Gość: Elizabeth IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:31 >>Coby gielo i poniewierało<< Znacie jakies fajne toasty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ultraviolet6 Re: Toasty 23.11.05, 19:38 - Chluśniem bo uśniem - No to chlup! w ten głupi dziób Faceci czasem na złość kobietkom mówią: - Zdrowie pięknych pań ... i tych tutaj obecnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ruthinia Re: Toasty 24.11.05, 14:51 Optymistyczny: Za tych co chcą a niemogą! I jeszcze bardzej potymistyczny: Za drzewa na naszą trumnę! Kurde, nie mam się z kim napić. -------------------------- Idą dwie dziewczyny. Jedna brzydka, druga też z politechniki... <Ruth> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Toasty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:37 Niektórzy mówią: Zdrowie pięknych pań ..... może jeszcze przyjdą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:46 Za władzę.... w nogach cobyśmy do domu doszli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tikitiki Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:47 Niech mu gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie A kto z nami nie wypije niech ...naczynia zmyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belitka Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 19:48 Jak mawiają genetycy: Do DNA! Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia86 Re: Toasty 23.11.05, 20:42 żeby nasze dzieci miały przystojnych i inteligentnych ojców ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzenio Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:37 Za radziecka marynarke - do dna!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Toasty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.11.05, 21:42 100 lat!! z jednym mężem, (lub żoną). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biolog Re: Toasty IP: *.hsd1.tx.comcast.net 24.11.05, 01:27 To guzinski - Gruzini lubuja sie w dlugich i wyszukanych. Byla sobie mala zabka i chciala przedostac sie na druga strone glebokiej rzeki. Nie umiala plywac, a prad byl rwacy i bylo bardzo gleboko. Przechodzila smutna obok stadka krokodyli. Prowodyr stadka pyta: - Czemu jestes smutna, mala zabko. - Bo chce sie przedostac na druga strone rzeki a nie umiem plywac. - Ja cie przeniose na grzbiecie. - Ale ty mnie zjesz. - Nie zjem cie, przyrzekam. Zabka uwierzyla i ze strachem usiadla na grzbiecie krokodyla. Przeplyneli pol rzeki, ale krokodyl zaczal sie wahac. Mysli, mysli, wreszcie nie wytrzymal, sciagnal zabke z grzbietu i polknal. Zabka ostanim tchem: - A przeciez obiecales.... - Wybacz, taki mam charakter. WYPIJMY WIEC ZA CHARAKTER!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Toasty 25.11.05, 14:22 Jak gruzińskie, to gruziński: Pasł się na łące baran. Wysoko w powietrzu szybował orzeł. Zobaczył, że baran odszedł nieco od stada, szybko spikował w dół, i barana porwał. Zobaczył to jednak głupek, który pilnował stada, wymierzył do orła ze swojej dubeltówki i pif-paf strzelił do orła. Zraniony orzeł wypuścil barana, który spadł na ziemię i oczywiście się zabił. Wypijmy za to, aby głupki nie strzelały do orłów, a barany nie latały w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweety Re: Toasty IP: *.ath.cx / *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.05, 10:21 ... bo się śledź obrazi! :D Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Toasty 25.11.05, 10:49 Albo: Bo śledź pomyśli, że go świnia zjadła! A z takich dłuższych na wzór gruziński, powiem Wam następujący - mojego autorstwa: Piłem kiedyś wódkę z kumplem i jego lubą. Toastem wieczoru było: "Wypijmy za to, żeby nam się owsiki kupy trzymały!" Mija jakiś czas, spotykam kumpla, rozmawiamy, w pewnym momencie on pyta "Pamiętasz Ewę?" Ja na to: "No pewnie! Żeby nam się PLEMNIKI kupy trzymały!" Wobec powyższsego, proponuję wypić za to, żeby, w życiu było tak jak w tej historii: żeby, cokolwiek pokręcimy, wychodziło jeszcze lepiej niż było zaplanowane! Odpowiedz Link Zgłoś
dekadent Re: Toasty 24.11.05, 10:26 no to bęc go w migdał żeby krzyk dał szwagry w siebie je*niem, bo zbledniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkoholiczka ? Re: Toasty IP: *.cntk.pl / 212.160.193.* 24.11.05, 10:34 no to po maluchu ....... powiedział Józek wyjmując małego z krajzegi i toast, który trzeba koniecznie wznieść będąc na imieninach u cioci - zdrowie cioci, niech się ciocia dobrze grzmoci Odpowiedz Link Zgłoś
lilarose Re: Toasty 24.11.05, 12:37 Chluśniem bo uśniem Polejem bo wytrzeźwiejem Łykniem bo odwykniem Za Afrykę! Góra, dół, szklanka, stół, potem dookoła i do suchego gardzioła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosól Re: Toasty IP: *.net.pulawy.pl 24.11.05, 19:31 rosyjski : sztoby dziengi byli i ch.. stajali Odpowiedz Link Zgłoś
sunrise79 Re: Toasty 24.11.05, 23:59 Dobranoc mój rozumie,spotkamy sie jutro Za naszych męzów i za kochanków i za to by sie nigdy nie spotkali ze soba Za wszystkich abstynentów-zeby się nawrócili No to siup w ten głupi dziób Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Toasty 25.11.05, 07:41 Za zdrowie ojców naszych dzieci! I toast szewców: Nie ma buta, nie ma buta ... Je but! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eks-pijuska Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.05, 10:23 Poszły konie po betonie! Patrz Kościuszko na nas z góry! Co by się nam dzieci rakiet nie czepiały! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablos Re: Toasty IP: *.mofnet.gov.pl 25.11.05, 11:45 Ciach babcię w piach Myk i na dźwig Po szklanie i na rusztowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morgana Re: Toasty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.05, 14:34 za stałść uczuć do ciągle zmieniających się obiektów oraz na pohybel sk...synom Odpowiedz Link Zgłoś
alka47 Re: Toasty 25.11.05, 20:58 nu riebiata pukim tut natom swietie nie dadut ni a jesli tam dadut wypim tam i wypim tut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poplamiona Re: Toasty IP: 80.72.39.* 28.11.05, 16:51 za piekne konie i szybkie kobiety oraz wszystkich tych, ktorzy ich dosiadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betina Re: Toasty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 19:42 Szable w dłoń Odpowiedz Link Zgłoś
shrek-hannover Re: Toasty 30.11.05, 20:35 To przy piwie: "Gora - nozki, brzuch - cycuszki, i do dna!" "Gora - dol, srodek - stol, i do dna" Lub przy wodce: "Zeby kazdemu facetowi stal... kieliszek na stole. I aby kazda kobieta dawala mu... wypic go do konca!" Odpowiedz Link Zgłoś