Gość: aaaaaaaa Re: Bareizm :] IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:21 dwie ? jedną wozem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIke Re: Bareizm :] IP: *.bbs.hik.se 09.11.05, 08:28 ...obywatelu co tak na ziemi siedzicie...wilka zlapiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Re: Bareizm :] IP: *.ifpan.edu.pl 09.11.05, 12:11 "Krepak jestem, ze tak powiem" (brunet w. p.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Bareizm :] Krępak w "Brunecie..." IP: 62.233.155.* 11.11.05, 23:52 Krępak: "Pan pozwoli ze ja cos powiem, ze tak powiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudini Re: Bareizm :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 19:33 jescze dodam : ...Narzędzie pracy mi zabrał..Szmate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Bareizm :] Co mi zrobisz... IP: 62.233.155.* 11.11.05, 23:53 Oczekujemy nieoczekiwanej kontroli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: Bareizm Alternatywy IP: 62.233.155.* 11.11.05, 23:55 Chłopak dwadziescia pare lat. Matura za pasem! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_tylko_poprawiam_mature Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 21:24 "Coś ty mi k... zrobił, ty bandyto jeden" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E.Olsen Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:33 "Bo pić to trza umić" "I'll be back!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duzers Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.u.wavenet.pl 08.11.05, 22:31 ...Grucha towar ma najlepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fly Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.ipool.celox.de 08.11.05, 22:35 ..bylo wleczone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grucha Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:05 Zamknij oczy! Och..ałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Pozniej! IP: *.citibank.com 09.11.05, 09:48 Pozniej, pozniej! panie Janie kochany. Wieczorem, wieczorem, wieczorem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orrka Re: Pozniej! IP: *.pool8257.interbusiness.it 09.11.05, 10:30 "...a potem byla wiewiorka...,ale jej nie kochalem!!" - CIALO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rysiu Re: Pozniej! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.05, 00:24 - o tutaj mam panie Janie, dla pana ten kamień z Zielonej Góry - chyba z Jasnej góry - no... tak oczywiście z Jasnej Góry Odpowiedz Link Zgłoś
klaus_ekstaza Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 09:27 Najczęściej chyba używany jest cytat z SEKSMISJI ze sceny z windą: "Ku.. mać!" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 08.11.05, 21:43 co będę tu tak sam siedział... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:23 koko dżambo i do przodu to jest moja chasło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasta Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 62.233.195.* 08.11.05, 21:49 zwalił gruche do głównego zbiornika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pumpa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.wolomin.net 08.11.05, 22:01 - ty chyba masz coś z głową! - z dupą! "Dzień świra" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papamobil killer IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:07 Kozłowski - mówcie Killer , mówcie będzie dla was Stuhr - niewiele lepiej , ale Kozłowski - ale lepiej :):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 08:11 sfiksowałyście boście dawno chłopa nie miały !!! dzień dobry zastałem Jolke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pch Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.gerda.pl / *.gerda.pl 09.11.05, 10:26 A ja ganiam latam zapierd..lam z jakąś kur..a świecą (Nic śmiesznego) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Maurer Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 80.72.40.* 08.11.05, 22:03 Czasy się zmieniają a pan zawsze w komisjach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Figura Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:07 I co mam sobie za to kupić ........ waciki ???!! (Kiler) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:07 Judyta ja zawsze podejrzewałem, że jesteś niezrównoważona emocjonalnie (Nigdy w życiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kait Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:10 Zaintrygował mnie pan tą łechtaczką…(Nigdy w życiu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PSY Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:09 Co Wy tam palicie? Ja, Radomskie, ale jak pan major woli to Franc ma Kamele. Odpowiedz Link Zgłoś
agrrest Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 15:14 don't touch their nuts - they go crazy. wszystko w tym pokoju jest jadalne, drogie dzieci - nawet ja jestem jadalny... ale to na zywa sie kanibalizm, drogie dzieci....haha charlie i fabryka czekolady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmowy kontrolowa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 17:19 -Obywatelko, co wy tak palicie? -(Janda) Ja?? Bo ja rzucam palenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Język Giętki Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 217.153.47.* 08.11.05, 22:21 Jaaaacuś, aaaleś wyyrósł. (Pan Popiołek z serialu Dom) Moja mowa będzie krótka, zapraszam do mego ogródka. (Bronek Talar z serialu Dom) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drpajhiwo Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:52 niezłe wrzutki w serialu "Dom" miał buczkowski: -chyba w czarnym tunelu, po czarnej kawie -wsadź kij w czaj i baj baj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drpajhiwo Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:54 w ciemnym tunelu oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A TO... Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bbs.hik.se 09.11.05, 14:55 ...juz po balu , panno Lalu... Odpowiedz Link Zgłoś
