") Marcinek uzywa takze wkladek higienicznych do stringow (czarne do czarnych, biale do bialych - kupisz w supermarkecie) Marcinek ma tez klopot z wypryskami na plecach i pupie. Musiszmu je regularnie wyciskac, potem przemywac wacikiem nasaczonym woda utleniona. Codziennie rano je dwa zabki czosnku rozgniecione na grzance. Mowil, ze nie znosi twojego chrapani, pojawil sie jakis nowy lek na te dolegliwosc. Kiedy mam go dostarczyc? Marcinka oczywiscie. Z radosci juz go spakowalam, ale nie wiem jak zareaguje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:40 ale co z Muchą? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka 09.11.05, 22:42 Mucha mi nie siada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani mgr Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 22:48 no właśnie. mi też nie. cały czas sie kreci. nerwica psia jego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Marcinka Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 09.11.05, 23:10 no i widzi Pani magister. Doszlo do tego, ze ten biedny piesek nie siada. a Marcinek odkad sobie farbuje wloski(tak mu slicznie w czarnym kolorze), to pieska , ta Muche, tez chce pofarbowac. Chyba to dobry pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:12 Mamusia? Jesli zabierzesz ode mnie synka, albo przekonasz go, zeby poszedl do Grazki - biore Muche. u mnie zacznie siadac, obiecuje. Zostal mamie jeszcze kawalek placka? Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Marcinku kocham Cię!!! mama Marcinka 10.11.05, 20:14 Placek zostal, ale nie polecam. Rzygalem po nim 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: Marcinku kocham Cię!!! 10.11.05, 20:14 Ja tez kocham mojego Marcinka.I jak to ktos ladnie ujal nie jednemu psu Burek na imie ;)A moj Marcinek kocha mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: algidzia Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 21:57 a ja już nie kocham Marcinka!!! Przeszło mi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karmelek Re: Marcinku kocham Cię!!! IP: *.aster.pl 13.11.05, 12:14 może Ci się wróci:P ja kocham Marcinka!!!na szczęście nie tego co tu się o niego rozstrzyga wielka bitwa;) Odpowiedz Link Zgłoś