eni64 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 22:22 "Matka siedzi z tylu....Matka siedzi z tylu !!!!!" Jakis lepszy cwaniak,matke staruszke po szosie wozi",a to dopiero poczatek " Misia"i jeszcze "Uwierzy,panie policjancie,on we wszystko uwierzy. Bog mnie pokaral takim glupim chlopem" i moj ulubiony "no powiedz robus kto to jest? TATUS!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miau Dzień świra IP: *.aster.pl 08.11.05, 22:31 - Co się tam wyprawia, aż cały tapczan chodzi. - Ch.uj ci w du.pie chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emer29 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:33 1."Nie uderzysz chyba człowieka w okularach ...?" (Batman) 2. "Franz, co wy tam palicie ?" (Psy) 3. "Albo mój zegarek stoi, albo ten człowiek nie żyje" (Dzień na wyścigach) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:43 Kargul...a podejdź ty do płota Odpowiedz Link Zgłoś
156cm Re: maja byc powszechnie uzywane!!! 08.11.05, 22:49 Kruca bomba, casu malo.(Janosik) Pij Zajac (Stawka...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Else Re: maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:14 było Kruca bomba, casu malo.(Janosik) a przecież "kruca bomba" jest z Vabank II! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Re: maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 00:22 tak tak za Vabanku Odpowiedz Link Zgłoś
eni64 Re: maja byc powszechnie uzywane!!! 08.11.05, 22:57 Ja powszechnie uzywam,nie wiem jak inni:"moj maz..moj maz z zawodu jest DYREKTOREM" i z "misia" oczywiscie":Ja tu jestem kierownikiem tej szatni..cham sie uparl i mu daj.Skad mam wziac,jak nie mam". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.ny325.east.verizon.net 09.11.05, 01:19 DOM: "Mowi to panu cos?" , "Wista wio, latwo powiedziec", "Koniec swiata!", "Tu sie zgina dziob pingwina", "Nie ma bramy wlaza chamy"; MIS: "Londyn? Nie ma takiego miasta, jest Ladek..." VABANK "Podsluchowywac?" (Struna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościnny Re: maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 09.11.05, 14:14 Struna był w Ekstradycji, a w VABANKu to był Nuta. "Góźdz żelazny. Skąd tu goźdz?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kargool maja byc powszechnie uzywane!!! IP: *.crowley.pl 08.11.05, 22:44 walnelo mie sie w tamtym:) oto moja lista z ktorej korzystam: 1. to co ja tu tak sam bede siedzial. 2. las, a mozesz powiedziec na ch... mi las. 3. to ja tu na deszczu, wilki jakies!!! 4.(jak ktos cie pyta "dlaczego) w imie zasad skur... 5.jak pierd... 6. miales mu tylko zadac kilka pytan a ty mu ognicko na glowie rozpalasz. 7 franz!!! kciuk mi odjeb...franz, co ja teraz ku...bede robil?! - bedziesz sie trzepal lewa:) znalazloby sie jeszcze kilka:) pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czajka Chłopaki nie płaczą. IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:13 Ciii! Ku.., to chyba mój! Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 22:54 k.u.r.w.a m.a.ć! (Seksmisja) Ten to jest zdecydowanie najpowszechniej używany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elcia Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:57 Pierwszy raz udalo mi się rozwinąc temat, ktory cieszy sie zainteresowaniem. No i w p=i=z=d=u i wylądował i cały misterny plan też w p=i=z=d=u! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palacz z Misia Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:14 Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima to musi być zimno! Tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homo Erectus Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 10.11.05, 02:02 Jest zima to musi byc zimno, takie jest odwieczne prawo natury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:04 Jak jeździsz ty p...sie Odpowiedz Link Zgłoś
viscon Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 23:14 "ten człowiek w życiu słowa prawdy nie powiedział" i też z Misia Barei, a propos afro na głowie Tyma: " - Gdzie ci to zrobili? - W teatrze. - W życiu tam nie pójdę..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 02:29 przepraszam pana bardzo mółby się pan trochę przesuną bo nic nie widzę- to niech pan idzie do lekarza od oczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:08 Cycki se usmaż (Killer) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.aster.pl 08.11.05, 23:12 Wy........ć (Boguś zkoncówki psów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gadający Szwed Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:34 I tak k.u.r.w.a do z.a.j.e.b.a.n.i.a Po czem wnosisz? "Nic śmiesznego" Nie będziesz dzwoniła do byłych fagasów z mojej komóry bejbe. Musisz odpowiedzieć sobie na jedno, zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie. Co lubisz w życiu robić? A potem zacznij to robić. "Chłopaki nie płaczą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 23:49 JACUŚ- aleś wyrósł (Dom) Odpowiedz Link Zgłoś
bognaw Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 23:35 "Oczko temu misiu wypadło". "Czy ja palę? Pani Kierowniczko! Ja palę przez cały czas!". Pozdrawiam Bogna Odpowiedz Link Zgłoś
macko74 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 08.11.05, 23:39 Psy (chyba 2 ): " -Za durzo pijesz Frantz !!! -Aaa... bo zycie na trzezwo jest nie do przyjecia..." Pozdrowka. M74 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.telpol.net.pl 08.11.05, 23:59 GWIEZDNE WOJNY: -jak nie odpocznę to się rozpadnę - niech mnie korozja - ocalcie go chętnie zostanę dawcą części ANGIELSKI PACJENT: - Wiedz, ze jeszcze za tobą nie tęskinię... - Zatęsknisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace Ekhm, almost... ;) IP: *.inetia.pl 08.11.05, 23:56 bognaw napisała: > "Oczko temu misiu wypadło". "Oczko mu się odlepiło! Temu misiu!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanislaw paluch Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 09.11.05, 09:57 drobna korekta: oczko sie odlepilo. temu misiu Odpowiedz Link Zgłoś
bognaw Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane 09.11.05, 13:00 Gość portalu: stanislaw paluch napisał(a): > drobna korekta: > > oczko sie odlepilo. temu misiu Już tyle razy w rodzinie i wśród znajomych modyfikowaliśmy to, co się temu misiu stało ;-))), że mogło nastąpić przekłamanie. No i pamięć (moja) nie ta. Pozdrawiam Bogna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Maurer "w imię zasad skur....synu!" IP: *.acn.waw.pl 08.11.05, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piesek PSY IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:19 No chłopcy. Kończcie flaszkę i do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: PSY IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:25 Pie..sz. Nie, przysięgam ci, mówię prawdę, Franz. Pie..sz moją kobietę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda PSY IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:20 Co się tak ku.. patrzysz, nas tu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oficer śledczy PSY IP: *.devs.futuro.pl 09.11.05, 00:22 Z akumulatorem na jajach jeszcze nikt nie kłamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monitor Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.chello.pl 09.11.05, 00:21 "Przyczepa jest tip-top, tylko kolor mi jakoś nie leży" "To było retoryczne pytanie Eroll. Co ci mówiłem o myśleniu?" "Ale to nie jest wolny sklep, wypie..ć." "Serce mi pęka. Tony zrób coś okropnego" /Przekręt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak31 Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 00:31 "nowa świecka tradycja" - Miś "będziesz jeździł-goła d.u.p.ą po nieheblowanej desce"- Vabank "jest gdzieś inny lepszy świat" - Seksmisja "Co to jest k.u.r.w.a Rambo?"- V.I.P. "Jestem entomologiem" -De ja vi "Jak sie nieprzewrócisz to sie nie nauczysz", "Czy jest suchy chleb, dla konia" -Wojna domowa "To moja żona Zofia" - Miś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniak Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.05, 00:33 i jeszcze: "bo to zła kobieta była" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuter Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 00:59 Serio serio? To jest naprawdę piękny głaz! (Shrek) Dzień dobry! Zastałem Jolkę? Kobieta mnie bije... Bohatera? Prądem? (seksmisja) Mydłem go, mydłem go dobić! Nie kop pana bo się spocisz! (kingsajz) Chamstwu należy się przeciwstawiać SIŁOM, KULTUROM i GODNOŚCIOM osobistom. (dudek) AR JU TOKING TU MI? (kiler) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.c-sam.se 09.11.05, 06:56 Dzień dobry!Zastałem Jolkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.bbs.hik.se 09.11.05, 08:34 ...Obcieli ci jaja razem z wlosami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cypra Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: 212.14.12.* 09.11.05, 12:46 Vabank: Pan muzyk! żebym zryżał! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pet Detective Ace Ventura, when nature calls... :] IP: *.inetia.pl 09.11.05, 00:24 Trudno to oddać, trzeba obejrzeć film. "Like a glove!" --> z satysfakcją, parkując w trudnych wasrunkach "Lo-hoo-se-her" (looser) --> kiedy uznamy za stosowne zaznaczyć obecność jakiegoś frajera:] "There's still one more thing I must do before I go..." --> ze śmiertelnym przejęciem, gdy chcemy jeszcze spędzić trochę czasu na banalnych zajęciach. "Al'righty then!" "Spank you, Helpy Helperton..." --> z ironia, gdy ktoś wyświadczy nam niedźwiedzią przysługę. Eeee, można wymieniać :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.nsw.bigpond.net.au 09.11.05, 00:59 Permanenta inwigilacja Nie chce mi sie z toba gadac Znamy sie malo Czy moge rozmawiac z kierownikiem tego osrodka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juu Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 01:23 u nas w pracy obowiązkowo przed piciem kawy wypowiada sie kwestię z Misia: "dolej no jeszcze wody złociutka, jakaś taka oklapła dzisiaj jestem". Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz.alpuhary Bareja, Bareja i jeszcze raz Bareja 09.11.05, 01:24 plus parę innych starszych filmów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urodzony_luzak Re: Cytaty z filmów, powszechnie używane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.05, 01:43 "Idż Pan stąd, póki jestem dobrze wychowany" "Nie przy jedzeniu, jak Boga kocham..." "Piłka, kiłka, mogiłka" Odpowiedz Link Zgłoś